Κάτσε περίμενε.....bersekeros έγραψε:Για επιθετικό δεν ακούω τίποτα,
πλην των γνωστών.
Εκεί θέλει ξήλωμα (σε λεφτά) και ζορίζεται η σκάουτινγκ τιμ;
Εδώ μερικοί άρχισαν να ζητούν την απομάκρυνση του λουτσεσκου...
Θέλεις και επιθετικό
Κάτσε περίμενε.....bersekeros έγραψε:Για επιθετικό δεν ακούω τίποτα,
πλην των γνωστών.
Εκεί θέλει ξήλωμα (σε λεφτά) και ζορίζεται η σκάουτινγκ τιμ;
paokovios1974 έγραψε:Κι όμως,
Με τις κινήσεις που θα ολοκληρωθούν όπως και να χει 31 Αυγούστου,
Συν τις επιστροφές των : Αουγκουστο Ινγασον για να μην ξεχνιόμαστε,
Συν τις επιστροφές Ιανουαρίου: Ζαμπα και τις προσθήκες στης 31 Ιανουαρίου![]()
Άποψη μου είναι και πείτε οτι θέλετε άποψή μου είναι...
Φέτος χτυπάμε Νταμπλ και στους16 τουλάχιστον κονφερενς.
Βγείτε και πείτε τώρα ότι ο ΠΑΟΚ ξεπουλάει ακουγεστε.
Διαφωνώ ριζικά. Ο καλός Ζαμπά θα ήταν αναντικατάστατος αυτην την στιγμή.Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Ο καλός Ζαμπα είναι για τον Άρη. Τόσο ο Μιτριτσα όσο κι ο Οντιβερος είναι κανονικοτατοι παίκτες που πέτυχαν ότι πέτυχαν χωρίς να τους βαφτίσει κάποιος αυθαίρετα wonderkids. Δεν υπάρχει λόγος να νοσταλγούμε παίκτες της σειράς επειδή μας έκαναν να πιστεύουμε ότι είναι αξιόλογοιEttien26 έγραψε:Ο καλός Ζαμπά δεν βλέπει κανέναν απο τους φερόμενους ως υποψήφιους στόχους.
Το πρόβλημα είναι κατά πόσο εμπιστοσύνη πρέπει να τον έχει κανείς.
Από το μπολνταρισμένο θα εξαρτηθούν όλα.paokovios1974 έγραψε:Κι όμως,
Εχουμε πιει και μια ρετσινα μαζι Theotheo-drama έγραψε:paokovios1974 έγραψε:Κι όμως,
Μαζι σου κι εγω,εκτος κι αν τρολαρεις.
Παιδια ολους αυτους που λετε, τους εχετε δει να παιζουν;JohnEconomist έγραψε:Συμφωνώ απολύτως και τα έχω γράψει και εγώ, εδώ. Ωστόσο, θέλω να προσθέσω και κάτι άλλο:Dark Knight έγραψε:Συμφωνώ στην χρησιμοποίηση Ντέλια, Τσιγγάρα, Λύρατζη έναντι Ιάπωνα, Εσίτι, Τέϊλορ. Χίλιες φορές τα παιδιά από τις ακαδημίες!Magpies4 έγραψε:Ο Κούτσιας με την Ριέκα έπρεπε να μπεί πιό νωρίς.
Επίσης αντι του Γιαπωνέζου έπρεπε να χρησιμοποιείται ο Ντέλιας, αντί του Εσίτι ο Τσιγγάρας και στα δεξιά ο Λύρατζης. Μόνον έτσι αυτά τα παιδιά μπορεί να δείξουν τί μπορούν να κάνουν και να ανεβάσουν την αξία τους. Δεν υπάρχει λόγος να παίζουν αυτοί που επιλέγονται από τον Λούτσο. Ο Τέιλορ νομίζω μόνο εξτρέμ μπορεί να παίξει και δεν έχω ιδέα γιατί λογίζεται ως μπάκ. Θα χρειαστεί πολυ δουλειά (ντουλιά) για να μάθει πώς αμύνεται ένας δεξιός ακραίος.
Είναι ευθύνη της ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ να ξεκαθαρίσει στον Λουτσέσκου και στον κάθε Λουτσέσκου και εξαρχής, για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις, ότι κάτι τέτοιο είναι η βαθιά στρατηγική της ομάδας. Εαν ΔΕΝ το έχει κάνει, τότε η ΔΙΟΙΚΗΣΗ φάσκει και αντιφάσκει σε αυτά που λέει και αυτά που εξαγγέλλει και πρέπει να ασκήσουμε δριμεία κριτική στη ΔΙΟΙΚΗΣΗ, γιατί διοικεί όπως νάναι.
Αν όμως τα έχει ξεκαθαρίσει στον Λουτσέσκου και αυτός συνεχίζει να κάνει του κεφαλιού του, ο Λουτσέσκου πρέπει να απομακρυνθεί, οπωσδήποτε στο τέλος της περιόδου.
Το ζήτημα είναι εξαιρετικά σημαντικό και κάποιος πρέπει να αναλάβει την ευθύνη.
900K μικτά είναι περίπου το συμβόλαιό τουΟ Τζάβι Οντιβέρος μπορεί να βγει στη Βιγιαρεάλ
Ακόμα και όταν ο σύλλογος αναζητά έναν εξτρέμ, ο Τζάβι είναι πλεόνασμα στις απαιτήσεις.
Από τον Zhhicks 15 Αυγούστου 2021, 3:21 μ.μ. CEST
Ο Ουνάι Έμερι δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου σήμερα ότι ο Τζάβι Οντίβερος έχει ενημερωθεί ότι η ομάδα θέλει να τον μεταφέρει κάπου αλλού. Αυτή η είδηση έρχεται παρά το γεγονός ότι η Βιγιαρεάλ ψάχνει απεγνωσμένα για βάθος στην αριστερή θέση, η οποία είναι ίσως εκεί που ο Τζάβι είναι στα καλύτερά του. Ο Οντιβέρος είναι ένας από τους αγαπημένους μου παίκτες που παρακολουθώ σε όλο το ισπανικό ποδόσφαιρο, αλλά στο τέλος της ημέρας αυτή η κίνηση έχει απόλυτη αίσθηση για μένα.
Αυτό που κάνει τον Ontiveros τόσο ξεχωριστό για παρακολούθηση είναι ότι είναι εντελώς απρόβλεπτος. Παίζει τόσο σκληρά και είναι τόσο πρόθυμος να δοκιμάσει πράγματα που θα μπορούσε να κάνει ένα σουτ από 30 μέτρα μακριά ή να χωρίσει δύο αμυντικούς με την μπάλα στην πτώση του καπέλου. Το ασφαλές, παραδοσιακά έξυπνο παιχνίδι ποδοσφαίρου δεν είναι ποτέ το πρώτο του ένστικτο. Αυτό τον καθιστά απόλυτα ηλεκτρικό στο γήπεδο.
Ωστόσο, αυτό είναι το ακριβώς αντίθετο από αυτό που περιμένει ο Unai Emery από τα φτερά του. Ο Έμερι είναι για επιθετικό ποδόσφαιρο, αρκεί να μην χαθεί το σχήμα της ομάδας και η αμυντική αλληλεγγύη στη διαδικασία. Αυτό είναι ένα μάθημα που ο Samu Chukwueze έλαβε τελικά προς το τέλος του έτους πέρυσι με υπέροχη επίδραση και ένα που ο Take Kubo δεν έμαθε ποτέ και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το ξόρκι του δανείου του έληξε εδώ νωρίς.
Με το ποδόσφαιρο του Champions League στον ορίζοντα, ο Έμερι δεν φαίνεται διατεθειμένος να ξοδέψει τα τρία τέταρτα του έτους διδάσκοντας στον Οντίβερο τη θετική πειθαρχία που αναμένει, επομένως ο εξτρέμ πρέπει να μετακινηθεί. Ο Τζάβι είναι σίγουρα αρκετά καλός για να βρει τον δρόμο του κάπου αλλού στη La Liga, όμως, και είμαι γοητευμένος να δω ποια ομάδα του παίρνει την ευκαιρία γιατί θα αποτελέσει άμεση απειλή για την επίθεσή τους.
Μη σου πω για τρεμπλ παμεpaokovios1974 έγραψε:Κι όμως,
Αυτή είναι μια τραγική αλήθεια, εχει πάει η γκρίνια και η μίρλα σε άλλο επίπεδο.soigol έγραψε:Όταν εθιζεσαι σε ένα επίπεδο , μιζέριας , γκρίνιας, κριτικής θέλεις να το πας ένα βήμα παραπάνω γιατί παύει πλέον να σε ικανοποιεί.
Άρα το πουλάμε τον Κουτσια μας το προσφέρει αυτό άρα το λέμε
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άστο φίλε, κάθε δευτερόλεπτο που περνάει χάνεται ακόμα ένα από τα τελευταία ψήγματα λογικής που μας έχουν απομείνει. Αγοράστε ζουρλομανδύες από τώρα να γλυτώσουμε τον πληθωρισμό.icue έγραψε:Ποιο ειναι το νοημα να δωσουμε δανεικο παικτη στη σουπερλιγκ 2 απο τη στιγμη που εχουμε ομαδα δικια μας εκει; Εκτος και αν τον αφησαμε ελευθερο;