52.Erik Sabo
- Trilofiotis
Re: 52.Erik Sabo
K_geo ωραία τα σχηματάκια αλλα για καλο τα έβαλες;
Ο ένας ειναι κοφτης και ο άλλος ειναι "δημιουργος" παναθεμάτονα.
Παρόλα αυτα τα μαυρα βουλάκια στο σχήμα σου ήταν ΠΟΛΥ περισσότερα στον κόψτη και λιγότερα στο "δημιουργό".
Ο Κόφτης μάλιστα έκανε 3 αλλαγες παιχνιδιού προς τον Γκάρι και 1 απέναντι, εξαιρετικές. Απο το Σάμπο δεν ειδα καμια 40άρα μπαλια πχ. Όχι να μη πετύχει η μπαλιά, ΟΥΤΕ ΚΑΝ να προσπαθίσει.
Και επίσης εγώ με τα ματάκια μου που το ειδα το ματς και όχι σε σχηματάκια, η διαφορά τους χθες αν και βελτιωμένος ο Σάμπο, ήταν ΠΟΛΥ μεγάλη.
Άποψη μου φυσικά.
Ο ένας ειναι κοφτης και ο άλλος ειναι "δημιουργος" παναθεμάτονα.
Παρόλα αυτα τα μαυρα βουλάκια στο σχήμα σου ήταν ΠΟΛΥ περισσότερα στον κόψτη και λιγότερα στο "δημιουργό".
Ο Κόφτης μάλιστα έκανε 3 αλλαγες παιχνιδιού προς τον Γκάρι και 1 απέναντι, εξαιρετικές. Απο το Σάμπο δεν ειδα καμια 40άρα μπαλια πχ. Όχι να μη πετύχει η μπαλιά, ΟΥΤΕ ΚΑΝ να προσπαθίσει.
Και επίσης εγώ με τα ματάκια μου που το ειδα το ματς και όχι σε σχηματάκια, η διαφορά τους χθες αν και βελτιωμένος ο Σάμπο, ήταν ΠΟΛΥ μεγάλη.
Άποψη μου φυσικά.
αυτή τη στιγμή ψάχνω να βωρώ κάποιο γράφημα που να δείχνει το γήπεδο που πάτησαν οι δυο παίχτες. ούτε στην ουεφα, ούτε σε άλλα δυο σαϊτ όμως βρίσκω κάτι. αν κανα τσακαλάκι βρει ας το ποστάρει...
σε αυτό που λες πάντως, ο κάτσε με το σάμπο χθες ξεκινούσαν απο την ίδια ευθεία (με τον πέλκα να κλείνει ανάμεσα τους στο 532 στην άμυνα) αλλά ο μεν κάτσε έκανε το 6 στην επιθετική ανάπτυξη, ο δε σάμπο το 8. οπότε είναι λογικό και ο κάτσε να έκανε περισσότερες πάσες, αλλά και πιο μακρινές. δες πχ στο παραπάνω γράφημα ότι ο κάτσε ουσιαστικά ανέλαβε όλες τις πάσες απο τον άξονα...

σε αυτό που λες πάντως, ο κάτσε με το σάμπο χθες ξεκινούσαν απο την ίδια ευθεία (με τον πέλκα να κλείνει ανάμεσα τους στο 532 στην άμυνα) αλλά ο μεν κάτσε έκανε το 6 στην επιθετική ανάπτυξη, ο δε σάμπο το 8. οπότε είναι λογικό και ο κάτσε να έκανε περισσότερες πάσες, αλλά και πιο μακρινές. δες πχ στο παραπάνω γράφημα ότι ο κάτσε ουσιαστικά ανέλαβε όλες τις πάσες απο τον άξονα...

Δεν είναι μόνο οι πασες, ο τύπος χθες δεν έχασε κεφάλια στο κέντρο. Αποντως Τζιόλη κ με Κάτσε - Πέλκα μέσα είναι απαραίτητος κόντρα σε πιο ταχυδύναμες ομάδες
- Trilofiotis
Επειδη σαρεσουν τα γραφήματα, δες και αυτο:

(αγνόησε όλα τα γράμματα του)
Ο Οριζόντιος άξονας ειναι τα λεπτά αγώνα
Ο Κάθετος ειναι το ποσο πονούσαν τα μάτια μου
Και οι γραμμές ειναι η μπορντώ πονος λόγω Σαμπό και η μπλέ, πόνος λόγω Κέισι
(που θα τον πρόφερε αμερικάνος σπίκερ
)
Τα εξηγώ καλα;

(αγνόησε όλα τα γράμματα του)
Ο Οριζόντιος άξονας ειναι τα λεπτά αγώνα
Ο Κάθετος ειναι το ποσο πονούσαν τα μάτια μου
Και οι γραμμές ειναι η μπορντώ πονος λόγω Σαμπό και η μπλέ, πόνος λόγω Κέισι
(που θα τον πρόφερε αμερικάνος σπίκερ

Τα εξηγώ καλα;

- buffalobill4
Επειδη τα πολλα λογια ειναι φτωχεια. Ο σαμπο πρεπει να φτιαξει την ψυχολογια του. Ειναι ξεκαθαρο. Δεν μπορω να διανοηθω οτι ειναι τοσο κακος παιχτης. Ξεκαθαρη φαση στο δευτερο ημιχρονο. Κανει μια τσαφια και αμεσως μετα παραπαταει και στο γηπεδο. Οποιος προσεξε τα μουτρα του μετα απ αυτο το συμβαν...καταλαβαινει.
Παγκο και δουλεια χωρις πιεση. Οπως και ο Ολσεν δηλαδη
Παγκο και δουλεια χωρις πιεση. Οπως και ο Ολσεν δηλαδη
Θα την φτιάξει φαντάζομαι με τον χρόνο και λογικά θα είναι πολύ καλύτερος. Πιο γρήγορος πάντως δεν πρόκειται να γίνει.
- buffalobill4
Μακαρι αδερφε. Στο γρηγορος δεν με χαλαει. Βασικα ειναι γρηγορος γενικα. Λογω υψους και διασκελισμου ειναι γρηγορος σε μεγαλες αποστασεις. Ειναι αργος σε κοντινες γιατι δεν ειναι εκρηκτικος. ΟΚ ομως. Ολα τα ψηλα χαφ στην ευρωπη τοσο γρηγορα ειναι. Εκει που ειναι αργος, ειναι στις αντιδρασεις του. Παμπολλες φορες τον εχω δει απο το γηπεδο να σκεφτεται 1 δευτερολεπτο αν πρεπει να μπει στη διεκδικηση ή οχι. Αυτο ειναι ξεκαθαρο θεμα τακτικης παιδειας και κυριως ψυχολογιας. Αν δουλεψει αυτο θα δουμε καταρχην βελτιωση. Και το ξαναλεω. Πολυ δουλεια θελουν τα κοντρολ του. Δε γινεται μονιμως να θετει τον εαυτο του υπο πιεση λογω λαθους κοντρολ.spyretto έγραψε:Θα την φτιάξει φαντάζομαι με τον χρόνο και λογικά θα είναι πολύ καλύτερος. Πιο γρήγορος πάντως δεν πρόκειται να γίνει.
Γρηγορος δεν ειναι αλλα ουτε αργο τον λες.Δεν ειναι "βαρυς" οπως ειναι συνηθως οι παικτες με το σουλουπι του.
- ΑποστόληςΑ
Η αλήθεια είναι υποκειμενική.Dinos_Liverpool έγραψε:Χμμμ... δεν ήταν καλός ο Σλοβάκος... και χθες!
Αυτή είναι η αλήθεια!
- Dinos_Liverpool
Εγώ, K_geo, αλλάζω γνώμη και δέχομαι να συμφωνήσω μαζί σου... αμέσως μόλις παραλάβω το ταψί με το ρεβανί, που μου στέλνεις κρυφά επί τούτου...

- Dinos_Liverpool
Ναι, αλλά όχι η δική μου!ΑποστόληςΑ έγραψε:Η αλήθεια είναι υποκειμενική.Dinos_Liverpool έγραψε:Χμμμ... δεν ήταν καλός ο Σλοβάκος... και χθες!
Αυτή είναι η αλήθεια!
- ΑποστόληςΑ
Δεν υπάρχει αλήθεια στην ερμηνεία των γεγονότων. Μόνο στα γεγονότα (αυτά καθ' εαυτά).
Έγινε k_geo και Dinos_Liverpool κατάλαβα.
Το μπουζούκι είναι όργανο, ο αστυνόμος είναι όργανο, άρα ο αστυνόμος είναι μπουζούκι.
Το μπουζούκι είναι όργανο, ο αστυνόμος είναι όργανο, άρα ο αστυνόμος είναι μπουζούκι.