Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
che4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013 II

Δημοσίευση από che4 »

δεν παιρνουμε κανεναν που να ξερει τη σαλκε καλυτερα λεω εγω ;)
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

hitman έγραψε:Λίγες ώρες μετά την κλήρωση, κι αφού πλέον πάνω από όλη τη φίλαθλη Ελλάδα πλανάται η εντύπωση ( που τείνει να γίνει δεδομένο στις επόμενες ημέρες ) ότι ο ΠΑΟΚ θα περάσει απίστευτα δύσκολα αν παίξει με τους Ιουδαίους ( σε αντίθεση με τον Ατρόμητο για παράδειγμα που θα παίξει στα ίσα ολλανδική ομάδα με μ.ο. ηλικίας τα 23 ), μπαίνω και εγώ στο ανωτέρω κλίμα:

Αυτά παθαίνεις αν δε φροντίσεις να πάρεις έναν Μισίμοβιτς κι έναν Μπενάτια. Αυτή είναι η μοίρα σου όταν δεν παίρνεις έγκαιρα τον Στόχ και τον Νέσιντ. Πάνε να παίξεις τώρα στο κολαστήριο των 14.000 θέσεων του Τελ Αβίβ και κάνε προσευχές.

Ιβάν αν θέλεις πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα, έχεις 36 ώρες να φέρεις 10άρι και σέντερ μπακ εκατομμυρίων, και πάλι χλωμός είσαι γιατί δεν προλαβαίνουν να είναι έτοιμοι.
Σιγα ρε φιλε χαλαρωσε δε παιζουμε με τη μπαγερν.. σε λιγοψθα ακουμε οτι παιζουμε με κανενα μεγαθηριο..θα τους περασουμε κ πολυ ανετα μαλιστα.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Sick Bastard έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε: Αντίθετα έχουμε 4 φορ (Σαλπι, Αθανασιάδης, Necid και Γιάννου) για μία θέση, εφόσον παίζουμε 4-2-3-1.
Ο ΓΙάννου έφυγε, ο Σάλπι δεν είναι φορ είναι μαχητής, οπότε έχεις 2 φορ για μία θέση στο 4-2-3-1 και 2 για το 4-4-2.
χαχαχαχα οτι ναναι
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

K_geo έγραψε:κοιτά,

άν δεν μπορείς να ακολουθήσεις με επιχειρήματα μια κουβέντα,
άν δεν μπορείς να καταλάβεις το νόημα μιας συζήτησης και την κεντρική ιδέα αυτής,

τότε μην συμμετέχεις και εκτίθεσαι.

ελπίζω οι Mοds να αποστομωθούν απο την επιχειρηματολογία που προτάσεις συνεχώς. άν και θεωρώ ότι η ευθύνη είναι δική μου, γιατί σου απάντησα, προσδίδοντας σου έτσι μεγαλύτερη από την αξία που σου αρμόζει.

Αυτό που ποστάρεις παραπάνω, είναι δείγμα όλων αυτών που σου λέω. χώθηκες σε μια συζήτηση που είχαμε για το ποιοι πιθανόν να αποχωρήσουν και βήμα βήμα καταλήγεις σε αυτό το βιντεάκι που ακούνε τα παιδιά μου και χαίρονται.

φιλικά εντελώς, κάτι κάνεις λάθος.
Tα respect μου
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Αμαν με αυτόν τον Σάλπι! Σε κάθε τόπικ για αυτόν πλακωνόμαστε!

Υπομονή, του χρόνου θα λενε οι μεν τα γνωστά, οι αλλοι θα δίνουν την αποστωμοτική απάντηση "Νταξ μωρε, 300 χιλιαρικα παίρνει μόνο..."

Οπότε όλα καλα... Υπομονή μέχρι του χρόνου.
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

WestBlock4 έγραψε:
hitman έγραψε:Λίγες ώρες μετά την κλήρωση, κι αφού πλέον πάνω από όλη τη φίλαθλη Ελλάδα πλανάται η εντύπωση ( που τείνει να γίνει δεδομένο στις επόμενες ημέρες ) ότι ο ΠΑΟΚ θα περάσει απίστευτα δύσκολα αν παίξει με τους Ιουδαίους ( σε αντίθεση με τον Ατρόμητο για παράδειγμα που θα παίξει στα ίσα ολλανδική ομάδα με μ.ο. ηλικίας τα 23 ), μπαίνω και εγώ στο ανωτέρω κλίμα:

Αυτά παθαίνεις αν δε φροντίσεις να πάρεις έναν Μισίμοβιτς κι έναν Μπενάτια. Αυτή είναι η μοίρα σου όταν δεν παίρνεις έγκαιρα τον Στόχ και τον Νέσιντ. Πάνε να παίξεις τώρα στο κολαστήριο των 14.000 θέσεων του Τελ Αβίβ και κάνε προσευχές.

Ιβάν αν θέλεις πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα, έχεις 36 ώρες να φέρεις 10άρι και σέντερ μπακ εκατομμυρίων, και πάλι χλωμός είσαι γιατί δεν προλαβαίνουν να είναι έτοιμοι.
Σιγα ρε φιλε χαλαρωσε δε παιζουμε με τη μπαγερν.. σε λιγοψθα ακουμε οτι παιζουμε με κανενα μεγαθηριο..θα τους περασουμε κ πολυ ανετα μαλιστα.
Αυτό θέλω να πω κι εγώ αδερφέ, απλώς το έγραψα ειρωνικά. Αν είναι δυνατόν ο ΠΑΟΚ των 2 παιχνιδιών με τη Μέταλιστ να υπολογίζει έστω κατ' ελάχιστον τους Ιουδαίους. Ούτε να ασχολούμαστε πρέπει.
Άβαταρ μέλους
paokpool

Δημοσίευση από paokpool »

Εγώ λέω άστε τα δεκάρια και τις παπ@ριές εκεί στην ΠΑΕ και φέρτε Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ έναν κίλερ σε αυτήν την ομάδα!!!!

Φέρτε επιτέλους ένα 9

Έναν που με 1 ευκαιρία θα σου βάζει 2 γκολ και όχι σαν αυτούς τους χασογκόλιδες που έχετε γεμήσει την ομάδα (ο ένας μετά τον άλλο στην διοίκηση) από την εποχή του Μίετσιελ!
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

paokpool +1.οοο.οοο............
Άβαταρ μέλους
karlat85

Re: Απ: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013 II

Δημοσίευση από karlat85 »

Φίλε έχεις εννιά ρα, αρκεί να μην φοβάται και να έχει όρεξη
Armagedonas

Δημοσίευση από Armagedonas »

hitman έγραψε:
WestBlock4 έγραψε:

Αυτό θέλω να πω κι εγώ αδερφέ, απλώς το έγραψα ειρωνικά. Αν είναι δυνατόν ο ΠΑΟΚ των 2 παιχνιδιών με τη Μέταλιστ να υπολογίζει έστω κατ' ελάχιστον τους Ιουδαίους. Ούτε να ασχολούμαστε πρέπει.
Hitman πόσο χρονών είσαι ρε συ?

ο ίδιος ο προπονητης λέει δύσκολη κλήρωση κι εσύ λες να μην τους υπολογίζουμε?

Εβραίος και ευκολοκατάβλητος αντίπαλος δεν υπάρχει πουθενά,σε κανέναν τομέα.

Ξέρεις πόσες στραβές έχουν γίνει στην Ευρώπη με θεωρητικά εύκολους αντιπάλους?
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

αυτο που θελουμε ειναι 10αρι που να μπορει να παιξει κ 8αρι οταν θα γυρναμε σε 442.νομιζω με μια τετοια κινηση ειμαστε υπερπληρεις..
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

Θα επιμένω, δέκαρι και σεντερ μπακ
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Armagedonas έγραψε:ο ίδιος ο προπονητης λέει δύσκολη κλήρωση
Συγγνωμη ρε Αρμαγεδωνα , ειλικρινα τι περιμενες να πει ο Στεφενς στο ακουσμα της Μακαμπι ?

" Οτι χαλαρωστε τους εχουμε για πλακα για 4 με 5 γκολ " ???

Για δυσκολη κληρωση , για αγνωστες ομαδες , για 50-50 , για προσοχη που πρεπει να επιστησουν και ολα τα συναφη ....Αυτα λενε ολοι σχεδον οι σοβαροι προπονητες....Αντε ο πιο αισιοδοξος να ξεστομισει τη φραση "βατη κληρωση ".... Εκτος αν εχεις τον Δερμιτζακη και σου λεει "παμε να γουσταρουμε "...

Δηλαδη τι περιμενες να ακουσεις ?

Αν δεν ειμαστε στοιχειωδως σοβαροι , προσηλωμενοι και μαχητικοι , με οποιοδηποτε και να παιξουμε θα κανουμε κλαρινο... :ugeek:
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

karlat85 έγραψε:Θα επιμένω, δέκαρι και σεντερ μπακ
Τι cb να πάρεις, παικταρά που να κάνει παιχνίδι; Και ποιός θα κάθετε στον πάγκο;
Ο Κατσούρ εμφανώς πλέον λογίζεται μόνο ως cb , άρα ;
Έχουμε 4 + 2 κατά συνθήκη, δεν το βλέπω καθόλου πιθανό για επιπλέον.
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Armagedonas έγραψε: Hitman πόσο χρονών είσαι ρε συ?
Κλείνω τα 2 σε ένα μήνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”