Δηλαδη ο Δαρλας πισω (η και ο Κοντρερας) για να ερθει ο κοντος???TransferManiac έγραψε:Τα λαγωνικά μου ασχολούνται με τις μεταγραφικές αγορές οχι πωλήσεις![]()
Αλλά αν ήμουν ο Κοντρέρας τότε σίγουρα θα σου έλεγα ότι ο Δάρλας φεύγει... Διότι ο Πάμπλο έχει τρελή συμπάθει τον Δάρλα...
Άσε με λίγο να τραγουδήσω...
Όσοι διαβάτες περπατούν
στο σκοτεινό δρομάκι
μοιάζουν με κλέφτες που άνεργους
τους βρήκε το βραδάκι
Έτσι κι εγώ στο σπίτι μου
σαν κλέφτης τριγυρίζω
και τις φωτογραφίες σου
τις βλέπω και δακρύζω
Όλα τ' αλλάζει ο καιρός
όλα θα τα ρημάξει
μα οι κλέφτες που παραφυλάν
του παίρνουνε χαράτσιιιιιιιιιιιιιιιιι
Η γυναίκα του προέδρου... (πρώην transferManiac)
Re: TransferManiac
Δάρλας πίσω, Κοντρέρας, Ζλάταν κ Γκαρσία για να έρθει ο κοντός;;;;
Λίγους τους δίνουμε. Φοβάμαι μην χαλάσει.
Για σιγουριά να δώσουμε κ Μαλεζά.
Ή όλους αυτούς για τον κοντό, η Μπαλάφα για Ίβανσιτς κ Σιμάο.
βάζελοι διαλέχτε. Στην θέση θα έπαιρνα το δεύτερο. Άλλη τέτοια ευκαιρία δεν θα ξαναβρείτε.
Λίγους τους δίνουμε. Φοβάμαι μην χαλάσει.
Για σιγουριά να δώσουμε κ Μαλεζά.
Ή όλους αυτούς για τον κοντό, η Μπαλάφα για Ίβανσιτς κ Σιμάο.
βάζελοι διαλέχτε. Στην θέση θα έπαιρνα το δεύτερο. Άλλη τέτοια ευκαιρία δεν θα ξαναβρείτε.
Ο Κοντρερας θα μεινει στον ΠΑΟΚ. ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να φυγει και ουτε ο ΠΑΟΚ θελει να τον πουλησει. Ξεκολληστε. Ποιος κοντος και πρασινα αλογα.
Άν έρθει ο Σαλπι, θα εξαγοράσει το υπόλοιπο συμβόλαιο του και θαρθει επειδή ΘΕΛΕΙ και χωρίς λεφτά στο βαζελο.
Αν τώρα ουτε αυτό σας ικανοποιεί απλά... ΕΛΕΟΣ

Αν τώρα ουτε αυτό σας ικανοποιεί απλά... ΕΛΕΟΣ
Δλδ τωρα ο TransferManiac μας λεει οτι ο Κοντρερας θα πουληθει/πουληθηκε στον βαζελο;
μετα το νεο αρθρακι του τρασφερ δηλωνω
πολεις στην ευρωπη με τα μεγαλυτερα αεροδρομια και ποταμια
λονδινο
φρανκφουρτη (αν εχει πανω απο 2 εκ.κοσμο δε ξερω)
παρισι
μαλλον το 1ο και το 3ο γιατι η 2η απο πολιτισμο μονο τα λουκανικα εχει
πολεις στην ευρωπη με τα μεγαλυτερα αεροδρομια και ποταμια
λονδινο
φρανκφουρτη (αν εχει πανω απο 2 εκ.κοσμο δε ξερω)
παρισι
μαλλον το 1ο και το 3ο γιατι η 2η απο πολιτισμο μονο τα λουκανικα εχει
-
arrwstos
ενα σχολιο στην κεντρικη ελεγε οτι η φωτο ειναι απο την Piazza di Spagna... τωρα που ειναι δεν εχω ιδεα...
Το σκέτο το spagna είναι ένας υπόγειος σταθμός του μετρό της ρώμης της γραμμής Α.
Τα Scalinata della Trinità dei Monti συνδέουν την Piazza di Spagna και την Piazza Trinità dei Monti,στην οποία δεσπόζει η εκκλησία του Trinità dei Monti.
Άρα η πόλη που ψάχνουμε είναι η ρώμη,σωστός είμαι transfer??
Τα Scalinata della Trinità dei Monti συνδέουν την Piazza di Spagna και την Piazza Trinità dei Monti,στην οποία δεσπόζει η εκκλησία του Trinità dei Monti.
Άρα η πόλη που ψάχνουμε είναι η ρώμη,σωστός είμαι transfer??
ρωμη.... ποταμος τιβερης?αλλα το μαλπενσα νομιζω ειναι το μεγαλο αεροδρομιο της ιταλιας.....λατζιαλι θα μας φερει???
Δεν ξέρω που βρίσκετε αλλά έχει βρεθεί παίκτης επιθετικός ο οποίος αγωνίζεται στην ιταλία
πάμε τώρα όλοι στο transfermarkt να δούμε ποιοι ελεύθεροι παίκτες υπάρχουν στην ρώμη
makinwa και παλι?
ή κανενας οκακα απο ρομα?τουλαχιστον πες μας θεση...απο λατσιο παντως εχουμε κονε και εχει καλα αμυντικα χαφ γενικα
ή κανενας οκακα απο ρομα?τουλαχιστον πες μας θεση...απο λατσιο παντως εχουμε κονε και εχει καλα αμυντικα χαφ γενικα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος diniko80 την Κυρ 29 Μαρ 2009, 17:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- indian chief
ρε συ τρανσφερ,την επομενη φορα που θα πας παρε και μενα μαζι...οχι τιποτα αλλο....για να μην εισαι μονος δηλαδη
ξερεις τι καλη παρεα ειμαι για τους μεταγραφοτουριστες;;;;παρε με την επομενη φορα και θα δεις

diniko80 έγραψε:makinwa και παλι?
Ο Οκάκα είναι στη Μπρέσια τώρα.