Gospi έγραψε:Ο Σεμεδο εχει ωραιο σωματοτυπο. Να δειτε που θα τους βγει λαχειο ο δολοφονος...
γμτ
Και φυσικα ο Σα ειναι εξαιρετικος...
Μονο αυτον θα ηθελα σε μας.
Τι ωραίο σωματοτυπο ρε,σαν γκόμενά με περιφέρεια είναι.
Gospi έγραψε:Ο Σεμεδο εχει ωραιο σωματοτυπο. Να δειτε που θα τους βγει λαχειο ο δολοφονος...
γμτ
Και φυσικα ο Σα ειναι εξαιρετικος...
Μονο αυτον θα ηθελα σε μας.
Ετσι ακριβως...renegade έγραψε:Να περάσουν Γιουρόπα αν θέλουμε βαθμούς.
Αν μπει πλέι οφ ο γάβρος τσιμπάει το ταλιρακι.
Γιατί να θέλω να πάρει ο έμπορας τα πέντε ζεστά?
Κυριως για να έχει 6 η κι 8 δυνατά ματς μεσα στη χρονιάrenegade έγραψε:Να περάσουν Γιουρόπα αν θέλουμε βαθμούς.
Παιδες ο,τι και να λεμε και ο,τι και να ευχομαστε, πιστεψτε με οι Τούρκοι δεν βλεπονται...Doomlord4 έγραψε:Ετσι ακριβως...renegade έγραψε:Να περάσουν Γιουρόπα αν θέλουμε βαθμούς.
Γιουρόπα έχουν μπει ήδη,έτσι κι αλλιως
Ναι Μπάνε.Παντα με την μαγκιά τους.Δεν βλέπετε τί όργια γίνονται με τους Τούρκους;obanebane έγραψε:Gawain1978 έγραψε:Μπάνε μαζί σου.Να μαζέψουν βαθμούς στο Europa.
Αρκετά προχώρησαν.Θα γίνει κάνα χαζό θα μπούνε ομίλους τσου Λου και ταυτόχρονα εμείς απ'έξω και θα λέμε βαθμούς χρειαζόμαστε ακόμη.
Δεν πρέπει να μπουν τα πουσταρια ομίλους.
Αν περάσουν και την Πόρτο,μαγκιά τους που λέει και ο Gospi.
Γατονι είσαι.Αν δεν περάσει πλέι οφ Τσάμπιονς λιγκ δεν θα έχει 6 δυνατά ματς;Εξασφαλισμενους ομίλους Europa έχειgiapas έγραψε:Κυριως για να έχει 6 η κι 8 δυνατά ματς μεσα στη χρονιάrenegade έγραψε:Να περάσουν Γιουρόπα αν θέλουμε βαθμούς.