Igor Tudor
Re: Igor Tudor
Ε μήπως όλο αυτό το προκαλούνε αυτοί που μόλις πει κάποιος τη γνώμη του , του την πέφτουνε με ηθοπλαστικά επιχειρήματα ?
Αγάπες κ υπομονές , χτισίματα κ κοράκια ?
και οι μεν και οι δε την πεφτουν στους αλλους....ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα γενικα
καληνυχτα
καληνυχτα
-
Ksenitemenos4
ποιος την επεσε σε καποιον που "μολις ειπε τη γνωμη του" ?? γιατι απο οτι ειπες δεν αναφερεσαι σε κραξιμο...εκτος και αν εχουμε αλλιως το κραξιμο στο μυαλο μας...ισα ισα που εγω βλεπω πολλα ατομα που εχουν ηρεμη και συγκροτημενη σκεψη να προτιμουν να απομακρυνθουν απο το φορουμ η απο τη συζητηση ,οχι να φταινε και απο πανω...Mapogo έγραψε:Ε μήπως όλο αυτό το προκαλούνε αυτοί που μόλις πει κάποιος τη γνώμη του , του την πέφτουνε με ηθοπλαστικά επιχειρήματα ?
από Mapogo » Παρ Ιαν 29, 2016 2:23 amsn0ufel4 έγραψε:και οι μεν και οι δε την πεφτουν στους αλλους....ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα γενικα
καληνυχτα
Καλήνύχτα κ σε σένα.
Καλα ρε κουφαλες,
με παρατατε και πατε για υπνο?
Πηρατε χαμπαρι οτι ετοιμαζομαι για σεντονι?
Να 'στε καλα με γλυτωσατε απο τον κοπο,καληνυχτα.
-
Dimg4
Mapogo έγραψε:Αντικειμενικά , πιό πολύ μίρλα βγάζουνε αυτοί που υποστηρίζουνε ότι ο Ιγκόρ είναι καλός, κ κατηγορούνε όσους έχουν άλλη άποψη.
-
Dimg4
ΣΙγα μην τα ξαναγραψω, μια βολτα σε λιγες σελιδες θα σου δειξει τα επιχειρηματα. Τουλαχιστον εγω κραζω με επιχειρηματα, δικαιωμα μου να μην τον θελω πλεον.sn0ufel4 έγραψε:ελα ρε πατερ τωρα....ποιο ειναι το επιχειρημα ακριβως?
Ξενιτεμενε, ποια ουμπαλα ρε φιλε? Κανε μου τη χαρη και πατα ignore αν δε γουσταρεις, μιλα καλυτερα
Ηρεμησε λιγο,
εγω κι εσυ κι 'αλλοι δυο μειναμε.
Τι λες,να πουμε τιποτε για τον Μητσαρα να αναψουν τα αιματα
αφου δεν νυσταζω?
Πλακα θα εχει να μεινουμε μονο οι δυό μας και να μαλωνουμε.
εγω κι εσυ κι 'αλλοι δυο μειναμε.
Τι λες,να πουμε τιποτε για τον Μητσαρα να αναψουν τα αιματα
αφου δεν νυσταζω?
Πλακα θα εχει να μεινουμε μονο οι δυό μας και να μαλωνουμε.
-
Ksenitemenos4
εσυ μιλας για προβατα και σφηνωμενες τυροπιτες σε οποιον διαφωνει και σε πειραξε οτι μας επρηξες τα ουμπαλα? παρα πολλοι εδω μεσα σου ειπαν οτι εχεις ξεπερασει τα ορια, οσοι σου μιλησαν ευγενικα και επισης με επιχειρηματα, βρηκαν σε τοιχο, αλλοι τοσοι απλα αποφασισαν να μην ασχοληθουν πλεον με σενα γιατι απηυδησαν η σε αντιμετωπιζουν σαν γραφικο...δεν θα μας βγαλεις ολους τρελους εδω μεσα και κυριως δεν θα δηλητηριαζεις εσυ το μονο μερος που εχουμε για την ΠΑΟΚΑΡΑ. μπορεις να εχεις οποια αποψη θελεις, διαβασε οσα αρδοσαιτ και σοσιαλ μιντια θες, αλλα σε παρακαλω πολυ να μην ξεπερνας τα ορια...τελος απο εμενα, δεν ειμαι ουτε μοντ ουτε κανας υπερασπιστης του φορουμ αλλα δεν αντεχεται αυτη η κατασταση ωρες ωρες, στην τελικη χανεις και το οποιο δικιο εχεις σε πολλα θεματαDimg4 έγραψε:ΣΙγα μην τα ξαναγραψω, μια βολτα σε λιγες σελιδες θα σου δειξει τα επιχειρηματα. Τουλαχιστον εγω κραζω με επιχειρηματα, δικαιωμα μου να μην τον θελω πλεον.sn0ufel4 έγραψε:ελα ρε πατερ τωρα....ποιο ειναι το επιχειρημα ακριβως?
Ξενιτεμενε, ποια ουμπαλα ρε φιλε? Κανε μου τη χαρη και πατα ignore αν δε γουσταρεις, μιλα καλυτερα
-
Dimg4
Αν 4-5 υπερασπιστες τουντορ ειναι "ολοι", τοτε το PAOKMANIA εχει συρρικνωθει παρα πολυ σε γνωμες
- kataramenos5
Η πλακα ειναι οτι ενω βλεπουμε σχδον τα ιδια πραγματα (συμφωνω με τα περισσοτερα που εγραψες) τα εμηνευουμε τελειως διαφορετικα και εχουμε εκ διαμετρου αντιθετες αντιδρασεις.Μυστηριο πραγμα το μυαλοDimg4 έγραψε:Κατ να σου απαντησω. Η διαφορα ειναι πως εγω προσωπικα αν.ανατρεξεις λιγο πισω 3-4 μηνες ελεγα πως πρεπει να στηριχτει ο Τουντορ γιατι εβλεπα πως παιζουμε μπαλα και γενικα εδειχνε κατι καλο. Δυστυχως απο τοτε παμε ολο.και χειροτερα και ναι θα παραδεχτω πως η διαχειριση Μπερμπατοφ με εχει.ξενερωσει γιατι θα περιμενα να δω αυτον.τον.παιχταρα να τροφοδοτειται και.να βγαζουμε γουστα σε αυτο το.γ@μημενο κρυο που τρωμε στο γηπεδο... Κι.ομως τον μετετρεψε σε ρολιστα..
Απο κει και περα σε συναρτηση με τις ηλιθιες δηλωσεις του συνεχως, με εκανε να αλλαξω εντελως γνωμη για αυτον γιατι μου θυμιζει δωνη γκαρσια...
Οχι δε θελω να αλλαζουμε προπονητη καθε χρονο ρε φιλε, αλλα οταν φτανεις φεβρουαριο κ.η.ομαδα ακομα δεν μπορει να βγει μια φορα σωστα μπροστα, τοτε κανει κατι λαθος.
Αυτη ειναι η.θεση μου και μακαρι η συνεχεια να με κανει να αναθεωρησω. Να δω βελτιωση και να αξιοποιηθουν ΟΛΟΙ οι.παικτες... Τοτε εχω τα @@@@ να πω εκανα λαθος
Αυτο δε θα ταν προβλημα αν ηταν οντως ετσι.Dimg4 έγραψε: Τουλαχιστον εγω κραζω με επιχειρηματα, δικαιωμα μου να μην τον θελω πλεον.
Οταν γραφεις σε καθημερινη βαση και πολλες φορες αναλογους χαρακτηρισμους αυτο σαφως και ειναι προβλημα.Για διευκρινισε λιγο γιατι εκτος απο αυτους υπαρχουν και τα προβατα που εχουν sfinoμενη τυροπιτα και λενε γιες μεν σε οτι πει ο τουντορ
Οποιος εχει αντιθετη αποψη ειναι προβατο?Εσυ εχεις το αλαθητο?Παρτο πιο χαλαρα μωρε δε αξιζει για κανενα να σκοτωνόμαστε κατ αυτο τον τροπο ΚΑΘΕ χειμωνα.
είναι ξεκάθαρο ότι όλη αυτή η πίεση και η αβεβαιότητα του έχει μπλοκάρει το μυαλό και επειδή δεν μπορεί να σκεφτεί καθαρά κάνει μαζεμένα λάθη το τελευταίο διάστημα.
Δεν έχει δείξει κάτι το ιδιαίτερο ως προπονητής μέχρι τώρα,και σίγουρα του χρεώνω το γεγονός ότι η ομάδα δεν έχει παρουσιάσει βελτίωση (υποκειμενικό είναι αυτό βέβαια)στο χορτάρι με την απόδοση της,ενώ δεν φαίνεται να τα καταφέρνει στην ψυχολογική διαχείριση του ρόστερ
Έχει και πολλά ελαφρυντικά βέβαια,καθώς πλην του Άρνεσεν δεν νομίζω ότι τον στηρίζει και κανένας άλλος,ειδικά ο Ιβάν του δημιουργεί τρομερή πίεση
.Ακόμη,δεν γνωρίζω τι παίχτες ζήτησε και (δεν) του φέρανε.
Οι πολλοί τραυματισμοί είναι ακόμα ένα ελαφρυντικό.
Δεν ξέρω τι στόχοι τέθηκαν ενώπιον του την αρχή της χρονιάς(δημιουργία ομάδας) και αν αυτοί άλλαξαν αργότερα(κύπελλο,2η θέση)
Πάντως μέχρι να ξελαμπικάρει λίγο καλό είναι να μην κάνει και πολλές δηλώσεις γιατί εκτίθεται και εκθέτει και την ομάδα.
Από εκεί και πέρα όμως δεν θέλω με τίποτα να φύγει τώρα.Πρέπει όπως και να έχει να βγάλει ολόκληρη την σεζόν.
Και αυτό το λέω όχι επειδή περιμένω ότι η ομάδα θα δείξει βελτίωση(μακάρι βέβαια),αλλά γιατί δεν αντέχω πάλι να αλλάξω προπονητή μεσούσης της σεζόν. Πρέπει να προστατευτεί επιτέλους και το πρεστίζ της ομάδας,με όποιο κόστος.
Και στην τελική η ομάδα μπορεί να μην παίζει μπάλα,αλλά δεν είναι και για τα σκυλιά όπως ήταν πέρσι.
Μέ μια κουβέντα,η γνώμη μου για τον Τούντορ είναι μάλλον αρνητική.
Δεν έχει δείξει κάτι το ιδιαίτερο ως προπονητής μέχρι τώρα,και σίγουρα του χρεώνω το γεγονός ότι η ομάδα δεν έχει παρουσιάσει βελτίωση (υποκειμενικό είναι αυτό βέβαια)στο χορτάρι με την απόδοση της,ενώ δεν φαίνεται να τα καταφέρνει στην ψυχολογική διαχείριση του ρόστερ
Έχει και πολλά ελαφρυντικά βέβαια,καθώς πλην του Άρνεσεν δεν νομίζω ότι τον στηρίζει και κανένας άλλος,ειδικά ο Ιβάν του δημιουργεί τρομερή πίεση
.Ακόμη,δεν γνωρίζω τι παίχτες ζήτησε και (δεν) του φέρανε.
Οι πολλοί τραυματισμοί είναι ακόμα ένα ελαφρυντικό.
Δεν ξέρω τι στόχοι τέθηκαν ενώπιον του την αρχή της χρονιάς(δημιουργία ομάδας) και αν αυτοί άλλαξαν αργότερα(κύπελλο,2η θέση)
Πάντως μέχρι να ξελαμπικάρει λίγο καλό είναι να μην κάνει και πολλές δηλώσεις γιατί εκτίθεται και εκθέτει και την ομάδα.
Από εκεί και πέρα όμως δεν θέλω με τίποτα να φύγει τώρα.Πρέπει όπως και να έχει να βγάλει ολόκληρη την σεζόν.
Και αυτό το λέω όχι επειδή περιμένω ότι η ομάδα θα δείξει βελτίωση(μακάρι βέβαια),αλλά γιατί δεν αντέχω πάλι να αλλάξω προπονητή μεσούσης της σεζόν. Πρέπει να προστατευτεί επιτέλους και το πρεστίζ της ομάδας,με όποιο κόστος.
Και στην τελική η ομάδα μπορεί να μην παίζει μπάλα,αλλά δεν είναι και για τα σκυλιά όπως ήταν πέρσι.
Μέ μια κουβέντα,η γνώμη μου για τον Τούντορ είναι μάλλον αρνητική.