Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVI
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVI
Εμείς αν παίζαμε με την πόρτο 3 θα της ρίχναμε.
χατ τρικ τσάλοφ
χατ τρικ τσάλοφ
Όσα σεντόνια και να γράφετε ο γαύρος αυτή την στιγμή που μιλάμε είναι 7 βαθμούς μπροστά στο πρωτάθλημα και 7ος στο Europa League ενώ εμείς 22οι.
Αυτή την στιγμή είναι καλύτερη ομάδα, αυτό δείχνουν τα αποτελέσματα.
Αν νομίζετε ότι θα τον φτάσουμε ή θα τον περάσουμε γράφοντας σεντόνια για διαιτησίες, στημένες κληρώσεις και λοιπές γραφικότητες κοιμάστε τον ύπνο του δικαίου.
Ευτυχώς, η διοίκηση με τον προπονητή, κατάλαβαν που είναι οι αδυναμίες μας και τον Γενάρη έφεραν 4(!) παίκτες για να βελτιώσουν την κατάσταση.
Ευτυχώς αυτοί δεν το βλέπουν τόσο επιδερμικά το θέμα και ζουν στο πραγματικό κόσμο.
Αν νομίζετε ότι θα τον φτάσουμε ή θα τον περάσουμε γράφοντας σεντόνια για διαιτησίες, στημένες κληρώσεις και λοιπές γραφικότητες κοιμάστε τον ύπνο του δικαίου.
Ευτυχώς, η διοίκηση με τον προπονητή, κατάλαβαν που είναι οι αδυναμίες μας και τον Γενάρη έφεραν 4(!) παίκτες για να βελτιώσουν την κατάσταση.
Ευτυχώς αυτοί δεν το βλέπουν τόσο επιδερμικά το θέμα και ζουν στο πραγματικό κόσμο.
Μόνο που στον πραγματικό κόσμο η ομάδα δεν έπρεπε σε καμία περίπτωση να παίξει τον αγώνα με τους χάρτινους την Κυριακή αλλά την Δευτέρα. Το τρόπο το έχει δείξει ο Ολυμπιακός. Κι επίσης άλλο η καβατζα του να μην παίζω εντελώς τυχαία με κανέναν από τους big 4 σε ευρωπαϊκό επίπεδο, άλλο να έχω επι πόσα χρόνια στους ομίλους το μεγάλο φαβορί τελευταία αγωνιστική στην έδρα μου που ήταν σχεδόν πάντα αδιάφορο, δεν μιλώ καν για διαιτησίες που εμείς ούτε τις έχουμε ονειρευτεί
Ουχί Σαμάτα;!!;van rooy έγραψε:Εμείς αν παίζαμε με την πόρτο 3 θα της ρίχναμε.
χατ τρικ τσάλοφ
Ό,τι και να λέτε, ο Ολυμπιακός είχε μέχρι τώρα μεγάλη κωλοφαρδία σε όλες του τις κληρώσεις.
Το είπα και άλλη φορά, αν ήταν στη θέση μας, και είχε το πρόγραμμά μας θα είχε χειρότερα αποτελέσματα.
Πολλά που βλέπουμε είναι τελείως πλασματικά.
Το είπα και άλλη φορά, αν ήταν στη θέση μας, και είχε το πρόγραμμά μας θα είχε χειρότερα αποτελέσματα.
Πολλά που βλέπουμε είναι τελείως πλασματικά.
Χρόνια τώρα μου έχει φτιάξει την ψυχολογία ο γαύρος με τα ευρωπαϊκά κλαρίνα του, δεν θα εντυπωσιαστω ξαφνικά με τα σιχαματα με δύο χρονιές τους , άσε που δεν μου αρέσει καθόλου αυτό που παίζουν
-
Άιντε σιγά σιγά να επανέρθουμε και μεις οι οπαδοί στις περσινές εργοστασιακές ρυθμίσεις μπας και σταματήσουν να σημαδεύουν εκεί που πρέπει για γκολ και όχι με το κάνουνε δύο λαθοι να γίνονται και γκολ. Με λίγα λόγια έλα μωρη κ@ λοφαρδια να μας λούσεις απ'την κορφή μέχρι τα νύχια!!!!!!!
Αφού το είδαν και το κατάλαβαν οι δικοί μας, θα έπρεπε να έρθει επίσης αριστερό μπακ και επιθετικός (για να μην πω ΚΑΙ αριστερό εξτρέμ)JohnDag έγραψε:Όσα σεντόνια και να γράφετε ο γαύρος αυτή την στιγμή που μιλάμε είναι 7 βαθμούς μπροστά στο πρωτάθλημα και 7ος στο Europa League ενώ εμείς 22οι.
Γιατί μπορεί να ήρθαν 4 παίκτες και πάλι καλά που ήρθαν και αν βάλουμε στους 4 που ήρθαν, ένα ερωτηματικό στον Πένια, τότε μιλάμε για 3 μεταγραφές επιπέδου στις 6 μεταγραφές που χρειαζόντουσαν
Ο γαύρος έτσι το πήρε πέρσι το conference, με τις μεταγραφές Ιανουαρίου
Εκτός από λίγο καλύτερη ομάδα που έφτασε να έχει προς το παρόν, πάντα φρόντιζε να κλείνει τις τρύπες στο ρόστερ του και να μη συμβιβάζεται με την συνθήκη του πάμε κι ο,τι βγει
Αντιθέτως πράττει όσα περισσότερο μπορεί ώστε να μην αφήνει ποτέ τίποτα στην τύχη, είτε πρόκειται για το αγωνιστικό πρόγραμμα, είτε για τις ημέρες ξεκούρασης πριν και μετά τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, είτε για τις κληρώσεις, είτε για τους κόρακες
Οι δικοί μας που δεν τα βλέπουν τόσο επιδερμικά, τι από όλα αυτά έχουν πράξει?
Φίλε Αγιάννη! Το τερματισες, εγώ θα τον είχα σπάσει τον υπολογιστή 

Jean Valjean έγραψε:Για να πάρετε μια ιδέα το πόσο στημένο είναι όλο το σύστημα καί πόσο π.χ. στον Ολυμπιακό προσέχουν και την παραμικρή λεπτομέρεια (την "αγοράζουν¨δηλαδή) θα σας παραθέσω την στιχομυθία μου κάποιες μέρες πριν με το copilot που είναι ένα εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ) της Microsoft εγκατεστημένο πλόεν σε όλα τα προίόντα της.
Εχει πλάκα αλλά είναι και σοβαρό ταυτόχρονα. Ιδού:
ποιές ομάδες στο europa league stage δεν κληρώθηκαν αντίπαλες με κάποια ομάδα πό τα τοπ 4 πρωταθλήματα;
Στην τρέχουσα φάση του Europa League, οι ομάδες που δεν κληρώθηκαν αντίπαλες με κάποια ομάδα από τα τοπ 4 πρωταθλήματα (Αγγλία, Ισπανία, Γερμανία, Ιταλία) είναι οι εξής:
• Rangers FC (Σκωτία)
• Eintracht Frankfurt (Γερμανία)
• S.S. Lazio (Ιταλία)
• Tottenham Hotspur (Αγγλία)
• FC Porto (Πορτογαλία)
• AFC Ajax (Ολλανδία)
Αυτές οι ομάδες δεν κληρώθηκαν αντίπαλες με ομάδες από τα τοπ 4 πρωταθλήματα στην τρέχουσα φάση2.
Αν χρειάζεσαι περισσότερες πληροφορίες ή έχεις άλλες ερωτήσεις, είμαι εδώ για να βοηθήσω!
Ο Ολυμπαικός κληρώθηκε με κάποια ομάδα από τα τοπ 4 πρωταθλήματα;
Ναι, ο Ολυμπιακός κληρώθηκε στον 1ο όμιλο του Europa League με τις ομάδες Γουέστ Χαμ (Αγγλία), Φράιμπουργκ (Γερμανία) και Μπάτσκα Τόπολα (Σερβία).
Αν χρειάζεσαι περισσότερες πληροφορίες ή έχεις άλλες ερωτήσεις, είμαι εδώ για να βοηθήσω!
είναι η σερβία στα τοπ 4 πρωταθλήματα;
Όχι, η Σερβία δεν ανήκει στα τοπ 4 πρωταθλήματα ποδοσφαίρου στην Ευρώπη. Τα τοπ 4 πρωταθλήματα είναι η Αγγλική Premier League, η Ισπανική La Liga, η Γερμανική Bundesliga και η Ιταλική Serie A2.
Αν έχεις άλλες ερωτήσεις ή χρειάζεσαι περισσότερες πληροφορίες, είμαι εδώ για να βοηθήσω!
Τότε μου απάντησες λάθος στην προηγούμενή σου απάντηση
Έχεις δίκιο, έκανα λάθος στην προηγούμενη απάντησή μου. Ο Ολυμπιακός κληρώθηκε με την ομάδα Γουέστ Χαμ από την Αγγλία, η οποία ανήκει στα τοπ 4 πρωταθλήματα. Η Φράιμπουργκ από τη Γερμανία επίσης ανήκει στα τοπ 4 πρωταθλήματα. Η Μπάτσκα Τόπολα από τη Σερβία δεν ανήκει στα τοπ 4 πρωταθλήματα.
Συγγνώμη για την σύγχυση. Αν έχεις άλλες ερωτήσεις ή χρειάζεσαι περισσότερες πληροφορίες, είμαι εδώ για να βοηθήσω!
Απάντησέ μου λοιπόν για φέτος δηλ. περίοδο 24-25.
Για την περίοδο 2024-2025 του Europa League, οι ομάδες που δεν κληρώθηκαν αντίπαλες με κάποια ομάδα από τα τοπ 4 πρωταθλήματα (Αγγλία, Ισπανία, Γερμανία, Ιταλία) είναι οι εξής:
• Rangers FC (Σκωτία)
• Athletic Bilbao (Ισπανία)
• Olympique Lyon (Γαλλία)
• Tottenham Hotspur (Αγγλία)
• Galatasaray Istanbul (Τουρκία)
• Ajax Amsterdam (Ολλανδία)
Αυτές οι ομάδες δεν κληρώθηκαν αντίπαλες με ομάδες από τα τοπ 4 πρωταθλήματα στην τρέχουσα φάση2.
Η απάντησή σου αναφέρεται στο 2023-2024. Πάλι έισαι σε σύγχυση;
Έχεις δίκιο, έκανα λάθος. Ας δούμε τα αποτελέσματα για την περίοδο 2024-2025 του Europa League.
Σύμφωνα με τα τελευταία αποτελέσματα, οι ομάδες που δεν κληρώθηκαν αντίπαλες με κάποια ομάδα από τα τοπ 4 πρωταθλήματα (Αγγλία, Ισπανία, Γερμανία, Ιταλία) είναι οι εξής:
• Rangers FC (Σκωτία)
• Athletic Bilbao (Ισπανία)
συνεχίζεις να είσαι σε σύγχυση. Πες μου ποιές ομάδες στην κλήρωση του Αυγούστου σεπτεμβρίου 2024 για το europa league ΔΕΝ κληρώθηκαν με ομάδα από τα τοπ 4 πρωταθλήματα
Σύμφωνα με την κλήρωση του Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2024 για το Europa League, οι ομάδες που δεν κληρώθηκαν αντίπαλες με κάποια ομάδα από τα τοπ 4 πρωταθλήματα (Αγγλία, Ισπανία, Γερμανία, Ιταλία) είναι οι εξής:
• Rangers FC (Σκωτία)
• Anderlecht (Βέλγιο)
• Slavia Praha (Τσεχία)
• Malmö FF (Σουηδία)
• Qarabağ FK (Αζερμπαϊτζάν)
• Ludogorets Razgrad (Βουλγαρία)
• Midtjylland (Δανία)
• Ferencváros (Ουγγαρία)
• Maccabi Tel Aviv (Ισραήλ)
• RFS (Λετονία)
• Bodø/Glimt (Νορβηγία)
• FCSB (Ρουμανία)
• Dynamo Kyiv (Ουκρανία)
Εννοώ για την league stage phase του Europa league
Σύμφωνα με την κλήρωση του Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2024 για την φάση των ομίλων του Europa League, οι ομάδες που δεν κληρώθηκαν αντίπαλες με κάποια ομάδα από τα τοπ 4 πρωταθλήματα (Αγγλία, Ισπανία, Γερμανία, Ιταλία) είναι οι εξής:
• Rangers FC (Σκωτία)
• Anderlecht (Βέλγιο)
• Slavia Praha (Τσεχία)
• Malmö FF (Σουηδία)
• Midtjylland (Δανία)
• Ferencváros (Ουγγαρία)
• RFS (Λετονία)
• Bodø/Glimt (Νορβηγία)
• FCSB (Ρουμανία)
• Dynamo Kyiv (Ουκρανία)
Ο Ολυμπιακός κληρώθηκε με ομάδα του τοπ 4 και ποιά;
Σύμφωνα με την κλήρωση του Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2024 για τη φάση των ομίλων του Europa League, ο Ολυμπιακός κληρώθηκε με την ομάδα Λιόν από τη Γαλλία, η οποία ανήκει στα τοπ 4 πρωταθλήματα.
Πιο πάνω μου είπες πως τα τοπ 4 πρωταθλήματα είναι Αγγλία, Ισπανία, Γερμανία και Ιταλία. Τώρα μου αναφέρεις την Γαλλία. Μήπως είσαι μ@λ@κ@ς;
Συγγνώμη για την σύγχυση. Έχεις δίκιο, τα τοπ 4 πρωταθλήματα είναι η Αγγλία, η Ισπανία, η Γερμανία και η Ιταλία. Η Γαλλία δεν ανήκει στα τοπ 4 πρωταθλήματα. Αν έχεις άλλες ερωτήσεις ή χρειάζεσαι περισσότερες πληροφορίες, είμαι εδώ για να βοηθήσω!
Νομίζω πως είσαι πειραγμένος και κατευθυνόμενος ώστε να "προστατεύεις" τον Ολυμπιακό και να δίνεις καλύτερη εικόνα γι αυτόν απ'ότι στην πραγματικότητα. Ισχύει αυτό;
Όχι, δεν ισχύει αυτό. Είμαι εδώ για να παρέχω ακριβείς και αντικειμενικές πληροφορίες. Αν έκανα κάποιο λάθος, ζητώ συγγνώμη. Αν έχεις άλλες ερωτήσεις ή χρειάζεσαι περισσότερες πληροφορίες, είμαι εδώ για να βοηθήσω!
Δεν έκανες ένα λάθος, έκανεςπολλά και συνεχόμενα λάθη αποκρύπτοντας πληροφορίες. Σε ξαναρωτώ λοιπόν. Είναι ο Ολυμπιακός μια ομάδα που ΔΕΝ κληρώθηκε με καμιά από τα τοπ 4 πρωταθλήματα; ΝΑΙ ή ΌΧΙ
Συγγνώμη για τα προηγούμενα λάθη μου. Σύμφωνα με την κλήρωση του Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2024 για τη φάση των ομίλων του Europa League, ο Ολυμπιακός κληρώθηκε με ομάδα από τα τοπ 4 πρωταθλήματα. Συγκεκριμένα, κληρώθηκε με την ομάδα Γουέστ Χαμ από την Αγγλία.
Αν έχεις άλλες ερωτήσεις ή χρειάζεσαι περισσότερες πληροφορίες, είμαι εδώ για να βοηθήσω!
ΔΕν κληρώθηκε με την Γουεστ χαμ. Ξαναδεστο
Έχεις δίκιο, ο Ολυμπιακός δεν κληρώθηκε με την Γουέστ Χαμ. Σύμφωνα με την κλήρωση του Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2024 για τη φάση των ομίλων του Europa League, ο Ολυμπιακός κληρώθηκε με τις εξής ομάδες:
• Rangers FC (Σκωτία)
• FC Porto (Πορτογαλία)
• SC Braga (Πορτογαλία)
• Olympique Lyonnais (Γαλλία)
• Malmö FF (Σουηδία)
• Twente Enschede FC (Ολλανδία)
• FCSB (Ρουμανία)2.
Πόσες από τις παραπάνω ομάδες ανήκουν στα το 4 πρωταθλήματα, όπως τα όρισες ΕΣΥ πιο πάνω;
Ας δούμε τις ομάδες που ανέφερα και ανήκουν στα τοπ 4 πρωταθλήματα (Αγγλία, Ισπανία, Γερμανία, Ιταλία):
• Rangers FC (Σκωτία) - Όχι
• Olympique Lyon (Γαλλία) - Όχι
• Galatasaray Istanbul (Τουρκία) - Όχι
• Ajax Amsterdam (Ολλανδία) - Όχι
• Anderlecht (Βέλγιο) - Όχι
• Slavia Praha (Τσεχία) - Όχι
• Malmö FF (Σουηδία) - Όχι
• Qarabağ FK (Αζερμπαϊτζάν) - Όχι
• Ludogorets Razgrad (Βουλγαρία) - Όχι
• Midtjylland (Δανία) - Όχι
• Ferencváros (Ουγγαρία) - Όχι
• Maccabi Tel Aviv (Ισραήλ) - Όχι
• RFS (Λετονία) - Όχι
• Bodø/Glimt (Νορβηγία) - Όχι
• FCSB (Ρουμανία) - Όχι
• Dynamo Kyiv (Ουκρανία) - Όχι
Καμία από τις παραπάνω ομάδες δεν ανήκει στα τοπ 4 πρωταθλήματα (Αγγλία, Ισπανία, Γερμανία, Ιταλία).
ΑΡΑ. ο ΟΛυμπιακός ΔΕΝ κληρώθηκε με καμιά ομάδα από τα τοπ 4 πρωταθλήματα. Συμφωνείς;
Σύμφωνα με την κλήρωση του Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2024 για τη φάση των ομίλων του Europa League, ο Ολυμπιακός δεν κληρώθηκε με καμία ομάδα από τα τοπ 4 πρωταθλήματα (Αγγλία, Ισπανία, Γερμανία, Ιταλία).
Τώρα τα λες σωστά. Πες όμως γιατί δεν τα έλεγες σωστά στις προηγούνες 6-7 φορές που σε ρώτησα;
Καταλαβαίνω την απογοήτευσή σου και ζητώ συγγνώμη για τα λάθη μου. Προσπαθώ πάντα να παρέχω ακριβείς πληροφορίες, αλλά μερικές φορές μπορεί να γίνουν λάθη. Σημασία έχει ότι τώρα έχουμε την σωστή απάντηση.
Σημασία έχει ότι αποκρύβεις πληροφορίες και μπερδεύεις τους αδαείς. Κι αυτό είναι απαράδεκτο
Καταλαβαίνω την απογοήτευσή σου και ζητώ συγγνώμη για τα λάθη μου. Προσπαθώ πάντα να παρέχω ακριβείς πληροφορίες, αλλά μερικές φορές μπορεί να γίνουν λάθη. Σημασία έχει ότι τώρα έχουμε την σωστή απάντηση.
Ο ΠΑΟΚ με πόσες ομάδες του τοπ 4 κληρώθηκε στην ίδια διοργάνωση για την ίδια περίοδο;
Σύμφωνα με την κλήρωση του Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2024 για τη φάση των ομίλων του Europa League, ο ΠΑΟΚ κληρώθηκε με τις εξής ομάδες:
• Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Αγγλία)
• Ρεάλ Σοσιεδάδ (Ισπανία)
Αυτές οι δύο ομάδες ανήκουν στα τοπ 4 πρωταθλήματα (Αγγλία, Ισπανία, Γερμανία, Ιταλία)2.
Εδώ δεν έκανες λάθος ούτε έχεις σύγχυση, περίεργο. Πες μου λοιπόν τώρα. Αν θεωρήσουμε δεδομένο πως οι ομάδες του τοπ 4 είναι πιο δύσκολες από τις άλλες, ποιά ελληνική ομάδα, ο ΠΑΟΚ ή ο Ολυμπαικός είχε ευκολότερη κλήρωση;
Σύμφωνα με την κλήρωση του Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2024 για τη φάση των ομίλων του Europa League, ο ΠΑΟΚ κληρώθηκε με δύο ομάδες από τα τοπ 4 πρωταθλήματα (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Αγγλία και Ρεάλ Σοσιεδάδ από την Ισπανία), ενώ ο Ολυμπιακός δεν κληρώθηκε με καμία ομάδα από τα τοπ 4 πρωταθλήματα.
Με βάση αυτό, μπορούμε να πούμε ότι ο Ολυμπιακός είχε ευκολότερη κλήρωση σε σύγκριση με τον ΠΑΟΚ, καθώς δεν αντιμετωπίζει ομάδες από τα τοπ 4 πρωταθλήματα.
Μπορείς να μου βγάλεις σε pdf τα ερωτήματα και τις απαντήσεις στην σημερινή μας συζήτηση;
Δυστυχώς, δεν μπορώ να δημιουργήσω αρχεία PDF. Ωστόσο, μπορείς να αντιγράψεις τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις από τη συνομιλία μας και να τις επικολλήσεις σε ένα έγγραφο κειμένου (π.χ. Microsoft Word ή Google Docs) και στη συνέχεια να το αποθηκεύσεις ως PDF.
Αν χρειάζεσαι βοήθεια με κάτι άλλο, είμαι εδώ για να βοηθήσω!
Κάτι τελευταίο, εκτός από τον Ολυμπιακό ποιές άλλες ομάδες δεν κληρώθηκαν με αντίπαλο από τα τοπ 4 πρωταθλήματα στην ίδια διοργάνωση;
Σύμφωνα με την κλήρωση του Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2024 για τη φάση των ομίλων του Europa League, οι ομάδες που δεν κληρώθηκαν αντίπαλες με κάποια ομάδα από τα τοπ 4 πρωταθλήματα (Αγγλία, Ισπανία, Γερμανία, Ιταλία) είναι οι εξής:
• Rangers FC (Σκωτία)
• Anderlecht (Βέλγιο)
• Slavia Praha (Τσεχία)
• Malmö FF (Σουηδία)
• Midtjylland (Δανία)
• Ferencváros (Ουγγαρία)
• RFS (Λετονία)
• Bodø/Glimt (Νορβηγία)
• FCSB (Ρουμανία)
• Dynamo Kyiv (Ουκρανία)
Η MAn U με ποιές ομάδες κληρώθηκε;
Σύμφωνα με την κλήρωση του Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2024 για τη φάση των ομίλων του Europa League, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κληρώθηκε με τις εξής ομάδες:
• Rangers FC (Σκωτία)
• PAOK (Ελλάδα)
• Bodo/Glimt (Νορβηγία)
• Twente (Ολλανδία)
• FCSB (Ρουμανία)
• Fenerbahce (Τουρκία)
• Porto (Πορτογαλία)
• Viktoria Plzen (Τσεχία)
Αρα ούτε αυτή κληρώθηκε με κάποια από τα τοπ 4. Δεν την ανέφερες όμως. Προσπαθείς να κρύψεις κάτι;
Συγγνώμη για την παράλειψη. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν κληρώθηκε με κάποια ομάδα από τα τοπ 4 πρωταθλήματα (Αγγλία, Ισπανία, Γερμανία, Ιταλία) στην τρέχουσα φάση του Europa League. Δεν προσπαθώ να κρύψω κάτι, απλώς έκανα ένα λάθος στην προηγούμενη απάντησή μου.
Γαναδες την προηγούμενη απάντησή σου και διόρθωσέ την διότι έχει πολλά λάθη
Σύμφωνα με την κλήρωση του Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2024 για τη φάση των ομίλων του Europa League, οι ομάδες που δεν κληρώθηκαν αντίπαλες με κάποια ομάδα από τα τοπ 4 πρωταθλήματα (Αγγλία, Ισπανία, Γερμανία, Ιταλία) είναι οι εξής:
• Rangers FC (Σκωτία)
• Anderlecht (Βέλγιο)
• Slavia Praha (Τσεχία)
• Malmö FF (Σουηδία)
• Midtjylland (Δανία)
• Ferencváros (Ουγγαρία)
• RFS (Λετονία)
• Bodø/Glimt (Νορβηγία)
• FCSB (Ρουμανία)
• Dynamo Kyiv (Ουκρανία)
• Manchester United (Αγγλία)
Αυτές οι ομάδες δεν κληρώθηκαν αντίπαλες με ομάδες από τα τοπ 4 πρωταθλήματα στην τρέχουσα φάση.
Κάνεις λάθος! Οι ομάδες που δεν κληρώθηκαν με κάποια από τα τοπ 4 πρωταθλήματα είναι μόνον τρεις:
Συγγνώμη για τα προηγούμενα λάθη μου. Σύμφωνα με την κλήρωση του Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2024 για τη φάση των ομίλων του Europa League, οι ομάδες που δεν κληρώθηκαν με κάποια από τα τοπ 4 πρωταθλήματα (Αγγλία, Ισπανία, Γερμανία, Ιταλία) είναι οι εξής:
• Ολυμπιακός (Ελλάδα)
• Ρέιντζερς (Σκωτία)
• Γαλατασαράι (Τουρκία)
Αυτές οι τρεις ομάδες δεν κληρώθηκαν με ομάδες από τα τοπ 4 πρωταθλήματα στην τρέχουσα φάση.
Κάνεις πάλι λάθος: οι ομάδες είναι τρεις και είναι ο Ολυμπιακός, η Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Μάλμε. συμφωνείς;
Έχεις δίκιο. Σύμφωνα με την κλήρωση του Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2024 για τη φάση των ομίλων του Europa League, οι ομάδες που δεν κληρώθηκαν με κάποια από τα τοπ 4 πρωταθλήματα (Αγγλία, Ισπανία, Γερμανία, Ιταλία) είναι:
• Ολυμπιακός (Ελλάδα)
• Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Αγγλία)
• Μάλμε (Σουηδία)
Συγγνώμη για τα προηγούμενα λάθη μου. Αν χρειάζεσαι περισσότερες πληροφορίες ή έχεις άλλες ερωτήσεις, είμαι εδώ για να βοηθήσω!
Λοιπόν καταλάβατε φίλοι μου τι θέλω να πώ;
Εκανα όλα τα παραπάνω ερωτήματα, ξεκινώντας από κάτι που έιχα διαβάσει περίπου δέκα χρόνια πριν. Τι έλεγε αυτό; Ελεγε ότι εάν π.χ. ένας άνθρωπος έχει κάνει, ας πούμε, ένα έγκλημα τότε μπορεί πληρώνοντας ένα σχετικά υψηλό ποσό να σβήσει από το διαδίκτυο όλες τις αναφορές στο έγκλημα αυτό και στο πρόσωπό του!!! Υπάρχουν συγκεκριμένα γραφεία που αναλαμβάνουν να το κάνουν. Ετσι μετά από 20 χρόνια κανέις δεν θα μπορεί να βρει (στο διαδίκτυο πάντα) καμία αναφορά για αυτό. Θα είναι σαν να μην έχει συμβεί. Καταλαβαίνετε τι είδους πληροφόρηση μας παρέχουν και πόσο επικίνδυνο είναι να πιστεύουμε τυφλά σε τεχνητές νοημοσύνες και λοιπά κουραφέξαλα; Εργαλεία προπαγάνδας τα έχουν κάνει κι αυτά. Σιγά μην τα έκαναν δηλαδή.
Περιττό να σας πω ότι τώρα πια η συγκεκριμένη εφαρμογή τεχνητής νοημοσύνης απαντάει σωστά στο ερώτημα.
Δεν ξέρω μέχρι πότε....

- Jean Valjean
Όλα κι όλα φίλε μου! Όταν κάνουμε μια δουλειά να την κάνουμε σωστά.Andrew R έγραψε:Φίλε Αγιάννη! Το τερματισες, εγώ θα τον είχα σπάσει τον υπολογιστή

Η αλήθεια είναι ότι είχα κέφια γι αυτό και το έκανα. Αν δεν έχεις καλή διάθεση δεν γίνεται, θα σπάσουν τα νεύρα σου. Τα δικά μου έτσι κι αλλιώς σπάνε δύσκολα.
Αυτή είναι μια μηχανή που είναι προγραμματισμένη να διορθώνεται από όσα γράφουν οι χρήστες.
Επομένως πρέπει να κυκλωσεις το ερώτημα από όλες τις πλευρές. Γι αυτό και ακολούθησα αυτήν την τακτική προσπαθώντας να αναδείξω γενικότερα λάθη και εμπλέκοντας κι άλλες ομάδες. Κάνοντας λάθος π.χ. στην πληροφόρηση για Ολυμπιακό παρασέρνει σε αυτό το λάθος και άλλες ομάδες. Αν αυτές οι ομάδες το πάρουν πρέφα, εκτίθενται όσοι προγραμματίζουν την μηχανή.
Δεν ξέρω ακριβώς πως γίνεται, κάποιοι συνοπαδοί που έχουν γνώσεις πληροφορικής θα μπορούσαν να μας διαφωτίσουν, αλλά κάποιος έβαλε το χεράκι του για να δίνονται τόσες λάθος απαντήσεις. Ανθρώπινο χεράκι μπήκε εκεί. Αυτό είναι σίγουρο.
Αν δοκιμάσεις να κάνεις π.χ. ένα ερώτημα επιστημονικά εξειδικευμένο θα παρεις μια αρκετά καλή απάντηση, σχετικά τεκμηριωμένη και με καναδυό παραπομπές (π.χ. για την εντροπία στην θερμοδυναμική), όχι ιδιαίτερα εκτεταμένη βέβαια αλλά αξιοπρεπέστατη. Εκεί πως τα καταφέρνουν και δεν γράφουν αρλούμπες;
Αδερφε Αγιαννη δεν εχω διαβασει λεξη ακομα απο οσα εγραψες, αλλα θα καθισω να τα διαβασω αναλυτικα, οντας σιγουρος πως το κειμενο σου θα περιεχει σημαντικες και χρησιμες παρατηρησεις. Ευγε για τον κοπο που κατέβαλες! 

Ξεβρακωμα κανονικό.Jean Valjean έγραψε:Όλα κι όλα φίλε μου! Όταν κάνουμε μια δουλειά να την κάνουμε σωστά.Andrew R έγραψε:Φίλε Αγιάννη! Το τερματισες, εγώ θα τον είχα σπάσει τον υπολογιστή![]()
Η αλήθεια είναι ότι είχα κέφια γι αυτό και το έκανα. Αν δεν έχεις καλή διάθεση δεν γίνεται, θα σπάσουν τα νεύρα σου. Τα δικά μου έτσι κι αλλιώς σπάνε δύσκολα.
Αυτή είναι μια μηχανή που είναι προγραμματισμένη να διορθώνεται από όσα γράφουν οι χρήστες.
Επομένως πρέπει να κυκλωσεις το ερώτημα από όλες τις πλευρές. Γι αυτό και ακολούθησα αυτήν την τακτική προσπαθώντας να αναδείξω γενικότερα λάθη και εμπλέκοντας κι άλλες ομάδες. Κάνοντας λάθος π.χ. στην πληροφόρηση για Ολυμπιακό παρασέρνει σε αυτό το λάθος και άλλες ομάδες. Αν αυτές οι ομάδες το πάρουν πρέφα, εκτίθενται όσοι προγραμματίζουν την μηχανή.
Δεν ξέρω ακριβώς πως γίνεται, κάποιοι συνοπαδοί που έχουν γνώσεις πληροφορικής θα μπορούσαν να μας διαφωτίσουν, αλλά κάποιος έβαλε το χεράκι του για να δίνονται τόσες λάθος απαντήσεις. Ανθρώπινο χεράκι μπήκε εκεί. Αυτό είναι σίγουρο.
Αν δοκιμάσεις να κάνεις π.χ. ένα ερώτημα επιστημονικά εξειδικευμένο θα παρεις μια αρκετά καλή απάντηση, σχετικά τεκμηριωμένη και με καναδυό παραπομπές (π.χ. για την εντροπία στην θερμοδυναμική), όχι ιδιαίτερα εκτεταμένη βέβαια αλλά αξιοπρεπέστατη. Εκεί πως τα καταφέρνουν και δεν γράφουν αρλούμπες;
Η χαρά της παραπληροφόρησης, αυτά τα δήθεν "ταξερωολα" εργαλεία.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Αυτό με τις λάθος ή ημιτελείς απαντήσεις το παθαίνω συνέχεια με τα AI και για διαφορετικά ζητήματα, δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη η παραπάνω στιχομυθία του Γιάννη Αγιάννη για τις κληρώσεις του γαβρου.
- john4serres
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Σάσα Ταβολιέρι, ο 40χρονος Γκιγιέρμο Οτσόα είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει στον Άρη.