Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
Karelias

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από Karelias »

stathis73 έγραψε:Γιατί σε αυτήν την χώρα δεν αφήνουμε εναν αθρωπο να δουλέψει και να τον κρινουμε στο τέλος;;

Γιατί εμείς ξέρουμε πάντα καλύτερα ρε φίλε, πλάκα μα κάνεις; Τι θες τώρα;
Γιατί εκτός από προπονητές, είμαστε και δικηγόροι και γιατροί και δημοσιογράφοι και οινοπαραγωγοί και ζαχαροπλάστες και ηλεκτρολόγοι και υδραυλικοί και μπάτσοι κι απάτσι κι αν σου κάτσει.

Φύγε βρε κωφάλα Δώνη μας ξεφτιλίζεις μαμώ τα σπυριά σου, αναλαμβάνω ΕΓΩ.
Άβαταρ μέλους
stathis73

Δημοσίευση από stathis73 »

Karelias έγραψε:
stathis73 έγραψε:Γιατί σε αυτήν την χώρα δεν αφήνουμε εναν αθρωπο να δουλέψει και να τον κρινουμε στο τέλος;;

Γιατί εκτός από προπονητές, είμαστε και δικηγόροι και γιατροί και δημοσιογράφοι και οινοπαραγωγοί και ζαχαροπλάστες και ηλεκτρολόγοι και υδραυλικοί και μπάτσοι κι απάτσι κι αν σου κάτσει.

Δυστηχώς ετσι ειναι αδερφέ ...οπως τα περιγράφεις, απο την άλλη εδω μέσα ειναι ενα φόρουμ και θα πεί κάποιος............." ρε παιδια για αυτό ειναι τα φόρουμ, για να λεμε την γνώμη μας".........συμφωνώ αλλα ολα εχουν και κάποιο όριο.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

erevos187 έγραψε:
Olorin έγραψε:Όσο και να μην αρέσει ο Δώνης σε πολλούς, είναι καλύτερος από τον γελωτοποιό που είχαμε πέρσι.

+10000
Ίσως είναι βαρυς ο χαρακτηρισμός αλλά ο άνθρωπας δεν τους έκανε καν προθέρμανση :o

ερασιτεχνης παιδι μου τι περιμενεις...ο μπολονι ειχε το διπλωμα πως το λενε να δεις να εκεινο που ειχε και ο δερμιτζακης και το καναμε ολοκληρτο θεμα?? :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Argonaut4 έγραψε:
Olorin έγραψε:Όσο και να μην αρέσει ο Δώνης σε πολλούς, είναι καλύτερος από τον γελωτοποιό που είχαμε πέρσι.

Προς το παρον Ολορίν στεγνα ψυχρα και με αριθμούς είναι χειρότερος.

Όλοι κρίνονται από την πορεία μας στο πρωτάθλημα, κατά τη γνώμη μου. Δύσκολα πάντως να τα πάμε χειρότερα από ότι πέρσι, έστω κι αν έχουμε πιο αδύναμο ρόστερ.

Μην ξεχνάς ότι πέρσι τέτοιο καιρό περίπου, ο Μπόλονι ανακοίνωνε ότι έχει πρόταση από Αραβία και ότι το σκέφτεται σοβαρά. Τουλάχιστον φέτος ο προπονητής μας έχει το μυαλό του στον ΠΑΟΚ και δεν αργεί στις προπονήσεις, ούτε κάνει ταξίδια σε Γαλλίες και Ρουμανίες κάθε τρεις και λίγο. Επίσης, έχουμε 25 θλάσεις λιγότερες από ότι πέρσι, ίδια εποχή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Olorin την Σάβ 01 Σεπ 2012, 14:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Karelias έγραψε:

Αυτό με τα σπυριά μου άρεσε.... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

κανενας ελληνας προπονητης δεν ειναι ουτε 1 πεμπτο ξενου εγνωσμενης αξιας
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

erevos187 έγραψε:

+10000
Ίσως είναι βαρυς ο χαρακτηρισμός αλλά ο άνθρωπας δεν τους έκανε καν προθέρμανση :o

+100000 Εδώ θα είμαστε να απολαύσουμε τις κωλοτούμπες σε περίπτωση κατάκτησης του κυπέλλου ή (θαύμα) πρωταθλήματος.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ας παρουμε τιτλο και οτι θελετε..χαρα μας.. :D ...
Άβαταρ μέλους
stathis73

Sera4 έγραψε:
erevos187 έγραψε:

+10000

ερασιτεχνης παιδι μου τι περιμενεις...ο μπολονι ειχε το διπλωμα πως το λενε να δεις να εκεινο που ειχε και ο δερμιτζακης και το καναμε ολοκληρτο θεμα?? :lol: :lol:

Εναν προπονητή φίλε το κρίνεις εκ του αποτελέσματος (συνεργασίας οσο κρατήσει) και οχι αν πήρε το δίπλωμα απο την ταδε σχολή της Γερμανίας ή της Ιταλίας ή δεν ξέρω εγω απο οπου αλλού τα δίνουν, το θέμα είναι οτι ασχολούμαστε με λάθος πράγματα, θα προτιμούσα αντι να ειρωνευτείς ολους αυτούς, να κάνεις μια πρόταση πώς να περιφρουρήσουμε ολοι μας τον Ναό ωστε να μην τιμωρούμαστε καθε τρεις και λίγο, αυτό ειναι στο χέρι μας αλλα και στις αρμοδιότητες του καθενός που πάει στο γήπεδο, βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος και ο νωον νοείτο. ;)
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Δημοσίευση από DigitalFan »

Argonaut4 έγραψε:

Στα πρώτα 5 επίσημα ματς o Μπόλονι είχε 4-1-0 και ο Δώνης έχει 4-0-1.... Σιγά την διαφορά! Και στο κάτω κάτω, το να δείχνει η ομάδα στα πρώτα ματς μια νοθρή εικόνα, ίσως αποτελεί συνέπεια της καλής και επίπονης προετοιμασίας και να είναι προάγγελος, ότι στην συνέχεια θα παίξει καλύτερα και θα έχει διάρκεια μετά τον Νοέμβριο-Δεκέμβριο... Οπότε εγώ θα έλεγα να μην προτρέχουμε, ή τουλάχιστον εγώ, αυτό κάνω...
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Πως μπορούμε να περιφρουρήσουμε την ομάδα απο άχρηστες διοικήσεις που προσλάμβάνουν τυχάρπαστους σε νευραλγικούς τομέις της ομάδας μας θα μας το πει κάποιος?
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

με την πρωτη στραβη,κλασσικα,ολα πουτανα....ο δωνης δεν κανει,φαγωμαρα μεταξυ μας για να υποστηριξουμε την αποψη μας και τα σχετικα...οπως παντα,υπερβολικος ενθουσιασμος κ υπερβολικη απογοητευση...ναι,για μενα χαθηκε ο βασικοτερος στοχος για φετος,απο πολλες αποψεις(πρεστιζ,ανοδος στην βαθμολογια της ουεφα,να εκτισουμε φετος την ποινη για να μην την κουβαλαμε στην παλτη μας τα επομενα χρονια).
Ειναι γεγονος οτι το κοουτσαρισμνα και οι επιλογες ηταν τραγικες..κανουμε την κριτικη μας,ηταν μια πολυ κακη βραδια,αλλα συνεχιζουμε...η χρονια ειναι μεταβατικη και σε οικονομικο και σε αγωνιστικο επιπεδο..εχουμε πολλους νεους παικτες που θα απρουν παιχνιδια και θα φανει ποιος αξιζει να ειναι στο ροστερ της νεας σεζον.ας περιμενουμε να δουμε την πορεια μεσα στην σεζον και ας ειμαστε ψυχραιμοι στισ κρισεις μας.μην ειστε τοσο αιχμηροι στην κριτικη σας προς τον δωνη...εκανε σιγουρα λαθη,αλλα εχει την ικανοτητα να παρουσιασει κατι καλο....
Οσο για το συστημα που συζηταμε,πιστευω οτι στο ελληνικο πρωταθλημα της πλακας,με ομαδες απο την εκτη θεση κ κατω ,μπορουμε να παιζουμε 4-4-2.τωρα στα ντερμπι και στα δυσκολα εκτος,οπως με ατρομητο,καλο θα ηταν να προτιματε μια πιο συντηρητικη τακτικη....

υ.γ αργοναυτη,τον εχεις φαει τον δωνη........ :opaokara:
υ.γ 2 σταματηστε να συγκρινετε σαντος με μπολονι και μπολονι με δωνη....ειναι και οι 3 διαφορετικοι προπονητες κ η συγκριση ειναι ανουσια..ο σαντος εφυγε,ο μπολονι εφυγε,σταματησνα ασχολειστε με τα περασμενα και ας κοιταξουμε το τωρα...ο καθενας προσφερε,ας περιμενουμε να δουμε τα δειγματα γραφης τπου δωνη και να κανουμε ταμειο ατο τελος....σταμτηστε να ασχολειστε με τον μπολονι....γελωτοποιος η καθηγητης,οτι και να ηταν,εχει φυγει απο την ομαδα μας....φτανει....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sporos123 την Σάβ 01 Σεπ 2012, 14:24, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
stathis73

DigitalFan έγραψε:
Argonaut4 έγραψε:

Στα πρώτα 5 επίσημα ματς o Μπόλονι είχε 4-1-0 και ο Δώνης έχει 4-0-1.... Σιγά την διαφορά! Και στο κάτω κάτω, το να δείχνει η ομάδα στα πρώτα ματς μια νοθρή εικόνα, ίσως αποτελεί συνέπεια της καλής και επίπονης προετοιμασίας και να είναι προάγγελος, ότι στην συνέχεια θα παίξει καλύτερα και θα έχει διάρκεια μετά τον Νοέμβριο-Δεκέμβριο... Οπότε εγώ θα έλεγα να μην προτρέχουμε, ή τουλάχιστον εγώ, αυτό κάνω...

Γ ια αυτόν ακριβώς τον λόγο λέω οτι ασχολούμαστε με λάθος πράγματα.

Για να φτάσεις αδερφέ να συγκρίνεις δυο χρονιές μέχρι τώρα πρέπει να έχεις τους ίδιους παίκτες-υλικό και ενα σωρό αλλά πράγματα.
Και οχι απλά στυγνούς αριθμούς.
Είναι αυτό που λέω οτι κρίνουμε χωρίς να είμαστε εμείς ούτε γνώστες αλλα ούτε άξιοι κριτές.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

stathis73 έγραψε:Εναν προπονητή φίλε το κρίνεις εκ του αποτελέσματος (συνεργασίας οσο κρατήσει) και οχι αν πήρε το δίπλωμα απο την ταδε σχολή της Γερμανίας ή της Ιταλίας ή δεν ξέρω εγω απο οπου αλλού τα δίνουν, το θέμα είναι οτι ασχολούμαστε με λάθος πράγματα, θα προτιμούσα αντι να ειρωνευτείς ολους αυτούς, να κάνεις μια πρόταση πώς να περιφρουρήσουμε ολοι μας τον Ναό ωστε να μην τιμωρούμαστε καθε τρεις και λίγο, αυτό ειναι στο χέρι μας αλλα και στις αρμοδιότητες του καθενός που πάει στο γήπεδο, βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος και ο νωον νοείτο. ;)

φιλε μου χιλια συγνωμη αλλα δεν ειμαι υπευθυνος ασφαλειας του γηπεδου νομιζω οτι δεν μπορω να βοηθησω...

editοσο αναφορα το θεμα της ειρωνιας συγνωμη αλλα ειναι ο μονος τροπος να απαντησει καποιος σε αυτα που γραφονται...λοιπον για να καταλαβουμε λιγο καποια πραγματα προπονητης σαν τον σαντος και τον μπολονι ηταν ευλογια που τους ειχαμε...ο μπολονι ηρθε χωρις κανενα τιμ και ουσιαστικα ποτε δεν ειχε τη στηριξη της διοικησης στο εγχειρημα του...παρολα αυτα προλαβε να δειξει πολλα πραγματα...πηρε μια ομαδα αμυντικη και την εκανε να παιζει στρωτα δουλεψε πολυ τις πτερυγες εβλεπες τα τριγωνακια κλπ τελος παντων εβλεπες ενα πλανο απο την αρχη...κοντα στα μισα μαλιστα η ομαδα ειχε αρχισει να αφομειωνει κιολας ολη τη φιλοσοφια παιζοντας καποια εξαιρετικα ματς...ασχοληθηκε με τις ακαδημιες εδωσε πολλες κατευθηντηριες γραμμες καθιερωσε κατι σαν β ομαδα που εδινε συνεχως φιλικα και πολλα ακομα...καπου εκει τον δεκεμβρη ουσιαστικα καθαρισαν την ομαδα καθαρισαν και τον προπονητη και τελειωσε η ιστορια...

εγω την ομαδα του ντωνης δεν την εχω δει καθολου...δεν βλεπω ουτε πλανο αμυνας ουτε πλανο αναπτυξης ουτε τιποτα...ενα συνοθυλευμα βλεπω που στο δευτερο ημιχρονο με την ραπιντ σκουντουφλουσαν ο ενας πανω στον αλλο...οσο αναφορα τις επιλογες παιχτων ας μην το σχολιασω ο ενας σε εφερε βιερινια ο αλλος λαζαρ και ο ντωνης κουμαλο δανεικο με 300000...τι να λεμε τωρα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Σάβ 01 Σεπ 2012, 14:31, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
stathis73

Argonaut4 έγραψε:Πως μπορούμε να περιφρουρήσουμε την ομάδα απο άχρηστες διοικήσεις που προσλάμβάνουν τυχάρπαστους σε νευραλγικούς τομέις της ομάδας μας θα μας το πει κάποιος?

Αδελφέ ας κάνουμε εμείς αυτό που μπορούμε στην κερκίδα και αυτό που μας αναλογεί στον καθένα και για όσο για τις διοικήσεις δεν μπορείς να κάνεις τίποτα (δυστυχώς) γιατί σε αυτήν την χώρα ολα ειναι διαπλεκόμενα, και μην νομίζεις οτι μπαίνοντας μεσα στο γήπεδο "εξοντώνεις" τον εκαστοτε πρόεδρο, γιατί εξοντώνεις την ομάδα κυρίως και κατ επέκταση τον εκάστοτε πρόεδρο.

Το θέμα των διοικήσεων είναι πάρα πολύ μεγάλο και βρώμικο και πάνω σε αυτό μπορούν να ειπωθούν πολλά και να είναι και αλήθειες, αλλά και πολλά παιδιά να έχουν δίκιο, ας κοιτάξουμε εμείς να μην κάνουμε κακό στην ομάδα και μετά με κόσμιο τρόπο ας δούμε αν μπορούμε να βοηθήσουμε και διοικητικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”