Μεταγραφές καλοκαιριού III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

bersekeros έγραψε:Για επιθετικό δεν ακούω τίποτα,

πλην των γνωστών.

Εκεί θέλει ξήλωμα (σε λεφτά) και ζορίζεται η σκάουτινγκ τιμ;
Κάτσε περίμενε.....
Εδώ μερικοί άρχισαν να ζητούν την απομάκρυνση του λουτσεσκου...

Θέλεις και επιθετικό
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

paokovios1974 έγραψε:Κι όμως,
Με τις κινήσεις που θα ολοκληρωθούν όπως και να χει 31 Αυγούστου,
Συν τις επιστροφές των : Αουγκουστο Ινγασον για να μην ξεχνιόμαστε,
Συν τις επιστροφές Ιανουαρίου: Ζαμπα και τις προσθήκες στης 31 Ιανουαρίου :mrgreen:
Άποψη μου είναι και πείτε οτι θέλετε άποψή μου είναι...
Φέτος χτυπάμε Νταμπλ και στους16 τουλάχιστον κονφερενς.
Βγείτε και πείτε τώρα ότι ο ΠΑΟΚ ξεπουλάει ακουγεστε.

Μαζι σου κι εγω,εκτος κι αν τρολαρεις.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:
Ettien26 έγραψε:Ο καλός Ζαμπά δεν βλέπει κανέναν απο τους φερόμενους ως υποψήφιους στόχους.

Το πρόβλημα είναι κατά πόσο εμπιστοσύνη πρέπει να τον έχει κανείς.
Ο καλός Ζαμπα είναι για τον Άρη. Τόσο ο Μιτριτσα όσο κι ο Οντιβερος είναι κανονικοτατοι παίκτες που πέτυχαν ότι πέτυχαν χωρίς να τους βαφτίσει κάποιος αυθαίρετα wonderkids. Δεν υπάρχει λόγος να νοσταλγούμε παίκτες της σειράς επειδή μας έκαναν να πιστεύουμε ότι είναι αξιόλογοι
Διαφωνώ ριζικά. Ο καλός Ζαμπά θα ήταν αναντικατάστατος αυτην την στιγμή.
Και στον ΠΑΟΚ και φυσικά σε οποιανδήποτε ελληνική ομάδα.
Το ταλέντο του και τα φυσικά του προσόντα δεν τον βρίσκεις εύκολα.
Το γιατί δεν προχώρησε παραπάνω φταίει το μυαλό του.
Αλλο όμως αυτό και άλλο οι προοπτικές που είχε σαν παίκτης.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Συν τις επιστροφές Ιανουαρίου: Ζαμπα και τις προσθήκες στης 31 Ιανουαρίου :mrgreen:
Από το μπολνταρισμένο θα εξαρτηθούν όλα.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

theo-drama έγραψε:

Μαζι σου κι εγω,εκτος κι αν τρολαρεις.
Εχουμε πιει και μια ρετσινα μαζι Theo
ΦΩΝΑΞΑΜΕ και ΠΑΟΚ διπλα διπλα οποτε οχι, δεν τρολαρω φιλε μου.
Άβαταρ μέλους
sakis_the_fraud

Δημοσίευση από sakis_the_fraud »

JohnEconomist έγραψε:
Dark Knight έγραψε:
Magpies4 έγραψε:Ο Κούτσιας με την Ριέκα έπρεπε να μπεί πιό νωρίς.

Επίσης αντι του Γιαπωνέζου έπρεπε να χρησιμοποιείται ο Ντέλιας, αντί του Εσίτι ο Τσιγγάρας και στα δεξιά ο Λύρατζης. Μόνον έτσι αυτά τα παιδιά μπορεί να δείξουν τί μπορούν να κάνουν και να ανεβάσουν την αξία τους. Δεν υπάρχει λόγος να παίζουν αυτοί που επιλέγονται από τον Λούτσο. Ο Τέιλορ νομίζω μόνο εξτρέμ μπορεί να παίξει και δεν έχω ιδέα γιατί λογίζεται ως μπάκ. Θα χρειαστεί πολυ δουλειά (ντουλιά) για να μάθει πώς αμύνεται ένας δεξιός ακραίος.
Συμφωνώ στην χρησιμοποίηση Ντέλια, Τσιγγάρα, Λύρατζη έναντι Ιάπωνα, Εσίτι, Τέϊλορ. Χίλιες φορές τα παιδιά από τις ακαδημίες!
Συμφωνώ απολύτως και τα έχω γράψει και εγώ, εδώ. Ωστόσο, θέλω να προσθέσω και κάτι άλλο:

Είναι ευθύνη της ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ να ξεκαθαρίσει στον Λουτσέσκου και στον κάθε Λουτσέσκου και εξαρχής, για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις, ότι κάτι τέτοιο είναι η βαθιά στρατηγική της ομάδας. Εαν ΔΕΝ το έχει κάνει, τότε η ΔΙΟΙΚΗΣΗ φάσκει και αντιφάσκει σε αυτά που λέει και αυτά που εξαγγέλλει και πρέπει να ασκήσουμε δριμεία κριτική στη ΔΙΟΙΚΗΣΗ, γιατί διοικεί όπως νάναι.

Αν όμως τα έχει ξεκαθαρίσει στον Λουτσέσκου και αυτός συνεχίζει να κάνει του κεφαλιού του, ο Λουτσέσκου πρέπει να απομακρυνθεί, οπωσδήποτε στο τέλος της περιόδου.

Το ζήτημα είναι εξαιρετικά σημαντικό και κάποιος πρέπει να αναλάβει την ευθύνη.
Παιδια ολους αυτους που λετε, τους εχετε δει να παιζουν;

Γιατι για καθε τζολη, υπαρχουν αλλα 10 ατομα απο πισω που δεν ειχαν το πακετο να παιξουν σε ομαδα οπως ο ΠΑΟΚ.

Δεν νομιζω πως ο Λουτσεσκου ειναι χαζος και θα εχει παικταραδες στον παγκο αλλα δεν θα τους βαζει επειδη ειναι πιτσιρικαδες. Εδω ειχε βαλει στον παγο ολοκληρο πριγιο και επαιζε με Κουλουρη μεχρι να καταλαβει ο αλλος ποιος ειναι το αφεντικο.

Καλα τα δικα μας παιδιά δεν λεω, αλλα μπορει με ενα τετοιο ματς να τον καψεις τον αλλο αν δεν ειναι ετοιμος και πνευματικα. Σκεψου να κανει πχ ο Ντελιας καμια χαζουλα τριμπμλα και να βρεθει στην θεση του μπισε, να χασει την μπαλα κ να το αρπαξουμε. Τυχαιο παραδειγμα και δεν φτασαμε καν στο να σε βριζει ολο το γηπεδο εν χωρω οπως πχ τον Πελκα. Για αυτο πατηστε λιγο φρενο με τους πιτσιρικαδες, ουτε η Μασια δεν βγαζει 2 3 καθε χρονο.

Sent from my SAMSUNG S20 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Ένα ενδιαφέρον δημοσίευμα του δεκαπενταύγουστου για τον Javi Ontiveros μέσα από την κοινότητα της Villareal.

Σημειωτέο ότι λίαν προσφάτως απέκτησαν με 23 εκ τον Arnaut Danjuma για βασικό αριστερό εξτρέμ.

https://www.villarrealusa.com/2021/8/15 ... cs-wingers

Και με google translate
Ο Τζάβι Οντιβέρος μπορεί να βγει στη Βιγιαρεάλ
Ακόμα και όταν ο σύλλογος αναζητά έναν εξτρέμ, ο Τζάβι είναι πλεόνασμα στις απαιτήσεις.
Από τον Zhhicks 15 Αυγούστου 2021, 3:21 μ.μ. CEST

Ο Ουνάι Έμερι δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου σήμερα ότι ο Τζάβι Οντίβερος έχει ενημερωθεί ότι η ομάδα θέλει να τον μεταφέρει κάπου αλλού. Αυτή η είδηση ​​έρχεται παρά το γεγονός ότι η Βιγιαρεάλ ψάχνει απεγνωσμένα για βάθος στην αριστερή θέση, η οποία είναι ίσως εκεί που ο Τζάβι είναι στα καλύτερά του. Ο Οντιβέρος είναι ένας από τους αγαπημένους μου παίκτες που παρακολουθώ σε όλο το ισπανικό ποδόσφαιρο, αλλά στο τέλος της ημέρας αυτή η κίνηση έχει απόλυτη αίσθηση για μένα.

Αυτό που κάνει τον Ontiveros τόσο ξεχωριστό για παρακολούθηση είναι ότι είναι εντελώς απρόβλεπτος. Παίζει τόσο σκληρά και είναι τόσο πρόθυμος να δοκιμάσει πράγματα που θα μπορούσε να κάνει ένα σουτ από 30 μέτρα μακριά ή να χωρίσει δύο αμυντικούς με την μπάλα στην πτώση του καπέλου. Το ασφαλές, παραδοσιακά έξυπνο παιχνίδι ποδοσφαίρου δεν είναι ποτέ το πρώτο του ένστικτο. Αυτό τον καθιστά απόλυτα ηλεκτρικό στο γήπεδο.

Ωστόσο, αυτό είναι το ακριβώς αντίθετο από αυτό που περιμένει ο Unai Emery από τα φτερά του. Ο Έμερι είναι για επιθετικό ποδόσφαιρο, αρκεί να μην χαθεί το σχήμα της ομάδας και η αμυντική αλληλεγγύη στη διαδικασία. Αυτό είναι ένα μάθημα που ο Samu Chukwueze έλαβε τελικά προς το τέλος του έτους πέρυσι με υπέροχη επίδραση και ένα που ο Take Kubo δεν έμαθε ποτέ και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το ξόρκι του δανείου του έληξε εδώ νωρίς.

Με το ποδόσφαιρο του Champions League στον ορίζοντα, ο Έμερι δεν φαίνεται διατεθειμένος να ξοδέψει τα τρία τέταρτα του έτους διδάσκοντας στον Οντίβερο τη θετική πειθαρχία που αναμένει, επομένως ο εξτρέμ πρέπει να μετακινηθεί. Ο Τζάβι είναι σίγουρα αρκετά καλός για να βρει τον δρόμο του κάπου αλλού στη La Liga, όμως, και είμαι γοητευμένος να δω ποια ομάδα του παίρνει την ευκαιρία γιατί θα αποτελέσει άμεση απειλή για την επίθεσή τους.
900K μικτά είναι περίπου το συμβόλαιό του
alexgarcia6

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Μη σου πω για τρεμπλ παμε :opaokara: Απορω ρε παιδια βλεπετε το ροστερ και λετε παμε για οτιδηποτε; Η ομαδα εδω και 3 σεζον σταθερά χειροτερεύει.

2 χρονια γκρινιάζαμε ολοι οτι δεν βλεπεται αλλο ο μπισεσβαρ και τωρα ειναι βασικος. 2 χρονια λεγαμε οχι αλλο καντουρι στα εξτρεμ και τωρα ειναι βασικος σε αυτη τη θεση που συνολικα εχουμε 3 παικτες ολο και ολο με τον εναν (λαμπρου) να μην υπολογίζεται.. 2 χρονια λεγαμε οτι ο σφιντερσκι ειναι μεγαλο downgrade απο Πριγιοβιτς και Ακπομ και τωρα ειναι ο βασικος φορ με 2ο τον 17 χρονο κουτσια. 1 χρονο τωρα γνωρίζουμε οτι ο Γιαννουλης εχει φυγει και δεν εχουμε ενα σοβαρο ΑΡΙΣΤΕΡΟ μπακ στο ροστερ.

Τι να πω εκτος αν ειστε τοσο σιγουροι οτι θα γινουν 2-3 μεταγραφες απτο πανω ράφι μεχρι τις 31
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

Στον Λεβαδειακό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Βρακάς που μέχρι πρότινος αγωνίζονταν στον ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιώργου Βρακά από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος έχει αγωνιστεί και στην ομάδα Νέων της Νάπολι, έχει ήδη ενσωματωθεί στην ομάδα μας.
icue

Δημοσίευση από icue »

Τον Λυρατζη που τον ειδατε και σας αρεσε; Οσες φορες εχει μπει να παιξει, δεν εχει δειξει το παραμικρο.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δύσκολο ο Ισπανός να μη βρει ομάδα στη λαλιγκα και να επιλέξει Ελλάδα…
icue

Δημοσίευση από icue »

Ποιο ειναι το νοημα να δωσουμε δανεικο παικτη στη σουπερλιγκ 2 απο τη στιγμη που εχουμε ομαδα δικια μας εκει; Εκτος και αν τον αφησαμε ελευθερο;
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

Υπέγραψε στον ΠΑΟΚ, αλλά μένει στο Βόλο ο Λογαράς
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

soigol έγραψε:Όταν εθιζεσαι σε ένα επίπεδο , μιζέριας , γκρίνιας, κριτικής θέλεις να το πας ένα βήμα παραπάνω γιατί παύει πλέον να σε ικανοποιεί.
Άρα το πουλάμε τον Κουτσια μας το προσφέρει αυτό άρα το λέμε

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτή είναι μια τραγική αλήθεια, εχει πάει η γκρίνια και η μίρλα σε άλλο επίπεδο.
Πουλήσαμε τον Κουτσια, ξεπούλησαν τον Τζολη ενώ ο ίδιος ήθελε να μείνει, η ομάδα θα παλέψει για τη σωτηρία, όλοι παίκτες είναι σαπάκια και η ΠΑΕ ανίκανη στα πάντα. Όποιος πιστεύει οτιδήποτε άλλο είναι φυτό
Άβαταρ μέλους
stravostomis

Δημοσίευση από stravostomis »

icue έγραψε:Ποιο ειναι το νοημα να δωσουμε δανεικο παικτη στη σουπερλιγκ 2 απο τη στιγμη που εχουμε ομαδα δικια μας εκει; Εκτος και αν τον αφησαμε ελευθερο;
Άστο φίλε, κάθε δευτερόλεπτο που περνάει χάνεται ακόμα ένα από τα τελευταία ψήγματα λογικής που μας έχουν απομείνει. Αγοράστε ζουρλομανδύες από τώρα να γλυτώσουμε τον πληθωρισμό.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”