Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
seaman

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Δημοσίευση από seaman »

Δε νομίζω να έγραψε το metrosport ότι ήρθε σε επικοινωνία με τον Πρόεδρα. Αναπαραγωγή κάνει και μεταφέρει δηλώσεις του. Το μόνο μέσο που επικαλείται απευθείας αποψινή επικοινωνία είναι το gazzetta
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

tzelas έγραψε:Και περίεργη η δήλωση του για το 100% χωρίς κανείς να τον ρωτήσει, θέλοντας να στείλει μηνύματα:

Πες μας λίγο για το πώς κύλησαν οι μέρες πριν από τη μεταγραφή σου;

«Είχα κάποιες προτάσεις από τον μάνατζέρ μου. Για μένα ήταν πάντα ανοιχτή η πόρτα του Ατρόμητου. Είναι πολύ σημαντικό πια που έρχομαι ως ελεύθερη μεταγραφή. Πλέον είμαι παίκτης του Ατρόμητου και ανήκω 100% στην οικογένεια.

Την ίδια απορία με ποσοστά μεταπώλησης είχα και με Πούγγουρα που είχαμε το 50% και αναέωσε πριν λήξει το συμβόλαιο του. Παραμένει το ποσοστό μας, το χάνουμε ή αποζημειωθήκαμε; Αν είναι να το χάνουμε γιατί να μην ανανεώνουν στον χρόνο πάνω ή και στον μήνα βρε αδελφέ για να μας το παρακάμπτουν; :?
Εχω την αισθηση, χωρις να παιρνω και ορκο, πως το ποσοστο μεταπωλησης εχει αξια μονο σε περιπτωση πωλησης του παιχτη.
Αν αποδεσμευτει χανεται και το ποσοστο.
Η ανανεωση του συμβολαίου νομιζω πως δεν επηρεαζει το ποσοστό.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

βγηκε για κοτσεργκιν...εγω γουσταρω ... πολυθεσίτης και σε ανοδικη πορεια και μου αρεσε στα ματς με την αεχ...πως το βλεπετε εσεις ?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kosths BXL την Τρί 22 Ιουν 2021, 20:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Gospi έγραψε:
tzelas έγραψε:Και περίεργη η δήλωση του για το 100% χωρίς κανείς να τον ρωτήσει, θέλοντας να στείλει μηνύματα:

Πες μας λίγο για το πώς κύλησαν οι μέρες πριν από τη μεταγραφή σου;

«Είχα κάποιες προτάσεις από τον μάνατζέρ μου. Για μένα ήταν πάντα ανοιχτή η πόρτα του Ατρόμητου. Είναι πολύ σημαντικό πια που έρχομαι ως ελεύθερη μεταγραφή. Πλέον είμαι παίκτης του Ατρόμητου και ανήκω 100% στην οικογένεια.

Την ίδια απορία με ποσοστά μεταπώλησης είχα και με Πούγγουρα που είχαμε το 50% και αναέωσε πριν λήξει το συμβόλαιο του. Παραμένει το ποσοστό μας, το χάνουμε ή αποζημειωθήκαμε; Αν είναι να το χάνουμε γιατί να μην ανανεώνουν στον χρόνο πάνω ή και στον μήνα βρε αδελφέ για να μας το παρακάμπτουν; :?
Εχω την αισθηση, χωρις να παιρνω και ορκο, πως το ποσοστο μεταπωλησης εχει αξια μονο σε περιπτωση πωλησης του παιχτη.

Μπορεί η αποδέσμευση να είναι εικονική; Το ότι Γιάννου και Κουλούρης υπέγραψαν την ίδια μέρα που αποδεσμεύτηκαν χωρίς να κινηθούν στην αγορά με προτάσεις από άλλες ομάδες δεν είναι περίεργο ;
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Toν Τσούμπα Άκπομ τον ανακάλυψε το τμήμα σκάουτινγκ. Από κασέτες βέβαια της Sint-Truidense που έπαιζε ο Κίτσιου και ο Χαρίσης τον είδε το τσακαλάκι και σου λέει τι Κίτσιου και Χαρίσης έχουν έναν δανεικό από Άρσεναλ!!!!!
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

kosths BXL έγραψε:βγηκε για κοτσεργκιν...εγω γουσταρω ...πολυθεσιτης καισ ε ανοδικη πορεια και μου αρεσε στα ματς με την αεχ...πως το βλεπετε εσεις ?
Για να δούμε.
[youtube]FWwOqPxfvyE[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

tzelas έγραψε:
Gospi έγραψε:

Μπορεί η αποδέσμευση να είναι εικονική; Το ότι Γιάννου και Κουλούρης υπέγραψαν την ίδια μέρα που αποδεσμεύτηκαν χωρίς να κινηθούν στην αγορά με προτάσεις από άλλες ομάδες δεν είναι περίεργο ;
Τι να σου πω ρε Τζελας...
Ποδοσφαιρο ειναι και παιζουν πολλες λαμογιες. Σιγουρα βρωμαει η φαση με τις αποδεσμευσεις και τις υπογραφες την ιδια μερα, αλλα αντε να αποδειξεις την συναλλαγη...

mbison

Δημοσίευση από mbison »

Όπως σωστα ειπε ενας ακροατης στο ραδιο, οι μεταγραφές ανακοινωνονται από 1/7 και μετά. Οπότε μην αγχώνεστε.
Επίσης είπε (και μάλλον κανει λαθος) ότι ο Ιβαν μετα την κατακτηση του κυπέλλου έδωσε εντολή (σε ποιον άραγε?) για απόκτηση παικτών με συμβόλαιο 2 εκ ευρώ!!
Τωρα πώς έρχεται ο Τειλορ κ ο παπάς Ντειόλα είναι σιγουρα αντιθετο με τα λεγόμενά του
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

bersekeros έγραψε:
kosths BXL έγραψε:βγηκε για κοτσεργκιν...εγω γουσταρω ...πολυθεσιτης καισ ε ανοδικη πορεια και μου αρεσε στα ματς με την αεχ...πως το βλεπετε εσεις ?
Για να δούμε.
[youtube]FWwOqPxfvyE[/youtube]
Ποιος το εβγαλε φιλε;
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

paok 24
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Το paok24.

Πολύ απότομα βγήκε.

Τελειωμένο; Η διαίσθησή μου και μόνο, και λόγω του ότι προέρχεται από Ουκρανία, κάτι τέτοιο μου λέει.
dimitris88

Δημοσίευση από dimitris88 »

kosths BXL έγραψε:βγηκε για κοτσεργκιν...εγω γουσταρω ... πολυθεσίτης και σε ανοδικη πορεια και μου αρεσε στα ματς με την αεχ...πως το βλεπετε εσεις ?
και με καλά νούμερα, χαφ με 9 γκολ και 4 ασίστ πέρσι
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Α να ετς.. ένα χαφ που σκοράρει.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
dimitris88

Δημοσίευση από dimitris88 »

dimitris88 έγραψε:
kosths BXL έγραψε:βγηκε για κοτσεργκιν...εγω γουσταρω ... πολυθεσίτης και σε ανοδικη πορεια και μου αρεσε στα ματς με την αεχ...πως το βλεπετε εσεις ?
και με καλά νούμερα, χαφ με 9 γκολ και 4 ασίστ πέρσι
και ούτε παζάρια ούτε τίποτα....1,5 χαρτί θέλαμε να δώσουμε για τον Ιταλό....1,5 θα δώσουμε τελικά για τον Ουκρανό γιατί αυτή είναι η ρήτρα του....
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Parolos έγραψε:Α να ετς.. ένα χαφ που σκοράρει.
To ρεπορτάρδ λέει ότι τον παίρνουμε για δεξί εξτρέμ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”