Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
cartman

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Δημοσίευση από cartman »

Μακάρι να υπάρξει αξιόπιστος 6ος μεσοεπιθετικός του χρόνου και μετά ονειρευόμαστε και 7ο.

Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

chri5ti9 έγραψε:Μισιτς με 1.8 είναι ταμάμ σε τιμή .
Πιο πολλά από τον Meite;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Για να θυμηθούμε κάποια πράγματα...

[youtube]4B2_bUHBgas[/youtube]
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

marsantos έγραψε: Ας κάνουμε μια προβολή στην επόμενη χρονιά. Έχουμε μια χαρά ομάδα και περνάμε στους 16 του europa.
Αν το σενάριο περιλαμβάνει το ότι πήραμε το κονφερενς φέτος και γι' αυτό παίζουμε στο europa, αλήθεια το λέω, στα @@ μου οι μεταγραφές. Τον Σεπτέμβριο θα ξεμεθύσω από τα μεθεόρτια. :opaokara:
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Χαχαχαχαχα.
Σωστό gika.
Στο δικό μου σενάριο, έχουμε πάρει το conference. Έχουμε πάρει το πρωτάθλημα και παίζουμε ομίλους europa ύστερα από αποκλεισμό στα play off του ch.l. (πρώτος θα τρελαθεί ο Doom)..
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Αν είναι δυνατόν στον ΠΑΟΚ, που 7/10 μεταγραφές βγαίνουν Εσίτι, να μη θέλει τον Πέλκα ελεύθερο...
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Ο Μίσιτς είναι παιχταράς !!!

Εγκεφαλικός παίκτης, φοβερή αίσθηση του γηπέδου και των χώρων.

Οι μπαλιές του ακριβείας, στο πρώτο ματς στην κροατία ήταν ο μαέστρος και η ορχήστρα μαζί .

Γνωρίζει τι είναι ΠΑΟΚ, αν η ομάδα μας θεωρεί ότι τον χρειαζόμαστε καλώς να ορίσει.

Παικταράς!!!

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΟΚ!!!
Demir

Δημοσίευση από Demir »

ειχα παει οακα με βαζελο εκεινη την χρονια και οι λαγοι παραμιλουσανε με τον μισιτς στην κερκιδα... ιβαν αποκαταστησε την αδικια που εγινε πριν 3 χρονια και φερε τον παικταρα πισω..
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

van rooy έγραψε:Ο Μίσιτς είναι παιχταράς !!!

Εγκεφαλικός παίκτης, φοβερή αίσθηση του γηπέδου και των χώρων.

Οι μπαλιές του ακριβείας, στο πρώτο ματς στην κροατία ήταν ο μαέστρος και η ορχήστρα μαζί .

Γνωρίζει τι είναι ΠΑΟΚ, αν η ομάδα μας θεωρεί ότι τον χρειαζόμαστε καλώς να ορίσει.

Παικταράς!!!

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΟΚ!!!
Ομολογω οτι μεσα στην παραζαλη του νταμπλ και καθως τα χρονια περνανε και γερναμε :D δεν θυμομουν τοσο εντονα αυτο το χαρακτηριστικο του Μισιτς (αυτο της αισθησης του χωρου και πως εβλεπε γηπεδο).
Στα μεταξυ μας ματς εμεινα χαζος....
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Στο σπριντ που έκανε ο Μίσιστς με τον Ντεσπόντοφ έδειξε ότι δεν υστερεί σε ταχύτητα. Μου έκανε τρομερή εντύπωση που πήγανε στα ίσια γιατί ο Βούλγαρος στα πολλά μέτρα είναι αρκετά δυνατός.
Βέβαια ο Μίσιτς υστερεί στην εκρηκτικότητα στα λίγα μέτρα. Είναι εγκεφαλικός όμως και καλύπτει τη θέση του με μυαλό και σωστές τοποθετήσεις. Μου έκανε κακή εντύπωση ο τρόπος που έχασε τον Μπάμπα στο κόρνερ γιατί δεν μεσολάβησε κάποιο σκριν. Τον έχασε πολύ εύκολα, καθαρά λόγω συγκέντρωσης και σε αυτό το επίπεδο είναι κάτι που δεν συγχωρείται. Μακάρι να ερχόταν αλλά θέλω επιτέλους να δούμε ένα χαφ με χαρακτηριστικά Πινέδα στον ΠΑΟΚ. Να πατάει όλο το γήπεδο.. Δε με νοιάζει να παίζει άλλες θέσεις. Θα ήθελα ένα τηλεοπτικό χαφ όπως λέγεται. Ένα χαφ που είναι παντού.
Αν βγάλεις τον Πινέδα από την άεκ βγαίνει εύκολα 4η.
Εμείς αντίστοιχα αν μαζί με τον Μειτέ πάρουμε Μίσιτς (αντί για Σβαμπ) και έναν τύπου Πινέδα (αντί για Μ. Αντόνιο) γινόμαστε διαστημικοί.
Πολλά ζητάω, το ξέρω..
Γι'αυτό προς το παρόν μόνο ένα.. Διπλό στη Λεωφόρο..
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Η ομάδα/ΠΑΕ φέτος έχει πάρει τρελό ρίσκο με το να μην υπάρχει 6ος μεσοεπιθετικός σε μία ομάδα που η αιχμή του δόρατος ΕΙΝΑΙ οι μεσοεπιθετικοί (και όχι οι φορ...). Μην αρχίσουμε πάλι ποσοτικές και ποιοτικές συγκρίσεις με τους 7 ή8 ή 9 του ανταγωνισμού, ότι και να λέμε με 5 ΔΕΝ βγαίνει. Δεν το αμφισβητεί κανείς λογικά μέσα στην ομάδα αφού προσπάθησαν (;) να φέρουν 6ο αλλά δεν έκατσε.

Άρα πρέπει να θεωρειται αυτονόητο οτι θα έρθει ένας μεσοεπιθετικός. Εγώ θα ήθελα 2 και να είμαστε με 7.
Στους 7 για εμένα χωράνε και ο Πέλκας και ο Μουργκ και ο Μασούρας (πχ). Στους 6 και εγώ προτιμώ αλλαγή Μουργκ με Πέλκα και προσθήκη αριστερού εξτρέμ μπόμπα για βασικό.

Όσο για το κέντρο, εννοείται η παιχτούρα Μισιτς. Για εμένα θέλουμε 6 και εκεί. 5 πρώτης γραμμής και 1 φέρελπι. Τουλάχιστον 1 γηγενής.
Πχ
Μίσιτς - Μειτέ - Καμαραοειδές - ΟΖ - Σβαμπ - Τσιγγάρας

Μπροστά, ακόμα δεν έχω καταλάβει εάν το 1+1 του Μπράντον είναι αυτόματη ανανέωση ή όχι.
Εάν ανανεώνεται αυτόματα, γιατί μιλάμε για Μιριτέγιο κλπ;
Υποθέτωντας οτι ισχύει το +1, εγώ θα ήθελα κάτι σε Πετκοβιτς - Μπράντον - Τζίμας.

Και αναρωτιέμαι εάν θα μας έκανε ένας Λιβάγια που μπορεί να παίξει και αριστέρα;
Άβαταρ μέλους
bane1980

marsantos έγραψε:Στο σπριντ που έκανε ο Μίσιστς με τον Ντεσπόντοφ έδειξε ότι δεν υστερεί σε ταχύτητα. Μου έκανε τρομερή εντύπωση που πήγανε στα ίσια γιατί ο Βούλγαρος στα πολλά μέτρα είναι αρκετά δυνατός.
Βέβαια ο Μίσιτς υστερεί στην εκρηκτικότητα στα λίγα μέτρα. Είναι εγκεφαλικός όμως και καλύπτει τη θέση του με μυαλό και σωστές τοποθετήσεις. Μου έκανε κακή εντύπωση ο τρόπος που έχασε τον Μπάμπα στο κόρνερ γιατί δεν μεσολάβησε κάποιο σκριν. Τον έχασε πολύ εύκολα, καθαρά λόγω συγκέντρωσης και σε αυτό το επίπεδο είναι κάτι που δεν συγχωρείται. Μακάρι να ερχόταν αλλά θέλω επιτέλους να δούμε ένα χαφ με χαρακτηριστικά Πινέδα στον ΠΑΟΚ. Να πατάει όλο το γήπεδο.. Δε με νοιάζει να παίζει άλλες θέσεις. Θα ήθελα ένα τηλεοπτικό χαφ όπως λέγεται. Ένα χαφ που είναι παντού.
Αν βγάλεις τον Πινέδα από την άεκ βγαίνει εύκολα 4η.
Εμείς αντίστοιχα αν μαζί με τον Μειτέ πάρουμε Μίσιτς (αντί για Σβαμπ) και έναν τύπου Πινέδα (αντί για Μ. Αντόνιο) γινόμαστε διαστημικοί.
Πολλά ζητάω, το ξέρω..
Γι'αυτό προς το παρόν μόνο ένα.. Διπλό στη Λεωφόρο..
Α, γεια σου, άλλος παιχταράς αυτός. Αλωνίζει. Αλλά 6,5μ... :cry:
Εδώ θέλαμε 2-3 για τον Τσιγγάρα πέρσι από τους Γάλλους αλλά τώρα αρχίζουμε με προσφορά <50% των 4μ του ογκόλιθου του κέντρου μας.
Άβαταρ μέλους
nikos_algio

Δημοσίευση από nikos_algio »

Η ομάδα πρέπει να ξεκολλήσει από την ανακύκλωση ονομάτων. Ο Πέλκας να μας δείξει ότι πραγματικά προτιμάει εμάς, αν θέλει να έρθει - όπως εμείς και καλά πέρσι δεν του δείξαμε ότι τον θέλαμε $$.

Ο Μίσιτς αν ήταν ελεύθερος οκ. Μια χαρά λύση για να αντικαταστήσει τον Σβααμπ. Αλλά ρε παιδιά δεν ειναι ο πάικτης που είχαμε κάποτε δεν το βλέπετε;
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

Από αριστερά μπακ είναι η λύση του Γιαννούλη και μετά αν θες κάτι σε διαφορετικό στυλ πιο ψηλό και δυνατό μπακ είναι η λύση του Λυκογιάννη με μεγάλη πείρα στο Καμπιονάτο. Τον Σταφ δεν τον βαζω καν λόγο τραυματισμών.

Δεξί μπακ είναι Κίτσιου , Κότσιρας, Μπαλντοκ αν θες να πάρεις Έλληνα δεξί μπακ ως αντι Σάστρε.

Τέρμα είναι ο Τζολακης και Μπαρκας και Τσιντοτας. Δεν με συγκινεί κανένας από αυτούς.

Αριστερά χαμηλής ποιότητας Χατζητσιοβανης Λαμπρου και υψηλής Μασούρας

δεκάρια ο Φορτουνης και ο πολλά χρόνια μακριά από τον καλό εαυτό Πέλκας.

Για να αγοράσεις τον Μίσιτς και τον Μειτε θέλει λεφτά. Θα μου πεις τα τελευταία χρόνια παίρνει λεφτά ο ΠΑΟΚ, αλλά δεν βάζει τα ανάλογα. Δηλαδή ο Ιβαν με βάσει τις τελευταίες μεταγραφικές εξελίξεις αν εξαιρέσεις τον Ντεσποτοφ, δεν τον έχω δει να βάζει το χέρι στην τσέπη. Δηλαδή δεν μου έχει δείξει τελευταία ότι θα δώσει μίνιμουμ 3εκ. για Μειτε και 2εκ για Μίσιτς για να αναβαθμίσει το κέντρο του. Αν το κάνει θα με εκπλήξει. Μακάρι. Αλλά θέλει μίνιμουμ 5-6 εκ για το κέντρο μόνο. Επιθετικό , σεντερ μπακ κτλ κτλ? Θα βάλει λεφτά? πόσα ? Ναι παίρνει ο ΠΑΟΚ λεφτά από Ευρώπη και πωλήσεις κτλ αλλά δεν τον βλέπω τον τελευταίο καιρό να επενδύει να βάζει τα ανάλογα. Δηλαδή για να βάλει 1εκ πρέπει να πουλήσει και να πάρει 5εκ. Κάπως έτσι είναι η αναλογία μέχρι στιγμής.

Δεν είναι θέμα γκρίνιας , τα όνειρα τζάμπα είναι , είναι θέμα προσγείωσης.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Μα δεν νομίζω οτι όσοι λέμε "φέρτε τον" εννοούμε το Μίσιτς του 2019.
Τον Μίσιτς που είδαμε σε αυτά τα 2 ματς, ειδικά το πρώτο εννοούμε.

Και ειλικρινά (δυστυχώς) όπως είπε και ο φίλτατος vs40, με το ποσοστό επιτυχίας που έχουμε στις μεταγραφές και με τα διαμάντια που έχουν φέρει κατά καιρούς, χίλιες φορές ξαναζεσταμένο φαγητό που ξέρεις τη γεύση του και σου αρέσει, παρά να πάω για γκουρμεδιές με σκούφους και να μου βγει αηδία (και να το έχω πληρώσει και 100 ευρώ το πιάτο).
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”