Άγγελος Αναστασιάδης

Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από K_geo »

σιγα που μας το κοψαν και εσυ ντεσπε να πουμε.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

sorry δικιο εχεις ...
μου το κοψαν
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Σερτζιο προπονητης

Ζλαταν στελεχος της ΠΑΕ

Κονδορας Τεχνικος Διευθυντης

Λινο , Βουκιτς scouting

Προεδρος Γκαρσια
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ετσι να το δεχτω. :mrgreen: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

slidar έγραψε:Σερτζιο προπονητης

Ζλαταν στελεχος της ΠΑΕ

Κονδορας Τεχνικος Διευθυντης

Λινο , Βουκιτς scouting

Προεδρος Γκαρσια
εσυ θελεις να απομυθοποιησεις ολες τις αξιολογες ποδοσφαιρικες προσωπικοτητες της ομαδας των τελευταιων χρονων
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

πρωτα απο ολα ο Κοντρερας θα πρεπει να κατσει αυτος διπλα γραφειο με σαλπι γιατι και αυτος μας αφησε για ομαδα του ποκ. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

simba συμφωνω στο κειμενο σου μεχρι τελειας!
οσο για τα τρεξιματα και το περιβοητο πρωτο διμηνο που η ομαδα ετρεξε ενα σερι
για ποιο λογο δε βγαζουν πλεον τα τρεξιματα και τα στατιστικα οπως περισυ?
η ομαδα φανερα ετρεχε πιο πολυ στην αρχη, φαινοταν ξεπιασμενη, οταν ολοι οι αντιπαλοι ειχαν τα ποδια βαρια
τοτε φαινομασταν τρενο...
ερασιτεχνισμος στο προπονητικο τιμ, ποσο μαλλον οταν ολες οι ομαδες του στα μεσα της σεζον καταρρεουν, οπως και ο λαγος καποτε που σ ενα μηνα ειχε χασει τα παντα μ αυτον
εναν ΞΕΝΟ προπονητη, και σιγουρα ενα τεχνικο τιμ επαγγελματικο στην προπονηση χρειαζομαστε για του χρονου
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

θα μου επιτρεψεις να μην συμφωνησω σε αρκετα που λες
simba έγραψε:Οκ, να πιασω και το θεμα του Ζησαο αλλα και του Σαββιδη...

Λοιπον, το θεμα ειναι επιτελους το τι μπορει να γινει ουσιαστικα και μακροπροθεμα μηπως και αλλαξει ο φαυλος κυκλος των "χαμενων" προτζεκτς και χρονιων...

Το θεμα ειναι ΤΩΡΑ τι γινεται μεχρι και τον Ιουνιο, οταν και πρεπει να στηθει αυτο το νεο προτζεκτ (μια λεξη που την εχω σιχαθει)... Αν δε στηθει κατι σωστο απ'τον Ιουνιο αυτο, με ριζικες αλλαγες στα θεμελια, στα προσωπα (ΠΡΟΕΔΡΟ και ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ) και του τροπου λειτουργιας της ομαδας, με σαφεις τεχνοκρατικους προσανατολισμους και ξεκαθαρους ρολους, τοτε πιστευω θα ερθει το μεγαλο μπαμ του χρονου με 1000 ατομα στο γηπεδο και εν τελει φυγη Σαββιδη... Πιστευω οτι το οριο αντοχων ολων ειναι η επομενη χρονια...καταρχην να πουμε οτι ειναι η πρωτη φορα μετα απο παρα πολυ μεγαλο διαστημα οπου μας εχει γνωστοπιηθει το πλανο και το προτζεκτ της ομαδας.
το οποιο ειναι σταδιακη βελτιωση του επιπεδου του ροστερ της ομαδας με με πρωτο λογο σε παικτες ηλικιας 23-28 και επειτα σε οποιαδηποτε ευκαιρια μεγαλυτερου παικτη τυπου ρατς ή κοστα και ταυτοχρονα προωθηση καποιων νεραρων απο τις ακαδημιες.
επισης θεωρω τελειως ανωριμο να μιλαμε για 1000 και 2000 ατομα επειδη δεν εχουμε καταφερει να παρουμε πρωταθλημα.
δεν μπορω να καταλαβω πως το προβλημα αυτη τη στιγμη στον ΠΑΟΚ μπορεινα ειναι ο προεδρος?
αντε για τον Τ Δ να το καταλαβω μιας και μετα απο τοσα χρονια εχει φθαρει (και οχι αδικα) και ως γνωστον θελουμε αιμα

Και δυστυχως ολα πεφτουν στον Σαββιδη... Δυστυχως γιατι η ευθυνη αυτης της καταστασης αναλογει σχεδον εξ'ολοκληρου στις επιλογες του Σαββιδη τοσο σε προσωπα οσο και σε τακτικες, και στην τρομερη ανεπαρκεια του Βρυζα...το μεγαλυτερο προβλημα και ταυτοχρονα και λαθος ειναι περιμενουμε απο καποιον που δεν γνωριζει τιποτα για το αντικειμενο να δωσει λυσεις. οχι εγω δεν θελω να κανει καμια επιλογη,να τις αφησει στους αρμοδιους τους οποιους και πληρωνει και οι οποιοι θα κριθουν για τις οποιες επιλογες τους ειτε θετικα ειτε αρνητικα.εγω το μονο που θελω απο τον Ιβαν ειναι 1η ιουνιου να εχει θεσει ενα συγκεκριμενο ποσο ως μπατζετ και βασει αυτου να ξερουν ολοι πως να κινηθουν.
Δυστυχως γιατι δεν υπαρχει κατι να ελπιζουμε πως αυτη τη φορα θα αλλαξει ροτα ή θα γινει σοφοτερος...
Δυστυχως γιατι εχει αποδειξει οτι η αμπαλη νοοτροπια του και το οτι δεν εχει διπλα του και καποιον ΠΑΟΚτση τεχνοκρατη που να ΠΟΝΑΕΙ την ομαδα ανιδιοτελωςκαι ΠΑΟΚτσης και τεχνοκρατης και να ποναει την ομαδα αναιδιοτελως ειναι πραγματα που δεν πανε μαζι ωστε να μη φοβαται να ηγηθει και να του επιδειξει το πως πρεπει να κινηθει..

Κριμα γιατι ετρεφα ελπιδες πως αυτο το ατομο θα μπορουσε να ειναι ο Ζησαο, οχι για καποιο αλλο λογο, αλλα γιατι περα απο τον Κωνσταντινιδη που ειναι περιορισμενων δυνατοτητωνγιατι το λες αυτο?απο που κρινεις οτι ειναι περιορισμενων δυνατοτητων?, νομιζω πως ειναι ο μοναδικος και τελευταιος ΠΑΟΚτσης παραγοντας...

Φετος στην τελευταια του ευκαιρια, παροτι ο Σαββιδης εδωσε τα κλειδια στον Αναστασιαδη και τον ορισε υπευθυνο αγωνιστικου τμηματος, μου απεδειξε περα απο καθε αμφιβολια πως ειναι ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ...δεν γινετε να οριζεις καποιον υπευθυνο αγωνιστικου τμηματος και ταυτοχρονα να δεινεις τα κλειδια σε καποιον αλλο που δεν τον εγκρινει ο υπευθυνος αγωνιστικου τμηματος ,απο αυτο το σημειο και επειτα ο υπευθνος αγωνιστικου τμηματος δεν μπορει να κριθει ουτε αν παει θετικα η χρονια ουτε ομως και αν παει αρνητικα

ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ να πονεσει την ομαδα, να αποτιναξει τη δημοσιουπαλληλικη νοοτροπια του αβουλου, του βολεμενου απτο μηνιατικο και του ευθυνοφοβου, να επιδειξει ηγετικα χαρακτηριστικα εκει μεσα, να αναλαβει πρωτοβουλιες κανοντας τα αδυνατα δυνατα να αποτρεψει το καραβι να βουλιαξει ξανα, εφιστωντας την προσοχη στο Σαββιδη και χτυπωντας το απαραιτητο καμπανακι για τα οσα γινονται στο αγωνιστικο, στη διαχειριση των ποδοσφαιριστων, στην εκγυμναση, στην αποθεραπεια, στις μεταγραφες κλπ...
Οπως θα καναμε ολοι οσοι ποναμε την ομαδα...ολα ειναι θεμα οργανογραμματος.αν υπαρχει οργανογραμμα το οποιο και λειτουργει τοτε ο καθενας θα πρεπει να λογοδοτει για τα οποια προβληματα στον τομεα ευθυνης του.
πως να γινει κατι τετοιο φετος οπου για παραδειγμα ακομα και τον γιατρο της ομαδας τον εφερε ο προπονητης. πειτε μου εσεις σε ποια ομαδα του κοσμου ο προπονητης διωχνει τον γιατρο της ομαδας και φερνει τον δικο του?

Ακομα και αν η απραγια και η απαθεια του σ'αυτη την κατασταση ηταν κατι που εκανε συνειδητα, ωστε να "εκθεσει" το Σαββιδη για την επιλογη του Αγγελου στην οποια ηταν αντιθετος (ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΛΜΗΣΕ ΚΑΝ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΤΟΥ..) και για τον "ευνουχισμο" του, ΤΟΤΕ αυτο αποδεικνυει ακομη περισσοτερο την ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ του και τη μη αγαπη του για το συλλογο...ο καθε διευθυντης εχει την δυναμη να δωσει τις προτασεις του,απο κει και περα αν εισακουστουν απο το συμβουλειο ή τον ιδιοκτητη δεν φερει αυτος ευθυνη.και επειδη στο συγκεκριμενο εμπλεκεται ο ζβ και δεν μπορει κανενας μας να ειναιαντικειμενικος θα σου κανω μια ερωτηση.
θα ευθυνεται η γκοντζαρεβα αν ενω εχει πει στον Ιβαν οτι μεχρι τοσα μπορουμε να ξοδεψουμε,αυτος ψοδεψει τα διπλα και εχουμε πχ προβλημα με το ffp?
μπορω εγω να πω... τον μπουλο μωρη...?

Οποτε, παρα το γεγονος οτι εχει κανει και καλες επιλογες τηρουμενων των αναλογιων,ακομα και φετος με νομποα, μακ, περειρα, κοστα, (περα απο καποιες παπαριες οταν ημασταν νεοπλουτοι και καποιες ατυχες που ολοι κανουν), πρεπει να φυγει γιατι λογω ολων των παραπανω, κανει και κακο...η αποψη μου ειναι οτι καθε υπαλληλος πρεπει να κρινεται γι αυτα που κανει τωρα και για τα οποια πληρωνεται. το ζβ τον εχω κρινει και για το 10 και για το 11 και και και .... και εχω πει οτι δεν τον θελω στην ομαδα αλλα αν ειναι να κριθει η θεση του για την φετινη του δουλεια τοτε θα πρεπει να μεινει μιας και ειναι απολυτως επιτυχημενη

Πραγματικα το μονο πραγμα που σκεφτομαι μπας και αλλαξει κατι, οσο long shot και αν φανταζει, ειναι να να συνταχθει μια επιστολη στο Ρωσο, με χιλιες και υπογραφες απο εμας εδω μεσα και να αναπτυχθουν ολα οσα εχουν γινει τα τελευταια 2.5 χρονια, να επισημανθουν λαθη, παραλειψεις και επιλογες, και ει δυνατον να του καταδειχθει το right course of actions με αναφορες στα προτζεκτ σοβαρων ευρωπαικων ομαδων με κυριο επιχειρημα (που θα το λαβει σοβαρα υποψιν του γιατι τον ποναει) να σεβαστει τα λεφτα του, τα ονειρα μας και μην τα πεταει αλλο στο βροντο...

Κατ εμε, το ιδανικο διοικητικο σχημα θα ηταν,

Αγγελιδης πουλο απο προεδρικο θωκο γιατι ειναι μουγγος, χωρις πυγμη και αμπαλος, μεταφορα σε υπευθυνος εμπορικης αναπτυξης,σορρυ και παλι αλλα αν ηθελα κανεναν τραγελαφικο τυπου πανοπουλου που να συντασει τηνμια ανακοινωση μετα την αλλη ηταν το μονο ευκολο για να τον βρω. τωρα αν ειναι μουγγος , χωρις πυγμη και αμπαλος αφησε το να το κρινουν αλλοι και οχι εμεις που σε αυτο το θεμα δεν εχουμε γνωση ουτε του 1/1000

Προεδρο μπασμενο αλα Γκαγκατση για να θωρακιζει την ομαδα, να πολεμησει τα λαμογια πιεζοντας κυβερνηση, ΠΑΟ, ΑΕΚ, νοβα και να χαρασει πολιτικη μεαν εσυ πιστευεις οτι με εναν τετοιο προεδρο (και δεν θελω να το δω απο την ηθικη πλευρα του θεματος που τον ΠΑΟΚτση τον αγγιζει πολυ) που απλα ειναι χωμενος στην ελληνικη βρομια,μπορεις να καταπολεμησεις μια τεραστια συμμωρια οπως ειναι αυτη του χοντρου τοτε μαλλον τσαμπα κανουμε την οποια συζητηση ή εσυ λειπεις χρονια απο την ελλαδα και εχεις μεινει λιγο πισω στις εξελιξεις.
πλεον ο ΠΑΟΚ τους εχει μπει σφυνα και γι αυτο ο πολεμος που τρωει ειναι εξωπραγματικος. αυτος ο ΠΑΟΚ δεν ειναι ο ΠΑΟΚ της περασμενης δεκαετιας που δεν ενοχλουσε κανεναν και τον διναμε και κανα δυο κοκκαλακια οταν θελαμε για να μην μπορει να μιλαει. αυτος ο ΠΑΟΚ ενοχλει και δεν μπορεινα τον προστατεψει κανενας γκαγκατσης παρα μονο η βουληση της πολιτειας

Τεχνικο διευθυντη Γερμανο/Γαλλο/Ισπανο να χαραξει 2ετες πλανο στα προτυπα των ομαδων εξωτερικου με πληρη ευθυνη του αγωνιστικου τμηματος, ακρες με ευρωπαικες ομαδες για συνεργασια και δανεικους (ή εστω αν ειναι δυσκολο αυτο πας και αγοραζεις τον τεχνικο διευθυντη του Αστερα) και αν η φιλοδοξια σου γι αυτην την ομαδα ειναι το να παιρνεις κανενα δανεικο απο μεγαλες ομαδες ή να γινεις αστερας και εδω εχουμε τεραστια διαφορα αποψεων

σε αγαστη συνεργασια με καποιον Ελληνα οπως Κωστικο, ο οποιος θα αναλαμβανε και καθηκοντα γενικου αρχηγου. το λεω και θα το λεω συνεχεια 1η ιουνιου γενικος αρχηγος στην παε ΠΑΟΚ θα πρπει να ειναι ο μεγαλος ζλαταν μουσλιμοβιτς

Προπονητη σε φαση συνειδητοποιημενου (οχι ξενερωμενου τουριστα) Λαζλο Μπολονι που και θα ασχοληθει σοβαροτατα με μικρους ενσωματωνοντας καθε χρονο 1-2 καλους αλλα και με πειρα σε διαχειριση μεγαλων παικτων..πιστευω οτι εδω συμφωνουμε πληρως και τετοιοι προπονητες φερνουν και επιτελειο πολυ καλα καταρτισμενο (βλπ σαντος)

Και επιτελους ενα γυμναστη στα προτυπα του profesor Ortega της Ατλετικο της οποιας ειμαι οπαδος, και ο τυπος ειναι μαγος...Γιατι και αυτοι με 14-15 παικτες βγαζουν ολη τη χρονια..
https://www.youtube.com/watch?v=-sBSX5wLWZk
http://as.com/videos/2014/08/27/portada ... 21978.html
Google translate για οποιον θελει..
http://www.marca.com/2014/10/13/futbol/ ... 10304.html
http://futbol.as.com/futbol/2013/05/20/ ... 34188.html

Τι να πω ρε πουστη μου, τοσο δυσκολο ειναι κατι τετοιο?
Άβαταρ μέλους
mitsotakis

Δημοσίευση από mitsotakis »

simba έγραψε: - Το συνειδητοποιειτε οτι οπως πολυ επιτυχημενα το ειπε ενα παιδι, ειναι σα να επαθε εγκεφαλικο απ'τη χαρα του στο καραισκακη?

Ε όχι και παιδί!!! :D

Αισίως 95 και σκοπεύω να σας θάψω όλους.

simba, τα είπες όλα. Κι εγώ με τον Αναστασιάδη ήμουνα αλλά δεν είμαστε κολλημένοι. Δεν μπορεί το παληκάρι...Δε βλέπουμε τίποτα σωστό στον αγωνιστικό χώρο που να δείχνει πως υπάρχει προπονητής. Μόνο καταστροφικές αλλαγές θέσεων όπως αυτή του Κλάους και στις οποίες μάλιστα επιμένει!

Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν τον απολύουν. Φοβούνται τα αγγελόσκυλα;
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Νταξει βρηκαμε ποιοι θα στελεχωσουν τα επομενα χρονια τα ποστα????

Για να δουμε ποτε θα ερθει η ωρα που θα πεφτει το τουφεκι στο δικο τους κεφαλι.Απολυτα σιγουρος οτι ο δρομος που χαραξαν οι προκατοχοι θα ειναι και ο δικος τους.

Τελος παντων,δυστυχως οταν σε μια πολη με 1 ομαδα στην Α εθνικη και 5 ραδιοφωνα, η ομαδα αρχικα πρεπει να δουλεψει υποχθονια και να λαδωσει αυτους που κανουν την προπαγανδα,αλλιως θα καει ο μεγαλυτερος προπονητης,ο μεγαλυτερο ΤΔ,ο μεγαλυτερο προεδρος ο μεγαλυτερος παιχτης.

Οσο υπαρχει αυτη η γκρινια η μιζερια η κακομοιρια και οσο καποιοι θελουν να βγαζουν ειδησεις απο τις αποκλειστικοτητες τους ολοι θα ειναι αχρηστοι.

Για να υπαρχει ΠΑΟΚ τα επομενα χρονια πρεπει να κοιταμε το λαμπρο παρελθον της μεγαλης ομαδας του ΠΑΟΚ.Μια γαμημενη γραμμη δεν εχω δει για ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ που τιμαει καθε κυριακη στην Τουπα η παε.Ψιλα γραμματα θα μου πεις ψηλε.

Ψιλα γραμματα με μεγαλη αξια.Ειπα ενα παραδειγμα.Αν ο αγγελος ομως στραβομουτσουνιασε για κατι θα το κανεις θεματαρα για να εχεις να λες.Οσο διαιωνιζεται αυτη η κατασταση και οσο πεφτουμε στη φακα και η γκρινια-μιζερια ανακυκλωνεται δε θα αλλαξει ευκολα κατι.

Ο χοντρος αλλαξε προπονητη μεσα σε ενα βραδυ και δεν ακουστηκε κιχ.
Αυτα.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

sourme συμφωνω μαζι σου
αλλα ουτε λαδωμα ουτε υπογεια..
κλειστους ολους...
δουλεψε επιτελους σαν ΠΑΕ, οποιον δηλητηριαζει το κλιμα, και πεταει τις π@παριες του για να το παιξει ξυπνιος
για να το παιξει ψαγμενος και οχι "φυτο", τραβα του μια μηνυση
συνεχιζει?
στειλε και 2-3 ασβερκους να του κανουνε μια επισκεψη γιατι μονο ετσι καταλαβαινουνε
με το σταυρο στο χερι δε πας πουθενα
να δεις μετα ο καθε περιεργος ραδιοφωνατζης πως θα σκεφτεται τι θα πει..
γεννανε τη διχονοια και τη βια...καταπολεμηση με τη βια, δυστυχως αλλη λυση δεν υπαρχει
εδω ομως να μου πεις δεν υπαρχει υποτυπωδης οργανωση στα αλλα, θα οργανωθει απεναντι σε περιεργους?
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

@ Despe
Eχει γνωστοπιηθει το πλανο
Το ποιο? Απο ποιον? Απ'τους δημοσιογραφους ή απο συμπερασματα που βγαζουμε εμεις απο κινησεις?
Υπαρχει πλανο κ προτζεκτ με συμβολαιο "ελα κ βλεπουμε" 1 χρονου σε προπονητη?
Μιλησε ποτε κανεις για το τι σκατα κανουν?

Εσυ τα λες ρε despe?
ανωριμο να μιλαμε για 1000 και 2000 ατομα επειδη δεν εχουμε καταφερει να παρουμε πρωταθλημα.
Παιδακια ειμαστε? Εσυ με ΠΑΟΚτσηδες δε μιλας? Επειδη δεν παιρνουμε πρωταθλημα εχει καρκινιασει ο κοσμος, εχει χαθει η οποιαδηποτε καυλα και εχει χασει την πιστη τους σε ολους λογω ελλειψης οραματος και προοπτικης?

Δεν ειπα οτι ειναι προβλημα ο προεδρος..Ειναι προβλημα που καλειται αυτος να παρει αποφασεις για τοσα, και εχει δειξει οτι δε σκαμπαζει, και οι παρατρεχαμενοι του μονο για τον Αγγελο ηξεραν να τον πρηζουν για να τον παρει..
το μεγαλυτερο προβλημα και ταυτοχρονα και λαθος ειναι περιμενουμε απο καποιον που δεν γνωριζει τιποτα για το αντικειμενο να δωσει λυσεις. οχι εγω δεν θελω να κανει καμια επιλογη,να τις αφησει στους αρμοδιους τους οποιους και πληρωνει και οι οποιοι θα κριθουν για τις οποιες επιλογες τους ειτε θετικα ειτε αρνητικα.εγω το μονο που θελω απο τον Ιβαν ειναι 1η ιουνιου να εχει θεσει ενα συγκεκριμενο ποσο ως μπατζετ και βασει αυτου να ξερουν ολοι πως να κινηθουν.
Μα αφου λεμε οτι πρεπει να φυγουν αυτα οι ¨αρμοδιοι¨..Τις αποφασεις αυτες ποιος θα τις παρει? ΕΓΩ?
Τις αποφασεις να φερει καινουργιους ποιος θα τις παρει? ΑΥΤΟΣ δυστυχως...

γιατι το λες αυτο?απο που κρινεις οτι ειναι περιορισμενων δυνατοτητων?
ο παντελης οσο καλος μπορει να ειναι σε αλλα, χωρις να εχει βγει εξωτερικο ή χωρις παρομοια προυπηρεσια πως θα γινει ξαφνικα ΤΔ (γτ σ΄αυτο αναφερομουν)?

δεν γινετε να οριζεις καποιον υπευθυνο αγωνιστικου τμηματος και ταυτοχρονα να δεινεις τα κλειδια σε καποιον αλλο που δεν τον εγκρινει ο υπευθυνος αγωνιστικου τμηματος ,απο αυτο το σημειο και επειτα ο υπευθνος
αγωνιστικου τμηματος δεν μπορει να κριθει ουτε αν παει θετικα η χρονια ουτε ομως και αν παει αρνητικα
Εδωσε κλειδια και εκανε υπευθυνο αγωνιστικου τον ΑΓΓΕΛΟ..Υπευθυνος δεν ηταν ο Βρυζας..
Αυτος ηταν να βρισκει παικτες και να κανει τις επαφες, και να αποφασιζει ο Αγγελος..
Παρακατω εξηγω γιατι ηταν ανεπαρκης, οχι σ'αυτο το σημειο...
ολα ειναι θεμα οργανογραμματος.αν υπαρχει οργανογραμμα το οποιο και λειτουργει τοτε ο καθενας θα πρεπει να λογοδοτει για τα οποια προβληματα στον τομεα ευθυνης του.
Τι οργανογραμμα ρε συ? Ειναι δυνατον να γινονται οι 1002 παραφωνιες και ως τοσο εμπειρο στελεχος και ΠΑΟΚτσης που πονας την ομαδα, να μην τα επισημαινεις και να μην προσπαθεις να τα αλλαξεις οσο περνα απ'το χερι σου?

Γι'αυτο λεω παπακια ηγετης, απαθης και φοβισμενος ή βολεμενος...
ο καθε διευθυντης εχει την δυναμη να δωσει τις προτασεις του,απο κει και περα αν εισακουστουν απο το συμβουλειο ή τον ιδιοκτητη δεν φερει αυτος ευθυνη.
η αποψη μου ειναι οτι καθε υπαλληλος πρεπει να κρινεται γι αυτα που κανει τωρα και για τα οποια πληρωνεται
Πω καλα θα νομιζε κανεις οτι αναφερεσαι στη Morgan Stanley ή σε καμια δημοσια υπηρεσια, παρα στο κωλοχανειο που υπαρχει στην ΠΑΕ...
Τι προτασεις και ριπορτ και τρεχα γυρευε..
Ειναι το παλαιοτερο στελεχος στον ΠΑΟΚ, πρωταθλητης Ευρωπης και θα στειλει ενα χαρτι για τα κακως κειμενα και οτι στραβα αρμενζουμε?
Και αυτο ηταν? Θα το αφησουμε να βουλιαξει παλι?
ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ "α νταξ δεν ειναι ευθυνη μου"
Αρα ειτε καστρατο (ευνουχισμενος) ειτε στα παπακια του δηλαδη... = ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ

Και κατι πιο ανθρωπινο..Ειναι δυνατον να σεβεσαι αυτον τον ανθρωπο και να θελεις να ηγηθει του ΠΑΟΚ, οταν ειναι ικανοποιημενος να ειναι καστρατο και να ειναι ΤΔ μιας ομαδας που επι ενα ετος εχει 1 εξτρεμ στη συνθεση της?
Εγω θα ντρεπομουν ρε συ, πρωταθλητης Ευρωπης και να ξεφτυλιζομαι ετσι...
( :evil: ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΣΤΡΑΤΟ ΛΟΓΩ ΧΡΕΩΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ, δν το ξερω καθολου αυτο το θεμα :evil: )

αν ηθελα κανεναν τραγελαφικο τυπου πανοπουλου
τωρα αν ειναι μουγγος , χωρις πυγμη και αμπαλος αφησε το να το κρινουν αλλοι και οχι εμεις που σε αυτο το θεμα δεν εχουμε γνωση ουτε του 1/1000
Κανεις δεν ειπε για Πανοπουλο...ΕΛΕΟΣ με τα αλλα ακρα...

Οκ εσυ πες οτι ως προεδρος (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ετσι, οχι κανα στελεχακι του κωλου ή κανας υπαλληλος οπως βαφτισες τον Ζησαο) που δεν και αμπαλος, θα αφηνε τα πραγματα να ξετιλυχθουν ετσι και δε θα παρεμβαινε..
'Η δε θα παρεμβαινε οταν (αφου ο υπαλληλος ΖΒ δε μπορει να πατησει ποδι) παλι εμενες με 1 εξτρεμ..
Αφου ο ιδιος το ειπε οτι ο αλλος ηταν υπευθυνος για τα ποδοσφαιρικα στη Μακαμπι, αυτος μονο με τα οικονομικα..

Δεν εχουμε γνωση για το πως πρεπει να κινειται ο προεδρος εκ των 3ων μεγαλυτερων στην Ελλαδα, που εχει και νομικες σπουδες και δεν πιεζει τπτ σχετικα με την υποθεση Κορεα, κοιταει σα χανος οταν τον σφαζουν καθε κυριακη και στηνεται το παρτυ με διαιτητες του συστηματος που παιζουν κ ξαναπαιζουν, προκλητικους ορισμους και οι 2 που σου εδωσαν ενα οφσαιτ εχουν χαθει απο προσωπου γης?

Δες του χρονου τον Τιγρη και μετα ελα πες μου τι προεδρο θελεις και οτι εισαι ευχαριστημενος με Αγγελιδη-Σαββιδη..

Μη διαφωνεις μονο για να διαφωνεις, παρουσιαζοντας μου μια εικονα Morgan stanley και οτι εφοσον αυτοι ειναι οι ρολοι τους, περιορισμενοι, ειναι επιτυχημενοι και ολα βαινουν καλως...

Αρα τι θες να αλλαξει περα απ'τον Αγγελο?
Γιατι οπως μου τα παρουσιαζεις, κανεις δεν εχει αλλη ευθυνη....

για Γκαγκατση
Καταρχας, το ειπα και προηγουμενως, καποιος αλα Γκαγκατση...
Ενας που ξερει τα σκατα και ειναι διατεθειμενος να βαλει τα χερια του μεσα..Να πιεσει δικαστικα, να πιεσει ενωσεις, να πιεσει Νοβα μαζι με αλλους, να κανει συμμαχιες με Παναιτωλικους κ οσους μπορει...
Να εχει τσαμπουκα και ξερει λιγακι απο μπαλα...
Οχι καποιος απο Ισραηλ και Λονδινα και ριπορτς...
πλεον ο ΠΑΟΚ τους εχει μπει σφυνα
Παπακια τους εχεις μπει, παπακια τους ενοχλεις...Σε κοροιδευουν καθε βδομαδα στα μουτρα σου..
Ο tweet tweet μακραν καλυτερες διαιτησιες εχει γτ τους πολεμαει με τα μεσα του...

αν η φιλοδοξια σου γι αυτην την ομαδα ειναι το να παιρνεις κανενα δανεικο απο μεγαλες ομαδες ή να γινεις αστερας και εδω εχουμε τεραστια διαφορα αποψεων
Στο ξαναλεω, διαφωνεις για να διαφωνεις...

Εσυ δε θες να παρεις δανεικο απ'το δικτυο της Ουντινεζε ή της Πορτο?

Σε χαλασε ο Καμπελ του γαυρου ε? Ολες οι ομαδες του κοσμου δουλευουν με δανεικους..

Να μπορει να βρισκει τα λαυρακια του Αστερα που και συ ξερω οτι γουσταρεις οταν σε κανουν γιογιο,
ποσο μαλλον οταν θα του δοθει πολυ μεγαλυτερο μπατζετ για καλυτερες επιλογες,
αυτο θα σε κανει Αστερα?

Οκ παρτον ρικαρντο κοστα στα 34 με 1,5μυριο το χρονο (εφορια incl )
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Τρί 10 Φεβ 2015, 13:44, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Είχα γράψει μετά την φυγή Μπόλονι ότι σε εμάς ούτε ο Βλαντ Τσεπες δεν θα άντεχε σαν προπονητής. Φέτος όλοι σπεύδουν να βγάλουν άχρηστο τον Αναστασιάδη γιατί χάσαμε το πρωτάθλημα από μέσα από τα χέρια μας. Στην αρχή της χρονιάς ήμασταν για υποβιβασμό. Πραγματικά δεν βγαίνει άκρη.
Προσωπικά κουράστηκα όλα αυτά τα χρόνια να ακούω, να διαβάζω και να βλέπω οποιονδήποτε, είτε το παίζει οπαδός, είτε δημοσιογράφος, να γράφει-λέει-κάνει ότιναναι και να μην λογοδοτεί ποτέ. Μερικοί εδώ μέσα δίνουν την εντύπωση ότι αν είχαν την δυνατότητα θα σουβλίζανε τον προπονητή και θα καταδίκαζαν εις θάνατο δια λιθοβολισμού τον τεχνικό διευθυντή, κάθε εβδομάδα. Προφανώς πολλοί πιστεύετε ότι το ποδόσφαιρο είναι κάτι που άμα μπεις με τσαμπουκά και φανατισμό θα κερδίσεις οποιονδήποτε με 5-0 και μετά θα σε πάρει και μια πιπ@ για να σε καλοπιάσει. Οπότε, φύγε ο ένας, δρόμο ο άλλος μπούλο ο παράλλος κάθε βδομάδα.
Είναι αδύνατον για οποιονδήποτε οργανισμό, είτε αθλητικός είναι αυτός, είτε κοινωνικός, είτε επιχειρηματικός, να προκόψει μέσα σε ένα τέτοιο περιβάλλον. Και ναι μεν δημοκρατία έχουμε, αλλά η δημοκρατία στην παρούσα δεν μεταφράζεται στην απαίτηση αποκεφαλισμών καθημερινώς από τον κάθε ένα που έχει πρόσβαση σε ίντερνετ και σταθερό για να παίρνει στα ράδια. Άμα δεν γουστάρεις δεν πας. Άμα δεν θες να στηρίξεις, απέχεις. Αυτό είναι δημοκρατία. Κάνοντας μόνο κακό στον οργανισμό του ΠΑΟΚ, ενώ με το αρρωστημένο μυαλό του ο καθένας νομίζει ότι έχει δίκηο, δεν έχει καμμία σχέση ούτε με δημοκρατία, ούτε με αγάπη για την ομάδα και για αυτά που πρεσβέυει.
Ο ΠΑΟΚ είναι η καψούρα μας, δεν είναι η πουτάνα μας, όποτε να γουστάρουμε να την αγαπάμε και όποτε όχι να την ξεφτιλίζουμε. Αν είστε τόσο τυφλωμένοι από το μίσος και την αηδία σας για την σημερινή εικόνα και για τα άτομα που απαρτίζουν αυτή την ομάδα μην πάτε στο γήπεδο, μην μπαίνετε στα σάιτ, μην τηλεφωνάτε στα ράδια. Βρείτε ένα άλλο χόμπι να μην σας αρρωσταίνει το μυαλό. Δεν είναι δυνατόν 5- 10 οι ίδιοι και οι ίδιοι να γράφουν 200 φορές την ημέρα τον ίδιο εμετό για οποιδήποτε πρόσωπο της ομάδας. ο ΠΑΟΚ έχει κόσμο σε όλες τις γωνιές του πλανήτη, γιατί πρέπει όλος αυτός ο κόσμος να εκφράζεται από κάποιους εμπαθείς, αρρωστημένους, βαλτούς, μπερδεμένους ή τίγκα γκαβλωμένους 15χρονους. Είναι δυνατόν να θέλουμε να κάνουμε μια συζήτηση για την ομάδα και τα επιχειρήματα να είναι "μπούλο τσοπάνη, αυτοφωράκια, ρωσοπόντιε, γλάστρα" κλπ?
Είναι δυνατόν οτιδήποτε θέλει να κάνει κάποιος επαγγελματίας παράγοντας, προπονητής ή τεχνικός διευθυντής να καλείται άμεσα από όλους να ανοίξει τα χαρτιά του και να απολογηθεί στον κόσμο και στους δημοσιογράφους και αν μας πείσει εντάξει, αν όχι μπούλο και θάνατο? Γιατί να ανοίξει τα χαρτιά του δλδ, είτε σε αρδ, είτε σε συνδέσμους? Ούτε οι δημοσιογράφοι, ούτε οι συνδεσμίτες, ούτε και οι απλοί οπαδοί διοικούν την ομάδα. Εμείς είτε νιώθουμε ότι θέλουμε να στηρίξουμε και πάμε, είτε δεν ασχολούμαστε. Αν αγαπάμε την ομάδα όπως λέμε ότι κάνουμε. Και η κριτική θα γίνει και η κουβέντα θα ανάψει, αλλά να φτάνουμε σε σημείο και να τους βγάζουμε όλους για τουφέκισμα, επειδή δεν κάνουνε αυτό που εμείς ο καθένας ξεχωριστά, νομίζουμε ότι είναι το σωστό, πάει αλλού. Κανείς μας δεν έχει πάρει τον ΠΑΟΚ εργολαβία για να έχει το δικαίωμα να το παίζει π.χ. Πανόπουλος στην Ξάνθη. Αν δεν μπορείς να ηρεμήσεις και να δεις τον ΠΑΟΚ επειδή είναι ο Αναστασιάδης προπονητής ή ο Βρύζας τ.δ. ή ο Γλύκος τερματοφύλακας, μην μπαίνεις εδώ μέσα να μας κάνεις και τους υπόλοιπους τα ρχίδια τούμπανα. Και εντάξει μπήκες, το είπες μια, δυό, τρεις, φτάνει. Τράβα μάθε ψαροντούφεκο, παραπέντε πλαγιάς, ΤΡΑΒΑ ΒΡΕΣ ΖΩΗ και ασχολήσου με τον ΠΑΟΚ όταν θα λύσεις τα θέματα σου, μπας και τα λύσει και αυτός
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ, ΡΕ ZISSO!!!

+ + 1 9 2 6 + +
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

ΤΑ + + ειναι για τον αγιασμο????