7. Nabil El Zhar
Re: 7.Nabil El Zhar
μπαλα δειχνει να ξεριε...μενει να δουμε αν ξερει και ποδοσφαιρο....
θελομυε και εναν αντισορλεν με το μυαλο του το ποδοσαφιρκο εννοω να ανεβοκατεβαζει ρυθμο....οχι απαραιτητα για βασικο...
θελομυε και εναν αντισορλεν με το μυαλο του το ποδοσαφιρκο εννοω να ανεβοκατεβαζει ρυθμο....οχι απαραιτητα για βασικο...
Κάποιος να του πεί ότι το κομμάτι του γηπέδου μπροστά στην Θ6 προς την Θ7 έχει πρόβλημα.
Εκεί έχουν συμβεί οι τραυματισμοί Μούσλι και Κριστιάνο.

Στα θετικα ο ελ ζαρ που εδειξε οτι εχει
πολυ καλη τριμπλα
ταχυτητα
επιταχυνση
κρατημα μπαλας
σπασιμο μπαλας
δυνατο σουτ
εχει ποδοσφαιρικη ευφυια
και ειναι ευστροφος
Ναι , τον ειχα στο ματι συνεχεια σημερα για να τον κοψω.
Μου εκανε πολυ θετικη εντυπωση.
Θα μας βγει λιρα 100.
Ισως δε του βγηκαν καποιες ενεργειες του αλλα μη ξεχναμε οτι εχει κανει 5 προπονησεις με την ομαδα.
Θα θελα πολυ να μας βγει 10ρι που ποναμε σε αυτη τη θεση.
πολυ καλη τριμπλα
ταχυτητα
επιταχυνση
κρατημα μπαλας
σπασιμο μπαλας
δυνατο σουτ
εχει ποδοσφαιρικη ευφυια
και ειναι ευστροφος
Ναι , τον ειχα στο ματι συνεχεια σημερα για να τον κοψω.
Μου εκανε πολυ θετικη εντυπωση.
Θα μας βγει λιρα 100.
Ισως δε του βγηκαν καποιες ενεργειες του αλλα μη ξεχναμε οτι εχει κανει 5 προπονησεις με την ομαδα.
Θα θελα πολυ να μας βγει 10ρι που ποναμε σε αυτη τη θεση.
4-5 ματσακια και πιστεύω παίρνει την φανελα βασικου σπιτι του.Βεβαια πρεπει να δεσει με τους αλλους
πολυ ξυλο εφαγε αλλα μαλον αντέχει
το εχει και ενω ειναι παικτης φαντεζι και τριπλαδορος δεινει την πασα οταν πρεπει (ασυνήθιστο για τετοιους παικτες)
ΟΜΩΣ οταν πατας περιοχή και βλεπεις διπλα σου κοντο η ψηλο μην δεινεις την μπαλα τελείωσε το μονος σου και οτι γινει (για τον σπασιμο στον κοντο)
πολυ ξυλο εφαγε αλλα μαλον αντέχει
το εχει και ενω ειναι παικτης φαντεζι και τριπλαδορος δεινει την πασα οταν πρεπει (ασυνήθιστο για τετοιους παικτες)
ΟΜΩΣ οταν πατας περιοχή και βλεπεις διπλα σου κοντο η ψηλο μην δεινεις την μπαλα τελείωσε το μονος σου και οτι γινει (για τον σπασιμο στον κοντο)
- ilias4_koufalia
Εχει καποια καλα στοιχεια αλλα εμενα με φανηκε πολυ ατομιστης!!!!!
Νομιζω πως δεν θα ακουμπισει αλλα μακαρι να βγω ψευτης...
ετσι κι αλλιως το πρωτο του ματς ηταν...
Νομιζω πως δεν θα ακουμπισει αλλα μακαρι να βγω ψευτης...
ετσι κι αλλιως το πρωτο του ματς ηταν...
Τυχαιο..dimbar έγραψε:Κάποιος να του πεί ότι το κομμάτι του γηπέδου μπροστά στην Θ6 προς την Θ7 έχει πρόβλημα.
ΕΙναι ο μοναδικος που δεν πρεπει να κριθει στο σημερινο ματς. Ηταν καθαρα δοκιμαστικη η συμμετοχη του αν και πιστευω οτι θα επρεπε να παιξει ενα ημιχρονο. Πιστευω οτι σε κανα μηνα θα μπορουμε να κανουμε αξιοπιστη κριτικη για τη συνολικη παρουσια του. Για να παιξει λιβερπουλ λογικα ειναι τουλαχιστον καλος, παρολα αυτα θα πρεπει να περιμενουμε και δεν θα πρεπει να ενθουσιαζομαστε απο δυο ντριπλες ή μια πασα. Παντως αναλογιζομενοι το μικρο χρονικο διαστημα παραμονης του στην ομαδα αυτο που ειδαμε ηταν σε πολυ γενικες γραμμες θετικο.
κουραστηκε στο β και εκανε πολλα λαθη...φαινεται καλος παιχτης αλλα δεν ξερω τι παιζει με την φυσικη κατασταση...και σε σχεση με αυτα που λεγανε οι ΑΡΔ φανατικοι οπαδοι της λιβερπουλ οτι δεν εχει τριπλα αλλα μονο ταχυτητα στυλ κουτσια μεγαλος παπας....ειναι στυλ βιειρινια ....σημερα επρεπε να αντικατασταθει...αλλα παλευανε πολλοι με την τελεια αποδοση τους για το ποιος θα προλαβει να αντικατασταθει πρωτος!
- Aureliano Buendia
Ήταν φανερό πως δεν άντεχε ολόκληρο παιχνίδι.
Η κούραση σε συνδυασμό με την πίεση του σκορ τον οδήγησε σε πολλές αβίαστες λάθος πάσες.
Πάντως όσο ήταν φρέσκος αποτελούσε πηγή κινδύνων και έδειχνε πολύ καλά στοιχεία.
Έχω την υποψία ότι κάνει λίγο κατάχρηση τρίπλας και κρατήματος μπάλας αλλά δεν έχω επαρκές δείγμα.
Με στοιχειωδώς αρμονική διαδικασία ένταξης, θα βοηθήσει σίγουρα.
Η κούραση σε συνδυασμό με την πίεση του σκορ τον οδήγησε σε πολλές αβίαστες λάθος πάσες.
Πάντως όσο ήταν φρέσκος αποτελούσε πηγή κινδύνων και έδειχνε πολύ καλά στοιχεία.
Έχω την υποψία ότι κάνει λίγο κατάχρηση τρίπλας και κρατήματος μπάλας αλλά δεν έχω επαρκές δείγμα.
Με στοιχειωδώς αρμονική διαδικασία ένταξης, θα βοηθήσει σίγουρα.
Τα δύο κοντρόλ που έκανε με το στήθος μπροστά στην 4Α μετά από λόμπες έμειναν βαθιά χαραγμένα στη μνήμη μου.
Στο πρώτο ημίχρονο πολύ καλός, στο δεύτερο λίγα πράγματα μάλλον λόγω κούρασης.
Στο πρώτο ημίχρονο πολύ καλός, στο δεύτερο λίγα πράγματα μάλλον λόγω κούρασης.
Eμένα μου φάνηκε πολύ μέτριος παίκτης.
Είναι κρίμα να θεοποιούμε ( και να αφορίζουμε ) τόσο εύκολα παίκτες.
Είναι κρίμα να θεοποιούμε ( και να αφορίζουμε ) τόσο εύκολα παίκτες.
ilias4_koufalia έγραψε:Εχει καποια καλα στοιχεια αλλα εμενα με φανηκε πολυ ατομιστης!!!!!
Μόνο αυτό συμφωνεί Άγιος με θνητό Ηλία.
Πρέπει κάνει παρέα Βιερίνια διαλογιστούν προσευχηθούν μαζί φέρει δώρα με Μπουγιουρτί Βηθλεέμ.
Καλό δρόμο δείχνει έχει πάρει.
:ugeek:
Ταλαντουχος και ψιλοαναρχος φανηκε χτες......Ηταν εμφανως ανετοιμος.......Πιστευω οτι θα γινει μεγαλο πουλεν......
- sourmenetes
- Moderator
Θεωρω πως μπορει να παιξει και ως αντιιβιτς...Παντως το τοπι το κατεχει,θελει λιγο πιο μαζεμενες κινησεις και να βρει τη φορμα του..Μετα το 60 επεσε πολυ..