15. Pablo Andrés Contreras Fica

Άβαταρ μέλους
Olorin

Re: Pablo Contreras

Δημοσίευση από Olorin »

Κοντρερας, Μουσλιμοβιτς και Γκαρσια δεν κανουν! Να φυγουν! Τοσα χρονια εχουμε συνηθισει σε πολυ καλυτερους παικτες, οπως Σαλμον, Μπαλαφα και Κνολ. Ρε αιντε σοβαρευτειτε που δεν κανει ο Κοντρερας.
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

για τον μουσλι δεν ειπα ποτε κακη κουβεντα γιατι ειναι βαρβατο φορ που δεν βρισκεις καθολου ευκολα.
ο γκαρσια ειναι πολυ καλος και αυτος και σιγουρα ανεβαζει την ομαδα αν δεν παιρνει κοκκινες.

ο κοντρερας ομως για μενα ειναι υπερτιμημενος παιχτης και αυτο φαινεται ξεκαθαρα οταν παιζει ο ΠΑΟΚ 4-4-2 και ανοιγουν οι χωροι.
δεν ειναι γρηγορος,δεν ειναι ψηλος,δεν ειναι δυνατος και πολλες φορες κανει γκελες.

ο μαρκαντωνης ας πουμε ηταν ψηλος,δυνατος,γρηγορος ενω και ο μαλεζας ειναι λιγο πιο γρηγορος απο κοντρερας αν και τοσο ψηλος.

αυτη ειναι η αποψη μου και τη λεω απο το δεκεμβρη και δεν ειναι οι πρωτες γκελες που κανει ο κοντρερας αλλα εχει κανει πολλες τελευταια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ronaldo την Δευ 18 Μάιος 2009, 11:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Έχει κάνει γκέλες αλλά δέιξε μου έναν κεντρικό που να μην κάνει και πες μου και πόσο κοστίζει. Ακόμα και ο Μάρκες της Μπαρτσελόνα κάνει αρκετές και σε κρίσημα σημεία.
Επίσης συμφωνώ με αυτούς που είπαν ότι παίζει ρόλο και ποιόν έχεις δίπλα σου. Βασικά πρέπει να παίζει για δύο τουλάχιστον.
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

και ο μαρκαντονης εκανε γκελες αλλα ειχε ολο το αλλο πακετο που ειπα ταχυτητα,δυναμη,υψος.

Ας μου πει καποιος τα προσοντα του κοντρερας.Το μονο που ακουω ειναι οτι ειναι αρχοντας.
Ειναι ποδοσφαιρικο προσον αυτο??
για μενα ειναι σε ολα ψιλοκαλος αλλα δεν εχει τιποτα ιδιαιτερο που να τον κανει τον παιχταρα που νομιζουν πολλοι
Άβαταρ μέλους
Slade

Δημοσίευση από Slade »

Καλυπτει σχεδον παντα τους κενους χωρους που αφηνουν οι συμπαιχτες του, βγαινει πρωτος στη μπαλλα, εχει σωστες τοποθετησεις στα στημενα , κανει ελαχιστα φαουλ , σωστες μεταβιβασεις , κραταει την μπαλλα κ ηρεμει το παιχνιδι οταν χρειαζεται κτλ.
Ο Κοντρερας ειναι ο καλυτερος αμυντικος που εχει παιξει στον ΠΑΟΚ τουλαχιστον την τελευταια δεκαετια , δεν μπορουμε να τον βγαζουμε αχρηστο επειδη εκανε ενα-δυο μετρια παιχνιδια.
Άβαταρ μέλους
theo86

Δημοσίευση από theo86 »

ειναι πολυ καλος με την μπαλα στα ποδια,συνηθως τελειωνει ευκολα οποιαδηποτε αναμπουμπουλα διωχνωντας την μπαλα στο διαλο μη δινοντας ετσι ευκαιρια για καποιο λαθος μας μπροστα απο την περιοχη κ προωθει το παιχνιδι τελεια προς τα χαφ κ εχει καλες τοποθετησεις στα στημενα της επιθεσεις μας.κ το μεγαλυτερο προσον του ειναι η ποδοσφαιρικητου ευφυια.πχ στην λαρισα γυρω στο 65 κ ενω εχουν την μπαλα τα στοπερ του τυριου αυτος αντιλαμβανεται οτι υπαρχουν καλες προοπτικες κ ετσι προωθειται για να πιεσει στη συνεχεια κλεβουμε την μπαλα κ βγαινει ο μουσλι τετ α τετ κ ο κοντρερας βρισκεται στην μικρη περιοχη του αντιπαλου κ απλα ο μουσλι δεν του την σπαει για να το καρφωσει.........

γκρινιαζετε ολοι οτι ο γκαρσια σεν παταει περιοχη αλλα παταεικ για αυτον ο κοντρερας :)

αυτα αρκουν φιλε μου για στοπερ ελληνικης ομαδας...ο πολυμετοχικος ξοδευει τοσα κ παιζει με βυντρα σαριεγκι.μηπως τους προτιμας?εγω παντως οχι αδελφε μου.
πειτε μου πιο στοπερ ηταν καλυτερο την τελευταια 12ετια στν ομαδα μας???
ειμαστε πολυ τυχεροι που τον εχουμε οπως κ αυτος που βρηκε επιτελους μια μεγαλη ομαδα..κ αντε να φερει κ το φιλαρακι του τον βιγιανουεβα για να γουσταρει ο αδελφος μας ο πλατωνας :)
Άβαταρ μέλους
plato6

Δημοσίευση από plato6 »

ronaldo έγραψε:το λεω απο τα χριστουγεννα οτι ο κοντρερας ειναι υπερτιμημενος.
για μενα μακαρι να πουληθει αυτος το καλοκαιρι αν ειναι να πουληθει καποιος

Ρεεε μην τα ισοπεδώνετε όλα μετά από μία ήττα..είπαμε αλλά όχι και έτσι...ξεκολλάτε από τα μυαλά σας!!Ένας από τους καλύτερους παίχτες της χρονιάς και τον βγάλαμε άχρηστο μετά από ένα κακό παιχνίδι? Γιατί να είμαστε τόσο μακάκες δηλαδή!!!!!!
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

ronaldo έγραψε:και ο μαρκαντονης εκανε γκελες αλλα ειχε ολο το αλλο πακετο που ειπα ταχυτητα,δυναμη,υψος.

Ας μου πει καποιος τα προσοντα του κοντρερας.Το μονο που ακουω ειναι οτι ειναι αρχοντας.
Ειναι ποδοσφαιρικο προσον αυτο??
για μενα ειναι σε ολα ψιλοκαλος αλλα δεν εχει τιποτα ιδιαιτερο που να τον κανει τον παιχταρα που νομιζουν πολλοι
Αυτο που τον κανει το κορυφαιο σεντερ μπακ του ελληνικου πρωταθληματος, ειναι οι τοποθετησεις του, ο τροπος που "βλεπει" τις φασεις, η ψυχραιμια του, και η κορυφαια τεχνικη του (για αμυντικο). Τωρα αν εσυ δεν τα βλεπεις αυτα, καθως και ολα τα υπολοιπα που δεν ανεφερα, ειναι αποψη σου, ακουγεσαι και κρινεσαι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Olorin την Δευ 18 Μάιος 2009, 12:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

φιλε μου ρονάλντο προσπαθείς να βγάλεις άχρηστο έναν κεντρικό αμυντικό που έχει παίξει 4 χρονια σε monaco, 4 χρονια σε celta vigo, από ένα χρόνο σε sporting και οσασούνα, 10 χρονια και 50 συμμετοχές στην εθνική χιλής.

υποθέτω ότι για να έχει αυτές τις παρουσίες οι προπονητές αυτόν τον ομάδων τον θεωρούν αρκετά γρήγορο, δυνατό , με καλές τοποθέτησης που καλύπτουν το ύψος του και ότι άλλο έχεις αναφέρει σαν μειονέκτημα. να κάτσω και εγώ να σου πω ότι είναι το centerback που ξέρει τι καλύτερη μπάλα με διαφορα από το δεύτερο είναι περιττό.
Άβαταρ μέλους
montolivo4

Δημοσίευση από montolivo4 »

κανεις δεν ειναι τελειος...πανω του χτιστηκε ο φετινος ΠΑΟΚ αυτη ειναι η αληθεια,τα τεχνικα και νοητικα του προσοντα δν τα εχει κανεις στην ελλαδα στην θεση του οτι και να λεμε ειναι η κωλονα της ομαδας αλλα απο την αλλη εχει και καποια μειονεκτηματα π πιστευω πως με μαρκο αντονιο δεν θα φαινονταν και δεν θα κοστιζαν στην ομαδα...θελουμε εναν σε στυλ μαρκαντωνη να ισσοροπει τις καταστασεις στην αμυνα γτ τον στελιο τον βλεπω πολυ πεσμενο...
Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ehemithos 199 »

ρε ζαγορ...αυτο ο κοντρερας ειναι υπερεκτιμημενος!
δεν διαβαζεις παοκμανια?
μειωση αποδοχων τωρα ή φερε πισω κνολ και μπαρκαουαν...για να μη πω αμπονσα! :shock:
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

και για τον βερον τα ιδια ελεγα τον καιρο που ολοι τον ειχατε θεο και τωρα σιγα σιγα αρχιζουν να συμφωνουν ολοι οτι δεν κανει για τον ΠΑΟΚ που θελουμε.

δηλαδη επειδη πέρυσι και προπερσι ειχαμε κνολ και μπαρκαουαν οποιος ειναι καλυτερος απο αυτους ειναι παιχταρας??

επειδη ο ΠΑΟ εχει σαριεγκι εγω πρεπει να αποθεωνω τον κοντρερας??
ο ολυμπιακος φετος ειχε αντζα,παπαδοπουλο και η αεκ κυριακο.
γιατι να μην βλεπω τα καλυτερα και να βλεπω τα χειροτερα?

εγω λεω αν ειναι να πουληθει καποιος θελω να ειναι ο κοντρερας γιατι οποτε ελειψε δεν φανηκε στο ελαχιστο η απουσια του.
βασικα εγω απο οτι θυμαμαι οποτε ελειψε δεν φαγαμε γκολ.
εσεις αν θελετε να πουληθει ο μουσλιμοβιτς δικαιωμα σας.γιατι μια πωληση λογικα θα γινει.

αυτα γιατι δεν θελω να κουραζω αλλο
Άβαταρ μέλους
theONEandONLY

Δημοσίευση από theONEandONLY »

ρε σεις ηρεμηστε και ο κοντερας και ο μουσλι ειναι παιχταραδες.απλα ενα εξτρεμ γρηγορο θελουν και κανα δυο χαφαρες(ο μουσλι και ενα ισαξιο φορ διπλα του)για να ηρεμησει η πιεση πανω τους ..τωρα ολο το βαρος πανω τους πεφτει διχως στηριγματα( μαλεζας καλος ειναι δεν λεω γι αυτον)
Άβαταρ μέλους
alexpaok4

Δημοσίευση από alexpaok4 »

Ο Κοντρέρας είναι απο τους καλύτερους αμυντικούς ρε. Απλά χτες έκανε κακό παιχνίδι..
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

Κουιζ:

Βρειτε μου εναν παικτη του ΠΑΟΚ εδω και μερικα χρονια που να μην αμφισβητηθηκε η αξια του....ΕΝΑΝ πειτε μου....

Ο καιρος που δε θα διαβαζω τα τοπικ των παικτων μου φαινεται φτανει γιατι μονο κακο κανετε στην ομαδα...ολοι αχρηστοι για εσας,ολοι των αλλων καλοι..και η ομαδα τερματισε 2η....
Ειδαμε τι εκανε και η αεκ σας με τον κυριακο τον παικταρα,που αμα δεν υπηρχαν πλαι οφ ακομη θα πλακωνοταν μεταξυ τους...
Κριμα που τον ΠΑΟΚ τον μικραινουν οι ιδιοι του οι οπαδοι...
Λεει ο ενας οτι "τα ελεγα απο περσι για τον ταδε και τον αλλον..."
Ολη τη χρονια που περουσε η ομαδα δεν ελεγε τιποτα βεβαια και τωρα που ηρθαν δυο στραβα αποτελεσματα μας θυμιζει τι ελεγε περσι...λες και η υπολοιπη χρονια δε μετραει...λες και πρεπει οι παικτες να ειναι ρομποτακια οταν το συστημα των πλει οφ τους θελει να παιζουν καθε 3 μερες αγωνες...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”