Μεταγραφές καλοκαιριού III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
alexgarcia6

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

[youtube]oP3YJHi_lE8[/youtube]
:lol: :lol: :lol: αφιερωμενο … δώστε τον κουτσια και παρτε καναν 32αρη ακομα για φορ. Τραγικη η κατασταση λεμεεεεε
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Όσο περνάνε πάντως οι ώρες και δεν υπάρχει συνέχεια στα σενάρια ουτε στο εσωτερικό ουτε σε διεθνή μεσα αυξάνονται δυστυχώς οι πιθανοτητες να έχουμε νέες περιπτώσεις τύπου Κλααεσον που μόνο εμείς πιστεύαμε ότι ενδιαφερόμαστε…
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Από που προκύπτει ότι τον πουλάμε τον Κούτσια?
Εδώ δεν έχουμε βρει ακόμα λύση στον τραυματισμό του Ολιβέιρα.
soigol

Δημοσίευση από soigol »

Όταν εθιζεσαι σε ένα επίπεδο , μιζέριας , γκρίνιας, κριτικής θέλεις να το πας ένα βήμα παραπάνω γιατί παύει πλέον να σε ικανοποιεί.
Άρα το πουλάμε τον Κουτσια μας το προσφέρει αυτό άρα το λέμε

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Dark Knight

Δημοσίευση από Dark Knight »

Εγώ πάλι δεν πιστεύω ότι θα έρθει κάποιος από αυτούς που ακούστηκαν. Αν ήταν θα έλεγαν ότι συμφώνησε και έρχεται. Πιστεύω ότι τελευταία κυριολεκτικά στιγμή θα έρθει ό,τι κάτσει σε συνθήκες πανικού! Κυριολεκτικά μία 100% ΠΑΟΚ κατάσταση!
renegade

Δημοσίευση από renegade »

jibbie έγραψε:
renegade έγραψε:[quote="jibbie"
renegade έγραψε:Το αριστερό εξτρέμ ( που δεν θα είναι εξτρέμ) θα είναι το δεκαρι που λέει ο ρειν,ενώ ο κοντός θα παίζει περισσότερο ως περιφερειακός στον ρόλο που θα είχε ο Τζοβινκο.

Αν έρθει και ο σιντλει,πλέον το παζλ ολοκληρώνεται με έναν αριστερό Μπακ που παίζει πολύ ψηλά.
Το κακό είναι ότι αυτή τη στιγμή ο Βραζιλιάνος δεν έδειξε σε πολύ καλή φυσική κατάσταση,αλλά αν βελτιωθεί είναι πολύ δυνατός παίκτης.

παιδια δεν ξερω που τα βρηκατε αυτα για την φυσικη κατασταση. ο τυπος τα τελευταια 2 χρονια εχει περισσοτερα τρεξιματα απο οσους εχουμε, κι απο οσους ακουστηκαν για να ερθουν ;)
Δες το τελευταίο παιχνίδι που έπαιξε και θα καταλαβεις
να καταλαβω τι; δεν ξερω αν εννοεις το παιχνιδι με την Inhulets, θεωρω πως οχι, γιατι επαιξε ενα 5λεπτο, οποτε δεν μπορουν να βγουν συμπερασματα, σοβαρο παιδι εισαι :mrgreen:

στο τελευταιο 45λεπτο που πηρε με την Ιντερ, αν και μιλαμε για φιλικο με οτι αυτο συνεπαγεται, ειχε 76% επιτυχημενες ενεργειες, ειχε τις περισσοτερες κερδισμενες μονομαχιες κι εκανε 2 progressive runs σε 45 λεπτα. κι αντε αυτο ειναι ενα παιχνιδι, παρεθεσα ολα τα νουμερα συγκριτικα και με τους υπολοιπους μερικες σελιδες πισω, για περιοδο 2 ετων. στη διαθεση σου ειναι, δες τα. το οτι ποτε δεν ηταν το ατου του η φυσικη κατασταση, δε σημαινει οτι εχει κακη φυσικη κατασταση. ειδικα σε σχεση με τους υπολοιπους στοχους μας.[/quote]
Στο παιχνίδι με την Μινατζ έκανε σπριντ 20 μέτρα και περπατούσε 2 λεπτά για να συνέλθει. Ήταν ξεκάθαρο ότι δεν είναι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση.
Αυτό βέβαια δν λέει τίποτα από μόνο του
JohnEconomist

Δημοσίευση από JohnEconomist »

Dark Knight έγραψε:
Magpies4 έγραψε:Ο Κούτσιας με την Ριέκα έπρεπε να μπεί πιό νωρίς.

Επίσης αντι του Γιαπωνέζου έπρεπε να χρησιμοποιείται ο Ντέλιας, αντί του Εσίτι ο Τσιγγάρας και στα δεξιά ο Λύρατζης. Μόνον έτσι αυτά τα παιδιά μπορεί να δείξουν τί μπορούν να κάνουν και να ανεβάσουν την αξία τους. Δεν υπάρχει λόγος να παίζουν αυτοί που επιλέγονται από τον Λούτσο. Ο Τέιλορ νομίζω μόνο εξτρέμ μπορεί να παίξει και δεν έχω ιδέα γιατί λογίζεται ως μπάκ. Θα χρειαστεί πολυ δουλειά (ντουλιά) για να μάθει πώς αμύνεται ένας δεξιός ακραίος.
Συμφωνώ στην χρησιμοποίηση Ντέλια, Τσιγγάρα, Λύρατζη έναντι Ιάπωνα, Εσίτι, Τέϊλορ. Χίλιες φορές τα παιδιά από τις ακαδημίες!
Συμφωνώ απολύτως και τα έχω γράψει και εγώ, εδώ. Ωστόσο, θέλω να προσθέσω και κάτι άλλο:

Είναι ευθύνη της ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ να ξεκαθαρίσει στον Λουτσέσκου και στον κάθε Λουτσέσκου και εξαρχής, για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις, ότι κάτι τέτοιο είναι η βαθιά στρατηγική της ομάδας. Εαν ΔΕΝ το έχει κάνει, τότε η ΔΙΟΙΚΗΣΗ φάσκει και αντιφάσκει σε αυτά που λέει και αυτά που εξαγγέλλει και πρέπει να ασκήσουμε δριμεία κριτική στη ΔΙΟΙΚΗΣΗ, γιατί διοικεί όπως νάναι.

Αν όμως τα έχει ξεκαθαρίσει στον Λουτσέσκου και αυτός συνεχίζει να κάνει του κεφαλιού του, ο Λουτσέσκου πρέπει να απομακρυνθεί, οπωσδήποτε στο τέλος της περιόδου.

Το ζήτημα είναι εξαιρετικά σημαντικό και κάποιος πρέπει να αναλάβει την ευθύνη.
Άβαταρ μέλους
Darklord67

Δημοσίευση από Darklord67 »

Προβλέπω και "Μεταγραφές καλοκαιριού IV"
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Τον rain που αποδεδειγμένα έχει πληροφορηση, τον διάβασε κανείς ότι ΑΥΤΟΙ είναι οι στόχοι; Τι άρνηση και μίρλα είναι αυτή;
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Αντε να πάει 1 Σεπτεμβρίου να τελειώνει αυτό το παραμύθι με τις μεταγραφές.... Βασικά να τελειώσει γενικά όλο αυτό το γαϊτανάκι είτε 1η είτε 15 Σεπτεμβρίου....

:redcard: :redcard: :redcard:
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Για επιθετικό δεν ακούω τίποτα,

πλην των γνωστών.

Εκεί θέλει ξήλωμα (σε λεφτά) και ζορίζεται η σκάουτινγκ τιμ;
AntreasG4

Δημοσίευση από AntreasG4 »

οι μερες τελειωνουν...
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

JohnEconomist έγραψε:
Dark Knight έγραψε:
Magpies4 έγραψε:Ο Κούτσιας με την Ριέκα έπρεπε να μπεί πιό νωρίς.

Επίσης αντι του Γιαπωνέζου έπρεπε να χρησιμοποιείται ο Ντέλιας, αντί του Εσίτι ο Τσιγγάρας και στα δεξιά ο Λύρατζης. Μόνον έτσι αυτά τα παιδιά μπορεί να δείξουν τί μπορούν να κάνουν και να ανεβάσουν την αξία τους. Δεν υπάρχει λόγος να παίζουν αυτοί που επιλέγονται από τον Λούτσο. Ο Τέιλορ νομίζω μόνο εξτρέμ μπορεί να παίξει και δεν έχω ιδέα γιατί λογίζεται ως μπάκ. Θα χρειαστεί πολυ δουλειά (ντουλιά) για να μάθει πώς αμύνεται ένας δεξιός ακραίος.
Συμφωνώ στην χρησιμοποίηση Ντέλια, Τσιγγάρα, Λύρατζη έναντι Ιάπωνα, Εσίτι, Τέϊλορ. Χίλιες φορές τα παιδιά από τις ακαδημίες!
Συμφωνώ απολύτως και τα έχω γράψει και εγώ, εδώ. Ωστόσο, θέλω να προσθέσω και κάτι άλλο:

Είναι ευθύνη της ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ να ξεκαθαρίσει στον Λουτσέσκου και στον κάθε Λουτσέσκου και εξαρχής, για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις, ότι κάτι τέτοιο είναι η βαθιά στρατηγική της ομάδας. Εαν ΔΕΝ το έχει κάνει, τότε η ΔΙΟΙΚΗΣΗ φάσκει και αντιφάσκει σε αυτά που λέει και αυτά που εξαγγέλλει και πρέπει να ασκήσουμε δριμεία κριτική στη ΔΙΟΙΚΗΣΗ, γιατί διοικεί όπως νάναι.

Αν όμως τα έχει ξεκαθαρίσει στον Λουτσέσκου και αυτός συνεχίζει να κάνει του κεφαλιού του, ο Λουτσέσκου πρέπει να απομακρυνθεί, οπωσδήποτε στο τέλος της περιόδου.

Το ζήτημα είναι εξαιρετικά σημαντικό και κάποιος πρέπει να αναλάβει την ευθύνη.
Εδώ έχεις απόλυτο δίκιο. Και δεν εννοώ στην απομάκρυνση φυσικά. Εννοώ στο ότι η διοίκηση πρέπει να θέσει στον εκάστοτε προπονητή το μακροπροθεσμο σχέδιο της για τις ακαδημίες. Δεν μπορεί να βάζεις λεφτά στις ακαδημίες και να τους αφήνεις ελεύθερους χωρίς καν να τους δεις. Το θετικό είναι ο ΠΑΟΚ Β που σίγουρα φέτος κάποιους θα δεις και θα κρίνεις.

Αλλά ποιος θα το πει αυτό όταν όλοι με το που ήρθε ο λουτσεσκου ανακουφιστηκαν αφού του φόρτωσαν και μισή από την δουλειά τους; Στρατηγικός σχεδιασμός; ο λουτσεσκου. Επικοινωνία; ο λουτσεσκου. Απάντηση στην προπαγάνδα; ο λουτσεσκου. Αγωνιστικό; ο λουτσεσκου.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Κι όμως,
Με τις κινήσεις που θα ολοκληρωθούν όπως και να χει 31 Αυγούστου,
Συν τις επιστροφές των : Αουγκουστο Ινγασον για να μην ξεχνιόμαστε,
Συν τις επιστροφές Ιανουαρίου: Ζαμπα και τις προσθήκες στης 31 Ιανουαρίου :mrgreen:
Άποψη μου είναι και πείτε οτι θέλετε άποψή μου είναι...
Φέτος χτυπάμε Νταμπλ και στους16 τουλάχιστον κονφερενς.
Βγείτε και πείτε τώρα ότι ο ΠΑΟΚ ξεπουλάει ακουγεστε.
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

seaman έγραψε:
Εκτιμώ ότι δεν θα αλλάξει η πολιτική της Ομάδας και δεν θα δούμε το ανοιχτό πουγκί που βγάζει εκατομμύρια.
Οι ποδοσφαιριστές που γράφτηκαν είναι καλές περιπτώσεις.
Μεταξύ Sidcley και Boril με τα χίλια θα προτιμούσα τον Βραζιλιάνο. Έχω εμπιστοσύνη στον Rasvan ότι την αμυντική συνοχή ξέρει να τη φτιάξει. Στο τελευταίο τρίτο όμως του γηπέδου για να φτιάξεις φάσεις και να καταλήγουν και σε γκολ χρειάζεται ποιότητα και εκεί από τον Τσέχο δεν μπορεί να έχεις τέτοιες απαιτήσεις. Οι ετήσιες αποδοχές του Sidcley είναι βατές (γύρω στα 500Κ) και ελπίζω στην περίπτωσή μας να μην ζητηθεί loan fee από τους Ουκρανούς.
Και μόνο που μας ενδιαφέρει μη κοινοτικός για τη θέση, με οδηγεί στο συμπέρασμα πως θα έχουμε και άλλες ανακατατάξεις στο ρόστερ.
Για τον Mitrita αν πετύχουμε τη ρήτρα αγοράς των 2 εκ. δολαρίων, που είχαν βάλλει οι Άραβες, πάλι θα μιλάμε για πολύ νορμάλ περίπτωση. Δεν ξέρω το τι παίζει με την εφορία στο MLS, αλλά και το συμβόλαιο των 1.1 εκ. δολαρίων, σε μικτές αποδοχές, νορμάλ μου κάθεται. Πιστεύω πως θα πέσει και σκόντο για να επιστρέψει Ευρώπη. Στη Ρουμανία τον περιμένουν απόψε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει το παιχνίδι της Κραϊόβα. Να δούμε αν θα πάει. Πιστεύω ότι αν έχει ψηθεί με εμάς και τα βρούμε και με τους Αμερικάνους, έχουν τον τρόπο να δικαιολογήσουν τη μη επιστροφή του, καθώς έχει δημιουργηθεί ντόρος γύρω από αυτή.
Με αυτούς τους δύο νομίζω ότι συμπληρώνεις βασικά κενά και έχεις την ευχέρεια, χωρίς άγχος, να παρακολουθείς το μεταγραφικό παζάρι για να συμπληρώσεις και τα υπόλοιπα.
Ναι σε ευχαριστώ για την αξιολόγηση και εγώ από αυτά που ακούω δεξιά αριστερά από άτομα που ασχολούνται είναι ότι μάλλον μέχρι την Τρίτη θα έχουμε πάρει αυτούς τους δύο δανεικούς με οψιον για αρχή. Είναι εφικτές περιπτώσεις τελειώνουν γρήγορα άμα θέλουμε. Εκτός αν υπάρχουν παραπλανητικές διαρροές συνέχεια για να κρατιέται και ο κόσμος ζεστός και εμείς στην πραγματικότητα δουλεύουμε άλλες περιπτώσεις κάτω από άκρα μυστικότητα και όλο περιμένουμε γιατί όσο πλησιάζει ο καιρός και περνάει ξεφυτρώνουν ευκαίριες καλύτερες σαν μανιτάρια
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”