Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
- zarathustra79
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
ναπολιτάνε πολύ ωραία η ανάλυσή σου
καταλαβαίνω απόλυτα τι λες γιατί ασχολούμαι και γω αρκετά με την τακτική
για να εξηγήσω λοιπόν καλύτερα αυτό που είδα από τον αουγκούστο, ο παίχτης μου φαίνεται ότι αν και ξεκινάει από την πίσω ζώνη (του αμυντικού χαφ), πατάει αρκετά και την μπροστά ζώνη, οπότε λογικά είναι agressive box to box 8άρι
μου φάνηκε περισσότερο δυνατό σημείο του το τάκλιν και τα φυσικά προσόντα, παρά η τεχνική του (γι αυτό και δεν τον είδα για playmaker)
(μου θυμίζει λίγο gbamin, και φυσιογνωμικά και παικτικά)
καταλαβαίνω απόλυτα τι λες γιατί ασχολούμαι και γω αρκετά με την τακτική
για να εξηγήσω λοιπόν καλύτερα αυτό που είδα από τον αουγκούστο, ο παίχτης μου φαίνεται ότι αν και ξεκινάει από την πίσω ζώνη (του αμυντικού χαφ), πατάει αρκετά και την μπροστά ζώνη, οπότε λογικά είναι agressive box to box 8άρι
μου φάνηκε περισσότερο δυνατό σημείο του το τάκλιν και τα φυσικά προσόντα, παρά η τεχνική του (γι αυτό και δεν τον είδα για playmaker)
(μου θυμίζει λίγο gbamin, και φυσιογνωμικά και παικτικά)
Αρα, Αυγουστος, Μελιοπουλος +1.
Κ μην μου πειτε "ποιος Μελιο"; Για 5ος μια χαρα θα υπολογιζεται απο Λουτσε που τον ξερει κ τον πιστευει...
Νομιζω ο τελευταιος θα γινουν προσπαθειες μα ειναι ο Ολιβειρα...
Κ μην μου πειτε "ποιος Μελιο"; Για 5ος μια χαρα θα υπολογιζεται απο Λουτσε που τον ξερει κ τον πιστευει...
Νομιζω ο τελευταιος θα γινουν προσπαθειες μα ειναι ο Ολιβειρα...
- zarathustra79
Αν πουμε οτι υπαρχουν ηδη wernbloom, misic, μελιοπουλος κ mauricio οταν με το καλο επιστρεψει, συν τον douglas εχουμε συνολο 5 κεντρικα χαφ. Αν περιμενουμε να ερθουν αλλοι δυο, δηλαδη θα εχουμε επτά παίκτες για δυο θέσεις στην εντεκάδα???????
3 έφυγαν, 3 θα ρθουν
λογικό είναι
ο μελιό δε νομίζω να πάρει πάνω από 5 συμμετοχές φέτος
λογικό είναι
ο μελιό δε νομίζω να πάρει πάνω από 5 συμμετοχές φέτος
-
makispaspartou
Τον Μίσιτς μην τον έχεις τόσο σίγουρο..
Σκέψου απλά ότι αυτή τη στιγμή έχουμε δύο.. Μίσιτς και Μελιόπουλος και τον Βέρνμπλουμ αμφίβολο σε τι κατάσταση είναι.. Σκέψου επίσης ότι αποχώρησαν ήδη Κάνιας Σάκχοφ και Ολιβέιρα..
Σκέψου απλά ότι αυτή τη στιγμή έχουμε δύο.. Μίσιτς και Μελιόπουλος και τον Βέρνμπλουμ αμφίβολο σε τι κατάσταση είναι.. Σκέψου επίσης ότι αποχώρησαν ήδη Κάνιας Σάκχοφ και Ολιβέιρα..
στην δουρειοιπποσπορτ λενε οτι δεν εχει κλεισει ακομα ο αυγουστος αλλα μιλαν ακομα
-
Gawain1978
Ο Μελιοπουλος αν δεν πάει δανεικός δεν πρόκειται να πάρει συμμετοχές παρά μόνο σε παιχνίδια κυπέλλου.
Ο Βερνμπλουμ αν και είναι σκύλος και πεισματάρης δεν ξέρουμε πότε και εάν θα επανέλθει μια και ο τραυματισμός του είναι ιδιαίτερος.
Λογικό δεν είναι να θέλουν να φέρουν 3 χαφ;
2 άμεσα και έναν προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου λογικά.
Ο Βερνμπλουμ αν και είναι σκύλος και πεισματάρης δεν ξέρουμε πότε και εάν θα επανέλθει μια και ο τραυματισμός του είναι ιδιαίτερος.
Λογικό δεν είναι να θέλουν να φέρουν 3 χαφ;
2 άμεσα και έναν προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου λογικά.
- zarathustra79
Εγω πάλι πιστεύω οτι ο ενας απο τους τρεις μεσους που ανεφερε ο σαββιδης ειναι ο douglas/silva (άσχετα με το οτι δεν είναι ίδιου τύπου παίκτες δε νομιζω οτι μπορει να αποκτηθούν και οι δυο), ο δευτερος ειναι ο μελιοπουλος και ο τριτος θα ειναι ενας πιο προωθημενος που θα μοιραζεται τη θεση στην εντεκαδα με πελκα κ biseswar με δυνατοτητα να μπορει να παιξει κ πλαγια (στυλ kaddouri).
Επισης αυτο το τρεις εφυγαν κ τρεις θα ερθουν δεν ισχυει γιατι ο ενας απο αυτους που εφυγαν ηταν ο Oliveira ο οποιος ηρθε δανεικος για να αγωνιστει στη θεση του wernbloom. Αρα η επιστροφη του σουηδου κλεινει αριθμητικα το κενο που αφηνει ο πορτογαλος.
Επισης αυτο το τρεις εφυγαν κ τρεις θα ερθουν δεν ισχυει γιατι ο ενας απο αυτους που εφυγαν ηταν ο Oliveira ο οποιος ηρθε δανεικος για να αγωνιστει στη θεση του wernbloom. Αρα η επιστροφη του σουηδου κλεινει αριθμητικα το κενο που αφηνει ο πορτογαλος.
-
makispaspartou
Καλά η αλήθεια είναι ότι αν δεν σκάσει μύτη ο παίκτης με το αεροπλάνο Θεσσαλονίκη ποτέ δεν ξέρεις.... Βέβαια κάποιοι άλλοι λένε για φήμες ότι ο παίκτης είναι ήδη Θεσσαλονίκη...
ΑΑΑΝΝ φυγει καποιος εκ των Μισιτς Μελιο τοτε το συζηταμε. Εως τοτε το 5 ειναι επαρκες νουμερο για δυο θεσεις.
Επισης δεν εχει λογικη προσωπικα 5 παιχτες ακριβοι που ολοι θα θελουν να παιζουν για δυο θεσεις.
Κ ξαναρωταω αυτο που ειχα ρωτησει κανοντας συγκριση με αλλες ομαδες. Πειτε ΜΙΑ ομαδα που εχει στο 6-8 5 περιπου ισαξιους κ οι 3 δεχονται να ειναι στον παγο...
Στο δικο μου μυαλο μια χαρα ειναι για 5ος ο Μελιο ωστε να παρει 5-10 ματς φετος...
Επισης δεν εχει λογικη προσωπικα 5 παιχτες ακριβοι που ολοι θα θελουν να παιζουν για δυο θεσεις.
Κ ξαναρωταω αυτο που ειχα ρωτησει κανοντας συγκριση με αλλες ομαδες. Πειτε ΜΙΑ ομαδα που εχει στο 6-8 5 περιπου ισαξιους κ οι 3 δεχονται να ειναι στον παγο...
Στο δικο μου μυαλο μια χαρα ειναι για 5ος ο Μελιο ωστε να παρει 5-10 ματς φετος...
Αυτό που λέω ισχύειconstadine έγραψε:Νομίζω για Ελλάδα είναι 5 πάνω από τα 23 και 3 κάτω από 23 ,στην αποστολή μπορείς να έχει 5 .prax έγραψε:και 10 ξένους αν έχεις στις εγχώριες θα πρέπει στην αποστολή να έχεις 5 απο δαύτους..
Δεν ξέρω τι ισχύει για την περίπτωση του Αugusto .
Θα λογίζεται για όλη τη χρονιά κάτω από 23 (επειδή όταν άρχισε το πρωτάθλημα ήταν κάτω από 23 ) ή για τη μισή χρονιά ;
Αν θυμάστε πέρσυ με όλους τους ξένους δε παίζαμε εγχώρια, έπρεπε να αφήσει έναν εκτός αποστολής γιατί είχαμε εξι
Ας είναι υγιείς και ετοιμοπόλεμοι και οι 6 και ας μένει ο ένας εκτός 18άδας. Αναγκαίο δεν είναι αυτό? δηλαδή δεν θα αλλάζει καθόλου η 18άδα? Κάποιοι θα είναι μονίμως εκτός? Ο σχεδιασμός του Rotation και οι ανάγκες έκαστου αγών πρέπει να καθορίζουν τη 18άδα και δεν είναι απαραίτητο να είναι όλοι οι ξένοι μέσα και συνεχώς