25.Robin Olsen

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Re: 25.Robin Olsen

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

pisakaipoupoula έγραψε:
Sera4 έγραψε: στην προκειμενη περιπτωση αν ο κοστα ειχε μπλοκαρει τον αραβιδη ο ολσεν θα ειχε την ευκολη εξοδο...και αυτο περιμενε να γινει...δε νοειται να αφηνεις ετσι τον παιχτη να φτανει στην καρδια της περιοχης αυτο εγω πρωτη φορα το συναντω μιλαμε για ερασιτεχνικη αντιδραση του κοστα...
Πες τα ρε πστη γιατί θα καραφλιάσουμε...όπως και το γκολ από πλάγιο στα Γιάννενα είναι 90% ευθύνη του Κόστα κυρίως που κοιμάται όρθιος μετά του Τζιόλη και 10% του Όλσεν
Εγώ λοιπόν που είμαι καραφλός ήδη, ευτυχώς δεν κινδυνεύω από την παραπάνω κατανομή ποσοστών
Στο γκολ με τα Γιάννενα, ο Όλσεν φταίει μεταξύ 110 και 130%, ανάλογα με την οπτική του καθενός.
Ας μην κάνουμε το άσπρο μαύρο για να υπερασπιστούμε ένα παίκτη της αρεσκείας μας.

Κι εγώ τον πιστεύω. Κι εγώ τον θέλω βασικά έναντι του Γλύκου.
Κι εγώ θέλω σαν παλαβός να μας βγει.

Αλλά ως τώρα υπάρχει πρόβλημα στις εξόδους στα στημένα, μην γελιόμαστε,
ασχέτως αν στο πρόβλημα συνηγορεί η κακή μας αμυντική συμπεριφορά γενικά
ή οι κακές ενέργειες των (κατ΄εμέ μετριότατων) αμυντικών μας.

Δεν είναι μόνο οι γκάφες, είναι η συνολική ανασφάλεια που αποπνέει στα στημένα ο Σουηδός.
Φυσικά, σε υπόλοιπα επιμέρους γνωρίσματα και στοιχεία, είναι καλός.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Aureliano Buendia έγραψε: Δεν είναι μόνο οι γκάφες, είναι η συνολική ανασφάλεια που αποπνέει στα στημένα ο Σουηδός.
Αποψη σου. Εμενα ανασφαλεια μου αποπνεει ο Κοστα και οι αλλοι που δεν μπορουν να παρουν μια κεφαλια.

Γιατι ναι, στο χθεσινο πια ματς, ουτε ΜΙΑ μονομαχια δεν κερδισε ο Κοστα. Τρεις φασεις επικυνδηνες θυμαμε (μαζι με το γκολ) που κερδιζεται κατα κρατος ο αμυντικος απο τον επιθετικο που περνει την κεφαλια, και στις τρεις ειναι ο Κοστα.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Κι ο Κόστα μου αποπνέει ανασφάλεια, έτερον εκάτερον.
Απλώς εδώ μιλάω για τον Όλσεν, ο οποίος μου προκαλεί το ίδιο συναίσθημα.
Άβαταρ μέλους
STRAFNIK

Δημοσίευση από STRAFNIK »

όταν οι αμυντικοί είναι τρια αλα ρι
ΝΑΙ ο τερματας ειναι λάθος
οταν ο 2ος πιο κοντος της αντιπάλου ομάδος σου βάζει κεφαλιά
όταν χάνουν τους αντιπάλους
όταν ο βασικός σου αμυντικός θέλει να βάλει αυτογκολ
εδω και 5 ματς

ρε άντε κάντε μια βόλτα
Άβαταρ μέλους
Ακάλυπτος

Δημοσίευση από Ακάλυπτος »

Δύο πράγματα.
ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΟΣ στο γκολ που δεχτήκαμε και γενικά θέλει τεράστια δουλειά στις εξόδους του.
ΣΩΤΉΡΙΟΣ στην επέμβαση στο τέλος, που βγάζει την κεφαλιά.

Γενικώς, προβληματίζει ακόμη ο Όλσεν παρότι είχα πολλές ελπίδες γι'αυτόν.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Πόσες φορές πρέπει να φάει το ίδιο γκολ για να πούμε ότι φταίει κι αυτός δηλαδή;
Τον Γλύκο πόσες φορές θα τον αφήναμε να δεχτεί αυτό το γκολ;

Κι εγώ τον προτιμώ από τον Γλύκο αλλά μην τα φορτώνουμε όλα σε άλλους. Έχει κι αυτός ένα γερό κομμάτι της ευθύνης.
Άβαταρ μέλους
STRAFNIK

Δημοσίευση από STRAFNIK »

επίσης γιατί ΚΑΝΕΝΑΣ δε μιλά για τις αποκρούσεις στο τελος
που τα πηρα στο κρανίο
κράτησε τη φάση,
όταν ΟΛΗ η ομάδα εκλασε μέντες,
στη φάση που αντι να αμυνόμαστε σαν μικρη ομάδα

θα πρεπε να βάλουμε αλλο 1
στο φινάλε για μένα ειναι ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ και ας πειτε οτι θέτε
άμα πιά
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

STRAFNIK έγραψε:επίσης γιατί ΚΑΝΕΝΑΣ δε μιλά για τις αποκρούσεις στο τελος
που τα πηρα στο κρανίο
κράτησε τη φάση,
όταν ΟΛΗ η ομάδα εκλασε μέντες,
στη φάση που αντι να αμυνόμαστε σαν μικρη ομάδα

θα πρεπε να βάλουμε αλλο 1
στο φινάλε για μένα ειναι ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ και ας πειτε οτι θέτε
άμα πιά
+25

Μβπ και για 'μένα.-
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

25.Robin Olsen

Δημοσίευση από efthimis_paok »

Ετσι ειναι. Ειχα κ κατι μπαρμπάδες τους γνωστούς πενηνταροεξηνταριδες στο καφενείο που γαύγιζαν απο το πρωτο λεπτο για τον ολσεν. Γυρνάω και του λεω, το ματς με τη καμπαλα το ειδες; Οχι. Εκει σταματάει η συζήτηση.
Θεμα ψυχολογίας κ αυτοπεποίθησης θεωρω πως εχει απο τη πρωτη στιγμή. Οι καλές εμφανίσεις θα ειναι σκαλοπάτια για την απόδοση του.
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Δημοσίευση από Φοίνικας »

PAOK_Antarctica έγραψε:Πόσες φορές πρέπει να φάει το ίδιο γκολ για να πούμε ότι φταίει κι αυτός δηλαδή;

Πολλές, απ ότι φαίνεται. Αν βάλουμε και τα σχόλια τυφλής υπεράσπισης, πάρα πολλά.

Μία ή δύο.

Κι εγώ τον προτιμώ από τον Γλύκο αλλά μην τα φορτώνουμε όλα σε άλλους. Έχει κι αυτός ένα γερό κομμάτι της ευθύνης.
Besuch 2

Δημοσίευση από Besuch 2 »

Καλυτερα ΤΥΦΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ και ΖΕΣΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΧΤΗ, που θα του δωσουν 10% αυξηση της ΟΠΟΙΑΣ αποδοσης του, παρα μονιμη γκρινια και ισωπεδωση (ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΑΣΧΗΜΑ...Ε;) ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΘΑ ΤΟΝ ΡΙΞΟΥΝ.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ.....και απο αυτον εξαρταται αν θα παιζει και ποιος! Ασχετα αν καποιοι εδω νιωθουν προπονητες κερκιδας.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

PAOK_Antarctica έγραψε:Πόσες φορές πρέπει να φάει το ίδιο γκολ για να πούμε ότι φταίει κι αυτός δηλαδή;
Χριστέ μου,τον Γλύκο τον φάγαμε τόσα χρόνια στην μάπα.Καλύτερα αυτός και να τα τρώει έτσι παρά ο γιος του ανέμου κάτω απ τα γκολποστ.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

το μονο που θα πω ειναι, να θυμάστε πόσες φορές θα σας κάνει να σηκωθείτε απο το καναπέ ή τη καρέκλα σας για να πανηγυρίσετε μια αποκρουση.

φέτος, το έχει κάνει ήδη 2 φορές, μια στη καβαλα που έβγαλε το άβγαλτο και μια χθες στην κεφαλιά.

δώστε λιγο χρόνο στον άνθρωπο βρε...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Aureliano Buendia έγραψε:
pisakaipoupoula έγραψε:
Sera4 έγραψε: στην προκειμενη περιπτωση αν ο κοστα ειχε μπλοκαρει τον αραβιδη ο ολσεν θα ειχε την ευκολη εξοδο...και αυτο περιμενε να γινει...δε νοειται να αφηνεις ετσι τον παιχτη να φτανει στην καρδια της περιοχης αυτο εγω πρωτη φορα το συναντω μιλαμε για ερασιτεχνικη αντιδραση του κοστα...
Πες τα ρε πστη γιατί θα καραφλιάσουμε...όπως και το γκολ από πλάγιο στα Γιάννενα είναι 90% ευθύνη του Κόστα κυρίως που κοιμάται όρθιος μετά του Τζιόλη και 10% του Όλσεν
Εγώ λοιπόν που είμαι καραφλός ήδη, ευτυχώς δεν κινδυνεύω από την παραπάνω κατανομή ποσοστών
Στο γκολ με τα Γιάννενα, ο Όλσεν φταίει μεταξύ 110 και 130%, ανάλογα με την οπτική του καθενός.
Ας μην κάνουμε το άσπρο μαύρο για να υπερασπιστούμε ένα παίκτη της αρεσκείας μας.

Κι εγώ τον πιστεύω. Κι εγώ τον θέλω βασικά έναντι του Γλύκου.
Κι εγώ θέλω σαν παλαβός να μας βγει.

Αλλά ως τώρα υπάρχει πρόβλημα στις εξόδους στα στημένα, μην γελιόμαστε,
ασχέτως αν στο πρόβλημα συνηγορεί η κακή μας αμυντική συμπεριφορά γενικά
ή οι κακές ενέργειες των (κατ΄εμέ μετριότατων) αμυντικών μας.

Δεν είναι μόνο οι γκάφες, είναι η συνολική ανασφάλεια που αποπνέει στα στημένα ο Σουηδός.
Φυσικά, σε υπόλοιπα επιμέρους γνωρίσματα και στοιχεία, είναι καλός.
αουρελιανε μου το οτι υπαρχει θεμα γενικα σαν ομαδα (και ο ολσεν μαζι εννοειται) στην αντιδραση των στημενων φασεων και σεντρων γενικοτερα ειναι δεδομενο...

αλλα η χθεσινη φαση ειναι η μονη που μπορω να πω οτι η ευθυνη του ηταν απειροελαχιστη...

και κατι τελευταιο...για τον ρομπερτο για τον οποιο γραφονται τα ευαγγελια κλπ αυτη τη στιγμη που μιλαμε δεν εχει καλυτερες ψηλες εξοδους απο τον ολσεν...απλα εκει ξερουν να τον προστατευουν καλα...δεν εννοω μιντιακη προστασια αλλα ποδοσφαιρικη (τακτικα)...
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Δημοσίευση από Φοίνικας »

Besuch 2 έγραψε:Καλυτερα ΤΥΦΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ

Η τύφλα τυφλώνει.

και ΖΕΣΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΧΤΗ, που θα του δωσουν 10% αυξηση της ΟΠΟΙΑΣ αποδοσης του, παρα μονιμη γκρινια και ισωπεδωση (ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΑΣΧΗΜΑ...Ε;) ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΘΑ ΤΟΝ ΡΙΞΟΥΝ.

όπως στον Γλύκο ας πούμε και τα χιλιάδες σχόλια για τον αέρα ακόμα κι όταν έπαιζε καλά

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ.....και απο αυτον εξαρταται αν θα παιζει και ποιος! Ασχετα αν καποιοι εδω νιωθουν προπονητες κερκιδας.
Ευτυχώς που υπάρχει και παίζει ο Όλσεν που είναι καλύτερος του Γλύκου και παίζει αυτός κι όχι ο Γλύκος.
Αλλά χτες, μαζί με τον Κόστα (ααααλος από κεί) φταίει στο γκολ. Αν είναι μια να βουλιάζω στον καναπε και μια να πετάγομαι σε κάθε ματς σχεδόν κάπως θα πρέπει να το δει η ομάδα αυτό.

Ο ΠΑΟΚ έχει φάει γκολ από κάθε είδους στημένο που υπάρχει. Δεν μπορεί να μην έχει ευθύνη κι ο Όλσεν.
Κυρίως ο Όλσεν δηλαδή, που είναι και 2 μέτρα. Μια ζωή ακούγαμε για τον κοντό-Γλύκο, ας αποφασίσουμε τι θέλουμε.
Και είπαμε υπάρχουν 2 θέματα.
Το πρώτο είναι ότι γίνεται συχνά και δεν εξαλείφεται ακόμα κι όταν παίζει καλά.
Το παιδί βγαίνει απ την εστία μόνο σε περίπτωση που θα δει τη μάνα του να χαροπαλεύει.
Κι όταν βγαίνει, βγαίνει τρικυμία κι αγιάζι. Χθες κάτι γροθίες που έδωσε ήταν άστα να πάνε.
Και στο γκολ, πάλι με τις γροθιές βγαίνει, τελείως λάθος.

Το ζήτημα είναι ότι το χέσιμό του, σε αυτό το θέμα, μεταδίδεται σε όλη την άμυνα και κατ επέκταση
σε όλη την ομάδα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”