να καταλαβω τι; δεν ξερω αν εννοεις το παιχνιδι με την Inhulets, θεωρω πως οχι, γιατι επαιξε ενα 5λεπτο, οποτε δεν μπορουν να βγουν συμπερασματα, σοβαρο παιδι εισαιjibbie έγραψε:Δες το τελευταίο παιχνίδι που έπαιξε και θα καταλαβειςrenegade έγραψε:[quote="jibbie"renegade έγραψε:Το αριστερό εξτρέμ ( που δεν θα είναι εξτρέμ) θα είναι το δεκαρι που λέει ο ρειν,ενώ ο κοντός θα παίζει περισσότερο ως περιφερειακός στον ρόλο που θα είχε ο Τζοβινκο.
Αν έρθει και ο σιντλει,πλέον το παζλ ολοκληρώνεται με έναν αριστερό Μπακ που παίζει πολύ ψηλά.
Το κακό είναι ότι αυτή τη στιγμή ο Βραζιλιάνος δεν έδειξε σε πολύ καλή φυσική κατάσταση,αλλά αν βελτιωθεί είναι πολύ δυνατός παίκτης.
παιδια δεν ξερω που τα βρηκατε αυτα για την φυσικη κατασταση. ο τυπος τα τελευταια 2 χρονια εχει περισσοτερα τρεξιματα απο οσους εχουμε, κι απο οσους ακουστηκαν για να ερθουν
Συμφωνώ απολύτως και τα έχω γράψει και εγώ, εδώ. Ωστόσο, θέλω να προσθέσω και κάτι άλλο:Dark Knight έγραψε:Συμφωνώ στην χρησιμοποίηση Ντέλια, Τσιγγάρα, Λύρατζη έναντι Ιάπωνα, Εσίτι, Τέϊλορ. Χίλιες φορές τα παιδιά από τις ακαδημίες!Magpies4 έγραψε:Ο Κούτσιας με την Ριέκα έπρεπε να μπεί πιό νωρίς.
Επίσης αντι του Γιαπωνέζου έπρεπε να χρησιμοποιείται ο Ντέλιας, αντί του Εσίτι ο Τσιγγάρας και στα δεξιά ο Λύρατζης. Μόνον έτσι αυτά τα παιδιά μπορεί να δείξουν τί μπορούν να κάνουν και να ανεβάσουν την αξία τους. Δεν υπάρχει λόγος να παίζουν αυτοί που επιλέγονται από τον Λούτσο. Ο Τέιλορ νομίζω μόνο εξτρέμ μπορεί να παίξει και δεν έχω ιδέα γιατί λογίζεται ως μπάκ. Θα χρειαστεί πολυ δουλειά (ντουλιά) για να μάθει πώς αμύνεται ένας δεξιός ακραίος.
Εδώ έχεις απόλυτο δίκιο. Και δεν εννοώ στην απομάκρυνση φυσικά. Εννοώ στο ότι η διοίκηση πρέπει να θέσει στον εκάστοτε προπονητή το μακροπροθεσμο σχέδιο της για τις ακαδημίες. Δεν μπορεί να βάζεις λεφτά στις ακαδημίες και να τους αφήνεις ελεύθερους χωρίς καν να τους δεις. Το θετικό είναι ο ΠΑΟΚ Β που σίγουρα φέτος κάποιους θα δεις και θα κρίνεις.JohnEconomist έγραψε:Συμφωνώ απολύτως και τα έχω γράψει και εγώ, εδώ. Ωστόσο, θέλω να προσθέσω και κάτι άλλο:Dark Knight έγραψε:Συμφωνώ στην χρησιμοποίηση Ντέλια, Τσιγγάρα, Λύρατζη έναντι Ιάπωνα, Εσίτι, Τέϊλορ. Χίλιες φορές τα παιδιά από τις ακαδημίες!Magpies4 έγραψε:Ο Κούτσιας με την Ριέκα έπρεπε να μπεί πιό νωρίς.
Επίσης αντι του Γιαπωνέζου έπρεπε να χρησιμοποιείται ο Ντέλιας, αντί του Εσίτι ο Τσιγγάρας και στα δεξιά ο Λύρατζης. Μόνον έτσι αυτά τα παιδιά μπορεί να δείξουν τί μπορούν να κάνουν και να ανεβάσουν την αξία τους. Δεν υπάρχει λόγος να παίζουν αυτοί που επιλέγονται από τον Λούτσο. Ο Τέιλορ νομίζω μόνο εξτρέμ μπορεί να παίξει και δεν έχω ιδέα γιατί λογίζεται ως μπάκ. Θα χρειαστεί πολυ δουλειά (ντουλιά) για να μάθει πώς αμύνεται ένας δεξιός ακραίος.
Είναι ευθύνη της ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ να ξεκαθαρίσει στον Λουτσέσκου και στον κάθε Λουτσέσκου και εξαρχής, για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις, ότι κάτι τέτοιο είναι η βαθιά στρατηγική της ομάδας. Εαν ΔΕΝ το έχει κάνει, τότε η ΔΙΟΙΚΗΣΗ φάσκει και αντιφάσκει σε αυτά που λέει και αυτά που εξαγγέλλει και πρέπει να ασκήσουμε δριμεία κριτική στη ΔΙΟΙΚΗΣΗ, γιατί διοικεί όπως νάναι.
Αν όμως τα έχει ξεκαθαρίσει στον Λουτσέσκου και αυτός συνεχίζει να κάνει του κεφαλιού του, ο Λουτσέσκου πρέπει να απομακρυνθεί, οπωσδήποτε στο τέλος της περιόδου.
Το ζήτημα είναι εξαιρετικά σημαντικό και κάποιος πρέπει να αναλάβει την ευθύνη.
Ναι σε ευχαριστώ για την αξιολόγηση και εγώ από αυτά που ακούω δεξιά αριστερά από άτομα που ασχολούνται είναι ότι μάλλον μέχρι την Τρίτη θα έχουμε πάρει αυτούς τους δύο δανεικούς με οψιον για αρχή. Είναι εφικτές περιπτώσεις τελειώνουν γρήγορα άμα θέλουμε. Εκτός αν υπάρχουν παραπλανητικές διαρροές συνέχεια για να κρατιέται και ο κόσμος ζεστός και εμείς στην πραγματικότητα δουλεύουμε άλλες περιπτώσεις κάτω από άκρα μυστικότητα και όλο περιμένουμε γιατί όσο πλησιάζει ο καιρός και περνάει ξεφυτρώνουν ευκαίριες καλύτερες σαν μανιτάριαseaman έγραψε:
Εκτιμώ ότι δεν θα αλλάξει η πολιτική της Ομάδας και δεν θα δούμε το ανοιχτό πουγκί που βγάζει εκατομμύρια.
Οι ποδοσφαιριστές που γράφτηκαν είναι καλές περιπτώσεις.
Μεταξύ Sidcley και Boril με τα χίλια θα προτιμούσα τον Βραζιλιάνο. Έχω εμπιστοσύνη στον Rasvan ότι την αμυντική συνοχή ξέρει να τη φτιάξει. Στο τελευταίο τρίτο όμως του γηπέδου για να φτιάξεις φάσεις και να καταλήγουν και σε γκολ χρειάζεται ποιότητα και εκεί από τον Τσέχο δεν μπορεί να έχεις τέτοιες απαιτήσεις. Οι ετήσιες αποδοχές του Sidcley είναι βατές (γύρω στα 500Κ) και ελπίζω στην περίπτωσή μας να μην ζητηθεί loan fee από τους Ουκρανούς.
Και μόνο που μας ενδιαφέρει μη κοινοτικός για τη θέση, με οδηγεί στο συμπέρασμα πως θα έχουμε και άλλες ανακατατάξεις στο ρόστερ.
Για τον Mitrita αν πετύχουμε τη ρήτρα αγοράς των 2 εκ. δολαρίων, που είχαν βάλλει οι Άραβες, πάλι θα μιλάμε για πολύ νορμάλ περίπτωση. Δεν ξέρω το τι παίζει με την εφορία στο MLS, αλλά και το συμβόλαιο των 1.1 εκ. δολαρίων, σε μικτές αποδοχές, νορμάλ μου κάθεται. Πιστεύω πως θα πέσει και σκόντο για να επιστρέψει Ευρώπη. Στη Ρουμανία τον περιμένουν απόψε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει το παιχνίδι της Κραϊόβα. Να δούμε αν θα πάει. Πιστεύω ότι αν έχει ψηθεί με εμάς και τα βρούμε και με τους Αμερικάνους, έχουν τον τρόπο να δικαιολογήσουν τη μη επιστροφή του, καθώς έχει δημιουργηθεί ντόρος γύρω από αυτή.
Με αυτούς τους δύο νομίζω ότι συμπληρώνεις βασικά κενά και έχεις την ευχέρεια, χωρίς άγχος, να παρακολουθείς το μεταγραφικό παζάρι για να συμπληρώσεις και τα υπόλοιπα.