eorptol1 έγραψε:το προβλημα ποιο ειναι να τα ακουμπησει χοντρα ο ιβαν η να ενισχυθει πραγματικα ? δεν κανει μεταγραφες βγαινουμε στα καγκελα ,κανει παλι εσυ στα καγκελα αντι να πεις το σωστο ....ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΩΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΚΟΙ .....,ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΚΡΑΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΟΥΣ.....ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΣΕ ΣΑΝ ΤΑ ΧΕΛΙΔΟΝΙΑ ΜΟΝΟ ΜΟΝΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ .....ΤΥΧΑΙΟ ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ .....Metagrafakias έγραψε:Στην τσεπη του Σαββιδη δεν ειμαι αλλα αν ισχύουν αυτα που διαβάζω οτι μετα απο τοσο καιρο τοσο κράξιμο και με πωλήσεις αξίας 20εκ η απαντηση του θα ειναι δυο δανεικοι οντως υπρχει θεμα….καλυτερα να βγει καποιος να πει στον κοσμο τι συμβαινει τουλαχιστον να μην αναλωνόμαστε σε άσκοπες συζητησεις εδω μεσα…οταν λες παω για νταμπλ πρεπει να το υποστηριζεις κιολας εδω ειμαστε πιο αποδυναμωμένοι απο περυσι που υποτίθεται ηταν μεταβατική χρονια…θα βγει καποιος να μιλησει η κανουνε ακομα διακοπες οι υπεύθυνοι;;;;;
Στο συγκεκριμενο φόρουμ που αφορά μεταγραφες καλοκαιριού ποτε θες να εμφανίζομαι;;;ααα Μαλιστα το έλυσες το θεμα στο μυαλο σου εσυ εισαι ο καλος ο ΠΑΟΚτσης εγω ο κακος που μονο κράζω…πχι θα τερματίζω 30 βαθμους κατω απο τον γαβρο και θα λεω ολα καλα τι καλη λειτουργία υπρχει στην ΠΑΕ….ειμαι ο πρωτος που λεω να παμε σε μοντελο ακαδημιών χωρις πολλα χρηματα και ας κανουμε υπομονη 3 χρονια χωρις τιτλο αλλα να υπαρχει ενα πλάνο ανάδειξης και αξιοποίησης τους…με την πρωτη ευκαιρια πουλάς Τζολη και πας να φας Τσιγγαρα για να γεμίσεις την ομαδα 30αρηδες που απλα θα σου κανουν τη δουλεια 1-2 χρονια…εγω τον ΠΑΟΚ τον θεκω πρωταθλητη για τα επομενα 10 αλλα ετσι οπως λειτουργούμε το βλεπω μετα απο 35 χρονια παλι και το ξερετε ολοι οτι αυτο θα συμβει….το πτι ο τελευταίος δανεικος που πηραμε ηταν ο βιειρινια το 2009 λεει πολλα για αυτες τις δηθεν οψιον για τα ματια του κόσμου…δν πηραμε τον παικταρα Μισιτς και με 2,5 τον Κρεμτσικ θα πιστεψω οτι αμα μπει ρητρα 4εκ στον Ρουμάνο θα τον αγοράσουμε μετα…τα καλα θα τα λεω οπως αμα μπεις στο φόρουμ για τις ακαδημίες θα τα δεις αλλα και τα κακα επισης κι αν σας αρεσει…