Football Manager
- john4serres
-
- john4serres
Re: Football Manager
μεταγραφες εως 12 αυγουστου 2015
http://www.fm-base.co.uk/forum/download ... le&id=8923
εχει και οδηγιες. ισχυει για new game .
http://www.fm-base.co.uk/forum/download ... le&id=8923
εχει και οδηγιες. ισχυει για new game .
- HeartOfDarkness
Ερώτηση :
To manager στο steam έχει 50ευρά ενώ αμα το αγορασεις απο σκρουτζό-μαγαζι έχει 18.
Υπάρχει καποια διαφορά ή κανω κατι λαθος?
Λινκ1 =steam
Λινκ2 = skroutz
To manager στο steam έχει 50ευρά ενώ αμα το αγορασεις απο σκρουτζό-μαγαζι έχει 18.
Υπάρχει καποια διαφορά ή κανω κατι λαθος?
Λινκ1 =steam
Λινκ2 = skroutz
- Καπετάνιος
Το Steam παντα εχει τα παιχνιδια του (με ελαχιστες εξαιρεσεις) παντα στις αρχικες τιμες τους. Οποτε παντα πενηντα θα εχει.
Τα μαγαζια που βλεπεις στο σκρουτζ εχουν το παιχνιδι σε retail μορφη (κουτατη δλδ). Και επειδη εχει περασει καιρος και πλησιαζει το νεο φμ ρειχνουν τις τιμες τους σιγα σιγα.
Βεβαια το steam εχει πολλες περιοδους εκπτωσεων (summer sales, halloween sales, winter sales κλπ κλπ) οπου τα παιχνιδια φτανουν εως και 90% κατω απο την αρχικη τους τιμη. Στα summer sales που μας περασαν το φμ ηταν -75% κατω. Δε θα παει πιο κατω απο 75% παντως να το ξερεις.
Τακτικη των περισσοτερων publishers οταν βγαζουν νεα εκδοση ενος παιχνιδιου ειναι κατα τις πρωτες μερες πωλησεων αυτης να ρειχνουν τις τιμες του προηγουμενου. Η SI περυσι αν θυμαμαι καλα ειχε το 14 -50% για λιγες μερες (οσο ηταν σε preorder το 15) και μετα το πηγε -75%. Κατι αναλογο θα κανει και φετος.
Να ξερεις παντως πως και κουτατη εκδοση να παρεις παλι θα χρειαστεις λογαριασμο στο steam για ενεργοποιηση και απο εκει θα κατεβουν τα patches.
Δυστυχως ενω ειχα κλειδακι για το φμ στο στιμ πριν λιγες μερες το εδωσα σε ξαδερφακι μου. Αν το ειχα ακομα καπου θα τα βρισκαμε.
Οτι χρειαστειτε απο steam και γενικα για pc gaming να μου λετε. Ειναι ο ημιεπαγγελματικος μου τομεας.
Τα μαγαζια που βλεπεις στο σκρουτζ εχουν το παιχνιδι σε retail μορφη (κουτατη δλδ). Και επειδη εχει περασει καιρος και πλησιαζει το νεο φμ ρειχνουν τις τιμες τους σιγα σιγα.
Βεβαια το steam εχει πολλες περιοδους εκπτωσεων (summer sales, halloween sales, winter sales κλπ κλπ) οπου τα παιχνιδια φτανουν εως και 90% κατω απο την αρχικη τους τιμη. Στα summer sales που μας περασαν το φμ ηταν -75% κατω. Δε θα παει πιο κατω απο 75% παντως να το ξερεις.
Τακτικη των περισσοτερων publishers οταν βγαζουν νεα εκδοση ενος παιχνιδιου ειναι κατα τις πρωτες μερες πωλησεων αυτης να ρειχνουν τις τιμες του προηγουμενου. Η SI περυσι αν θυμαμαι καλα ειχε το 14 -50% για λιγες μερες (οσο ηταν σε preorder το 15) και μετα το πηγε -75%. Κατι αναλογο θα κανει και φετος.
Να ξερεις παντως πως και κουτατη εκδοση να παρεις παλι θα χρειαστεις λογαριασμο στο steam για ενεργοποιηση και απο εκει θα κατεβουν τα patches.
Δυστυχως ενω ειχα κλειδακι για το φμ στο στιμ πριν λιγες μερες το εδωσα σε ξαδερφακι μου. Αν το ειχα ακομα καπου θα τα βρισκαμε.
Οτι χρειαστειτε απο steam και γενικα για pc gaming να μου λετε. Ειναι ο ημιεπαγγελματικος μου τομεας.
Στο Steam εχει πεσει μεχρι τα 14€ νομιζω, πιο κατω σε κανα χρονο (και ειδικα σε κανα kinguin)
Αν το θες τωρα, παρτο σε κουτακι, αλλιως περιμενε να βγει το 2016
Επισης, αν σε ενδιαφερει και παλιοτερο, βρισκεις το 2013 4€, 2014 10€
Καπετανιε τι εννοεις ημιεπαγγελματικο τομεα;
Αν το θες τωρα, παρτο σε κουτακι, αλλιως περιμενε να βγει το 2016
Επισης, αν σε ενδιαφερει και παλιοτερο, βρισκεις το 2013 4€, 2014 10€
Καπετανιε τι εννοεις ημιεπαγγελματικο τομεα;
- Καπετάνιος
Εννοω οτι γραφω παρουσιασεις παιχνιδιων και hardware σε μεγαλο ελληνικο πορταλ.
- Μπαρκαρούτσος
- Καπετάνιος
Ρε άρχοντες δεν ανεβαζετε κανα prntscrn με τους καινουριους να τους χαζέψουμε λιγάκι?
Τώρα οι βασικές ερωτήσεις
Berbatov πως φέρνω σε υπάρχον παιχνίδι; Από editor θα γίνει η δουλειά η μόνο για καινούργιο παιχνίδι;

Berbatov πως φέρνω σε υπάρχον παιχνίδι; Από editor θα γίνει η δουλειά η μόνο για καινούργιο παιχνίδι;

Υπάρχει editor Ενώ παίζεις,αλλά θα πρέπει να τικαρεις αυτήν την επιλογή όταν ξεκινάς το παιχνίδι
Αλλιώς από την αρχή
Εγώ έκανα την παπαρα κ ξεκίνησα την νέα σεζόν με νέες μεταγραφές στις 9 το βράδυ χθες,Κ έπαιζα μέχρι τις 3
Τζάμπα ,γιατί θα ξεκινήσω καινούριο με berbatov Στην ομαδα
Αλλιώς από την αρχή
Εγώ έκανα την παπαρα κ ξεκίνησα την νέα σεζόν με νέες μεταγραφές στις 9 το βράδυ χθες,Κ έπαιζα μέχρι τις 3
Τζάμπα ,γιατί θα ξεκινήσω καινούριο με berbatov Στην ομαδα
Κατεβάζεις το FMRTE (Football Manager Real Time Editor) και το αλλάζεις από εκεί. Ψάξε το να το κατεβάσεις δωρεάν, γιατί κανονικά πρέπει να πληρώσεις ένα license γύρω στα 10-15 ευρώ.
Thanks, γιατί δε θέλω να αρχίσω από την αρχή, δε ξανακάνω 0-3 στη Βιγιαρεάλ 
Λέει τίποτα ο Βουλγαρος;

Λέει τίποτα ο Βουλγαρος;