Π.Α.Ο.Κ - γαβρος, 2/03, 19:30, Ote3, laola1tv
Re: Π.Α.Ο.Κ - γαβρος, 2/03, 19:30, Ote3, laola1tv
ο αλλος ο καπινο νομιζει οτι βρηκε τη μπαλα, νομιζει
Ο ΨΕΥΤΗΣ
Ο ΨΕΥΤΗΣ
- PAOK_Antarctica
δεν αντέχω άλλο, ειλικρινα
Αν δεν αντιδράσουμε δυναμικά και σήμερα δεν νομίζω πως θα έχω άλλο κουράγιο
Αν δεν αντιδράσουμε δυναμικά και σήμερα δεν νομίζω πως θα έχω άλλο κουράγιο
ποσο μεγαλες αληθειες ρε οθιν...Othin έγραψε:Περιμένω δραστικά και αποτελεσματικά μέτρα από τον Σαββίδη:
Απόλυση Τούντορ και Μίχελ.
Διοργάνωση πέντε ποντιακών χοροεσπερίδων στο Ροστόφ, στην Αλάσκα και στα Νησιά του Πάσχα.
Κλείσιμο μερικών συνδέσμων του ΠΑΟΚ
Ξενάγηση του παπά και του κοντονί (ξανά μανά προς εμπέδωση) στην Τούμπα και αναμνηστικές φωτό με duckface αγκαλιά με τον Σαββίδη.
Ένταξη του παπαμιμίκου στην διοίκηση της ΠΑΕ, ώστε να εξυγιανθεί (ο παπαμιμίκος, όχι η ΠΑΕ).
Κράξιμο στους ΜΗ πολιτισμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ, επειδή δεν χειροκρότησαν τον φορτούνη κατά την αλλαγή του.
Απειλές κατά των πρεζάκηδων που πέταξαν πάλι πυρσό και δεν χειροκρότησαν ιπποτικά την ομάδα του xxxxέμπορα.
Ειλικρινά λυπάμαι όσους παρευρέθησαν στην σημερινή φαρσοκωμωδία. Χαίρομαι που διέγνωσα εγκαίρως την φτιάξη, απείχα από το γήπεδο και μπόρεσα να αποφύγω το συναίσθημα να νιώσω πολύ μ@λ@κας.
Έτσι όπως είναι η παρούσα κατάσταση, θα ήθελα να μπορούσα να απέχω μόνιμα από τους αγώνες του ΠΑΟΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα και κύπελο. Μέχρι να το κατορθώσω, τουλάχιστον αισθάνομαι όμορφα που απέχω από την θέαση του κόκκινου σιχάματος, οπουδήποτε και αν παίζει. Η πλέον ενδεδειγμένη λύση υπό αυτές τις συνθήκες πιστεύω ότι είναι η πλήρης αποχή από τους αγώνες με τον γάβρο. Μαζική παρουσία σε όλους τους υπόλοιπους αγώνες και μηδενική συμμετοχή με τον γάβρο. Κι αν δεν διορθωθεί η κατάσταση, αποχή παντού και δια παντός.
ΥΓThanix έγραψε:Αφού δεν έφαγε μάπες ο καραπαππας ειναι ξεφτίλα... Θάψτε τον εκεί μεσα
Sent from my mind using boobs power
- hasio_john
Ο Κα(τα)πίνο μόλις είπε πως δεν έκανε πέναλτι .. μάλλον! Ότι βρήκε μπάλα μόνο. Ότι "" όλοι"" λένε πως από τα ριπλέι δεν μπορούν να βγάλουν άκρη και τέτοια! Μαλακισμένο που να σου μπουν τα γάντια στον κώλο!
-
Εκτος απο ξεφυλες ειναι και τελειως τουβλα. Ουτε ψεμματα δεν ξερουν να πουνPAOKpanta έγραψε:ο αλλος ο καπινο νομιζει οτι βρηκε τη μπαλα, νομιζει
Ο ΨΕΥΤΗΣ
Καπινο ψαξε βαθια μες την καρδια σου αγορι. Θα βρεις την πουτσα που εχεις μονιμα στον κωλο κι εχει φτασει μεχρι εκει.
Λιγο πιο ομορφα, αυτος ο βλακας σου εδωσε το πρωτο σου νταμπλSuleymanoglu έγραψε:Ήμουνα σήμερα στο Γήπεδο. Είμαι Τουμπιωτης.
Γατάκια όσοι παριστάνεται τους ψυχραιμους από το πληκτρολόγιο τουμπεκι. Δεν ήσασταν εκεί για να βλέπατε πράγματα που δεν τα πιάνει η κάμερα.
Βαρέθηκα να σας διαβάζω και στο μπάσκετ και στο βολευ, μόνιμα να σας φταίνε οι οπαδοί. Χάσαμε αυτόν Φαρο φταίει ο κόσμος που έχει απαιτήσεις από τον καημένο τον Μπανε. Διέλυσε ο άλλος [...] νταμπλουχο ομάδα στο βολευ το καλοκαίρι, σας φταίει ο κόσμος που έχει απαιτήσεις.
Σας στέλνει ο ΠΟΛΝΤΟ κοράκι σε εντεταλμενη υπηρεσiα για να σας καθαρίσει για εκατομμυρίου φορά, φταίνε τα δήθεν πρεζονια που ξέσπανε.

O άλλος ο βρεγμένος ο Σίλβα, έφυγε από την συν. τύπου, γιατί είπε δέχεται να μιλήσει μόνο για ποδόσφαιρο.
Μας δουλεύουν κανονικά. Αυτοί έπρεπε να κάτσουν μέχρι το Πάσχα στα αποδυτήρια.
Μας δουλεύουν κανονικά. Αυτοί έπρεπε να κάτσουν μέχρι το Πάσχα στα αποδυτήρια.
- Kostas_Peraia4
Μολις γυρισα σπιτι.Εχω δει στην Τουμπα τουλαχιστον 10 ΠΑΟΚ-γαυρος.Σαν το σημερινο ρεζιλικΙ του γαυρου και των διαιτητουλη τους δεν εχω ξαναδει.ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΑΔΕΡΦΙΑ!!!!ΔΕΝ ΧΑΣΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ.ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΠΟΤΕ.ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΕΛΙΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΕΔΕΙΞΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο γαυρουλης.ΜΟΝΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.ΠΑΟΚ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ
Δε θέλω μόνο να δω αύριο μεθαύριο μετανιωμένους και κωλοτούμπες όταν θα πέσουν οι καμπάνες στης λίγδας. Για μένα ο λαός του ΠΑΟΚ έπρεπε να κάνει περισσότερα επισόδεια.
-
++++++++++++++++++Kostas_Peraia4 έγραψε:Μολις γυρισα σπιτι.Εχω δει στην Τουμπα τουλαχιστον 10 ΠΑΟΚ-γαυρος.Σαν το σημερινο ρεζιλικΙ του γαυρου και των διαιτητουλη τους δεν εχω ξαναδει.ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΑΔΕΡΦΙΑ!!!!ΔΕΝ ΧΑΣΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ.ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΠΟΤΕ.ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΕΛΙΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΕΔΕΙΞΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο γαυρουλης.ΜΟΝΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.ΠΑΟΚ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ
σωστο και ας μεινουμε και εκτος ευρωπης...vs40 έγραψε:Δε θέλω μόνο να δω αύριο μεθαύριο μετανιωμένους και κωλοτούμπες όταν θα πέσουν οι καμπάνες στης λίγδας. Για μένα ο λαός του ΠΑΟΚ έπρεπε να κάνει περισσότερα επισόδεια .η!
- Kostas_Peraia4
Δεν θελω ο ΠΑΟΚ να ξαναπαιξει σ'αυτο το πρωκταθλημα ποτε
-
Ιβαν...η τωρα η ποτε!!!!!δωσε το συνθημα και ολοι θα σε ακολουθησουμε!!!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!Μ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ Κωλοομαδα!!!!!βαλε πουλμαν για Αθηνα να παμε να διαδηλωσουμε εκει στα γραφεια τους!!!!

-
Για να κερδίσεις εναν αγώνα με στημενο διαιτητη ,πρέπει να κάνεις διαστημικη εμφάνιση και δεν είναι σίγουρο οτι θα κερδίσεις .
Στην χώρα που τα δικαστήρια αθωωνουν εργοδότες που ρίχνουν βιτριολι σε εργαζόμενη .
Φονιάς που εχει ομολογήσει ειναι ελεύθερος και εκει υπάρχουν κασσέτες ,αλλα κυκλοφορούν ελεύθεροι.
Στο ποδόσφαιρο 30000 σελίδες απομαγνητοφωνισης δεν κουνιέται φύλλο ,κατηγορούμενοι συνεχίζουν και σφυρίζουν.
Δεν φταίνε μόνο οι κυβερνήσεις ,η δικαιοσύνη ειναι ανεξάρτητη αρχή,είναι εξουσία απο μόνη της ,η δικαιοσύνη στην Ελλάδα δεν υπάρχει.
Νιώθω ευλογημένος που στα 16εξι μου, μέσα στον Πειραία μαζί με αλλα αλάνια αυτο το συστημα το ξεφτιλίσαμε .
Στην χώρα που τα δικαστήρια αθωωνουν εργοδότες που ρίχνουν βιτριολι σε εργαζόμενη .
Φονιάς που εχει ομολογήσει ειναι ελεύθερος και εκει υπάρχουν κασσέτες ,αλλα κυκλοφορούν ελεύθεροι.
Στο ποδόσφαιρο 30000 σελίδες απομαγνητοφωνισης δεν κουνιέται φύλλο ,κατηγορούμενοι συνεχίζουν και σφυρίζουν.
Δεν φταίνε μόνο οι κυβερνήσεις ,η δικαιοσύνη ειναι ανεξάρτητη αρχή,είναι εξουσία απο μόνη της ,η δικαιοσύνη στην Ελλάδα δεν υπάρχει.
Νιώθω ευλογημένος που στα 16εξι μου, μέσα στον Πειραία μαζί με αλλα αλάνια αυτο το συστημα το ξεφτιλίσαμε .
αλλα αντι αλλων απο τον αρχηγο του ΠΑΟΚ τζαβελα
τι να πει κι αυτος , ηδη του χουν κλεισει το μαγαζι μια φορα στα φανερα (ποιος ξερει στα μη φανερα τι τραμπουκους θα εχει φαει και ο ιδιος και οικογενειακως). στην επομενη χαλαρα θα του κλεισουν και το σπιτι
μεντες κλανουν ολοι ρε
συμμαχια με τα αδερφια απο το ΙΣΙΣ τωρα (για το τελευταιο πλακα κανω γιατι μερικοι τα παιρνουν και σοβαρα)
τι να πει κι αυτος , ηδη του χουν κλεισει το μαγαζι μια φορα στα φανερα (ποιος ξερει στα μη φανερα τι τραμπουκους θα εχει φαει και ο ιδιος και οικογενειακως). στην επομενη χαλαρα θα του κλεισουν και το σπιτι
μεντες κλανουν ολοι ρε
συμμαχια με τα αδερφια απο το ΙΣΙΣ τωρα (για το τελευταιο πλακα κανω γιατι μερικοι τα παιρνουν και σοβαρα)