Μεταγραφές καλοκαιριού III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III

Δημοσίευση από Metagrafakias »

eorptol1 έγραψε:
Metagrafakias έγραψε:Στην τσεπη του Σαββιδη δεν ειμαι αλλα αν ισχύουν αυτα που διαβάζω οτι μετα απο τοσο καιρο τοσο κράξιμο και με πωλήσεις αξίας 20εκ η απαντηση του θα ειναι δυο δανεικοι οντως υπρχει θεμα….καλυτερα να βγει καποιος να πει στον κοσμο τι συμβαινει τουλαχιστον να μην αναλωνόμαστε σε άσκοπες συζητησεις εδω μεσα…οταν λες παω για νταμπλ πρεπει να το υποστηριζεις κιολας εδω ειμαστε πιο αποδυναμωμένοι απο περυσι που υποτίθεται ηταν μεταβατική χρονια…θα βγει καποιος να μιλησει η κανουνε ακομα διακοπες οι υπεύθυνοι;;;;;
το προβλημα ποιο ειναι να τα ακουμπησει χοντρα ο ιβαν η να ενισχυθει πραγματικα ? δεν κανει μεταγραφες βγαινουμε στα καγκελα ,κανει παλι εσυ στα καγκελα αντι να πεις το σωστο ....ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΩΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΚΟΙ .....,ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΚΡΑΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΟΥΣ.....ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΣΕ ΣΑΝ ΤΑ ΧΕΛΙΔΟΝΙΑ ΜΟΝΟ ΜΟΝΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ .....ΤΥΧΑΙΟ ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ .....

Στο συγκεκριμενο φόρουμ που αφορά μεταγραφες καλοκαιριού ποτε θες να εμφανίζομαι;;;ααα Μαλιστα το έλυσες το θεμα στο μυαλο σου εσυ εισαι ο καλος ο ΠΑΟΚτσης εγω ο κακος που μονο κράζω…πχι θα τερματίζω 30 βαθμους κατω απο τον γαβρο και θα λεω ολα καλα τι καλη λειτουργία υπρχει στην ΠΑΕ….ειμαι ο πρωτος που λεω να παμε σε μοντελο ακαδημιών χωρις πολλα χρηματα και ας κανουμε υπομονη 3 χρονια χωρις τιτλο αλλα να υπαρχει ενα πλάνο ανάδειξης και αξιοποίησης τους…με την πρωτη ευκαιρια πουλάς Τζολη και πας να φας Τσιγγαρα για να γεμίσεις την ομαδα 30αρηδες που απλα θα σου κανουν τη δουλεια 1-2 χρονια…εγω τον ΠΑΟΚ τον θεκω πρωταθλητη για τα επομενα 10 αλλα ετσι οπως λειτουργούμε το βλεπω μετα απο 35 χρονια παλι και το ξερετε ολοι οτι αυτο θα συμβει….το πτι ο τελευταίος δανεικος που πηραμε ηταν ο βιειρινια το 2009 λεει πολλα για αυτες τις δηθεν οψιον για τα ματια του κόσμου…δν πηραμε τον παικταρα Μισιτς και με 2,5 τον Κρεμτσικ θα πιστεψω οτι αμα μπει ρητρα 4εκ στον Ρουμάνο θα τον αγοράσουμε μετα…τα καλα θα τα λεω οπως αμα μπεις στο φόρουμ για τις ακαδημίες θα τα δεις αλλα και τα κακα επισης κι αν σας αρεσει…
soigol

Δημοσίευση από soigol »

Μάλλον off topic και Συγγνώμη εκ των προτέρων.
Από την αρχή η ΑΥΤΆΡΚΕΙΑ ήταν ο στόχος του Ιβάν.

Σε έναν αρχικό σχεδιασμό θα μπορούσε να υποτεθεί ότι:

1.Επαναφέρω την ομάδα στην θέση που της αντιστοιχεί στο Ελληνικό ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι μέσω διακρίσεων - τίτλων. Άρα έσοδα ( τηλεοπτικό, διαφημίσεις, εμπορικό). Αυτό βέβαια ήθελε χρηματοδότηση μεγάλη ΚΑΙ σε εκτός ομάδας δραστηριότητες π.χ.(Ε.Π.Ο)

2. Ακαδημίες: Σημαντική πηγή τροφοδοσίας της πρώτης ομάδας με στελέχη και πηγή νέων εσόδων. (Το δίκτυο μας είναι τεράστιο και με εκτός Ελλάδας συνεργασίες).

3. Προπονητικό κέντρο: Σημαντικότατο για την σωστή και σε υψηλά επίπεδα λειτουργία της ομάδας. Δεν ξέρω αν ήθελε κάτι καλύτερο από την Μεσήμβρια, στο παρελθόν είχαμε ακούσει για ξενοδοχεία μέσα εκεί ( όχι συγκεκριμένα στην Μεσήμβρια) με ταυτόχρονη διαμονή των παιδιών των Ακαδημιών με σχολείο.

4. Γήπεδο: Δεν θέλει ιδιαίτερη ανάλυση,ούτε για τα έσοδα ούτε για την εικόνα μας προς τα έξω.

5. Μετεγγραφές: Μάλλον εμπλέκεται σίγουρα ο Γιώργης και ένα scouting team το οποίο έχει τον ρόλο του στην ΑΥΤΆΡΚΕΙΑ τροφοδοτώντας με παίκτες χωρίς να πληρώνουμε υπεραξίες (δεν μπορούμε) αλλά ταυτόχρονα εισπράττοντας αυτήν με σωστές επιλογές.
Δύσκολο ακόμη και με καλή οργάνωση.
Ακόμη και η ευρωπαϊκή καταξίωση και το τοπ 20 μέσων όλων αυτών τα σκέφτεται.

6. Στελέχωση: Γενικότερα, μέγα θέμα λόγω ιδιοσυγκρασίας του ίδιου.

Για εμένα είναι μια πράξη ανιδιοτέλειας το να φτιάξεις μια υποδομή που θα καταστήσει μια εταιρεία ΑΥΤΆΡΚΗ ( αν και το απολύτως αυτονόητο σε οποιαδήποτε άλλη που δεν είναι ταυτόχρονα και ποδοσφαιρική).
Καθώς αυτή η απεξάρτηση από τον μεγαλομέτοχο αφαιρεί και το "προνόμιο" του μόνιμου ευεργέτη και τις δάφνες που αυτό το συνοδεύουν.

Εν ολίγοις το κύριο πρόβλημα σε αυτό το υποτιθέμενο σενάριο που, προ έλευσης Ιβάν, το θεωρούσαμε ιδανικό και σύμφωνο με τις αξίες ΠΑΟΚ είναι το επικοινωνιακό.

Προσπάθεια για ΑΥΤΆΡΚΕΙΑ αλλά πάντα από πίσω αυτός ως ασφάλεια αλλά όχι και ως άλλοθι για παρεκκλίσεις από αυτή.

Όπως οι γονείς θα έπρεπε να είναι απέναντι στα παιδιά τους.

Οι μετεγγραφές επομένως θα απογοητεύουν πολλούς μέχρι να στηθεί ένα τέτοιο οικοδόμημα, αν όχι πάντα, τις περισσότερες φορές.

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Ακούστηκε λοιπόν σήμερα πέραν Μιτριτα, Σιντκλει και ο Χαβιερ Οντιβέρος της Βιγιαρεαλ, που έπαιζε φέτος δανεικός στην Ουεσκα. Αυτός όντως είναι εξτρεμ. Μιτριτα για αντί-μυρμήγκι και Σιντκλει αριστερό μπακ. Αν ερθουν αυτοί εγώ είμαι ικανοποιημένος

"Ο Χαβιέρ Οντιβέιρος είναι ένας απ’ τους εξτρέμ που βρίσκεται στη λίστα του ΠΑΟΚ σύμφωνα με πληροφορίες του sportime ενώ ο δικέφαλος συζητάει και με τους Αλεξάντρου Μίτριτσα και Σίντκλεϊ. Ο 23χρονος Οντιβέιρος που ειναι δεξί εξτρέμ ανήκει στη Βιγιαρεάλ και πέρσι αγωνίστηκε με τη φανέλα της Ουέσκα. Το 2019 έπαιξε σε 30 ματς με τη φανέλα της Βιγιαρεάλ. Η περίπτωση του είναι δύσκολη αλλά τη ψάχνει ο ΠΑΟΚ, σε αυτές τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών." Πηγη:Sportime.

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Ο καλός Ζαμπά δεν βλέπει κανέναν απο τους φερόμενους ως υποψήφιους στόχους.

Το πρόβλημα είναι κατά πόσο εμπιστοσύνη πρέπει να τον έχει κανείς.
soigol

Δημοσίευση από soigol »

giliopoulos έγραψε:
abc_o_ karpouzas έγραψε:
giliopoulos έγραψε: Ε απο εμας σιγουρα καλυτερα. Γιατι αν περιμενεις απο τηλεφωνητες...
Δηλ εάν εγώ και εσύ .... στήσουμε....μια ομάδα και κάνω εγώ τον προπονητή και εσύ τον τδ και φέρεις παίκτες ....τσεκαρισμενους....θα πάμε τρένο;
Η ερωτηση ειναι> εγω και εσυ τι διαφορα εχουμε απο τον τηλεφωνητη?
Μπορεί να είσαι σκουπιδιάρης, σε τρώει.....

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

joshua έγραψε:Η αμηχανη στιγμη που σημερα νιωθω φιλοδιοικητικος (αρκει να επαληθευτουν τα ονοματα). Οι συγκεκριμενοι παικτες που ακουγονται ειναι μια χαρα παικτες,χαλαρωστε και βαλτε θετικη ενεργεια να υπογραψουν.
Πάλι Βραζιλιάνος;
Έχουμε καεί από τα Βραζιλιάνικα μπακ...
JohnEconomist

Δημοσίευση από JohnEconomist »

Επειδή διάβασα σε κάποιον ότι ναι, να πουληθεί ο Κούτσιας, θέλω να ρωτήσω το εξής: αν πουλήσουμε τον Κούτσια, θα βρούμε κάτι αντίστοιχο, με τα λεφτά που θα πάρουμε?

Και το πιο σημαντικό: ο ΠΑΟΚ θα υπάρχει για να βγάζει σημαντικούς παίκτες που, νωρίς νωρίς, θα τους χαίρονται άλλες ομάδες?

Σας ενδιαφέρει ένας τέτοιος ΠΑΟΚ??? Γιατί εμένα δεν με ενδιαφέρει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnEconomist την Σάβ 21 Αύγ 2021, 15:11, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

seaman έγραψε:Για τον Luyindama στην Τουρκία γράφουν ότι, λόγω της ιστορίας με τα μπουνίδια του Marcao, δεν είναι προς πώληση και ότι μάλιστα υπέγραψε και νέο τριετές συμβόλαιο με αύξηση στις ετήσιες αποδοχές του στα 1.2 εκ ευρώ καθαρά.
Φυσικά δίνω λιγότερο από 1% την πιθανότητα να είχαμε κάνει πρόταση για την απόκτησή του.
Εσύ πως αφουγκράζεσε την κατάσταση αυτή την στιγμή. Δηλαδή τι βλέπεις για αρχή? Παίρνουμε τον Ρουμάνο δανικό ή θα μας τον φάει η Ρουμανία? Θα πάρουμε και τον Βραζιλιάνο δανικό γιατί ο Μποριλ κάτι ακούστηκε για κρυφοτραυματισμούς στην Τσεχία ? ????
Πιστεύεις μετά θα πάρουμε φορ δανικό πάλι ή δεν θα είναι φορ γιατί μας μπέρδεψαν λίγο με τους raumdeuter , τους false nine και τους second striker τελευταία που ψάχνουμε?
Τι προβλέπεις έτσι όπως είναι σήμερα τα δεδομένα?
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Σε λίγο που θα έχει περάσει η ώρα και η φυλλάδα που έβγαλε το αποκλειστικό θα έχει πουλήσει ότι ήταν να πουλήσει .. θα βγει άρθρο <<κοιτάει Μιριτα , αλλά….»
mbison

Δημοσίευση από mbison »

pirate_salonica έγραψε:
mbison έγραψε:Πόσα πλεματια θα ριχνε ο φαλακρός πορνοταινίες σε Ιρλανδούς κ Κροάτες?
Δώστε Κουτιά κ πάρτε τον, έστω κ τώρα απ τη νέα του ομαδα

Ποιος είναι ο φαλακρός πορνοταινίες (Google Translate? :lol: ) και ποιος ο Κουτιάς μωρέ; :lol:
Άλλαξα κινητό κ έβαλα εξυπνη πληκτρολογηση, αλλά θα τη βγάλω γιατί άλλα γράφω κ άλλα γράφει :D.
Φαλακρός πορνοσταρ ο Κρεμντσικ. Κουτιάς ο Κουτσιας
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Ettien26 έγραψε:Ο καλός Ζαμπά δεν βλέπει κανέναν απο τους φερόμενους ως υποψήφιους στόχους.

Το πρόβλημα είναι κατά πόσο εμπιστοσύνη πρέπει να τον έχει κανείς.
Ο καλός Ζαμπα είναι για τον Άρη. Τόσο ο Μιτριτσα όσο κι ο Οντιβερος είναι κανονικοτατοι παίκτες που πέτυχαν ότι πέτυχαν χωρίς να τους βαφτίσει κάποιος αυθαίρετα wonderkids. Δεν υπάρχει λόγος να νοσταλγούμε παίκτες της σειράς επειδή μας έκαναν να πιστεύουμε ότι είναι αξιόλογοι

Τα ονόματα που ακούστηκαν μας επαναφέρουν περίπου στο περσινό επίπεδο. Κανένα από τα εξτρέμ δεν είναι του επιπέδου του Τζολη, αλλά ο Ρουμάνος ίσως δώσει κάτι λόγω ατομικής ενέργειας. Το αριστερό μπακ δε νομίζω ότι θα μας κάνει σε βάθος χρόνου, αλλά είναι καλύτερος από τον κανένα που έχουμε στην θέση αυτή τέλη Αυγούστου. Εννοείται ότι το πρωτάθλημα ως στόχος με τα τωρινά δεδομένα είναι αστείο. Η ομάδα έχει μείνει πολύ πίσω.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Ο Κούτσιας με την Ριέκα έπρεπε να μπεί πιό νωρίς.

Επίσης αντι του Γιαπωνέζου έπρεπε να χρησιμοποιείται ο Ντέλιας, αντί του Εσίτι ο Τσιγγάρας και στα δεξιά ο Λύρατζης. Μόνον έτσι αυτά τα παιδιά μπορεί να δείξουν τί μπορούν να κάνουν και να ανεβάσουν την αξία τους. Δεν υπάρχει λόγος να παίζουν αυτοί που επιλέγονται από τον Λούτσο. Ο Τέιλορ νομίζω μόνο εξτρέμ μπορεί να παίξει και δεν έχω ιδέα γιατί λογίζεται ως μπάκ. Θα χρειαστεί πολυ δουλειά (ντουλιά) για να μάθει πώς αμύνεται ένας δεξιός ακραίος.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

η καλυτερη με διαφορα περιπτωση ακραιου που εχει γραφτει φετος το καλοκαιρι ειναι ο Javi Ontiveros. δε δινω πολλες πιθανοτητες να ισχυει, αλλα ακομη και ως παπας, ειναι τοπ :lol:
Άβαταρ μέλους
Dark Knight

Δημοσίευση από Dark Knight »

Magpies4 έγραψε:Ο Κούτσιας με την Ριέκα έπρεπε να μπεί πιό νωρίς.

Επίσης αντι του Γιαπωνέζου έπρεπε να χρησιμοποιείται ο Ντέλιας, αντί του Εσίτι ο Τσιγγάρας και στα δεξιά ο Λύρατζης. Μόνον έτσι αυτά τα παιδιά μπορεί να δείξουν τί μπορούν να κάνουν και να ανεβάσουν την αξία τους. Δεν υπάρχει λόγος να παίζουν αυτοί που επιλέγονται από τον Λούτσο. Ο Τέιλορ νομίζω μόνο εξτρέμ μπορεί να παίξει και δεν έχω ιδέα γιατί λογίζεται ως μπάκ. Θα χρειαστεί πολυ δουλειά (ντουλιά) για να μάθει πώς αμύνεται ένας δεξιός ακραίος.
Συμφωνώ στην χρησιμοποίηση Ντέλια, Τσιγγάρα, Λύρατζη έναντι Ιάπωνα, Εσίτι, Τέϊλορ. Χίλιες φορές τα παιδιά από τις ακαδημίες!
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

invincible έγραψε:
seaman έγραψε:Για τον Luyindama στην Τουρκία γράφουν ότι, λόγω της ιστορίας με τα μπουνίδια του Marcao, δεν είναι προς πώληση και ότι μάλιστα υπέγραψε και νέο τριετές συμβόλαιο με αύξηση στις ετήσιες αποδοχές του στα 1.2 εκ ευρώ καθαρά.
Φυσικά δίνω λιγότερο από 1% την πιθανότητα να είχαμε κάνει πρόταση για την απόκτησή του.
Εσύ πως αφουγκράζεσε την κατάσταση αυτή την στιγμή. Δηλαδή τι βλέπεις για αρχή? Παίρνουμε τον Ρουμάνο δανικό ή θα μας τον φάει η Ρουμανία? Θα πάρουμε και τον Βραζιλιάνο δανικό γιατί ο Μποριλ κάτι ακούστηκε για κρυφοτραυματισμούς στην Τσεχία ? ????
Πιστεύεις μετά θα πάρουμε φορ δανικό πάλι ή δεν θα είναι φορ γιατί μας μπέρδεψαν λίγο με τους raumdeuter , τους false nine και τους second striker τελευταία που ψάχνουμε?
Τι προβλέπεις έτσι όπως είναι σήμερα τα δεδομένα?
Εκτιμώ ότι δεν θα αλλάξει η πολιτική της Ομάδας και δεν θα δούμε το ανοιχτό πουγκί που βγάζει εκατομμύρια.
Οι ποδοσφαιριστές που γράφτηκαν είναι καλές περιπτώσεις.
Μεταξύ Sidcley και Boril με τα χίλια θα προτιμούσα τον Βραζιλιάνο. Έχω εμπιστοσύνη στον Rasvan ότι την αμυντική συνοχή ξέρει να τη φτιάξει. Στο τελευταίο τρίτο όμως του γηπέδου για να φτιάξεις φάσεις και να καταλήγουν και σε γκολ χρειάζεται ποιότητα και εκεί από τον Τσέχο δεν μπορεί να έχεις τέτοιες απαιτήσεις. Οι ετήσιες αποδοχές του Sidcley είναι βατές (γύρω στα 500Κ) και ελπίζω στην περίπτωσή μας να μην ζητηθεί loan fee από τους Ουκρανούς.
Και μόνο που μας ενδιαφέρει μη κοινοτικός για τη θέση, με οδηγεί στο συμπέρασμα πως θα έχουμε και άλλες ανακατατάξεις στο ρόστερ.
Για τον Mitrita αν πετύχουμε τη ρήτρα αγοράς των 2 εκ. δολαρίων, που είχαν βάλλει οι Άραβες, πάλι θα μιλάμε για πολύ νορμάλ περίπτωση. Δεν ξέρω το τι παίζει με την εφορία στο MLS, αλλά και το συμβόλαιο των 1.1 εκ. δολαρίων, σε μικτές αποδοχές, νορμάλ μου κάθεται. Πιστεύω πως θα πέσει και σκόντο για να επιστρέψει Ευρώπη. Στη Ρουμανία τον περιμένουν απόψε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει το παιχνίδι της Κραϊόβα. Να δούμε αν θα πάει. Πιστεύω ότι αν έχει ψηθεί με εμάς και τα βρούμε και με τους Αμερικάνους, έχουν τον τρόπο να δικαιολογήσουν τη μη επιστροφή του, καθώς έχει δημιουργηθεί ντόρος γύρω από αυτή.
Με αυτούς τους δύο νομίζω ότι συμπληρώνεις βασικά κενά και έχεις την ευχέρεια, χωρίς άγχος, να παρακολουθείς το μεταγραφικό παζάρι για να συμπληρώσεις και τα υπόλοιπα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”