97. Λάζαρος Λάμπρου
Re: 11. Λάζαρος Λάμπρου
Πραγματικά την φοβόμουν πολύ την περίπτωση του.
Παίκτης όπου τράβηξε πολλά μάτια πάνω του με τις πολύ καλές του εμφανίσεις,αγωνιζόμενος σ ένα πρωτάθλημα που κοιτάζουν οι πάντες.
Τέλος καλό πάντως...όλα καλά...και τετραετες
Παίκτης όπου τράβηξε πολλά μάτια πάνω του με τις πολύ καλές του εμφανίσεις,αγωνιζόμενος σ ένα πρωτάθλημα που κοιτάζουν οι πάντες.
Τέλος καλό πάντως...όλα καλά...και τετραετες
Μενει να δουμε αν θα πεισει τον Λου στην προετοιμασια βεβαια η θα παει παλι δανεικος. Η λογικη λεει πως η φετινη χρονια του Λαμπρου θα ναι αυτη που θα ενσωματωθει στην ομαδα,οπως με Λημνιο προπερσι.
Για να δουμε
Για να δουμε
- NIKOS_PAOK04
Αν ξεφύγει από τα Ελληνικά δεδομένα τύπου «έκανα ένα καλό συμβόλαιο και είμαστε εντάξει» και δουλέψει πάνω στις ανάγκες του και στα θέλω του προπονητή ο μικρός έχει όλο το πακέτο να γίνει γρήγορα «μεγάλος»
Καλή Ταχύτητα , Καλή ντρίπλα στο ένας με έναν , ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ασίστ και γκόλ
Το κεφάλι κάτω και πολύ δουλειά
Καλή Ταχύτητα , Καλή ντρίπλα στο ένας με έναν , ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ασίστ και γκόλ
Το κεφάλι κάτω και πολύ δουλειά
- ΑποστόληςΑ
Το συμβόλαιό του έληγε 30.06.2020 τώρα λήγει 3 έτη μετά. Τον πιστεύω, αλλά εξαρτάται μόνο από τον ίδιο αν θα κάνει καλή καριέρα. Τον χρειαζόμαστε ΑΜΕΣΑ.
Δε θα δεχτει ουτε ο ιδιος να παει δανεικοςAlastor έγραψε:Μενει να δουμε αν θα πεισει τον Λου στην προετοιμασια βεβαια η θα παει παλι δανεικος. Η λογικη λεει πως η φετινη χρονια του Λαμπρου θα ναι αυτη που θα ενσωματωθει στην ομαδα,οπως με Λημνιο προπερσι.
Για να δουμε
- Μπαρκαρούτσος
[youtube]Mz8SINNDB2U[/youtube]
Πολύ ώριμη η συνέντευξη του, δείχνει συγκροτημένος στην σκέψη, μου άρεσε πολύ !!!!
Πολύ ώριμη η συνέντευξη του, δείχνει συγκροτημένος στην σκέψη, μου άρεσε πολύ !!!!
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
Με την περσινή χρονιά που έκανε και τις δυνατότητες που γνωρίζαμε οτι διαθέτει έχει δημιουργήσει πολύ υψηλές προσδοκίες. Απ' ότι φαίνεται όμως τα μυαλά τα έχει στο κεφάλι και πιστεύω ότι θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που έχουμε γι αυτόν. Δεν γίνεται να συνδυάσεις πολλή δουλειά με φυσικό ταλέντο και να μη βγει κάτι καλό. Υγεία να εχει το παιδί και θα γουστάρουμε κι εμείς κι αυτός φέτος.
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Πολυ κριμα αν τελικα αποχωρησει. Πολλες φορες το ποδοσφαιρο ειναι αδικο γιατι η πορεια σου δεν εξαρταται μονο απο σενα. Ελπιζω να μεινει, ακομα και να μη δηλωθει στην Ευρωπη, για να αποδειξει μεσα απο τις προπονησεις πως μπορει να αγωνιστει στον ΠΑΟΚ. Νεος δανεισμος ισως τον παει πισω, αυτο που χρειαζεται ο παικτης ειναι να βρει μια ομαδα να στεριωσει για να αναδειχθει μεσα απο το συνολο.
- Μπαρκαρούτσος