Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
Δεν ξερω αν εχει λεφτα αν δεν εχει τη σκατα ειναι....
Αλλα 12 ηωρα με τετοιο καπελο να βγαίνει απο την τουμπα μονο ΠΑΟΚτσις θα το εκανε
οτι και να εισαι ρε φουστη εισαι μορφη.
Αλλα 12 ηωρα με τετοιο καπελο να βγαίνει απο την τουμπα μονο ΠΑΟΚτσις θα το εκανε

οτι και να εισαι ρε φουστη εισαι μορφη.
ΜΟΔΑ θα γινει το καπελο του Φλωριδη στην Τουμπα.
Στο επομενο εντος Ολοι στην Θ4 με καπελο αλα Φλωριδη.
ΤΡΕΛΛΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕ

Στο επομενο εντος Ολοι στην Θ4 με καπελο αλα Φλωριδη.
ΤΡΕΛΛΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕ

το φοραει ενας ξαδερφος του πατερα μου που δουλευει στα κτηματα... 

Φλοροσάνδαλε θεε, πάρε την παε!PARASANDALOS έγραψε:παιδια σας παρουσιαζω τον καινουργιο φλοροσανδαλο
Αδερφέ μου μπερδέυτηκαbarlow4 έγραψε:μονο μην τυχουμε με κανεναν ερυθρο αστερα..οι παρτιζανοι θα ερθουν να δειρουν τους σερβογαβρους.οι γαβροι undercover θα ερθουν μπας και καταφερουν να κανουν καμια μανουρα με εμας να λενε καμια ιστορια στους ομοσταβλους τους.οι του ερυθρου αστερα θα ερθουν να κανουν μανουρες με τα αδερφια της παρτιζαν.και αν γινουν τελικα επεισοδια οι μη οργανωμενοι θα κυνηγιουνται με τους οργανωμενους για το ποιος φταιει.οι οργανωμενοι θα τα βαλουν με το φλωριδη που δεν πηρε εισητηρια για βελιγραδι και οι μη οργανωμενοι θα τα βαλουν με τους οργανωμενους επειδη κανουν κακο στην ομαδα,επισης θα τα βαλουν με το φλωριδη επειδη χαιδευει τα αυτια των οργανωμενων.
υ.γ.και εγω θα τα βαλω με το σαλπιγγιδη γιατι ετσι γουσταρω.

Καλά εγώ θα κυνηγίσω τους γαύρους........... σίγουρα πράγματα

- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
tintin έγραψε:Φλοροσάνδαλε θεε, πάρε την παε!PARASANDALOS έγραψε:παιδια σας παρουσιαζω τον καινουργιο φλοροσανδαλο
την πηρα ιδου και το καπελο

Τώρα χώσε τα χρήματα και άσε τα καπέλα. Σάνδαλε μπορείς τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή να δεις!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Realcon την Παρ 05 Αύγ 2011, 05:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σαν πολεμικό δελτίο μου ακούστηκεbarlow4 έγραψε:μονο μην τυχουμε με κανεναν ερυθρο αστερα..οι παρτιζανοι θα ερθουν να δειρουν τους σερβογαβρους.οι γαβροι undercover θα ερθουν μπας και καταφερουν να κανουν καμια μανουρα με εμας να λενε καμια ιστορια στους ομοσταβλους τους.οι του ερυθρου αστερα θα ερθουν να κανουν μανουρες με τα αδερφια της παρτιζαν.και αν γινουν τελικα επεισοδια οι μη οργανωμενοι θα κυνηγιουνται με τους οργανωμενους για το ποιος φταιει.οι οργανωμενοι θα τα βαλουν με το φλωριδη που δεν πηρε εισητηρια για βελιγραδι και οι μη οργανωμενοι θα τα βαλουν με τους οργανωμενους επειδη κανουν κακο στην ομαδα,επισης θα τα βαλουν με το φλωριδη επειδη χαιδευει τα αυτια των οργανωμενων.
υ.γ.και εγω θα τα βαλω με το σαλπιγγιδη γιατι ετσι γουσταρω.

- vangelis183
Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
Καλός είσαι. Άμα θες σου περνάω και περικεφαλαια...PARASANDALOS έγραψε:tintin έγραψε:Φλοροσάνδαλε θεε, πάρε την παε!PARASANDALOS έγραψε:παιδια σας παρουσιαζω τον καινουργιο φλοροσανδαλο
την πηρα ιδου και το καπελο![]()
Aφού οριστικοποίησαν τη συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, ο Β.Φλωρίδης και ο Γ.Σαχπατζίδης, από σήμερα θα βρίσκονται στη Μύκονο για τις διακοπές τους.
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΡΕ ΠΡΟΕΔΡΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ?
ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ...ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΒΑΛΕΣ?
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΡΕ ΠΡΟΕΔΡΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ?
ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ...ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΒΑΛΕΣ?
Για ολιγοήμερες διακοπές στην Μύκονο βρίσκεται από σήμερα το μεσημέρι ο Βασίλης Φλωρίδης και θα παραμείνει εκεί μέχρι τα μέσα της προσεχούς εβδομάδας τουλάχιστον. Το paokrevolution θα πρέπει να σας θέσει υπόψη κάποια πράγματα που "βγήκαν" από το ρεπορτάζ. Τα 500.000 ευρώ δεν μπήκαν σήμερα σε λογαριασμό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και αυτό έγινε γιατί -όπως υποστηρίζει η πλευρά του Φλωρίδη- δεν μπορούσε να βάλει σε λογαριασμό ανώνυμης εταιρείας χρήματα μη μέτοχος. Η μοναδική περίπτωση είναι στην παρούσα φάση να τα καταθέσει μέσω δανεισμού. Την Δευτέρα υποστηρίζει η πλευρά Φλωρίδη ότι θα έχει τακτοποιηθεί το θέμα. Ερώτηση δική μας: δεν το ήξερε ο Φλωρίδης με τον Σαχπατζίδη αυτό το βράδυ της Πέμπτης όταν έλεγαν δημόσια ότι την Παρασκευή θα έμπαιναν στα ταμεία 500.000 ευρώ; Κάτι ακόμη που μας το επιβεβαίωσε η πλευρά του ΑΣ ΠΑΟΚ: Χθες ΚΑΝΕΝΑ έγγραφο δεν παρουσίασε ο Φλωρίδης απ' αυτά που του έχει ζητήσει η ΕΕΑ.
Κλείνοντας και επειδή πραγματικά έχω κουραστεί να διαβάζω βλακείες στα forum ξεκαθαρίζω κάτι: ρεπορτάζ καταγράφουμε και ότι μαθαίνουμε από τους ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ του σήριαλ. Αυτό ως απάντηση κάποιων που θεωρούν ότι πολεμάμε τον ΠΑΟΚ. Τρομάρα τους!
http://paokrevolution.blogspot.com/2011 ... _8544.html
Κλείνοντας και επειδή πραγματικά έχω κουραστεί να διαβάζω βλακείες στα forum ξεκαθαρίζω κάτι: ρεπορτάζ καταγράφουμε και ότι μαθαίνουμε από τους ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ του σήριαλ. Αυτό ως απάντηση κάποιων που θεωρούν ότι πολεμάμε τον ΠΑΟΚ. Τρομάρα τους!
http://paokrevolution.blogspot.com/2011 ... _8544.html
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
και ο σαχπα πως τα εβαλε για τον γεωργιαδη κ τον βιτολο????
αντε με τι καθε μλκια του ο καθενας
αντε με τι καθε μλκια του ο καθενας