Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευση από nunies4 »

Έχει να κάνει με την σχέση του Ιβάν με την Ρωσία και την τωρινή κατάσταση η είναι άσχετος συσχετισμός;
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

joshua έγραψε:Μα αυτο λεω pan,οτι δεν ειναι οικονομικο το θεμα,θεμα εκνευρισμου λογω χειρισμου υποθεσεων απο τους υφισταμενους του λεω πως πιστευω οτι ειναι. Βεβαια τον Ζαμπα πχ στον ΠΑΟΚ αυτος ουσιαστικα τον εφερε...
Θέλω να έχω την ψευδαίσθηση ότι δεν έχουν γίνει αυτές η δύο προσθήκες ακόμα γιατί είναι οικονομοτεχνικο και θέμα διαπραγμάτευσης με τους παίκτες όπου δεν θέλουμε . Και όχι κάποιο καπρίτσιο η εκνευρισμός . Μαζεύτηκε πολύ το κόστος των μισθών και οι μεταγραφές που έχουν γίνει που νομίζω είναι τρεις ,λεφτά σε ομάδες ,βγαίνουν από τις πωλήσεις . Δεν πιστεύω ότι θα αργήσουν να φύγουν αυτοί που δεν θέλουμε που είναι η εξής δύο τα αγκάθια Ζάμπα - Μουργκ .1.300.000 κοστίζουν συν τα λεφτά της πώλησης του Αγκουστο ,θα υπάρχει χώρος για προσθήκες. Ο Νινουα θα μας κάτσει στον σβέρκο.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Όχι, μόνο τα του οίκου μας
renegade

Δημοσίευση από renegade »

joshua έγραψε:Δεν ειναι τα στοπερ το προβλημα στο ροστερ,τουλαχιστον οχι τοσο μεγαλο,οσο αυτο μεσοεπιθετικα.
Συγνώμη αλλά ο ΠΑΟΚ έχασε μια πρόκριση γιατί η σειρά ξεκίνησε από το 0-1 αντί 0-0 λόγω μιας ερασιτεχνικης αντιδρασης ενός πολύ μετρίου παίκτη για αυτό το επίπεδο
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ο ΠΑΟΚ επισης εχασε μια προκριση γιατι εκανε μια τελικη στην εστια...Εκτος αυτου το σχολιο αφορα πλεον το ελληνικο πρωταθλημα οπου για τους στοχους που εχουμε πιο πολυ κινδυνευουμε να τους χασουμε απο την επιθεση παρα απο την αμυνα.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

joshua έγραψε:Ο ΠΑΟΚ επισης εχασε μια προκριση γιατι εκανε μια τελικη στην εστια...Εκτος αυτου το σχολιο αφορα πλεον το ελληνικο πρωταθλημα οπου για τους στοχους που εχουμε πιο πολυ κινδυνευουμε να τους χασουμε απο την επιθεση παρα απο την αμυνα.
Πάντως πέρσι, το έχασε 100% από την άμυνα. Βασικά και τη δεύτερη και τη τρίτη θέση από την άμυνα κόντεψε να τη χάσει..
Να θυμίσω απλά πως στο τέλος της κανονικής διάρκειας, είχαμε τη καλύτερη επίθεση αλλά και τη 5η χειρότερη άμυνα ανάμεσα στους πρώτους 6, σε ισοβαθμία με τον ΠΑΣ.
Όπως επίσης για τα προκριματικά που αναφέρεσαι, είναι πολύ διαφορετικό να χάνεις 1-0 στα 40 δευτερόλεπτα και 2-0 στη πρώτη σοβαρή αντεπίθεση του αντιπάλου, παρά να είναι το ματς 0-0 και να έχεις τον έλεγχο.

Τέλος ποιος τολμάει να πει πως η φετινή άμυνα είναι καλύτερη της περσινής;
Έφυγε ο Πασχαλάκης, ήρθε ο Κοτάρσκι.
Έφυγε ο Κρέσπο, ήρθε ο κανένας.
Έφυγε ο Βαρέλα, ήρθε ο Νάσμπεργκ.
Έφυγε ο Μιχάι, ήρθε ο Κάργας.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Εμενα παντως παιδια και η περσυνη και λιγοτερο η προπερσυνη χρονια η επιθεση μας δεν μου αρεσει. 3-4μευκαιριες σε ματς με 80% κατοχη. Και χωρις μπισε δεν ξεραμε απλα τι να κανουμε την μπαλα.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

joshua έγραψε:Ο ΠΑΟΚ επισης εχασε μια προκριση γιατι εκανε μια τελικη στην εστια...Εκτος αυτου το σχολιο αφορα πλεον το ελληνικο πρωταθλημα οπου για τους στοχους που εχουμε πιο πολυ κινδυνευουμε να τους χασουμε απο την επιθεση παρα απο την αμυνα.
Διαφωνώ και δεν υπάρχει καλύτερο παράδειγμα της Κούλας των τελευταίων ετών που είχε μεσοεπιθετικη γραμμή με παίκτες όπως ο λιβαγια,ο λιβαι, ο Τσουμπερ,ο Αραούχο αλλά την κρεμούσε η αμυντική της γραμμή όπου η διαφορά ποιότητας ήταν τεράστια .
Ομάδα όπου έχει στην τετράδα της άμυνας βασικούς τους Ράφα, λύρα, Νεσμπεργκ ή κάργα έχει ταβάνι τρίτη τετραρη θεση
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μα δεν ειπε κανεις οτι ειμαστε σουπερ στην αμυνα. Αντιστοθχα προβλήματα εχουμε και εχεις γραψει και εσυ οτι εχουμε τη πιο ακίνδυνη μεσοεπιθετικη γραμμή. Καπως ετσι αν επρεπε να κανω μια κινηση εγω θα την εκανα εκει. Μακαρι να μπορουσαμε να κανουμε και αλλες.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Ο ΠΑΟΚ έχασε πρόκριση επειδή έφαγε γκολ στο πρώτο λεπτό έχοντας μπροστά του 180+ λεπτά με ημιεπαγγελματική ομάδα?

Ρε συ.. άμα είναι από δω και πέρα στο 1-0 να το ληγουμε.

Μήπως μιλάμε για τη Σπαρτανς Μάλτας?

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Καποτεστην Τούμπα με τα χωριά παρακαλούσανε να κάνει καμία λαλακια η άμυνα στην αρχή του αγώνα γιατί τότε ήμασταν σίγουροι ότι θα βλέπαμε μπάλα και ένα σκορ 4-1 5-1.

Την άμυνα την χρειάζεσαι στα ντέρμπι. Την επίθεση παντού.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Blackgr4 έγραψε:
Πάντως πέρσι, το έχασε 100% από την άμυνα. Βασικά και τη δεύτερη και τη τρίτη θέση από την άμυνα κόντεψε να τη χάσει..
Να θυμίσω απλά πως στο τέλος της κανονικής διάρκειας, είχαμε τη καλύτερη επίθεση αλλά και τη 5η χειρότερη άμυνα ανάμεσα στους πρώτους 6, σε ισοβαθμία με τον ΠΑΣ.
Όπως επίσης για τα προκριματικά που αναφέρεσαι, είναι πολύ διαφορετικό να χάνεις 1-0 στα 40 δευτερόλεπτα και 2-0 στη πρώτη σοβαρή αντεπίθεση του αντιπάλου, παρά να είναι το ματς 0-0 και να έχεις τον έλεγχο.

Να την δούμε πρώτα και θα την κρίνουμε μετά.

Εκτός αν κρίθηκε από 2 ματς

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

Jules Winnfield έγραψε:
NikLiverpool έγραψε:Ορισμένοι πάντως πραγματικά έχετε δημιουργήσει μια δικιά σας πραγματικότητα και απαιτείτε η ομάδα να κάνει τα ίδια:

Δεν κάνει λέει ο Ρικάρντο γιατί ούτε στην πρωην ομάδα του έπαιζε. Χώρια που τον παίκτη ακόμα δεν τον έχουμε δει έχει δηλωθεί πολλές φορές ότι ήταν σε δυσμένεια και δεν έπαιζε γιατί είχε συμφωνήσει ήδη με τον ΠΑΟΚ.
Ντάντας, παίκτης που τον ήθελε η Μπαγερν αλλά δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ απο δύο παιχνίδια.
Κουαλιάτα, πιτσιρικάς απο την άλλη άκρη του κόσμου περιμένουμε να προσαρμοστεί σε δύο βδομάδες και να γαμάει και να δέρνει.
Ναρέι λέει απο Β Γερμανίας. Σας πληροφορώ ότι Β Γερμανίας ο ΠΑΟΚ πρώτος δεν έβγαινε.
Άλλος ζητάει και άλλο στοπερ. Ινγκανσον, Νασμπεργκ, Μιχαηλίδης, Κουλεριάκης, Κάργας. (Μιχάι ακόμα εδώ Btw). Ομάδα που παίζει με 2 στόπερ αλλά δεν γαμείς.
Α να μην ξεχάσω και το αριστερό εξτρέμ που παίζει μόνο ασβέστη. Άλλο βέβαια που ο Λούτσε δεν έχει παίξει ποτέ έτσι. Εμείς το θέλουμε.

Για να το κλείσω ούτε και εγώ είμαι αμάν ευχαριστημένος. Έχω παράπονα και ενστάσεις κυρίως για τον προπονητή. Αλλά είμαι περίεργος να δω αν αυτή η προσσέγγιση που κλείνει πολύ λογική μέσα της μπορεί να δουλέψει.

Ας στηρίξουμε όλοι λίγο την ομάδα και ας σταματήσουμε να τα περιμένουμε όλα απο τον δισσεκατομυριούχο όπως γράφτηκε εδώ μέσα με άπειρη ειρωνία.

Και κυρίως σταματήστε να βιάζετε την λογική. Τα ίδια ακούγαμε και όταν είχαν έρθει οι παίκτες του double και είδαμε που πήγε το πράγμα.
Όσες σφαλιάρες και να φας εσύ ,δε συνέρχεσαι...Υπάρχει ακόμη άνθρωπος που περιμένει να δει τον Ρικάρντο!!!

Δε θα τον δεις ούτε σε φιλικό.

Ποδοσφαιρικά επιχειρήματα βλέπω.

Fuck logic.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

sourmenetes έγραψε:
Blackgr4 έγραψε:

Να την δούμε πρώτα και θα την κρίνουμε μετά.

Εκτός αν κρίθηκε από 2 ματς

Ο καθένας κρίνει με τα δικά του μάτια.
Κάποιος για να καταλάβει αν ο Κάργας είναι πιο αργός του 36χρονου Κρέσπο (άρα δεν βολεύεται να μαρκάρει ψηλά), χρειάζεται 5 άντε 10 λεπτά. Άλλος μπορεί να θέλει μια ολόκληρη σεζόν. Καμία αντίρρηση από μένα.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Δεν είμαστε τυφλοί.

Αυτό δε σημαίνει ότι στο σύνολο, σαν αμυντική λειτουργία, θα κριθούν από τα 2 ματς.

Σίγουρα τα δείγματα δεν ήταν καλα.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”