Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
-
panpangr77
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Αν κάνω λάθος σημερα στην Ρωσία ειναι Χριστουγεννα ,και ο Ιβαν ειναι εδω .Αυτο για μένα λέει πολλά ,εχω μια φαντασιώση πως η σημερινη ήττα θα ανοιξει πορτοφολια.
- ace79grpaok
Για γέλια μαι για κλαμματα.Αυριο που θα ανακοινωθεί ο 24 στην γάλατα και εσυθα ανακοινώσεις τον τιποτιδη εκει να δεις γούστα.
Μονο ελευθερους και δανεικους παιρναμε,ποια καβουρια δεν ειχε?sourmenetes έγραψε:Ο ιβαν ειδικα το χειμωνα καβουρια δεν ειχε.δειτε ολες τις μεταγραφες χειμωνα.axristeas έγραψε:Αμα εχεις καβουρια στην τσεπη(οταν αφορα μεταγραφες παντα),για τον ανσαριφαρντ και τον καθε ανσαριφαρντ θα κινεισαι.
1 εκατομμυριο ο Λουιζ Αντριανο στην Σπαρτακ Μοσχας,ομαδα αντιστοιχου επιπεδου του Π.Α.Ο.Κ.
Ειναι αυτο το ποσο απαγορευτικο για τον Ιβαν?Γιατι δεν κινηθηκαμε?
(Ενα παραδειγμα ο Λουιζ Αντριανο,υπαρχουν τουλαχιστον 1-2 παιχτες σαν αυτον που καταληγουν να γινονται ανσαριφαρντ σε καθε μεταγραφικη περιοδο επι ιβαν)
Μονο περσι που πεταξε 1,5 εκ για τους Βελλιδη-Χατζησαια δωθηκε χρημα
τιποτα για εξτρεμ σε είπαν?[/quote]TheCursed έγραψε:Δεν ξέρω η θα έρθει σε δυο μέρες η καθόλου αυτό μου είπαν πριν από 5 λεπτα
οχι οτι μαθαινω το μεταφερω κατευθειαν εδω.[/quote]
Σταματα ρε φιλε να πουλας παπα ελεος δλδ, εχουμε και τα νευρα μας σημερα[/quote]
Για να μη λέει κάποιος τον φίλο ότι μας δουλεύει , μπορεί να γίνει η διαδικασία που έγινε εχθές με ένα μοντ όπου θα μάθει ποιο είναι η πηγή, χωρλις να έρθει σε δύσκολη θέση ο φίλος και επλισης να μην του λέει ο καθείς ότι πουλάει παπά κλπ. Ένα μέιλ στους μοντ λοιπόν..
Χτες ήτανpanpangr77 έγραψε:Αν κάνω λάθος σημερα στην Ρωσία ειναι Χριστουγεννα ,και ο Ιβαν ειναι εδω .Αυτο για μένα λέει πολλά ,εχω μια φαντασιώση πως η σημερινη ήττα θα ανοιξει πορτοφολια.
SM-G935F
O γαυρος παντως και ο πρωην γιατρος του ο Δαρας μονο επιτηδες θα αφηνε παικτη του νιονιου να παει στον ΠΑΟΚ η αν του ηταν παντελως αδιαφορος.Τους βγαζω παντως το καπελο.Εχουν πουλησει ενα σκασμο παικτες απο εδω και απο εκει,τσεπωνουν οτι μπορουν και μαζευοντας πισω οτι οι αλλοι διωχνουν παραμενουν στο ιδιο επιπεδο με αυτους.Καταλαβαινετε για τι επιπεδο παικτων μιλαμε και ομως τσιμπαμε ακομα...
Και εγώ κουράστηκα και αφού ο φίλος θεωρεί ότι λέω παπάδες δεν ξανά λέω τίποτα άντε καλή συνεχεία.
εγώ πλέον νομίζω ότι ο μάνατζερ του Στοχ μας χρησιμοποιεί για να βρει πολύ καλή πρόταση για τον πελάτη του
- Kostas_Peraia4
Δωσ' τε παπαδες στον κοσμο.Τετοιους παπαδες θελω
[youtube]xnmv2B7CPXg[/youtube]
[youtube]xnmv2B7CPXg[/youtube]
- ace79grpaok