ΑΝΤΕ ΤΑ ΖΩΑ ΜΟΥ ΑΡΓΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ...
το πλήρες μέλλον είναι κάτι σαν το γάλα....δηλαδή πλήρες γάλα και άπαχο γάλα...γάλα με 3% λιπαρά-μέλλον με 3% λιπαρά...απλά πράματα!Mīngus έγραψε:Τι είναι το πλήρες μέλλον;GiorgosAtha έγραψε:
Extra Bonus το "καταπληκτικό" άρθρο του ντεμέκ "αντικειμενικού" Γεωργ(βλ)ακόπουλου που προσπαθεί να μας πείσει ότι η Χαρά Βέρα και ο Νέτο Σκέτο είναι ένα ράφι παραπάνω από τους Devic και Costa όχι λόγο ικανοτήτων αλλά λόγο... ηλικίας και πιθανής αξίας μεταπώλησης![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[...]Δεν διαφωνώ πως το πιο μεγάλο όνομα που έχει αποκτηθεί ως τώρα είναι ο Νομπόα, ωστόσο, αν ο έξτρέμ που κυνηγάει ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο επίπεδο του Κάμπελ ή του Βάις, τότε οι πρωταθλητές θα κλείσουν τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο με τρεις πολύ σημαντικές προσθήκες πλήρους μέλλοντος [...].
Καθόλου λαλακία.Αλλά μακάρι να έρθουνε και οι 2Kostas_Peraia4 έγραψε:Να πω και γω την λαλακια μου....Πιστευω πως ο αντρας της Βασως εχει κλεισει για το καλοκαιρι,αλλα δεν τα βρηκανε στο οικονομικο με την ομαδα του για να ερθει απο τωρα.Γι'αυτο το λογο προεκυψε σαν δανεικος η περιπτωση Devic.Σε περιπτωση που στραβωσει αυτη η υποθεση και οσο περνανε οι μερες....ισως υποχωρησουν στις απαιτησεις τους οι λυκοι.Ισως γι'αυτο δεν ειναι standarακι η υποθεση Devic.Ισως ειναι και μετρο πιεσης προς την Βολφσμουργκ που τους λες ''κοιταχτε εγω εχω συμφωνησει με τον παικτη σας για το καλοκαιρι,κατι που σημαινει οτι θα χασετε λεφτα.Τι,δεν τον δινεται απο τωρα?Ωραια εχω stand by εναν αλλο παικτη που θα τον παρω δανεικο και θα του δωσω τα λεφτακια που μολις εσεις χασατε''![]()
![]()
![]()
epitropos έγραψε:Λοιπον 1ον την προηγουμενη φορα το ειδα με αναρτηση σχολιου του "agios"
2ον θα φαει καλα ο μαρλευ αφου και το δικο του ονομα φιγουραρει στο αρθρο
3ον 2,5 ωρες πριν το αρθρο ειναι η αναρτηση του φρουρου εδω
4ον θα δωσουμε αρκετα κλικ με το που ανεβασω το λινκ αλλα παοκτσακι φαινεται και μας παρακολουθει![]()
5ον γαμω το σερβερ που δε μπορουμε να το ευχαριστηθουμε
6ον μη σπαμμαρετε θα το ανεβασω το λινκ![]()
![]()
![]()
https://ultraseagle.wordpress.com/2015/ ... ic-ultras/
edit ειδα αναρτηση σαν λινκ και απο δευτερη οπαδικη σελιδα.. ποιος τη χαρη σου φρουρε..