Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI
Δεν ισχύει ότι θα έφευγαν με 500 αν δεν υπήρχε η ρήτρα. Η ρήτρα καθορίζει μόνο το ποσό με το οποίο μπορεί να φύγει ο παίχτης χωρίς τη σύμφωνη γνώμη της ομάδας του.
- paokovios1974
Αυτη ειναι και η διαφορα μας εξωαγωνιστικα και οπαδικα σαν οργανισμος.Κανονικα ολος ο Μηχανισμος (Ποιος?)που συμπεριλαμβανει μ.μ.ε,Συνδεσμοι, Παε ,ΚΑΕ,ΑΣ, Θα πρεπει ΗΔΗ να ειναι ξεσηκωμενοι και ανα ουρλιαζει για την αφαιρεση βαθμων του σκατογαυρου, οπως πολλακις ΕΠΑΝΗΛΕΙΜΕΝΟΣεχει συμβει σε εμας ΞΑΝΑ και ΞΑΝΑ και ΞΑΝΑ και ΞΑΝΑ.Ale3 έγραψε:Σημαντικό να μην κατοχυρωθεί η βαθμολογια για να παμε πλευ ωχ, πριν την όποια αποφαση.
Εμείς φάγαμε -3 γιατί αυτό προέβλεπε ο κανονισμός εάν δεν κατεβεις σε ματς και όχι για την διακοπή. νομίζω....
το -15 το 14 έγινε γιατι κατοχυρώθηκε η βαθμολογία του πρωλταθλήματος. αυτό μας είχαν πει τότε οι επιστήμονες της χαβούζας.
Αν τα έχει μελετήσει κάποιος ας μας διαφωτίσει να μην λέμε αρλούμπες.
Αλλα δε βαριεσαι ας κραξουμε την ομδα και τον ιβιτς οτι ειναι λουζερ.
100 χρονια χωρις πρωταθλημα μας χρειαζεται ξερω γω.
Στην Τουμπα αναβουν 10 πυρσοι και την αλλη μερα ολες οι εφημεριδουν γραφουν ζουγκλα, 100 χρονια πισω το ποδοσφαιρο, ποσο θα τους ανεχομαστε και χιλια δυο τετοια ομορφα. Εμεις τον υπνο του δικαιου. Μεχρι τη Δευτερα θα το χουν ξεχασει ολοι.
την επομενη(?) ή την μεθεπομενη μερα οι "αντικειμενικες" αθηνων δεν εγραψαν τιποτε εκτος
απο μια που ελεγε για ντου των ματ στην αποστολη του θρηνου
καλα για τις "δικες" μας.....ειχαν συνεντευξεις απο ....παλαιμαχους.
Αν δεν επικυρωθει η βαθμολογια η οποια ποινη ειναι για φετος
λαιμαι ...τωρα

απο μια που ελεγε για ντου των ματ στην αποστολη του θρηνου
καλα για τις "δικες" μας.....ειχαν συνεντευξεις απο ....παλαιμαχους.
Αν δεν επικυρωθει η βαθμολογια η οποια ποινη ειναι για φετος
λαιμαι ...τωρα
Επειδή υπάρχουν κάποιες αμφιβολίες για το τί είχε γίνει με εμάς τότε, παραθέτω κάποια άρθρα της εποχής. Αν δεν έχουν αλλάξει κάτι στον κανονισμό (θα το ελέγξω) οποιαδήποτε τιμωρία αφορά το τρέχον πρωτάθλημα. Βέβαια στην δική μας περίπτωση είχε διακοπεί ο αγώνας. Τέλος, δεν ελπίζω σε κάτι τέτοιο, αλλά για να ξέρουμε τί είχε γίνει τότε.
http://www.iefimerida.gr/news/258503/ex ... oris-kosmo
http://www.sport-fm.gr/article/podosfai ... ok/3158649
http://www.protothema.gr/sports/article ... -prostimo/
Κώδικας: Επιλογή όλων
«Εξοντωτική» ήταν η ποινή που επιβλήθηκε στον ΠΑΟΚ, για τα όσα έγιναν στην Τούμπα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος!
Αφαίρεση πέντε βαθμών και τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών αποφάσισε ο αθλητικός δικαστής, αν και έχουν δικαίωμα για έφεση οι Θεσσαλονικείς. Συνολικά οι αγωνιστικές για τον ΠΑΟΚ χωρίς κόσμο είναι πλέον 5! Κάτι που σημαίνει πως παίζουν χωρίς κόσμο στο τελευταίο ματς της κανονικής διάρκειας, στα τρία των πλέι οφ (αν μπει) και ένα ματς για του χρόνου.
Όπως έκανε γνωστό σήμερα η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ η ποινή «έπεσε» με τον Δικέφαλο του Βορρά να τιμωρείται με αφαίρεση τριών βαθμών από πέντε που ήταν αρχικά.
Από εκεί και πέρα παραμένει ως έχει η ποινή της έδρας του ΠΑΟΚ, και το πρόστιμο. Δηλαδή, πέντε παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο ύψους 100.000 ευρώ.
Μετά την απόφαση του ΠΑΟΚ να μη κατέβει στον επαναληπτικό, σύμφωνα με τον ΚΑΠ, κινδυνεύει με αφαίρεση τριών βαθμών από το νέο πρωτάθλημα, αλλά και βαρύ πρόστιμο
Με την απόφαση του Ιβάν Σαββίδη να μη κατέβει στον επαναληπτικό για το Κύπελλο με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης» ο ΠΑΟΚ ουσιαστικά θα έχει άλλη μια κλήση σε απολογία από την ΕΠΟ.Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI
Τέτοια ώρα δε θα το δουν και πολλοί και αυτοί δε θα το πιστέψουν(όπως δυσκολεύομαι και εγώ), η πηγή είναι πολύ ΠΑΟΚ, το μεταφέρω και αν χρειαστεί στους μοντς τα υπόλοιπα εν ευθέτω χρόνο ...
Έρχεται τιμωρία, το πρωτάθλημα δεν τον παίρνει ο γκέυ λέει...καταλαβαίνετε ....και ότι επίσης ο γκέυ μόνο αν φτύσει αίμα θα κερδίσει τα επόμενα ματς...επίσης και το κύπελο. ...Δεν είναι πρωταπριλιά, το ξέρω.
Έρχεται τιμωρία, το πρωτάθλημα δεν τον παίρνει ο γκέυ λέει...καταλαβαίνετε ....και ότι επίσης ο γκέυ μόνο αν φτύσει αίμα θα κερδίσει τα επόμενα ματς...επίσης και το κύπελο. ...Δεν είναι πρωταπριλιά, το ξέρω.
- sourmenetes
- Moderator
Εχεις mail.trouman έγραψε:Τέτοια ώρα δε θα το δουν και πολλοί και αυτοί δε θα το πιστέψουν(όπως δυσκολεύομαι και εγώ), η πηγή είναι πολύ ΠΑΟΚ, το μεταφέρω και αν χρειαστεί στους μοντς τα υπόλοιπα εν ευθέτω χρόνο ...
- sourmenetes
- Moderator
- sourmenetes
- Moderator
Στο προφίλ μου βλέπω έχω το σωστό email αλλά δεν έχει έρθει ακόμα κάτι
- sourmenetes
- Moderator
Μου γραψε οτι δεν ηρθε.στειλε σε αυτο που εβαλα εγω