Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
adman

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευση από adman »

Δεν χρειαζεται να κρίνουμε κανέναν στα πρώτα 2 ματς, έχουν κριθεί από προπονητές επί 20 χρόνια που ασχολούνται με την μπάλα και το ταβάνι τους ήταν ΠΑΣ και Βαλερένγκα. Το έχω ξαναπεί, δεν είμαστε εμείς οι έξυπνοι και οι άλλοι οι χαζοί για να βρίσκουμε undervalued παικτες στα 28.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

sourmenetes έγραψε:Δεν είμαστε τυφλοί.

Αυτό δε σημαίνει ότι στο σύνολο, σαν αμυντική λειτουργία, θα κριθούν από τα 2 ματς.

Σίγουρα τα δείγματα δεν ήταν καλα.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν ξέρω τι ακριβώς προσπαθείς να εκμαιεύσεις από μένα αδερφέ.
Να σου πω πως τους έκρινα με βάση τα πρώτα δυο παιχνίδια; Όχι δεν θα στο πω αυτό.
Να σε ρωτήσω όμως κάτι τρομερά απλό.
Αν δεν είχαν γίνει τα 2 πρώτα παιχνίδια και έβλεπες να φεύγουν: Κρέσπο, Βαρέλα, Μιχάι και στη θέση τους να έρχονται Κάργας και Νάσμπεργκ, ξαναλέω ΧΩΡΊΣ να έχεις αποκλειστεί, τι θα έλεγες; Πως ανέβηκες επίπεδο ή έπεσες;

Ώρες ώρες απορώ τι συζητάμε. Πραγματικά. Αν δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε στα προφανή, τι το παλεύουμε;
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Μόλις είπαν στο 24 πως δεν θα γίνει καμία μεταγραφή. Μηδέν. Κυριολεκτικά. Ακόμα και να φύγουν οι φευγάτοι.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Κι επειδή το είπαν??

Δεν είναι ΑΡΔ, όταν βολεύει το αφήγημα?
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

adman έγραψε:Δεν χρειαζεται να κρίνουμε κανέναν στα πρώτα 2 ματς, έχουν κριθεί από προπονητές επί 20 χρόνια που ασχολούνται με την μπάλα και το ταβάνι τους ήταν ΠΑΣ και Βαλερένγκα. Το έχω ξαναπεί, δεν είμαστε εμείς οι έξυπνοι και οι άλλοι οι χαζοί για να βρίσκουμε undervalued παικτες στα 28.
Άρα για νταντας δεν πρέπει να λέμε κουβέντα αφού κρίθηκε από μπαγερν ή για κοταρσκι από αγιαξ ή για ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ από μπενφικα.

Δε γεννήθηκαν όλοι στις Ακαδημίες Τόλης μπράτσα της μπαγερν και της ρεαλ.

Για αυτό έβαλες έναν άνθρωπο ειδικό σε αυτό.
Προφανώς δε θα βγουν όλοι παιχταράδες αλλά αυτό το νόημα έχει η θέση αυτή.

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Blackgr4 έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Δεν είμαστε τυφλοί.

Αυτό δε σημαίνει ότι στο σύνολο, σαν αμυντική λειτουργία, θα κριθούν από τα 2 ματς.

Σίγουρα τα δείγματα δεν ήταν καλα.

Δεν ξέρω τι ακριβώς προσπαθείς να εκμαιεύσεις από μένα αδερφέ.
Να σου πω πως τους έκρινα με βάση τα πρώτα δυο παιχνίδια; Όχι δεν θα στο πω αυτό.
Να σε ρωτήσω όμως κάτι τρομερά απλό.
Αν δεν είχαν γίνει τα 2 πρώτα παιχνίδια και έβλεπες να φεύγουν: Κρέσπο, Βαρέλα, Μιχάι και στη θέση τους να έρχονται Κάργας και Νάσμπεργκ, ξαναλέω ΧΩΡΊΣ να έχεις αποκλειστεί, τι θα έλεγες; Πως ανέβηκες επίπεδο ή έπεσες;

Ώρες ώρες απορώ τι συζητάμε. Πραγματικά. Αν δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε στα προφανή, τι το παλεύουμε;
Τι να θέλω να εκμαιευσω.

Ούτε θέλω να συμφωνήσεις με κάτι μαζί μου ούτε κάτι άλλο.

Ειπα ότι θα κριθούν λίγο πιο μετά..

Όχι δε θα έλεγα ότι ανέβηκες επίπεδο ούτε ότι έπεσες γιατί δε τους γνωρίζω σαν παίκτες.

Και το Βαρέλα δε γνώριζα που τον πήραμε από τη στεαουα και τον πρώτο χρόνο γέλαγε και το παρδαλό κατσίκι. Πάλι καλά είχαμε τον κρεσπο.

Προφανώς έχοντας δει Βαρέλα κρεσπο ναι δε δίνω πολλες πιθανότητες να βγουν καλύτεροι.

Μέχρι εκεί, τα υπόλοιπα θα τα κρίνουμε στο γήπεδο.

adman

Δημοσίευση από adman »

sourmenetes έγραψε:
adman έγραψε:Δεν χρειαζεται να κρίνουμε κανέναν στα πρώτα 2 ματς, έχουν κριθεί από προπονητές επί 20 χρόνια που ασχολούνται με την μπάλα και το ταβάνι τους ήταν ΠΑΣ και Βαλερένγκα. Το έχω ξαναπεί, δεν είμαστε εμείς οι έξυπνοι και οι άλλοι οι χαζοί για να βρίσκουμε undervalued παικτες στα 28.
Άρα για νταντας δεν πρέπει να λέμε κουβέντα αφού κρίθηκε από μπαγερν ή για κοταρσκι από αγιαξ ή για ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ από μπενφικα.

Δε γεννήθηκαν όλοι στις Ακαδημίες Τόλης μπράτσα της μπαγερν και της ρεαλ.

Για αυτό έβαλες έναν άνθρωπο ειδικό σε αυτό.
Προφανώς δε θα βγουν όλοι παιχταράδες αλλά αυτό το νόημα έχει η θέση αυτή.

Εγώ σου μιλάω για παίκτες που το ταβάνι τους στα 28 ήταν ΠΑΣ και βαλερένγκα, και εσύ μου μιλας για παίκτες που στα 20 τους πηγαν σε Μπενφικα, Άγιαξ και Μπάγιερν.

Εν πάσει περιπτώσει, συμφωνώ ότι πήραμε έναν ειδικό για ταλέντα, και για αυτό δεν είπα τίποτα για τους μικρούς που έφερε. Αλλά ναι, για Κάργα, Μπράντον και Νάσμπεργκ που δεν είναι μικροί, χωρίς να τους δω τους έχω βγάλει άχρηστους.

Αν πάλι το σκέφτομαι λάθος, ας μου κάνουν και εμένα ένα συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ αφού κανένας δεν με έχει δει και δεν ξέρει αν είμαι καλός ή όχι. Πού ξέρεις καμιά φορά, μπορεί να βγω λαβράκι.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Φερνάντο Βαρελα. 28 χρόνων
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Συγνώμη πιο πάνω που έγραψα για τη Σπαρτανς Μάλτας που προφανώς δεν έχασε την πρόκριση όχι απλά από τα 45 δευτερόλεπτα, αλλά από το πρώτο ματς.

Έβγαλαν διπλό λοιπόν στο μεγαθήριο της Σόφιας ονόματι Λέφσκι, όπου εμείς χάσαμε σε 45 δευτερόλεπτα, και ολοκλήρωσαν την ανατροπή στα πέναλτι.

Έτσι κάπως πέρασαν οι εργαζόμενοι στα μπιτσομπαρα της Μάλτας το μεγαθήριο της Σόφιας.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Εδω μεσα δεν υπηρχαν ατομα που λεγαν να παρουμε τον Καργα;;; Ειλικρινης ερωτηση. Οπως και τον Περεα πχ και τον Φερναντεζ και τον Σονι και αλλους.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Πως να αδικησω τον Σαββιδη και ενδεχομενο εκνευρισμο του οταν σημερα ακουσε τα μαντατα απο Βουλγαρια...
adman

Δημοσίευση από adman »

nunies4 έγραψε:
Στεάουα Βουκουρεστίου, ομίλους Τσάμπιονς Λίγκ είχε παίξει ο Βαρέλα με αυτούς, όλες τις άλλες χρονιές προκριματικά τσου λου και ομίλους Γιουρόπα. Όταν τον πήραμε δε, κοστολογούνταν 3 εκατομμύρια. Σα να λέμε Κάργας και Νάσμπεργκ δηλαδή.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Blackgr4 έγραψε:Μόλις είπαν στο 24 πως δεν θα γίνει καμία μεταγραφή. Μηδέν. Κυριολεκτικά. Ακόμα και να φύγουν οι φευγάτοι.
Δεν είπαν ακριβώς αυτό. Είπαν ότι αυτοί την στιγμή δεν υπάρχει διαθέσιμο μπάτζετ για μεταγραφή. Αυτή την στιγμή
Αδειάζει το ρόστερ για να φτάσει σε ένα ευέλικτο αριθμό και αυτά που θα εξοικονομηθούν είτε θα διατεθούν για ενίσχυση είτε για να μειωθεί το άνοιγμα. Και συμπλήρωσαν......κανείς δεν το ξέρει πως θα διατεθούν.
Άρα η θα βρεξει, η θα έχει συνεφια η θα βγάλει ήλιο
adman

Δημοσίευση από adman »

aivas19 έγραψε:
Εδω μεσα δεν υπηρχαν ατομα που λεγαν να παρουμε τον Καργα;;; Ειλικρινης ερωτηση. Οπως και τον Περεα πχ και τον Φερναντεζ και τον Σονι και αλλους.
Ναι υπήρχαν. Και για τους άλλους υπήρχαν. Προσωπικά εγώ όχι. Ο μόνος που θεωρώ ότι έχει καλά στοιχεία είναι ο Περέα (γεννηθείς το 2000). Θα φανεί στην Μπουντεσλίγκα.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

adman έγραψε:
nunies4 έγραψε:
Στεάουα Βουκουρεστίου, ομίλους Τσάμπιονς Λίγκ είχε παίξει ο Βαρέλα με αυτούς, όλες τις άλλες χρονιές προκριματικά τσου λου και ομίλους Γιουρόπα. Όταν τον πήραμε δε, κοστολογούνταν 3 εκατομμύρια. Σα να λέμε Κάργας και Νάσμπεργκ δηλαδή.
Και Χατσεριδης σε πολύ ανώτερο επίπεδο!

Και κόστιζε όσο ο Βαρέλα ο κρεσπο μαζί!

Και;;

Το χρήμα παίζει ρόλο σε μεγάλο βαθμό αλλά όχι πάντα!

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”