Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός 20/09 21:15 Νόβα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
trelopaoki444

Re: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 20/09 21:15 Νόβα

Δημοσίευση από trelopaoki444 »

LoverBoy έγραψε:
trelopaoki444 έγραψε:Ρε loverboy να σε ρωτησω κατι? Παρακολουθεις τις προπονησεις τις ομαδας? Γιατι αν τις παρακολουθεις και βλεπεις οτι ο Μαλεζας μαμαει πες το μου να σου δωσουμε δικιο. Επειδη περσι πετουσε πρεπει να πεταει και φετος? ΕΛΕΟΣ οτι θελουμε λεμε?
Στις προπονήσεις δεν φένεται ο Παίκτης. Ο παίκτης φαίνεται μεσα στο παιχνίδι και απο τότε που αντικαστάθηκε ο Μαλεζάς (χωρίς λόγο) είμαστε ΧΩΝΙ.

Εσένα σου αρέσει ο Τσιρίλο? Έχουμε μαζέψει τελειωμένους και δε βάζουμε παίκτες όπως ο Μαλεζάς να παίξουν...
Οχι δε μ αρεσει ο Τσιριλο ρε φιλε αλλα δε νομιζω οτι ο Μαλεζας με το Μπιζερα ή το Σαβινι θα μου δωσουν σιγουρια στην αμυνα. Η αμυνα θελει παιχτες ηγετες και συνηθως παιζουν ενας ψηλος και ενας λιγοτερο ψηλος. Μαλεζας 1.92, Tsirilo 1.87, Μπιζερα 1.88, Σαβινι 1.82, Κοντρερας 1.81. Εσυ αν ησουν προπονητης θα τολμουσες να βαλεις 2 παιχτες πανω απο 1.87 σεντερ μπακ? Γιατι απο ταχυτητα θα ησουν χαλια. Οπως και δε μπορεις να εμπιστευτεις τον Μαλεζα λογω απειριας με ενα εκ των Μπιζερα Σαβινι. Ο μαλεζας θα παιξει με τον Κοντρερας γιατι ειναι ο μοναδικος που του ταιριαζει δηλ ειναι πιο κοντος πιο ταχυς και πιο εμπειρος απο αυτον.
Ελπιζω να σε καλυψα
LoverBoy

Δημοσίευση από LoverBoy »

trelopaoki444 έγραψε:
LoverBoy έγραψε:
trelopaoki444 έγραψε:Ρε loverboy να σε ρωτησω κατι? Παρακολουθεις τις προπονησεις τις ομαδας? Γιατι αν τις παρακολουθεις και βλεπεις οτι ο Μαλεζας μαμαει πες το μου να σου δωσουμε δικιο. Επειδη περσι πετουσε πρεπει να πεταει και φετος? ΕΛΕΟΣ οτι θελουμε λεμε?
Στις προπονήσεις δεν φένεται ο Παίκτης. Ο παίκτης φαίνεται μεσα στο παιχνίδι και απο τότε που αντικαστάθηκε ο Μαλεζάς (χωρίς λόγο) είμαστε ΧΩΝΙ.

Εσένα σου αρέσει ο Τσιρίλο? Έχουμε μαζέψει τελειωμένους και δε βάζουμε παίκτες όπως ο Μαλεζάς να παίξουν...
Οχι δε μ αρεσει ο Τσιριλο ρε φιλε αλλα δε νομιζω οτι ο Μαλεζας με το Μπιζερα ή το Σαβινι θα μου δωσουν σιγουρια στην αμυνα. Η αμυνα θελει παιχτες ηγετες και συνηθως παιζουν ενας ψηλος και ενας λιγοτερο ψηλος. Μαλεζας 1.92, Tsirilo 1.87, Μπιζερα 1.88, Σαβινι 1.82, Κοντρερας 1.81. Εσυ αν ησουν προπονητης θα τολμουσες να βαλεις 2 παιχτες πανω απο 1.87 σεντερ μπακ? Γιατι απο ταχυτητα θα ησουν χαλια. Οπως και δε μπορεις να εμπιστευτεις τον Μαλεζα λογω απειριας με ενα εκ των Μπιζερα Σαβινι. Ο μαλεζας θα παιξει με τον Κοντρερας γιατι ειναι ο μοναδικος που του ταιριαζει δηλ ειναι πιο κοντος πιο ταχυς και πιο εμπειρος απο αυτον.
Ελπιζω να σε καλυψα
Oxi δε με κάλυψες. Τι θα πει ψηλός και κοντός? Ο Μαλεζάς είναι αργός? Καλά μιλάμε για τον ίδιο παίκτη?

Πια απειρία? πέρισυ δεν ήταν βασικός μια ολόκληρη χρονιά που βγήκαμε δεύτεροι???? Ξαφνικά έγινε άπειρος?

και πως θα γίνει έμπειρος? με το να τον έχει στο πάγκο και να βλέπουμε τους τέσσερεις να μην μπορούν τα πόδια τους στην άμυνα???

Ορισμένα πράγματα όσο και να προσπαθούμε να μην τα δούμε, ΦΩΝΑΖΟΥΝ.
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

βλεπω ο maximus εκανε εκανε υπομονη και αρχιζει να λεει αυτα που πιστευει τωρα..

για τον φιλο trelopaoki να πω οτι απο οσα βλεπω εγω ο μαλεζας ειναι ο πιο γρηγορος αμυντικος του ΠΑΟΚ.
βασικα ειναι ο μονος γρηγορος αμυντικος του ΠΑΟΚ αν και ψηλος
ο κοντρερας δεν ειναι γρηγορος ειναι εγκεφαλικος αμυντικος(δεν ειναι και αργος βεβαια εχει μια φυσιολογικη ταχυτητα)
Άβαταρ μέλους
trelopaoki444

Δηλαδη ο Μαλεζας ειναι γρηγορος? Μαλιστα. Το ακουσαμε κ αυτο. Δηλαδη ειναι το ιδιο ευελικτος με τη μπαλα χαμηλα με τον Κοντρερας και το Σαβινι? Μην τρελαθουμε ρε αδερφε τωρα σε παρακαλω μη λετε οτι να ναι. Και θεωρεις οτι ειναι εμπειρος με μια χρονια που εκανε? Δηλαδη μπορει πλεον να σηκωσει το βαρος της αμυνας μας και να την κατευθυνει οπως κανει ο Κοντρερας για παραδειγμα? Ξαναλεω ο Μαλεζας θα μπει στη θεση του Τσιριλο μονο αν ειναι διπλα του καποιος που να μπορει να μιλαει και να κατευθυνει τους συμπαικτες του αλλα και με μεγαλυτερη ταχυτητα απο αυτον (Κοντρερας) .
Και για να συμπληρωσω εγω ειμαι ικανοποιημενος απο τη διαθεση της ομαδας και θεωρω οτι θα δουμε πολυ καλυτερη μπαλα φετος. Θεωρω επισης οτι η απουσια του Κοντρερας ειναι καταλυτικη και σιγουρα το διδυμο με τον Τσιριλο θα ειναι πολυ καλυτερο απο το περσινο αμυντικα. Κρατα αυτα τα λογια και μιλαμε σε ενα δυο μηνες
Φιλε Ροναλντο δε μιλαω το ποσο κανει τα 100 μετρα γιατι απο οτι ξερω ειναι απο τους πιο γρηγορους παιχτες μας αλλα τα πρωτα 5 μετρα και εκει ειναι ΠΟΛΥ αργος. Οπως και το οτι ποσο ευκολα αλλαζει κατευθυνση στο σωμα του που και εκει ειναι αστριφτος οπως και ολοι οι ψηλοι αλλωστε. Ο Κοντρερας παλι εχειπολυ πιο χαμηλο κεντρο βαρους και εχει εμπειρια να βγαινει παντα πρωτος στη μπαλα το οποιο ειναι θεμα ταχυτητας σκεψης. Δηλαδη εσεις θα εμπιστευοσασταν διδυμο Μαλεζα-Σαβινι ή Μαλεζα-Μπιζερα σημερα? Περιμενω απαντηση απο οποιον θελει αλλα με επιχειρηματα π.χ γιατι οχι Τσιριλο-Μπιζερα ή σαβινι
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

Kακή,ΚΑΚΙΣΤΗ νοοτροπία-το να κρατήσουμε το γκολ έχει πλέον περάσει στο DNA αυτής της ομάδας
ΜΗΔΕΝΙΚΗ επιθετική ανάπτυξη-εκτός κι αν οι σέντρες είναι τρόπος ανάπτυξης
και ΚΑΚΟΣ μεταγραφικός σχεδιασμός-έχουμε 2,5 επιθετικούς και 2,5 εξτρέμ
είναι οι αιτίες αυτού του ΠΡΑΓΜΑΤΟΣ που παίζει ο ΠΑΟΚ...
γιατί ποδόσφαιρο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
Τα μάτια μας δυστυχώς βλέπουν καλά....και ας πονάνε.....

Ο Σάντος φανερά έχει χάσει τη μπάλλα,βάζοντας παίκτες σε άλλες θέσεις από αυτές που θα έπρεπε και παίζοντας συστήματα ΠΟΥ ΦΑΝΕΡΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ για να κάνει το κέφι της κερκίδας.Δεν βλέπω τι άλλο έχει να προσφέρει πλέον....Για όλα υπάρχει η κατάλληλη ώρα.....

Για όσους πιστεύουν ότι φταίει η γκρίνια,ο Κάκος, η ατυχία,ο Ερμής που είναι ανάδρομος να σκεπάζονται για να μην κρυώσουν....
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Μόλις ενημέρωσε ο Μίνος στην ΝΕΤ ότι υπάρχει σοβαρό θέμα με τον Σάντος....
Αύριο θα υπάρχουν εξελίξεις .. (λέει)

Νομίζω ότι ήδη ετοιμάζει τις βαλίτσες του ο Σάντος...
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

τον μαλεζα τον εχω παρακολουθησει και να ξερεις οτι το πρωτο πραγμα που παρατηρω σε εναν παιχτη ειναι το πως τρεχει.
εγω τον εχω για γρηγορο τον μαλεζα και στα πρωτα μετρα..
οτι στριβει δυσκολα ισχυει εχεις δικιο αλλα στην ευθεια τρεχει γρηγορα και στα πρωτα μετρα και οταν ανοιγει

παρακολουθα τον καλυτερα φιλε και θα δεις πως θα μου πεις ειχες δικιο
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

ronaldo έγραψε:βλεπω ο maximus εκανε εκανε υπομονη και αρχιζει να λεει αυτα που πιστευει τωρα..
Αδελφε, επειδη εκανες αναφορα σε μενα και χωρις να θελω να μονοπωλησω την κουβεντα, απλα να πω οτι κρινω απο τα αποτελεσματα και μονο,οχι απο εμπαθειες ή προφητειες...

Η ομαδα εχει προβλημα αγωνιστικα και το εχει δειξει επανειλλημενως...Εχει ηδη χασει εναν απο τους μεγαλυτερους στοχους της...Στηριζουμε Ζαγορακη και βλεπουμε για τη συνεχεια...
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

hasio_john έγραψε:Μόλις ενημέρωσε ο Μίνος στην ΝΕΤ ότι υπάρχει σοβαρό θέμα με τον Σάντος....
Αύριο θα υπάρχουν εξελίξεις .. (λέει)

Νομίζω ότι ήδη ετοιμάζει τις βαλίτσες του ο Σάντος...
Εγώ λέω δε φεύγει... :opaokara: :opaokara:

:pano:
PERS9

Δημοσίευση από PERS9 »

Αν έμπαινε το δοκάρι του φιλομένο και δεν κερδίζαν το φάουλ όπου προήρθε το γκολ στο τελευταίο λεπτό να δω τι θα λέγατε μερικοί...Οι μεγάλες ομάδες χτίζονται με υπομονή...Αλλά η υπομονή θέλει πρώτα αυτογνωσία και ρεαλισμό..
Αφήστε τον Σάντος να δουλέψει...Θα είναι λάθος αν θα φύγει (πράγμα που δεν το νομίζω δηλαδή)..
Αφήστε την ομάδα να δουλέψει και κάντε ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!!!!!!!!!!!! Για πρώτη φορά γίνεται σοβαρή δουλειά σε αυτήν την ομάδα..Μην τα γ^^^^^^^με όλα με τις πρώτες στραβές....
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

Δύσκολα για Σάντος!

Μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα και λίγο μετά το φινάλε του ντέρμπι με τον Ολυμπιακού στην Τούμπα (ήττα του ΠΑΟΚ με 2-1) ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θοδωρής Ζαγοράκης, κάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι τίθεται θέμα παραμονής του Φερνάντο Σάντος!

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης έφυγε έντονα προβληματισμένος από το γήπεδο της Τούμπας γύρω στις 2:30 π.μ. ενώ είχαν προηγηθεί αποδοκιμασίες από μερίδα των οπαδών της ομάδας στον Φερνάντο Σάντος και κάποιους παίκτες κατά την αποχώρησή τους. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος του «Δικεφάλου» φέρεται να είπε πως «η επόμενη μέρα θα είναι δύσκολη» αναφερομένος στον Πορτογάλο τεχνικό.

Εξελίξεις αναμένονται από σήμερα, Δευτέρα...

http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=4373977

:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PARASANDALOS την Δευ 21 Σεπ 2009, 01:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
PERS9

Δημοσίευση από PERS9 »

ronaldo έγραψε:βλεπω εχει πεσει πολυ το σαιτ..

αισθηση μου ειναι οτι δεν τον συμπαθει πραγματικα κανενας και οσοι τον δικαιολογουν το κανουν για τον ζαγορακη.

Λες και τόσα χρόνια συμπαθήσαμε και κανέναν προπονητή....
Και μην μου πείς για κανέναν Άγγελο ή Μπάγεβιτς...Ξέρεις πολύ καλά πως φύγανε και οι δύο απο τον ΠΑΟΚ...
Άβαταρ μέλους
trelopaoki444

ronaldo έγραψε:τον μαλεζα τον εχω παρακολουθησει και να ξερεις οτι το πρωτο πραγμα που παρατηρω σε εναν παιχτη ειναι το πως τρεχει.
εγω τον εχω για γρηγορο τον μαλεζα και στα πρωτα μετρα..
οτι στριβει δυσκολα ισχυει εχεις δικιο αλλα στην ευθεια τρεχει γρηγορα και στα πρωτα μετρα και οταν ανοιγει

παρακολουθα τον καλυτερα φιλε και θα δεις πως θα μου πεις ειχες δικιο
Αν θυμασαι καποιες φασεις περσι με το Σαλπιγγιδη πχ που τον εφτανε στα σπριντ (γιατι οι πιο πολλοι το λεγανε εδω μεσα αυτο) δεν ηταν λογω ταχυτητας στα πρωτα μετρα αλλα γιατι μπορουσε να τον τζατζαρει πρωτα στην αρχη ολων των φασεων.
Εν πασει περιπτωσει ολα αυτα ειναι να χαμε να λεγαμε. Εγω βλεπω μια ομαδα που με την επιστροφη Κοντρερας θα εχει σιγουρια στην αμυνα και απο τη μεση και μπροστα βρισκεται σε πολυ καλο δρομο. Βλεπω οτι ο Κουτσια εχει ακομα δρομα να διανυσει για να φτασει στο επιπεδο του Βιερινια ο οποιος δειχνει φετος οτι ειναι το σημειο αναφορας στην επιθεση μας. Και βλεπω ενα λαο ανυπομονο να τα ΔΕΙ ΟΛΑ. Μπαλαρα, πρωταθλημα, παθος, προπονητη μαγκα, Νεα Τουμπα και δεν ξερω γω τι αλλο.
ΥΠΟΜΟΝΗ ολα θα γινουν. Ποναει και ποναει πολυ να χανω απο το χειροτερο γαυρο απο εποχη Σαλιαρελη αλλα δε με νοιαζει ακομα αυτο. Θελω να κανω ομαδα και μετα να μπορω να κραξω για ολα τα αλλα. Για το Σαντος για τον Κακο, για το γηπεδο για την καντινα κλπ

ΥΠΟΜΟΝΗ.
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ, για τα ευκολα υπαρχει και ο γαυρος
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

και κάτι προς τον αδερφό ολορίν....
Για το τι πραγματικά φταίει,ξέρεις ποιός μπορεί να σου απαντήσει?
ο τοροσίδης,αυτός δηλαδή που μίλησε απαξιωτικά για τον ΠΑΟΚ και θεώρησε το ματς της σειράς και όχι ντέρμπι.

ΚΑΙ...........

επισης όμως κάλη θα ήταν και η γνώμη κάποιου ποδοσφαιριστή του ολυμπιακούλη...Παλαιότερου...σε ηλικία...
ακόμη καλύτερα αν ήταν ενεργός απο το 1970 μέχρι το 1991..

Αυτοί οι δύο είναι ειδήμονες στο να σου απαντήσουν τι φταίει...
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

Maximus έγραψε:
ronaldo έγραψε:βλεπω ο maximus εκανε εκανε υπομονη και αρχιζει να λεει αυτα που πιστευει τωρα..
Αδελφε, επειδη εκανες αναφορα σε μενα και χωρις να θελω να μονοπωλησω την κουβεντα, απλα να πω οτι κρινω απο τα αποτελεσματα και μονο,οχι απο εμπαθειες ή προφητειες...

Η ομαδα εχει προβλημα αγωνιστικα και το εχει δειξει επανειλλημενως...Εχει ηδη χασει εναν απο τους μεγαλυτερους στοχους της...Στηριζουμε Ζαγορακη και βλεπουμε για τη συνεχεια...
ναι γραφω για σενα επειδη δεν το περιμενα οτι θα εγραφες κατι αρνητικο.

οσον αφορα για το θεμα σαντος οπως αναφερθηκε οτι ειπε ο μινος
δεν νομιζω να φυγει σημερα
πιστευω οτι θα μεινει μεχρι το τελος της χρονιας και μετα θα χωρισουν οι δρομοι μας

θα ειναι μεγαλη εκπληξη αν φυγει τωρα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”