7.Γιώργος Γεωργιάδης
Re: 7.Γιώργος Γεωργιάδης
ΑΝΤΕ αγορινα μου σταματα τη μπαλα...15 κοντρολ μπροστα πισω κ χανω τη μπαλα,συγκλεινω προς τα δεξια κ πεφτω.Ειναι εκνευριστικα κουραστικος.
- Mario Jardel
- DigitalFan
5 φάσεις 1 καριέρα
[youtube]uYxCnB6v3qg[/youtube]
ΥΓ: Πως δεν τον αφήσαμε να τον πάρει εκείνη η Αθηναϊκή ομάδα με τα κίτρινα (μου διαφεύγει το όνομα) και τον φορτωθήκαμε...
ΥΓ: Πως δεν τον αφήσαμε να τον πάρει εκείνη η Αθηναϊκή ομάδα με τα κίτρινα (μου διαφεύγει το όνομα) και τον φορτωθήκαμε...
Ελαχιστοι παιχτες μου εχουν δημιουργησει τοσα νευρα στη ζωη μου...
αντε παλικαρακο μου σιγα σιγα να την κανεις μη σου χαλαμε και τη ζωη στη τελικη...βρες καμια βεροια κανα πανσεραικο να φαινεσαι κιολλας!
αντε παλικαρακο μου σιγα σιγα να την κανεις μη σου χαλαμε και τη ζωη στη τελικη...βρες καμια βεροια κανα πανσεραικο να φαινεσαι κιολλας!
πορνες μας κανει, απο τοτε που ηρθε τετοια φαση δεν εχει κανει ρε πουστη μου....DigitalFan έγραψε:5 φάσεις 1 καριέρα
- Sick Bastard
πνιξε μας στα ουισκια γιωργο...αφου αυτο θελουμε...
τα πιεσομετρα καλα κρατουν... :ugeek:

Συνεχιζω να επιμενω οτι ο συγκεκριμενος ποδοσφαιριστης τα οποια ποιοτικα στοιχεια εχει μπορει να τα ξεδιπλωσει σε ενα διαφορετικο στυλ παιχνιδιου.. που παιζουν ομαδες τυπου σερρας δοξα δραμας παναιτωλικος κ.τ.λ..
σφιχτα πισω και πεταμε την μπαλα μπροστα για αντεπιθεση..
Οσο θα περιμενουμε απο τον γιωργακη να κανει προσωπικες ενεργειες να τριπλαρει να πασαρει να διασπασει αμυνες να βαλει γκολ.. θα εχει καει το συκωτι μας απο τα ουισκια που αναφερει ο συνοπαδος Σερα4.
σφιχτα πισω και πεταμε την μπαλα μπροστα για αντεπιθεση..
Οσο θα περιμενουμε απο τον γιωργακη να κανει προσωπικες ενεργειες να τριπλαρει να πασαρει να διασπασει αμυνες να βαλει γκολ.. θα εχει καει το συκωτι μας απο τα ουισκια που αναφερει ο συνοπαδος Σερα4.
Χόρτο φίλε η μόνη λύση, το Ουίσκυ δεν κάνει καλό στην υγείαSera4 έγραψε:πνιξε μας στα ουισκια γιωργο...αφου αυτο θελουμε...![]()
τα πιεσομετρα καλα κρατουν... :ugeek:

ΠΑΟΚ, ΜΕ ΧΟΡΤΟ, ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΟ
Δεν φταίει το ουίσκι....
Ο πάγος καταστρέφει το συκώτι
ΥΓ. Εγώ θα προτιμήσω μια αυθεντική μαλαματίνα...
ΥΓ2. Μαλάμω λέω και κλαίω...
Ο πάγος καταστρέφει το συκώτι

ΥΓ. Εγώ θα προτιμήσω μια αυθεντική μαλαματίνα...
ΥΓ2. Μαλάμω λέω και κλαίω...
- kataramenos5
Το χεις.Το θέμα είναι πού το έχεις θαμμένο ?..DigitalFan έγραψε: [youtube]uYxCnB6v3qg[/youtube]
.