Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Νομίζω ότι ο Λάζος σήμερα είναι καλύτερος από τον Balaban που είδα με την Α.Ε.Κ.! Μακάρι να προλάβει ο Balaban να ανεβεί κατακόρυφα, αλλά έχει καμιά 15αριά μέρες καιρό...
Με τη λύση συμβολαίου του Σαλούστρου και το μηνιάτικο του Balaban, ελπίζουμε σε κάτι καλό στο 5...
ΤΣΟΧΛΑ ΓΥΡΝΑΑΑΑΑΑ
Edit: Όπα αλάνια άκυρο, έκανε like σε άλλον που του λέει "Βάλε ερυθρόλευκα να γίνεις μοντέλο", άρα δεν θα έρθει στον Π.Α.Ο.Κ., αφήστε τις πέννες κάτω!
Που τον ειδες εσυ ρε roman τον τωρινο λαζο και τον εβγαλες καλυτερο;
Ο Ανθρωπος εχει να παιξει επαγγελματικο μπασκετ δυο χρονια.
Επειδη ομως μπορει και να ειναι καλυτερος απο τον Μπαλαμπαν (ισως γιατι δεν υπαρχει χειροτερος) υπαρχουν και αλλοι λογοι που δεν τον θελω στον ΠΑΟΚ.
Δεν θελει και πολυ να τους κατεβασει σε απεργια οπως τοτε με τον βαζελο με αποτελεσμα να υποστουμε την πιο ντροπιαστικη ηττα της ιστοριας μας.
Αυτό έχεις δίκιο, είναι ένα μείον.. Με τις απεργίες κτλ.. Για το μπάσκετ. Αν και δεν το έκανε από κερδοσκοπικό συμφέρον κτλ, έχει κι αυτός τα δίκια του...
Δεν είμαι Λαζομάχος, ξάδερφος του Λάζου ή τίποτα τέτοιο.
Διώξαμε τον Σαλούστρο και ανεβάζει Ερωτόκριτο από Χαρούλη... Εντάξει, τουλάχιστον αφήνετέ τον να μπαίνει τζάμπα να βλέπει τους αγώνες!
Εσείς μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε, για αυτό και δεν προτρέπω κανέναν με ποστς του στυλ "ας μην.." ή "δεν πρέπει να..", αλλά εγώ δεν μπορώ επ ουδενί να υποβαθμίσω κι άλλο, το ήδη υποβαθμισμένο, σε βαθμό ξεφτιλίσματος, μπασκετάκι μας, σκεφτόμενος (έστω) μια πιθανή επιστροφή του Λάζου.
Του Λάζου, που είναι 2 χρόνια χωρίς ομάδα, του Λάζου που δήλωσε πως καλύτερα στον Αίαντα παρά στον ΠΑΟΚ, του Λάζου που μας ζάλισε μια ολόκληρη χρονιά (αυτή με Μάρσαλ, Γκετσέφσκαρο, Ντόζιερ) με τα μένω - φεύγω, του Λάζου που μας έκανε νεύμα να σταματήσουμε σύνθημα γιατί δεν τον άρεζε, του Λάζου που ήθελε να έχει λόγο στον καταρτισμό του ρόστερ, του Λάζου που μας κατέβασε σε απεργία, του Λάζου που έχει σταματήσει το μπάσκετ.
Από πέρυσι.
Ο Θωμάς, ο Μακάρθι, ο DAAT και ο Buendia ξέρουν τη γνώμη μου για τον μπασκετμπολίστα Λάζο, τον θεωρώ τον πιο ολοκληρωμένο σέντερ που έβγαλε το Ελληνικό μπάσκετ ως τώρα, αλλά ψηλούλη, το μέγεθος σου, δεν είναι πάνω από του ΠΑΟΚ.
Όχι μόνο το δικό σου, κανενός.
Τέλος, η μέγιστη ντροπή μιας πιθανής επιστροφής του, δεν θα έχει να κάνει μόνο με όλα τα παραπάνω.
Αλλά πολύ περισσότερο με το γεγονός πως από τη στιγμή που ξέρατε πως ο Βον αποτελεί παρελθόν με την κόρνα της γραμματείας του 4ου τελικού με το συμπολίτη, είχατε 150 μέρες να βρείτε κανονικό σέντερ. Προσέξτε: Δε λέω της προκοπής, απλά κανονικό.
Και αφού δεν έκατσε το ντιλ ούτε με τον πάουερ φόργουορντ Ντόζιερ, καταλήξατε στον πορτιέρη σε κλαρινογαμπράδικο, Μπάλαμπαν.
Φέρτε και το Λάζο, να αρχίσουμε τα "Λευτεριά στον ΠΑΟΚ"
Το ειπα και πριν απο μερες θα σας το ξαναπω.
Ο Λαζος δεν μπορει να παιξει μπασκετ πλεον (το γονατο του μετα απο το 1ο παιχνιδι θα γινει
4πλασιο απο το πρηξιμο) .
Σαν παικτης ηταν οτι πιο τεχνικο και εξυπνο εχουμε βγαλει σε σεντερ.
Σαν χαρακτηρας ?? Αστο καλυτερα δεν τον θελω στην ομαδα.
Δεν υπαρχει θεμα παιδες (πηγε πριν 2 χρονια στην Ισπανια και στον 1ο αγωνα μπηκε εκανε πλακα
και το γονατο του απλα πρηστηκε ....ελυσε το συμβολαιο του και τελος).
ρε φίλες μας μάμησες τώρα...η μόνη ελπίδα για τζάμπα σέντερ ήταν να έρθει ο Λάζος από τώρα, και να τον έχουμε σε καλή κατάσταση στα playoffs...
αφού δεν υπάρχει μία να βρούμε καλό μαύρο... απορώ ΠΩΣ λέγεται ότι κοιτάμε κομμένους ΝΒΑ...
αυτοί να μην κάνουν όσο όλη η ομάδα μαζί;;;;;
πίσω στο Λάζο: πως έβγαζε προ λίγων μηνών το πρόγραμμα προπονήσεων; τι είδαμε εκεί; δεν μπορεί να παίξει 10 λεπτά άμα το φτιάξει κάνας γιατρός μπαντάρισμα το γόνατο;
Ο Λαζος δεν μπορει να παιξει ξανα μπασκετ...προπονησεις εκανε μαζι με την
ομαδα περσυ και παλι δεν εβγαζε ολο το προγραμμα.
Ακομα και οταν επαιζε σε μας δεν εβγαζε ολη την προπονηση...φαντασου τωρα.
Οταν δεν κανεις σωστη αποθεραπεια αυτα παθαινεις...το μυαλο του φταει...κανενας αλλος.
Θα παρουμε Αμερικανο (περιμενουμε μια χορηγια) .
Θα συνιστουσα ηρεμια και υπομονη παλικαρια,ετσι οπως το παμε η επομενη σκεψη θα ειναι πως θα αποφυγουμε τον υποβιβασμο.
Ελατε πειτε το δεν περναει απο το μυαλο σας;
ΟΧΙ.
ΕΜΕΝΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ.
ακόμη και τη χρονιά που έχωσε ο Γἀλλος το τρίποντο από τη γωνία στο βλάκα τον Μπαρτζώκα με τα τυριά.
Ο λόγος που συζητάμε για πρώην μπασκετμπολίστες είναι απλός:ο Λάζος έπαιζε και τζάμπα. Τόσο απλά. οπότε, από το να έχεις τον κανένα καλύτερα τον πρώην με τη δεδομένη ποιότητά του, έστω για 4 φάσεις στην επίθεση.
Επίσης : ο Βον πηδούσε ψηλά, έκανε μέσα στο Αλεξάνδρειο κάνα 4-5 καρφώματα, έβαζε στην αρχή και βολές...
γιατί δεν έμεινε, τόσο ακριβός ήταν;;
Και γιατί κανείς δεν μίλησε για την απώλεια Χαριτόπουλου, που όπως και να το δεις είναι ένα χρήσιμο εργαλείο;
Τέλος, αποφασίστε για τον Χάτσερ...είναι ένας μετρίου επιπέδου οργανωτής (όπως και παίκτης) ή όχι;; εγώ πιστεύω ότι κουτσά στραβά δεδομένης φτώχιας Σούλη κτλ. το πρόβλημα στον άσσο λύνεται...με το χρόνο και τον Τσόχλα μαζί.
Όχι ότι θα έχουμε οργάνωση επιπέδου αλλά τέλος πάντων δεν θα είναι εκεί το μεγαλύτερο πρόβλημα. Η ομάδα δείχνει να μην έχει αμυντική ποιότητα πέραν Μαργαρίτη, χρειάζεται λοιπόν όχι απλώς 5αρι, αλλά ντουλάπα με καλή άμυνα...
άντε να δούμε τι είναι αυτός που συμφώνησε ο μαύρος..και πότε θα ανακοινωθεί.
Γιαννη δεν περιμενα απο εσενα να μου απαντησεις σε αυτο,στους καταστροφολογους απευθυνομουν.
Απλα μιας και το ανεφερες θελω να πω λιγο για τον Χαριτοπουλο,αυτο που ειδα περυσι ηταν απογοητευτικο φαινεται οτι τον εχει ξεπερασει το αθλημα,εχει "βαρυνει" παρα πολυ νομιζω οτι καλως δεν ανανεωσε.
Ειχα πει περυσι οταν αντικατεστησε ουσιαστικα τον Κακαρουδη οτι εκει δεν χασαμε γιατι ο Μαργαριτης ειναι καλυτερος,δεν περιμενα να εχει τοσο μετρια εικονα.
Με λιγα λογια κατα τη γνωμη μου σωστα προτιμηθηκε ο Κακαρουδης γιατι σιγουρα κοστισε λιγοτερα.
Θα πω και κατι αλλο που μου εχει περασει απο το μυαλο τις τελευταιες μερες,ο Δεδας δειχνει αυτη τη στιγμη να ειναι ο πιο περιττος παιχτης του ροστερ,τα στοιχεια που μας δινει τα εχουμε απο αλλου και με το παραπανω.
Με δεδομενο την επιθετικη ικανοτητα που εχει πιστευω οτι θα εκαναν ουρα οι μικρομεσαιοι του πρωταθληματος για να τον αποκτησουν (ειδικα κατι τρικαλα με φλεβαρακη θα πεταγαν τη σκουφια τους) οποτε γιατι να μην του προταθει να μεινει ελευθερος;
Θελω να πω οτι απο τη στιγμη που θα βρει ευκολα ομαδα να παιξει δεν θα ηταν και τοσο ακομψο να ελευθερωσει μια θεση στο ροστερ και κατ' επεκταση ενα ποσο το οποιο θα προστεθει για την αποκτηση ενος 5αριου που τοσο πολυ εχει αναγκη η ομαδα.
Αυτό που λες έχει μια λογική, ίσως γι'αυτό έφυγε και ο Σαλούστρος.. Να φύγει και ο Δέδας και με τα συμβόλαιά τους ουσιαστικά θα φέρουμε ένα καλό 5άρι ή έναν ποιοτικότερο άσσο.. Βέβαια θα φύγει ο Τσόχλας από τον 1 και θα φάει πολύ πάγκο... Οπότε 5άρι.
Ο Σαλουστρος θα δυσκολευτει να βρει ομαδα επειδη η επιθετικη του ικανοτητα ειναι μηδαμινη,θα ειναι πολυ πιο ευκολο για τον Δεδα να παει καπου που θα δινει εγγυημενα 2-3 τριποντακια σε 10-12 λεπτα συμμετοχης.
Αν θελετε την αποψη μου τα στοιχεια του Σαλουστρου σε αυτον τον ΠΑΟΚ θα ηταν πιο χρησιμα απο αυτα του Δεδα.
Δεν αποφασιζω εγω ομως, και σιγουρα στις δυο περιπτωσεις αν τεθηκε θεμα επιλογης εχει μπει η συνολικη προσφορα στην ομαδα που η αληθεια ειναι οτι του Δεδα ηταν πολυ μεγαλυτερη.