falconakis έγραψε: Εντάξει ήταν χώμα προχτές αλλά δεν παύει να είναι μια μεγάλη ΑΞΙΑ για μας...

Μήπως μας κάνει και χάρη που παίζει στην ομάδα μας?
Το καλοκαίρι στο καλό και να μας γράφει.
falconakis έγραψε: Εντάξει ήταν χώμα προχτές αλλά δεν παύει να είναι μια μεγάλη ΑΞΙΑ για μας...
καταρχην ολοι ξερουν οτι με τον σαλπιγγιδη δεν εχω κανενα προβλημα ηθικης διαστασης και ας ειχα ΄΄ξεπαραδιαστει΄΄ τοτε για να μεινει. προσωπικα θα το ηθελα πολυ να ηταν φιλος μου,αλλα αυτη τη στιγμη ο ΠΑΟΚ εχει αναγκη να βρει την χαμενη του δυναμικη.πρεπει να γινουν σοβαρες ανακαταταξεις και στο αγωνιστικο και στο διοικητικο.ανθρωποι οπως ο βρυζας , ο γχ πιστευω οτι εκλεισαν τον κυκλο τους στον ΠΑΟΚ,ακομα ακομα και ο Ιωσηφιδης πιστευω δεν ταιριαζει για την θεση του γενικου αρχηγου,θα ηθελα να δω καποιον πιο ΡΟΚ σε αυτη την θεση και οχι καποιον που εχει μπει στην τριτη ηλικια και περναει την ωρα συνεχεια παιζοντας χαρτια.guardian4 έγραψε:Ντεσπε αρχισεσ και με εκπλησεις ανελπιστα θετικα.
Οχι οτι δεν τα λεγες καλα, αλλα νταξει, περνας σε αλλο επιπεδο.
Δεν μιλαω καθολου ειρωνικα.
Περιμενω τοποθετηση για το λαγονικο σπυροπουλο
Ενα χρονο πριν αλλα μου λεγες despe..desperando έγραψε: απο κει και περα ομως ο παικτης δειχνει οτι εχει μια αρωστημενη νοοτροπια η οποια εξαπλωνετε μες την ομαδα λογο της υψηλης προσωπικοτητας του και της ικανοτητα τους οι ομαδες του να εχουν το δικο του DNA.
θα μου πει κανεις οτι ολοκληρος ΠΑΟΚ παιρνει το DNA ενος κατσουρανη? δυστυχως την περιοδο που ηρθε ηταν πολυ ευκολο ο ΠΑΟΚ να γινει η ΄΄ομαδα΄΄του κατσουρανη.σιγουρα αν ερχοταν καποια χρονια πριν με τους συμμοριτες δεν θα μπορουσε να ΄΄επιβαλει΄΄ τιποτα.
Το παμε παικτούρα οταν θέλει αλλα εδω και καιρό είναι αγνώριστος.Απ τη στιγμή που έφυγε ο Παυλάρας απ τα αποδυτήρια..desperando έγραψε:αυτα περι χαρακτηρα ειναι μακακιες εγω τον καλο τον χαρακτηρα τον θελω για γαμπρο μου , στην ομαδα μου θελω παικταραδες και ας ειναι και φυλακοβιοι
Μήπως δεν του αρέσει η θέση σέντερ μπάκ και θέλει να είναι στα χάφ;desperando έγραψε:ο παικτης εχει κατα μεσο ορο 5 ασιστ ανα παιχνιδι σε αντιπαλο.
και το κακο ειναι οτι δεν τις κανει επειδη ειναι αμπαλος,ειναι απο τους πιο ποιοτικους ποδοσφαιριστες του πρωταθληματος.αρα ψαχτητε που ειναι πραγματικα το προβλημα