αν δεν βγει κατι επισημο , δεν πιστευω , το γ@μωcontra τους να κλεισει !vothratzis έγραψε:Ορίστε http://www.paokmania.gr/stiles/mme/9857 ... -ston-paok
(με εχουν κανει και block απο το disqus τα @ρχιδι@ )
αν δεν βγει κατι επισημο , δεν πιστευω , το γ@μωcontra τους να κλεισει !vothratzis έγραψε:Ορίστε http://www.paokmania.gr/stiles/mme/9857 ... -ston-paok
Εγώ άκουσα για δύο εκατ και τον Μακ δανεικόvothratzis έγραψε:1μυριο στον νιονιο για τον χατζιησαια...μαλιστα...
Φίλε έχω τρέλα με τον πιτσιρικά!! Αστέρι, με 1-1,5 μύριο τον παίρνεις!john4serres έγραψε:Με πώληση Κάτσε, φέρνεις Καπούστκα ρεεε! Πουλέν!
παντως με αυτα τα λεφτα και με το ροστερ να εχει κενα που ειτε θελουν μικρα,φθηνα μπαλωματα ή 2-3-4 κινήσεις υψηλής ποιότητας, τότε σκέψου τι μπορεί να κάνει κανείς. Ειδικά αν τον λενε Φράνκ Άρνεσεν...kataramenos5 έγραψε:Μπα κατι θα γινει και θα χαλασουν ολες Κγεο.ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ.
Περιπτερος έγραψε:Δεν γίνονται τελικά άλλες μεταγραφές, αφού με τον Χ'ησαϊα πήραμε και σέντερ μπακ και δεκάρι, ενώ έχει αγωνιστεί και ως πλάγιος αμυντικός.
Γιούπι !!!
Εκείνη με τα άσπρα κορδόνια και τον άσπρο (τύπου πόλο) γιακά; "Γ@μάτη" είναι εκείνη...Περιπτερος έγραψε:Είναι η ολόμαυρη της δεκαετίας του '60. Στενή με γιακά.
Την Κυριακή βλέπω να φωνάζουμε κανένα σύνθημα με "μαύρη" και να εννοούν πολλοί κάτι άλλο.
goran 64 έγραψε:Εκείνη με τα κορδόνια; "Γ@μάτη" είναι εκείνη...Περιπτερος έγραψε:Είναι η ολόμαυρη της δεκαετίας του '60. Στενή με γιακά.
Την Κυριακή βλέπω να φωνάζουμε κανένα σύνθημα με "μαύρη" και να εννοούν πολλοί κάτι άλλο.![]()
Φαντάζομαι τα κορδόνια θα είναι "τυπωμένα", ε;
Ρε παλικάρι, πώς είναι δυνατόν να το πιστεύεις αυτό;vothratzis έγραψε:1μυριο στον νιονιο για τον χατζιησαια...μαλιστα...
Νομιζω την έκανε απο Ελλάδα και είπε δεν ξαναγυρνάει με τπτ.Odi έγραψε:Εγώ λέω αντί να κοιτάμε μεγάλα ονόματα να πάμε να πάρουμε τζάμπα τον Τσάβες από τα Γιάννενα που και ελεύθερος είναι και προσαρμοσμένος στην Ελλάδα και ξέρουμε τι μπορεί να προσφέρει ως δεκάρι.
εγω συμφωνω τη γκρινια εδω θα την αντεξεις η θα μπαναρεις το μισο παοκμανιαOdi έγραψε:Εγώ λέω αντί να κοιτάμε μεγάλα ονόματα να πάμε να πάρουμε τζάμπα τον Τσάβες από τα Γιάννενα που και ελεύθερος είναι και προσαρμοσμένος στην Ελλάδα και ξέρουμε τι μπορεί να προσφέρει ως δεκάρι.
δε μου γεμιζει καθολου το ματι ως κινηση...Odi έγραψε:Εγώ λέω αντί να κοιτάμε μεγάλα ονόματα να πάμε να πάρουμε τζάμπα τον Τσάβες από τα Γιάννενα που και ελεύθερος είναι και προσαρμοσμένος στην Ελλάδα και ξέρουμε τι μπορεί να προσφέρει ως δεκάρι.
εγω το πιστευω καποια στιγμη και ο ιβαν θα μπει στο παιχνιδι πλυντηριου του ποδοσφαιρου αλλιως δεν κανουμε τιποταΑποστόληςΑ έγραψε:Ρε παλικάρι, πώς είναι δυνατόν να το πιστεύεις αυτό;vothratzis έγραψε:1μυριο στον νιονιο για τον χατζιησαια...μαλιστα...