Δικαίωση ΟΦΗ στο CAS για την υπόθεση «Παπάζογλου»
Άσχημο νέο με δεδομένο ότι οι χάρτινοι ελέγχουν τα δικαστικά. Οι συνειρμοί γίνονται εύκολα.
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
- thomas Murg
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Δεν ξέρω αν σου ξέφυγε ένα 'δεν' στη σύνταξη της πρότασης, αλλά όπως το γράφεις εννοείς ότι δεν είναι καλή ομάδα ο οσφπ.renegade έγραψε: Παρ 07 Νοέμ 2025, 18:07 ...
Το ξαναλέω... για μένα ο μόνος λόγος που ο γάβρος δεν έχει 3-4 βαθμούς λιγότερους είναι τυχαίο γεγονός, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι καλή ομάδα
Αν αυτό εννοείς, έρχεται σε αντίθεση με πράγματα που έχεις αναφέρει πρόσφατα για τον οσφπ και τον προπονητή του.
Αν ήθελες να γράψεις το αντίθετο τότε δε βλέπω που είναι η διαφωνία μας. Στην αρχή της εβδομάδας έκανα θέμα για το ότι η τρέχουσα βαθμολογία δεν αποτυπώνει την αγωνιστική εικόνα των ομάδων.
Τέλος πάντων αρκετά το κουράσαμε με τον οσφπ. Νομίζω πως δεν έχουμε ουσιαστική διαφωνία.
Εκεί που διαφωνώ είναι με την εικόνα που έχεις για τον παο.
Δε βλεπω καλή ομάδα. Χθες τα αμουστακα της Μάλμε πάτησαν 30 φορές στα μεσοδιαστηματα και ο Σιώτης κοίταζε σα χαζός. Στο πρώτο ημίχρονο πατούσαν στην περιοχή τους όπως ήθελαν. Μπροστά βγαίνουν κυρίως με προσωπικό κουβάλημα μπάλας χάρη στο ατομικό ταλέντο κάποιων παικτών. Δεν ξέρω μετά τη διακοπή και σιγά σιγά πως θα τη βελτιώνει σιγά σιγά ο Μπενιτεθ όμως σήμερα που μιλάμε δεν τη θεωρώ καλή ομάδα. Δεν ξέρω τι θα γίνει την Κυριακή γιατί είναι ένα οριακό ντέρμπι και τα ντέρμπι στην Ελλάδα δεν εξαρτώνται μόνο από τις αγωνιστικές αρετές των ομάδων.
-
black death
Δεν καταλαβα. Οι χαρτινοι ελέγχουν το cas;thomas Murg έγραψε: Παρ 07 Νοέμ 2025, 18:47 Δικαίωση ΟΦΗ στο CAS για την υπόθεση «Παπάζογλου»
Άσχημο νέο με δεδομένο ότι οι χάρτινοι ελέγχουν τα δικαστικά. Οι συνειρμοί γίνονται εύκολα.
- thomas Murg
Άκυρο! Έχεις δίκιο. Βιαστική διαπίστωση μένοντας στο γεγονός ότι έγινε εκδίκαση στα εδώ δικαστήρια.black death έγραψε: Παρ 07 Νοέμ 2025, 18:51Δεν καταλαβα. Οι χαρτινοι ελέγχουν το cas;thomas Murg έγραψε: Παρ 07 Νοέμ 2025, 18:47 Δικαίωση ΟΦΗ στο CAS για την υπόθεση «Παπάζογλου»