Το ότι μεροληπτεί υπέρ του Μπίσεσβαρ (ο λόγος μπορεί να είναι αυτός που ανέφερα) είναι ξεκάθαρο, αν αυτό είναι εις βάρος της ομάδας η όχι, είναι επίσης ξεκάθαρο. Αν δεν ήταν όλο αυτό μεροληπτικό και εις βάρος της ομάδας, δεν θα άνοιγες καθόλου την κουβέντα αυτή και θα την τελειώνεις εξ αρχής με ένα απλό "ρε μαλάκα, εσύ είσαι τυφλός;".Μαυρο Χιονι έγραψε:Είσαι ψεύτης. Καμία σχέση με την απόδοση του δεν έχει αυτό που έγραψες. Γράφεις 1+1+1 υπονοείς δηλαδή πως τον βάζει μόνο και μόνο για να ανανεωθεί αυτόματα το συμβόλαιο του. Ότι μεροληπτεί εις βάρος της υπόλοιπης ομάδας. Ότι θέλει το κακό της.15_50 έγραψε:Είμαι ξεκάθαρος.Μαυρο Χιονι έγραψε:Τι υπονοείς;;; Και θέλω ειλικρινή απάντηση άμεσα. Άντε γιατί πολλά μας τα λέτε μερικοί εδώ μέσα!
Με βάση την απόδοσή του, δεν δικαιολογείται να παίζει ούτε ένα δευτερόλεπτο, πόσο μάλλον να στερεί χρόνο συμμετοχής από οποιονδήποτε άλλο.
Εσύ τι υπονοείς ότι υπονοώ;
Σε ματς που είναι στο 2-0, βάζει τον τελειωμένο ΞΑΝΑ και τελειώνει και το ματς αυτόματα. Αν δεν βάζει σε τέτοια ματς έναν παίκτη που δεν έχει πάρει λεπτά συμμετοχής και βάζει τον Μπίσεσβαρ τι άλλο μπορώ να σκεφτώ;
Δεν υπάρχει χειρότερός του και μου ζητάς να κλείσω τα μάτια και να σωπάσω. ΟΧΙ.