Ιβάν Σαββίδης VI
Re: Ιβάν Σαββίδης VI
Την ανακοίνωση που έβγαλε ο Μαρινάκης ΚΑΝΟΝΙΚΑ θα έπρεπε να την βγάλει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Αυτη αρκέστηκε σε ανακοίνωση ντροπή που σyντάχτηκε στο πόδι απο κυρ/κυρ και παρατρεχάμενους.
Αυτούς τώρα τους πληρώνεις κανονικά;
Τιμωρείται η ομάδα για το ίδιο αδίκημα απο τρείς διαφορετικούς φορείς.
Δεν μπορεσε να το πεί κανενας;
Αυτη αρκέστηκε σε ανακοίνωση ντροπή που σyντάχτηκε στο πόδι απο κυρ/κυρ και παρατρεχάμενους.
Αυτούς τώρα τους πληρώνεις κανονικά;
Τιμωρείται η ομάδα για το ίδιο αδίκημα απο τρείς διαφορετικούς φορείς.
Δεν μπορεσε να το πεί κανενας;
Αυτό ακριβώς θα ρωτούσε κάποιος οπαδός του ΠΟΚ με σφηνωμένη τυρόπιτα στον ανυπαρκτο εγκέφαλο του για να την πεί στον ΠΑΟΚ.
Βλέπω άρχισαν τα " αν δεν μπορείς πούλα" από τους αγνούς ΠΑΟΚτσιδες... τόσο πολύ αγαπάνε τον ΠΑΟΚ.
Πόσο πιο κάτω???
Πόσο πιο κάτω???
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Παρ 07 Φεβ 2025, 00:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όταν βγαίνει ο Χοντρός και λέει τα πράγματα όπως θα έπρεπε να τα πεις εσύ δε δείχνει και την καλύτερη εικόνα διοίκησης ε Ιβάν μου? 

-
Προφανώς εχει επικοινωνία με τον προεδρο της Σουπερ Λιγκ. Αλλιώς δεν θα μίλαγε .Θεσμικά απαντάει παλι ο ΠΑΟΚ και ο προεδρος.
Σωστά τοποθετήθηκε ο πρόεδρος της Λίγκας...το θέμα είναι ότι αυτά θα αλλάξουν αφού και πάλι θα έχει τιμωρηθεί μόνο ο ΠΑΟΚ
Δε θα σχολιάσω μέλος με όνομα JairoJairo έγραψε:Αυτό ακριβώς θα ρωτούσε κάποιος οπαδός του ΠΟΚ με σφηνωμένη τυρόπιτα στον ανυπαρκτο εγκέφαλο του για να την πεί στον ΠΑΟΚ.
Ακυβερνητο καράβι με υψωμένη λευκή σημαία,που το κάνουν πλιάτσικο μέχρι και ψαρόβαρκες από τη Μηχανιώνα
Ρε συ Χέρμαν, εγώ σε προσέβαλα προσωπικά;
Είπα πώς θα αντιδρούσε καποιος αλλόθρησκος, Εκτός και άν αυτό που έγραψες το εννοείς και δέν τρολάρεις.
Άσε με να έχω το επίπεδο αμοιβάδας και μήν προσβάλεις τουλάχιστον το όνομα μου.
Να μήν σε στείλω ευγενικά.
Είπα πώς θα αντιδρούσε καποιος αλλόθρησκος, Εκτός και άν αυτό που έγραψες το εννοείς και δέν τρολάρεις.
Άσε με να έχω το επίπεδο αμοιβάδας και μήν προσβάλεις τουλάχιστον το όνομα μου.
Να μήν σε στείλω ευγενικά.
-
Αν όντως δεν μπορεί, γιατί να παραμένει; Τι κερδίζει ο ΠΑΟΚ και ο ίδιος;renegade έγραψε:Βλέπω άρχισαν τα " αν δεν μπορείς πούλα" από τους αγνούς ΠΑΟΚτσιδες... τόσο πολύ αγαπάνε τον ΠΑΟΚ.
Πόσο πιο κάτω???
Πάντως, το ότι ο Μαρινάκης και ο Καραπαπάς λένε αυτά που θα πρέπε να λέει η ΠΑΕ, το λες και εικόνα διάλυσης.
Όσο και να με καλύπτει η ανακοίνωση του πρεζέμπορα δεν μπορώ παρά να νιώθω αμηχανία...
μακριά ρε από αυτούς ρε Ιβάν δεν θέλουμε καμία επαφή
μαμώ τα νεοφώτιστα χαρτιά μαμώ και τους απόγονους
μακριά ρε από αυτούς ρε Ιβάν δεν θέλουμε καμία επαφή
μαμώ τα νεοφώτιστα χαρτιά μαμώ και τους απόγονους
Στο να τρωγομαστε πρώτοι, ειδικά στα σοσιαλ ακόμα και μετά από αυτή τη στημενη απόφαση.Σας ενοχλούν τα κολληυξλικιαμε το χοντρό, δεν σας ενοχλεί που βαράμε αλύπητα την ομάδα σε κάθε αφορμή. Τελικά στα δύσκολα πάνω κάτω τα περσινά διαρκείας είναι,όχι αυτό το πράμα φέτος
ΥΓ. Όταν λέτε πούλα φύγε να δίνετε κ καμία πρόταση σε ποιον να πουλήσει
ΥΓ. Όταν λέτε πούλα φύγε να δίνετε κ καμία πρόταση σε ποιον να πουλήσει