Εισιτήρια διαρκείας 2009-2010

Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Re: Εισιτήρια διαρκείας 2009-2010

Δημοσίευση από Yiankos »

Εννοείται ρε παιδιά .. Εμείς που ασχολούμαστε με υπολογιστές έστω και στοιχειωδώς είναι αμαρτία σε μία μέρα που ξέρουμε ότι γίνεται πανικός να πάμε κι εμείς στο γήπεδο και να χειροτερέψουμε την κατάσταση.
Από τη στιγμή που μπαίνετε στο σάιτ, άρα μπορείτε να κάνετε και μία απλή αγορά μέσω ίντερνετ .. Και το διαρκείας δεν είναι τίποτα περισσότερο.
Μία απλή αγορά χωρίς καθόλου κόπο και χωρίς να προστεθεί ένας επιπλέον στην ήδη μεγάλη ουρά!
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS

Δημοσίευση από PRAKTORINOS »

Ετσι ακριβώς!

Δεκα το πρωί, αρχισε η ιντερνετικη διάθεση,
και δεκα λεπτά αργότερα είχα τελειωσει
(κυριολεκτικά και μεταφορικά).
Άβαταρ μέλους
axilleas4

Δημοσίευση από axilleas4 »

Αυτό θα έλεγα, με πρόλαβε ο PRAKTORINOS στην εξιστόρηση της ίδιας ακριβώς διαδικασίας που έκανα και εγώ.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

ακούω στην ερα σπορ ρεπορτάζ της γριάς, το κακομοίρη τον μαυρόπουλο να προσπαθεί να πει κάτι καλό για τις γριές. και αφού είπε ότι είχε να πει..καταλήγει με το μυθικό: στόχος της διοίκησης της γριάς είναι τα 4000 διαρκείας!!!!!!!!!!
χαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
ρε συ μαυρόπουλε τέτοια αστεία να τα λές με το μαλακό!
κόντεψα να τρακάρω από τα γέλια!
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Θ 7, 7Α & 8 έκλεισαν. Καθώς και VIP σουίτες κλπ.

Κλείνουν οι Θύρες μία μία και όσο καθυστερείτε τόσο το χειρότερο για σας.
Μόλις άκουσα ότι έχει ακόμα ουρές, καλά μέχρι τι ώρα θα το κρατήσουν ανοιχτό. Οι ίδιοι άνθρωποι δουλεύουν απ' το πρωί????
Αν ναι είναι ΗΡΩΕΣ. Τιμή και δόξα στα παιδιά αυτά.
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

τα διαρκειας ειναι και για γιουροκινγ;;;
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Γω ξαναλέω αυτό που είπα και προχτές με μια ερώτηση...

Τι θα αλλάξει στη ζωή μας, αν φύγουν όλα τα διαρκείας ή όχι?

Δεν θα αλλάξει κάτι στο ΠΑΟΚτσηδιλίκι μας, αν φύγουν όλα τα διαρκείας.
Δε θα αλλάξει κάτι μέσα μου για τον ΠΑΟΚ, αν δε φύγουν.

Και αυτό το λέω γιατί βλέπω ΠΟΛΥ πανηγύρι για τη σημερινή μέρα που έφυγαν (είναι αλήθεια) πολλά καρτελάκια.

Τα νούμερα, είναι για λαική κατανάλωση και για να δουλεύουν και να σας δουλεύουν, οι ραδιοφωνατζήδες της πόλης.

Σιγά μην περιμέναμε να δούμε ΠΟΙΟΣ θα έχει περισσότερα διαρκείας, για να αποφασίσουμε ποια ομάδα είναι μεγαλύτερη...

ΞΕΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!!!
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ, ΜΗΝ ΤΟΝ ΜΙΚΡΑΙΝΕΤΕ!!!
angelos4a

Δημοσίευση από angelos4a »

Πέστα ρε πιλότε γιατί δεν το καταλαβαίνουν...
Άβαταρ μέλους
garbe4

Δημοσίευση από garbe4 »

μολις γυρισα απο την παε ΠΑΟΚ εχοντας 4 διαρκειας στα χερια μου!!!

πιστευω αν οχι αυριο σιγουρα μεθαυριο θα εχει φυγει και το τελευταιο καρτελακι!!!

οποιος προλαβε τον ΠΑΟΚ ειδε!!!!

:? :? :? :? :? :? :? :?
Άβαταρ μέλους
hulk4teo

Δημοσίευση από hulk4teo »

Ευχαριστω και το ΘΕΟ που με εχει κανει ΠΑΟΚΤΣΗ!!!Αυτες τις 8 ωρες ταλαιπωριας που περασε θα τις ξαναπερνουσα ακομη κι αν ηξερα τι θα επακολουθησει μονο και μονο για την χαρα που πηρα οταν κρατησα το διαρκειας με το ονομα μου στα χερια μου και ηξερα οτι ετσι βοηθησα τον ΠΑΟΚ να γινει κατι καλυτερο απο οτι ηταν τα τελευταια χρονια.Βεβαιως πρεπει να πουμε οτι του χρονου πρεπει να υπαρχει καλυτερη εξυπηρετυση, ιδεες που ακουστηκαν σημερα απο απλους οπαδους.Οι συνδεσμιτες να παιρνουν αλλες μερες τα διαρκειας τους γιατι ενας συνδεσμος μπορει να βγαλει και 500 διαρκειας και αυτο καθυστερει την ροη,ενα αλλο να υπαρχει μια βδομαδα για καθε θυρα(5-6 μαζι,4ολη,1-2-3-7)και οχι ολες οι θυρες μαζι,φυσικα 2 με 3 ατομα ακομα στα γραφεια.Και πολλα αλλα που μπορει να σκεφτει η ΠΑΕ.Και κατι που με εκανε πολυ χαρουμενο ηταν οτι εβλεπα παιδια στην ηλικια μου 15-16-17 χρονων να δινουν απο το χαρτζιλικι τους και να μην σκεφτονται το τζαμπα,αλλο ενα επιτευγμα της διοικησης.
comealot

Δημοσίευση από comealot »

Ας μιλήσω λίγο για τα εισιτήρια μια που το 'ένιωσα' από κοντά.
Η διάθεση των εισιτηρίων από το Internet,άρχισε 9.20.Σε 3 λεπτά είχα έναν αριθμό,τον οποίο όταν τον δώσω εκεί που περίμεναν όλοι σήμερα σε 20 μέρες με το πάσο μου,θα μου δώσουν το καρτελάκι.Το κακό της ιστορίας είναι τα 5 ευρώ + (μάλλον είναι η προμήθεια του tickethour στην υπόθεση,αλλά εν τέλει αξίζουν).
Ως γνήσιος μαζόχας λαλάκας Έλληνας όμως,το ήθελα σήμερα το καρτελάκι χειροπιαστό.Στις 12 που έφτασα γινόταν της τατιάνας,χαμός.'Σκηνές ροκ' όπως λένε τα ΜΜΕ.
Ως γνήσιος μαζόχας λαλάκας Έλληνας,και επειδή είχα την άνεσή μου,έφυγα στις 2 και ξαναγύρισα στις 5.Τα ίδια χάλια,μόνο που είχαμε χαρτάκια.Τότε ήταν στο νούμερο 110-120.Τώρα θα είναι σε κανά 600-700 πιστεύω.Γενικώς,χαμός.
Και τώρα μια πρόταση στην ΠΑΕ:
Από ότι καταλαβαίνουμε όλοι,τα κανονικά εισιτήρια θα είναι τσουχτερά φέτος.Συμφωνούσα πέρσι με τις τιμές,θα συμφωνήσω και φέτος λογικά,εταιρία είναι.
ΑΛΛΑ,για τους παικταράδες μας του εξωτερικού,θα μπορούσε να οριστεί ένας αριθμός σε κάθε (μεγάλο) ματς,ο οποίος θα προσδιορίζει τα εισιτήρια που μπορούν να διατεθούν σε άτομα του εξωτερικού.Αυτά,θα μπορούσαν να είναι φθηνότερα και να είναι ΜΟΝΟ για άτομα που ζουν-δουλεύουν στο εξωτερικό,ως επιβράβευση για την στήριξη που δείχνουν στην ομάδα.
Άβαταρ μέλους
jimpapa
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από jimpapa »

pagotatzis έγραψε:τα διαρκειας ειναι και για γιουροκινγ;;;
νομιζω φιλε μου οτι τα διαρκειας ειναι μονο για πρωταθλημα , κυπελλο και τα πρωτα ευρωπαικα ματς της ομαδας μεχρι την εισοδο στους ομιλους . Εαν περασει η ομαδα στους ομιλους τοτε θα βγει εναν αλλο πακετο μινι διαρκειας ΜΟΝΟ για τους ομιλους και τε ευρωπαικα παιχνιδια . επισης οπως και περσι νομιζω οτι τα πλει οφ της σουπερλιγκ δεν καλυπτονται απο τα διαρκειας και , εαν παιξει η ομαδα πλει οφ , τοτε θα βγουνε παλι πακετακια για τα ματς εκεινα .
comealot

Δημοσίευση από comealot »

Και τώρα μια ερώτηση:
Η αγορά έγινε από πιστωτική άλλου προσώπου από αυτό που γράφεται στα στοιχεία (δικά μου).
Ο λογαριασμός στην σελίδα που γίνονται οι αγορές,είναι του ίδιου άλλου προσώπου.
Με τον αριθμό αγοράς αναγράφεται το όνομα αυτού του προσώπου στο email.
Ποιος θα πάει με την ταυτότητά του,εγώ ή το 'άλλο πρόσωπο'?
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

pilotos έγραψε:Γω ξαναλέω αυτό που είπα και προχτές με μια ερώτηση...

Και αυτό το λέω γιατί βλέπω ΠΟΛΥ πανηγύρι για τη σημερινή μέρα που έφυγαν (είναι αλήθεια) πολλά καρτελάκια.

Τα νούμερα, είναι για λαική κατανάλωση και για να δουλεύουν και να σας δουλεύουν, οι ραδιοφωνατζήδες της πόλης.

Σιγά μην περιμέναμε να δούμε ΠΟΙΟΣ θα έχει περισσότερα διαρκείας, για να αποφασίσουμε ποια ομάδα είναι μεγαλύτερη...

φίλε είσαι πολύ λάθος και λάθος timing επέλεξες για τη θεωρία σου. τα Διαρκείας έχουν ξεφύγει προ πολλού από τα στενά όρια της Θεσσαλονίκης, αν το έχεις πάρει χαμπάρι.
Άβαταρ μέλους
jimpapa
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από jimpapa »

pilotos έγραψε:Γω ξαναλέω αυτό που είπα και προχτές με μια ερώτηση...

Φιλε μου διαφωνω με την αποψη σου , απο την πλευρα πως τα διαρκειας προσφερουνε στην ομαδα μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ οικονομικη ΑΝΑΣΑ ! απο την στιγμη που δινει στην ΠΑΕ την δυνατοτητα να προχωραει με ανεση γνωριζοντας τι εχει απο πισω της οικονομικα και τι ειδους δυναμικη εχει αυτος ο λαος , μπορει να δουλεψει ποιο αποτελεσματικα κανοντας το ονειρο χιλιαδων ΠΑΟΚτσηδων πραγματικοτητα , αρα ΝΑΙ θα αλλαξει κατι στην ζωη μας , τουλαχιστον αυτη ειναι η αποψη μου , θεωρω πως για μια ομαδα ειναι σημαντικο να γνωριζει οτι σε καθε ματς θα εχει τουλαχιστον 20000 κοσμο το γηπεδο βρεξει χιονισει , οταν καποιος εχει διαρκειας θεωρω κατα 90 % οτι θα παει στο γηπεδο , ειναι τεραστια επιτυχια φιλε μου αυτο που γινετε , και αν ητανε να μην τρεχει τιποτε , τοτε δεν θα εβγαζε καμια ομαδα διαρκειας !

Απο την αλλη συμφωνω 100% μαζι σου οτι ειναι ανουσιο να ερχομαστε σε αντιπαραθεση σχετικα με το ποιος εχει περισσοτερα διαρκειας , πρεπει να κοιταμε το τι κανουμε εμεις και οχι οι αλλοι και αυτο σε ολα τα επιπεδα , Πρεπει οποως λες και εσυ να ξεφυγουμε απο τα ορια της πολης και αυτο προσπαθει να κανει η διοικηση και το καταφερνει

συμφωνω λοιπον μαζι σου περι συγκρισεων αλλα διαφωνω οτι τα διαρκειας ΔΕΝ θα αλλαξουνε την ζωη μας ...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”