Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Δεν θα αναφερθώ ξανά στο θέμα Σταφυλιδη κυρίως γιατί για λόγους που δεν ξέρω μάλλον δεν υπάρχουν πια γέφυρες αλλά το να λέμε ότι παίκτης με 40 συμμετοχές στη μπουντεσλιγκα τα τελευταία 3 χρόνια δεν κάνει για 4-5ος μπακ στον ΠΑΟΚ στη θέση του Σοαρες ,το βρίσκω υπερβολικό.
- soflodoras
Αυτο που κρινετε (θετικα ή αρνητικα) παικτες που δεν εχετε δει ποτε, εχει πολλη πλακα
Στο τελος κανενα δεν θα παρουμε απο αυτους που ακουγωνται ο Εντζουκε ειδη υπεγραψε στηΣεββιλη τελικα ουτε ο Δανος θα ερθη χασιμο χρονου ειναι οταν και ολο περιμενης δεν εχει αισιο τελος το κυριοτερο να κλεισουμε Μειτε γιατι αν δεν κλειση ειναι μεγαλη απωλεια θα μας παι πολυ πισω πιστευω αλλη παιχτες θελουν στη ομαδα και τα αρδ δεν ξερουν τη τους γινετε την ιδια κασετα καθε μερα
- FreeWatcher
Έλεος καποιοι που την έχετε δει ρεαλ! Με τον σοαρες είσαι αναπληρωματικο αρ. μπακ. Ο Σταφυ ερθει δεν ερθει, σε σχεση με σοαρες ειναι τεράστια αναβαμιση κ εχει κ θεση Έλληνα. Παιζει κ σεντερ μπακ στην αναγκη. Αυτοι που κράζουν ειναι πιθανώς ποδοσφαιρανθρωποι που εκραζαν τον τελειωμένο Μπαμπα περσι εδω μεσα που δεν εκανε για το επιπεδο του ΠΑΟΚ. Σαν σημερα τους θυμαμαι...
Εγώ ας ξαναρωτήσω.
Με παραμονή μειτε κεντζιορα σβααμπ και ερχομό καμαρα θα πρέπει να γίνει αυτοσκοπός το να τελειώνουμε;
Μένει το εξτρεμ ο φορ και ο στόπερ, αλλά σε 1 μήνα θα υπάρχουν διαθέσιμες 100αδες ακόμα περιπτώσεις.
Προφανώς υπάρχουν φορ και εξτρεμ π έρχονται τώρα με αυτά τα λεφτά αλλά υπάρχουν φορ και εξτρεμ που θα είναι διαθέσιμα και αυτό το γνωριζουμε σε λίγο καιρό.
Δεν αξίζει τον κόπο να περιμένουμε εφόσον το ρόστερ πλέον θα είναι στην ουσία το περσινό με μια ενίσχυση;
Με παραμονή μειτε κεντζιορα σβααμπ και ερχομό καμαρα θα πρέπει να γίνει αυτοσκοπός το να τελειώνουμε;
Μένει το εξτρεμ ο φορ και ο στόπερ, αλλά σε 1 μήνα θα υπάρχουν διαθέσιμες 100αδες ακόμα περιπτώσεις.
Προφανώς υπάρχουν φορ και εξτρεμ π έρχονται τώρα με αυτά τα λεφτά αλλά υπάρχουν φορ και εξτρεμ που θα είναι διαθέσιμα και αυτό το γνωριζουμε σε λίγο καιρό.
Δεν αξίζει τον κόπο να περιμένουμε εφόσον το ρόστερ πλέον θα είναι στην ουσία το περσινό με μια ενίσχυση;
Θα δείξει την Τετάρτη. Αν όλα πάνε καλά και έχουμε μια λογική κλήρωση, τότε ναι μάλλον αξίζει να περιμένουμε
Aπο που προκυπτει GINOLA οτι θα ειναι διαθεσιμοι 100δες σε 1 μηνα? Επιπλεον στη παρουσα φαση στοχευουμε κυριως σε ελευθερους για τους οποιους ο χρονος δεν ειναι συμμαχος μας.Οσο περναει ο καιρος οι καλοι ελευθεροι θα περιοριζονται.Τρελη πιεση βεβαια προφανως και δεν υπαρχει καθως το ροστερ ειναι ηδη γεματο.
- AlxNeapoli1
Αν παμε με Σαματα προκριματικα, μην αναρωτιομαστε αν εχουμε παραλιγο προκριση παλι.
-
VfB v2
Στο αρ. εξτρεμ και στο σεντερ μπακ μας παίρνει να περιμένουμε. Με τον φορ δεν μας παίρνει. Εκεί πονάμε σημαντικά και δεν θα έπρεπε να πάμε με Μπραντον Σαμάττα στα προκριματικά του Τσουλου. Αποψή μου.
Την Σεβίλλη την είχαμε "νικήσει" την προηγούμενη εβδομάδα σύμφωνα με τους ρεπόρτερ μας. Δεν μας είπαν ότι είχε και ρεβάνς
Πάντα όσο περνάει η μεταγραφική περίοδος γίνονται μεταγραφες που κάνουν παίκτες διαθέσιμους. Κάποιος θέλει να φύγει,κάποιος θέλει να έχει πρώτο ρόλο,κάποιος θέλει να παίξει Ευρώπη κτλ κτλ.joshua έγραψε:Aπο που προκυπτει GINOLA οτι θα ειναι διαθεσιμοι 100δες σε 1 μηνα? Επιπλεον στη παρουσα φαση στοχευουμε κυριως σε ελευθερους για τους οποιους ο χρονος δεν ειναι συμμαχος μας.Οσο περναει ο καιρος οι καλοι ελευθεροι θα περιοριζονται.
Όταν λέω σε ένα μήνα παίκτη προφανώς δεν μιλάω για ελεύθερους εκτός αν είναι παίκτης που θα πάρει την ελευθερία του αργότερα.
Πάντα γίνονται καραμπόλες.
Πρόσεξε,το λέω εγώ,που πέρσι έκραζα τους πάντες για τα ρισκα αφού το ροστερ ήταν γυμνό σε προκριματικά.
Τώρα δεν είναι γυμνό,θέλει προσθήκες ποιοτικές πι οποίες αν γίνουν λίγο μετά δεν χάθηκε ο κόσμος.
Αν ο επόμενος ελεύθερος που δέχεται να έρθει τώρα είναι ένα φορ με ρισκα σαματα καλύτερα να περιμένεις να πάρεις κάποιον σε ένα μήνα και ας είναι δανεικός
Και εγώ δεν θέλω να πάω με σαματά,αν και νομίζω,το έχετε ξεχειλωσει,ο σαματά όταν δεν ήταν από τις διακοπές του κοπα αφρικα και έκανε προπονήσεις ήταν αξιοπρεπης. Κανει; Όχι και για αυτό θα πάρουμε φορ ,αλλά αν μη τι άλλο αυτό το ροστερ ΧΩΡΙΣ Καμαρα πήρε με 4 στα 4 το πρωτάθλημα.
Προφανώς να δούμε και τις κληρώσεις ,απλά λέω ότι δεν πιστεύω ότι υπάρχει λόγος πανικού
- Mitsospaoki4
- Moderator
Επειδή λέτε συνέχεια για τις κληρώσεις, ποια θεωρείται "κακή" κλήρωση που ενισχύει την ανάγκη για μεταγραφές;
Μην ακούσω Στεάουα, που είναι επίπεδου Τρίπολης πλέον και κόντεψε να αυτοκτονήσει στο πρωτάθλημα.
Μην ακούσω Στεάουα, που είναι επίπεδου Τρίπολης πλέον και κόντεψε να αυτοκτονήσει στο πρωτάθλημα.
Για φορ κ στόπερ είναι κ οι περιπτώσεις Σαμάτα κ Εκόνγκ στη μέση. Θα φύγουν ελευθέρας, θα καλύψουμε μέρος του συμβολαίου σε δανεισμό ή θα μείνουν σαν 2ες επιλογές; Μιλάμε για ± 2 εκ €, αλλιώς βγαίνεις στην αγορά αν είναι δεσμευμένα κι αλλιώς όχι.GINOLA έγραψε:Εγώ ας ξαναρωτήσω.
Ειδικά για το στόπερ πρέπει να τρέξουμε παράλληλα Εκόνγκ, Κεντζιόρα και Νάσμπεργκ. Το μόνο σίγουρο ότι θα τραβήξει...
Δεν διακρινω καποιο πανικο,ισως λαχταρα και διψα που προκαλεσε η χρονια.Συγκεκριμενα τωρα για παικτες με αγορα η δανεισμο προφανως και δεν υπαρχει βιασυνη.Αυτο που θα μπορουσες να κανεις τωρα ειναι να προσεγγισεις εναν καλο ελευθερο,να του δωσεις ενα συμβολαιο ισως και με καποια υπεραξια για να τον πεισεις να υπογραψει τωρα.Κατι τετοιο νομιζω κανουμε σε αυτη τη φαση.
Η πρωταθλήτρια Πολωνίας πχ λέω εγώ. Σε αυτή την πρώτη φάση τι θεωρείται...καλή;