Razvan Lucescu II
-
alexgarcia6
- Σασταλεγάκιας 2025
Re: Razvan Lucescu II
Μπορει κάποιος να μου δώσει κάποια πιθανή εξήγηση για την αλλαγή στο 68' Μπίσεσβαρ αντι Κωσταντέλια;
Αν και διαφωνω, ως ενα σημειο καταλαβαινω να τον βάζει στο 89' για 5 λεπτά. Ίσως θεωρεί οτι μπορει να πάρει κανα φαουλ να ροκανίσει το χρόνο.
Στο 68' τι δουλεια εχει να βάλει Μπισεσβαρ να παιξει 30 λεπτα;;; Αφησε την ομάδα κυριολεκτικά με 10 παίκτες
Αν και διαφωνω, ως ενα σημειο καταλαβαινω να τον βάζει στο 89' για 5 λεπτά. Ίσως θεωρεί οτι μπορει να πάρει κανα φαουλ να ροκανίσει το χρόνο.
Στο 68' τι δουλεια εχει να βάλει Μπισεσβαρ να παιξει 30 λεπτα;;; Αφησε την ομάδα κυριολεκτικά με 10 παίκτες
-
alexgarcia6
- Σασταλεγάκιας 2025
Βρε να μπει αλλα μη χειρον βελτιστον ας μπει στο 90. Ο αλλος τον εβαλε να παιξει ολοκληρο μισαωρο
Στο 88 μπήκαν κεντζιορα και Σοάρες με σκορ στο 2-0.joshua έγραψε:Επειδη το κανεις σε προκαλω να κατσεις να δεις το παιχνιδι απο τη στιγμη που μπαινει ο Μπισεσβατ με τα ματια καρφωμενα πανω του.ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ...Καποια στιγμη επιστρεφει στην αμυνα ασθμαινοντας,σε αλλη γλιστραει μονος του και κανει 1 λεπτο να σηκωθει...Στο καπακι βγαζεις και τον Αγκουστο,τον μονο που καλυπτε χωρους και κρατουσε μπαλα και μενεις με δυο πεθαμενους, ειτε λογω κοπωσης, ειτε γιατι ετσι ειναι καιρο τωρα στον αξονα.Το οτι κανεις το 2-0 η ακομα και το 3-0 σβηνει με καποιο τροπο το ανορθοδοξο της εντεκαδας στον αγωνιστικο χωρο? Ποδοσφαιρο ειναι δεν θελει πολυ να γινει η στραβη,το παιχνιδι ειναι κρισιμοτατο και ο αξονας σου στα τελευταια λεπτα ειναιι για τα πανυγηρια.Γιατι διαλυεις την συνοχη της ομαδας? Μιλας για επαγγαλματιες ποδοσφαιριστες.Οχι ρενε ο Μπισεσβαρ δεν ειναι πλεον επαγγελματιας ποδοσφαιριστης.Να δωσω οτι κρεντιτ θελεις στον Λουτσεσκου για οτι εχει πετυχει τη φετινη χρονια αλλα σημερα τα σκατωσε,τοσο απλα.renegade έγραψε:Συγνώμη κι όλας αλλά όποιος νομίζει ότι έγινε αυτό που έγινε εξαιτίας των αλλαγών ή δεν ξέρω και γω τι έχει μαύρα μεσάνυχτα.
Η ομάδα νόμιζε στο 90 ότι τελευωααν όλα, οι παίκτες διαχειρίστηκαν το παιχνίδι σαν απλοί φίλαθλοι.
Επαγγελματίες ποδοσφαιριστές ( ειδικά αυτού του επιπέδου )δεν έχουν καμια δικαιολογία να νομίζουν ότι ένα ματς τελείωσε πριν σφυρίξει ο διαιτητής.
Αν ο ΠΑΟΚ με αυτό το σκορ δεν μπορεί να βγάλει στο 88 τον οποιοδήποτε και να βάλει τον οποιοδήποτε το πρόβλημα είναι πολύ πολύ μεγαλύτερο.
Την ίδια στιγμή σε κάποιο άλλο σύμπαν ο κεντζιορα σκόραρε μόνος του προ κενής εστίας,το γκολ όπως ώφειλε κατοχυρώθηκε και κανένας δεν λέει για το εγκλήμα του λουτσέσκου να βάλει μπίσεσβαρ και τους Σοάρες, κεντζιορα στο 88
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Δευ 13 Φεβ 2023, 20:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Bρε ρενε οταν βιαζεις τη ποδοσφαιρικη λογικη ,ποσο μαλλον οταν εισαι ΠΑΟΚ δεν ξερεις οτι υπαρχει σοβαρη περιπτωση να το πληρωσεις?
-
alexgarcia6
- Σασταλεγάκιας 2025
renegade έγραψε: Την ίδια στιγμή σε κάποιο άλλο σύμπαν ο κεντζιορα σκόραρε μόνος του προ κενής εστίας,το γκολ όπως ώφειλε κατοχυρώθηκε και κανένας δεν λέει για το εγκλήμα του λουτσέσκου να βάλει μπίσεσβαρ και τους Σοάρες, κεντζιορα στο 88
Σε καποιο άλλο συμπαν επίσης δεν παίζει σε κάθε ματς η ομάδα μου με 10 παικτες χωρις να εχει φαει κόκκινη κάρτα.
Δεν ξέρω
Για μένα αέρα χάσαμε γιατί πρώτον οι παίκτες πήγαν στα ντουζ πριν το σφύριγμα
Και δεύτερον γιατί υπάρχουν πάρα πολλοί οι οποίοι είναι κότες. Στην πρώτη στραβή χεζονται στα βρακιά τους.
Για μένα αέρα χάσαμε γιατί πρώτον οι παίκτες πήγαν στα ντουζ πριν το σφύριγμα
Και δεύτερον γιατί υπάρχουν πάρα πολλοί οι οποίοι είναι κότες. Στην πρώτη στραβή χεζονται στα βρακιά τους.
Ακομα και περαστικους να εβαζε μεσα για αλλαγες,αυτο που εγινε στο τελος δεν θα γινοταν.
Εχει παρει το 110% των παικτων,ωστοσο τεραστια ευθυνη το οτι εδωσες το οκ για ανανεωση σε τελειωμενους ποδοσφαιριστες οπως Καντουρι και Μπισεσβαρ και στο οτι δεν πατησες ποδι οταν σε δουλευουν ψιλο γαζι για δεκαρι και φορ. Βεβαια θα μου πεις αφου πεφτει το μεροκαματο,σιγα μην παω κοντρα στο αφεντικο .
Οποτε,αν ειχες παραπανω εγωισμο θα απαιτουσες εκβιαστικα αυτα που πρεπει για να φτιαξεις μια ομαδα νταμπλουχα ξανα.
Τελος παντων,να χαμε να λεγαμε,αφου η διοικηση μας δουλευει ψιλο γαζι,γιατι να χολοσκας και συ
Εχει παρει το 110% των παικτων,ωστοσο τεραστια ευθυνη το οτι εδωσες το οκ για ανανεωση σε τελειωμενους ποδοσφαιριστες οπως Καντουρι και Μπισεσβαρ και στο οτι δεν πατησες ποδι οταν σε δουλευουν ψιλο γαζι για δεκαρι και φορ. Βεβαια θα μου πεις αφου πεφτει το μεροκαματο,σιγα μην παω κοντρα στο αφεντικο .
Οποτε,αν ειχες παραπανω εγωισμο θα απαιτουσες εκβιαστικα αυτα που πρεπει για να φτιαξεις μια ομαδα νταμπλουχα ξανα.
Τελος παντων,να χαμε να λεγαμε,αφου η διοικηση μας δουλευει ψιλο γαζι,γιατι να χολοσκας και συ
-
Dimg4
Φυσικα ισοφαριστηκαμε λογω αλλαγων. Το κεντρο μας εγινε ανυπαρκτο και στο τελος μαρκαρισματα εγιναν με τα ματια.
Δηλαδή ο Μίστερ 3 εκατομμύρια δεν μπορεί να παίξει 4 λεπτά με σκορ 0-2?
Το ίδιο και το βασικό Μπακ την δυναμό Κιέβου
Εμένα και εσένα να έβαζαν στο 88 θα έπρεπε να κρατήσει η ομάδα το σκορ. Και αυτό είναι το πιο ανησυχητικο
Το ίδιο και το βασικό Μπακ την δυναμό Κιέβου
Εμένα και εσένα να έβαζαν στο 88 θα έπρεπε να κρατήσει η ομάδα το σκορ. Και αυτό είναι το πιο ανησυχητικο
- Jules Winnfield
Alastor έγραψε:Ακομα και περαστικους να εβαζε μεσα για αλλαγες,αυτο που εγινε στο τελος δεν θα γινοταν.
Η ιστορία του ΠΑΟΚ μετά το νταμπλ. Όποιος δεν το βλέπει ,ας ασχοληθεί με το γκολφ.
Τωρα γιατι αδικεις τον εαυτο σου? Υπαρχει αξονας με Μπισεσβαρ,σκοτωμενο Σβαμπ και Σοαρες αληθεια ως τι? Αμυντικο χαφ? Βαλε τον Σοαρες στη θεση του Ντελια και τον Νταντας στη θεση του σκοτωμενου Σβαμπ και ασε αλλα 4 λεπτα τον Αγκουστο μεσα.
Τώρα σοβαρά μιλάμε ότι επαγγελματίες παίκτες δε μπορούν κρατήσουν διαφορά δύο γκολ για τέσσερα λεπτά και φταίει ο προπονητής γι αυτό?