Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από eorptol »

Ελικόπτερο με κόσμο φυσικα στην τούμπα θελω
kastrakis

Δημοσίευση από kastrakis »

Spiros_S έγραψε:Απλά θεϊκό και για όσους γεςννήθηκαν περίπου στα τέλη του '80 και δεν θυμούνται τί έγινε με κοσκωτά, σαλιαρέλη κλπ.

"έχουμε πληρώσει και συνεχίζουμε να πληρώνουμε τους φόρους που μας αναλογούν χωρίς παζάρια και εκπτώσεις... "

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Μας δουλευουν κιολας τα εξωγαμα....
Με αυτη την ανακοινωση φαίνεται επιπλεον ποιος ενδιαφερεται να κρατησει τα χρεη του ΠΑΟΚ ενεργα :!:

Δεν ειναι επιθεση εναντιον του Ιβαν,ειναι επιθεση εναντιον του ΠΑΟΚ.Μην σας ξεγελουν οι προσωπικες αναφορες,ο Ιβαν τους απασχολει μονο ως προεδρος του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

lefis έγραψε:
Spiros_S έγραψε:"έχουμε πληρώσει και συνεχίζουμε να πληρώνουμε τους φόρους που μας αναλογούν χωρίς παζάρια και εκπτώσεις... "

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
γελανε και τα τσιμεντα..... :lol: :lol: :lol:
Το θέμα είναι πως οι νεότεροι δεν έχουν ιδέα!!!! Μακάρι να έβγαινε σε κάποιο ΜΜΕ τι έγινε την εποχή Σαλιαρέλη Κοσκωτά και με ποιες προϋποθέσεις ο gay καυέληξε στα χέρια του "μεσία" κοκκαλη!!! Αυτό που ζητάει ο ΙΒΑΝ είναι ψίχουλα!!!
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

εεε τι εγινε και εσυ!τα λεει η ανακοινωση πληρωσαν χωρις εκπτωσεις και παζαρια οτι τους αναλογουσε...και αυτο με τους νεοτερους δεν το καταλαβα..... :lol: :lol: :lol:

υγ περιμενω πως και πως τα ματς του κυπελου....
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Δεν ξέρω ποιοι είναι πιο βλάκες. Αυτοί που έγραψαν την ανακοίνωση του γάβρου ή αυτοί που θα την πάρουν στα σοβαρά;

Νομίζω (και θέλω να ελπίζω) ότι πλησιάζει η ώρα που θα ξεχωρίσουν οι άντρες από τα παιδάκια, τα λεμόνια από τα πορτοκάλια, αυτοί που βολεύονται με τον σημερινό βόθρο που λέγεται Ελληνικό ποδόσφαιρο από αυτούς που "βαρέθηκαν" τις θυγατρικές και τα στημένα κοράκια και θα διαλέξουν στρατόπεδο.
Είναι και η ώρα που θα φανούν τα "όπλα" του Ιβάν και την "προεργασία" που έχει κάνει πριν την χθεσινή ανακοίνωση.
Εννοείται ότι το όλο θέμα ΔΕΝ είναι ποδοσφαιρικό αλλά βαθιά πολιτικό και ότι ο κρατικός προϋπολογισμός δεν εξαρτάται από τις προσαυξήσεις που του ζητάνε να πληρώσει.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Kataramene ΜΠΛΕ όπως λέμε ρομάν ή les blues ή το ένα από τα 3 χρώματα της σημαίας της αρκούδας;
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

DC έγραψε:Δεν ξέρω ποιοι είναι πιο βλάκες. Αυτοί που έγραψαν την ανακοίνωση του γάβρου ή αυτοί που θα την πάρουν στα σοβαρά;
Ε, όχι και βλάκες οι....επιστήμονες. Ο χοντρός καλά κάνει και τη γράφει έτσι. Πιο πολύπλοκη ποιος γάυρος θα την καταλάβει; :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Ωραίος ο Σπύρος!!! Ετσι!
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Alastor έγραψε:στα ματς του κυπελλου θα γινει αιμα κι αμμος εγω αυτο ξερω.Δε θα χουν προηγουμενο οι φετινες αναμετρησεις με τον γαυρο

Και δυστυχώς, όχι για ποδοσφαιρικούς λόγους...Ελπίζω να μην δούμε και χειροτερα....
Άβαταρ μέλους
koylispontios

Δημοσίευση από koylispontios »

kataramenos5 έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Πάντως για να βγει τόσο αιχμηρή (έως ποινικά αξιόποινη) ανακοίνωση σημαίνει ότι κάτι πρέπει να υπάρχει από πίσω. Δεν νομίζω ότι η ανακοίνωση βγήκε εν αγνοία του Ιβάν, ούτε εν αγνοία των ποινικών συνεπειών της. Τόσο καιρό που ο Ιβάν δεν μιλούσε, ενδεχομένως ετοίμαζε τις συμμαχίες για την ολομέτωπη επίθεση που θα ακολουθούσε (αυτό θέλω να ελπίζω τουλάχιστον).
Σοφα μιλαει ο κύριος με τα ΜΠΛΕ
Πιστεύω ότι η μαχη θα κριθεί σε δικαστικό επίπεδο.

Μόνο τυχαίες δεν μπορεί να είναι οι δηλώσεις Κούγια για εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο.

Είμαι 99,9% ότι ο Ιβάν έχει στα χέρια του τις αποδείξεις από τις κασέτες της ΕΥΠ
και ότι ο αντικειμενικός του σκοπός είναι να σύρει το κύτος σε έναν δικαστικό μαραθώνιο ώστε να ξεβρακωθούν όλλοι (παράγοντες κοράκια αρδ πολιτικοί)

Ο πόλεμος άρχισε .......προσοχή στους δούρειους ίππους :nairepaok:

ΥΓ. Μακάρι να το πάει μέχρι τέλους και να μην συμβιβαστεί.
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Η ανακοίνωση του γαβριδάκη είναι γελοία. Ξεκινά με προσφυγή στην δικαιοσύνη και στην συνέχεια ξεφεύγει και δίνει το δικαίωμα στον Ιβάν να προσφύγει αυτός στην διακιοσύνη για τους χαρακτηρισμούς που του αποδίδει δείγμα σύγχυσης και εκνευρισμού :lol: :lol: :lol:

Πολλά γέλια όπως γράψατε παραπάνω έχει το θέμα των χρεών. :lol:

Όσο για την αναφορά σε Ροναλντίνιο έχει και αυτή τρελό γέλιο και την καταρρίπτω αναφέροντας απλώς την τριάδα των παικτών με την μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία στο πρωτάθλημα της λίγδας, επισημαίνοντας ότι τα έσοδα των δύο ομάδων διαφέρουν λόγω ΤΣΛ και είναι απορίας άξιο που πηγαίνουν:
Natcho 12.000.000 8-)
Stoch 6.500.000 8-)
Roberto 5.600.000 :lol:

Επίσης δανείζομαι από άλλο σιτε ένα σχόλιο από φίλο που σχολιάζει την ανακοίνωση και έχει πλάκα:

"Τελικά είναι για πολλά γέλια ο Μαρινάκης!

Λέει σε ανακοίνωση για τον ΠΑΟΚ: "Σαββίδη, τους έταξες Ροναλντίνιο και τους πρόσφερες Βούκιτς'', την στιγμή που αυτός έχει ντύσει στα Ερυθρόλευκα τους: Ντελ Πιέρο, Μαλουντά, Ανελκά, Γκατούζο, Αμαλφιτάνο, Οσπίνα, Καμορανέζι, Οβιέδο, Βάργκας, Τραορέ, Εσιέν, Μαρβό, Τζούλιο Μπαπτίστα, Νενέ, Κλάσνιτς, Κάλστρομ, Τρεζεγκέ, Ρικέλμε, Αντριάνο, Μρτζα, Νεκουνάμ, Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ, Γκούτι, Γιοβάνοβιτς, Ντέκο, Μπάλακ, Ζε Ρομπέρτο, Όμπι Μίκελ, Ντραγκουτίνοβιτς, Μολό, Βερδού που πρόχειρα μου ήρθαν στο μυαλό......"

Παίδες κατα καιρούς έχετε δώσει διάφορα στοιχεία αβάντας υπέρ του θρήνου σε διάφορα τόπικ. Π.χ. θυμάμαι κάποιος ότι είχε ένα πολύ ωραίο πόστ με την ιστορία των χρεών του θρήνου αλλά δεν μπορώ να το εντοπίσω. Με αφορμή την μετωπική σύγκρουση, καλό θα είναι να συγκεντρωθούν στο σχετικό τόπικ: Αβάντα σε αλλόθρησκους ΠΑΟΚ εναντίων όλων.

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Ποιον ενδιαφερει αυτο που ελπιζεις?
Ρητορικο το ερωτημα...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

bane1980 έγραψε:Kataramene ΜΠΛΕ όπως λέμε ρομάν ή les blues ή το ένα από τα 3 χρώματα της σημαίας της αρκούδας;
Δε ξέρω εμενα απλα μου αρέσει το Μπλε
Οπως αυτο μιας εταιριας που ναι χορηγος του UEFA Champions League .Της UEFA του Μισελ.

Εικόνα

Θυμάται κανεις αραγε τι ηταν ο Ιβαν πριν γινει απλα "ο Προεδρος του ΠΑΟΚ"?
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Τι εννοει ο ποιητης/πες το εξω απ'τα δοντια
δεν ειναι δα και δυσκολο/ να γραψεις δυο λογια...
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Ωρες είναι τώρα ... στο γενικό χαμό...να πεταχτεί κ ο Βρύζας κ να βγάλει καμιά ανακοίνωση κ να λέει :
"Εεεεπ ...Εγώ είμαι πρόεδρος του ΠΑΟΚ"
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”