Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από eorptol »

DAMANAKIS έγραψε:απο αυριο ολοι εσεις που κανετε αναλυση τακτικης και δεν συμφωνειτε με τον δωνη,τα βιογραφικα στο χερι,και στην τουμπα ολοταχως!ο γκαρσια θα δινει συνεντευξη,και εσεις θα πατε για τη θεση του προπονητη!σιγουρα ξερετε περισσοτερα απο τον δωνη!ανεργια,κριση,που ξερετε,μπορει να το σωσετε!και κατι αλλο οσο αφορα τον βρυζα!δεν τον εχω ουτε αδερφο,ουτε τρελαινομαι οταν καποιοι τον βριζετε η αφηνετε υπονοουμενα!επειδη ομως θελω να ειμαι δικαιος ανθρωπος,και αντρας πανω απο ολα,δεν ξεχναω,οτι πριν ερθει ο σαββιδης εβαλε υποθηκη την περιουσια του!που οσοι γνωριζετε,δεν ειναι και μικρη!θα το εκανε καποιος απο εσας αυτο?
Λέγε ότι θες εσύ εμείς τα ξέρουμε όλα ο βρύζας είναι εγκληματίας πανε να τον βγάλουν άχρηστο όπως βγάλαμε και τον ζαγορ ο άλλος λέει ρωτά τους συνδέσμους τι να ρωτήσω κάποιοι από αυτούς το καλοκαίρι παρακαλούσαν με τον Σαχπατζιδη και τον φλο να πάρουνε τον ΠΑΟΚ
Τέλος πάντων ο Ιβαν αποφασίζει και πρέπει να τελειώνουμε με την φαγωμάρα να δούμε μπροστά δυο μήνες μείνανε
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

paoki1985 έγραψε:
paoki1985 έγραψε:
DAMANAKIS έγραψε:απο αυριο ολοι εσεις που κανετε αναλυση τακτικης και δεν συμφωνειτε με τον δωνη,τα βιογραφικα στο χερι,και στην τουμπα ολοταχως!ο γκαρσια θα δινει συνεντευξη,και εσεις θα πατε για τη θεση του προπονητη!σιγουρα ξερετε περισσοτερα απο τον δωνη!ανεργια,κριση,που ξερετε,μπορει να το σωσετε!και κατι αλλο οσο αφορα τον βρυζα!δεν τον εχω ουτε αδερφο,ουτε τρελαινομαι οταν καποιοι τον βριζετε η αφηνετε υπονοουμενα!επειδη ομως θελω να ειμαι δικαιος ανθρωπος,και αντρας πανω απο ολα,δεν ξεχναω,οτι πριν ερθει ο σαββιδης εβαλε υποθηκη την περιουσια του!που οσοι γνωριζετε,δεν ειναι και μικρη!θα το εκανε καποιος απο εσας αυτο?
Μερικοί είμαστε πολύ πρόβατα. Είναι δυνατόν να πιστεύετε ότι έβαλε σε υποθήκη την περιουσία του? Ρε παιδιά ήμαρτον. Και μη μιλάτε για έναν άνθρωπο που δεν κράτησε τον λόγο του. Έφαγε με δόλιο τρόπο τον προηγούμενο πρόεδρο. Άλλα είπε άλλα έκανε. Ρώτησε λίγο τους συνδέσμους. Sorry για το of topic.

Και όσο Για τον Δώνη και τα βιογραφικά που είπες, δεν κατάλαβα πρέπει να έχουμε πτυχίο προπονητικής για να κριτικάρουμε τον Δώνη? ε όχι ρε παιδιά. Σας θάμπωσε το βιογραφικό του ε? και η μπάλα που έπαιζε η Λάρισα και ο Ατρόμητος ε? α ξέχασα τον Ηλυσιακό και την Αεκ.
Αν νομίζεις ότι αυτό που γίνετε με τον Δωνης είναι κριτική πάω πάσο εδώ και καιρό έχουμε ξεφύγει και γράφουμε κατινιές ....εγώ πιστεύω ότι μόνο κριτική δεν είναι, μπλεκουμε τον γιο του τον συμπεθερο του το αν έχει δανεικό σε ομάδα της Αθήνας παίκτη του ΠΑΟΚ το twitter to Facebook μέχρι και για τον μικρό τον γιο του που ακόμη φοράει πάνες ακούσαμε σχόλια :):):):)
paoki1985

Δημοσίευση από paoki1985 »

eorptol έγραψε:
Λέγε ότι θες εσύ εμείς τα ξέρουμε όλα ο βρύζας είναι εγκληματίας πανε να τον βγάλουν άχρηστο όπως βγάλαμε και τον ζαγορ ο άλλος λέει ρωτά τους συνδέσμους τι να ρωτήσω κάποιοι από αυτούς το καλοκαίρι παρακαλούσαν με τον Σαχπατζιδη και τον φλο να πάρουνε τον ΠΑΟΚ
Τέλος πάντων ο Ιβαν αποφασίζει και πρέπει να τελειώνουμε με την φαγωμάρα να δούμε μπροστά δυο μήνες μείνανε
Δε θα πω τίποτα άλλο. Ρώτα να μάθεις.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Υπαρχει διοικηση στον ΠΑΟΚ.....το λεω για καποιους που εχουν μεινει λιγο πισω....

Την διοικηση αυτη,την στηριζετε?.....Την εχετε πεσει ολοι στο Δωνη.Μεχρι ενα σημειο,δικαιως.Αλλα απο ενα σημειο και μετα....ξεφευγει το πραγμα!

Μηπως καποιοι θελετε να τα βαλετε με τη διοικηση αλλα επειδη δεν σας παιρνει την πεφτετε στον ευκολο στοχο?...

Εγω,κυριοι,εχω πολλες ενστασεις,ΠΛΕΟΝ,για το Δωνη,αλλα απο τη στιγμη που τον στηριζει η διοικηση το μονο που θα κανω ειναι να πηγαινω στο γηπεδο και να βγαζω το λαρυγγι μου!...

Με τη μαλακια που εκαναν τα ζωα χθες βραδυ,το μονο που καταφεραν ειναι να δουμε καποιοι με συμπαθεια το Δωνη!

Κοπροσκυλα!Μακρια απο τον ΠΑΟΚ μας!
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Συμφωνώ απόλυτα με mpafos4. Η ομάδα αλλάζει επίπεδο, γίνεται ευρωπαϊκών προδιαγραφών, με νομους, κανόνες και κανονισμούς. Όλοι ίσοι με όλους, Οι εποχές που έκαναν κουμάντο οι σύνδεσμοι, και έκαναν πολιτική, τελείωσαν! Όσοι δεν το έχουν καταλάβει, θα έχουν πρόβλημα. Η ΕΠΟΧΗ ΣΑΒΒΙΔΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΠΙΠΕΔΟ! ΑΝ ΤΗ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΉ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε μέγα θέμα τα παιγνίδια με τον Άρη και να τρελαινόμαστε όταν νικάμε το γαύρο. Και μέχρι εκεί. Αυτό θέλουμε;
Για μένα κανείς δεν είναι πάνω από την ομάδα. ΚΑΝΕΙΣ!
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Kανείς......!

Eνα πράγμα μου αρεσε εχθές........σε όλο το σκηνικό.Και μου έδωσε ελπίδες για το μέλλον.

Γκαρσία-Δώνης ετσι και ξαναδημιουργησετε πρόβλημα.....την πατήσατε.Ομορφα κι ωραία.
Σαββίδης.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

σε προηγουμενο ποστ καταδικασα καθε μορφη βιας εναντιον του προπονητη του ΠΑΟΚ....
προπονητης ομως που να θελει να δειρει οπαδο της ομαδας μας δεν εχει θεση οχι μονο στον ΠΑΟΚ αλλα στο συγχρονο ποδοσφαιρο....
ρε Δωνη δημοσιο προσωπο εισαι, θα μπινελικωθεις και θα σπρωχτεις οχι ομως και να ανταποδιδεις δεν ταιριαζει στην νοοτροπια των σοβαρων αν θελεις ετσι να λεγεσαι προπονητων....
νομιζω οτι ο Δωνης με την διαχειριση του Γκαρσια ανοιξε τον δρομο της φυγης του...
και αν φυγει και απο τον ΠΑΟΚ δυσκολα θα βρει δουλεια σε μεγαλο συλλογο...
επαιξε και εχασε
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

Δεν ξερω δεν στην εχουν πέσει ποτε?????

Ο καθε ανθρωπος αντιδράει διαφορετικά,τι θες να κάνει,να πει θα κάτσω να τις φαω γιατι είμαι δημοσιο πρόσωπο???Τι λετε ρε παιδια,πανω απολα ειναι ανθρωπος και αμύνεται,ξερει τι ρόλο παίζει ο αλλος?????Αμυνεσαι για να σωθεις
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

karlat85 έγραψε:Δεν ξερω δεν στην εχουν πέσει ποτε?????

Ο καθε ανθρωπος αντιδράει διαφορετικά,τι θες να κάνει,να πει θα κάτσω να τις φαω γιατι είμαι δημοσιο πρόσωπο???Τι λετε ρε παιδια,πανω απολα ειναι ανθρωπος και αμύνεται,ξερει τι ρόλο παίζει ο αλλος?????Αμυνεσαι για να σωθεις
αμυνα δεν σημαινει να κυνηγας καποιον για να τον δειρεις...
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

Οι μαγγές πληρώνονται,στο ξανα λεω εκείνη την ωρα δεν σκέφτεσαι,

Σε αμυνα εισαι οταν στην πέφτει ο αλλος,
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Athens έγραψε:σε προηγουμενο ποστ καταδικασα καθε μορφη βιας εναντιον του προπονητη του ΠΑΟΚ....
προπονητης ομως που να θελει να δειρει οπαδο της ομαδας μας δεν εχει θεση οχι μονο στον ΠΑΟΚ αλλα στο συγχρονο ποδοσφαιρο....
ρε Δωνη δημοσιο προσωπο εισαι, θα μπινελικωθεις και θα σπρωχτεις οχι ομως και να ανταποδιδεις δεν ταιριαζει στην νοοτροπια των σοβαρων αν θελεις ετσι να λεγεσαι προπονητων....
νομιζω οτι ο Δωνης με την διαχειριση του Γκαρσια ανοιξε τον δρομο της φυγης του...
επαιξε και εχασε
Δεν μπορει να μιλας σοβαρα....!Πες μου πως κανεις πλακα και δεν τα εννοεις αυτα που γραφεις!
Άβαταρ μέλους
SRV

Δημοσίευση από SRV »

Argonaut4 έγραψε:Kανείς......!

Eνα πράγμα μου αρεσε εχθές........σε όλο το σκηνικό.Και μου έδωσε ελπίδες για το μέλλον.

Γκαρσία-Δώνης ετσι και ξαναδημιουργησετε πρόβλημα.....την πατήσατε.Ομορφα κι ωραία.
Σαββίδης.
Έτσι. Στείλτε τους και τους 2 να ησυχάσουμε. Ο ΠΑΟΚ πάνω απ΄όλα. Αλλάξαμε επίπεδο. Πρέπει να κοιτάμε το συμφερον του οικοδομήματος. Αν δε σέβεσαι το Δικέφαλο Αετό, φεύγεις, είτε λέγεσαι Πάμπλο είτε Δώνης.

Δέν τους βάζω στο ίδιο καζάνι, αλλά μας κάνουν το ίδιο κακό αυτή τη στιγμή. Την αγάπη μας στον Πάμπλο την έχουμε αποδείξει πολλές φορές.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

mpafos4 έγραψε:
Athens έγραψε:σε προηγουμενο ποστ καταδικασα καθε μορφη βιας εναντιον του προπονητη του ΠΑΟΚ....
επαιξε και εχασε
Δεν μπορει να μιλας σοβαρα....!Πες μου πως κανεις πλακα και δεν τα εννοεις αυτα που γραφεις!
που ειναι το προβλημα σου?
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Καταρχην...μπινελικι με μπινελικι τεραστια διαφορα.

Και,δεν καταλαβα....επειδη καποιος ειναι δημοσιο προσωπο,μπορουμε να τον προπηλακιζουμε?....Ποιος σου το ειπε αυτο?...Απο που προκυπτει?....

Και κατι ακομα......εαν σου την πεσει καποιος για να σε δειρει και τον σαπισεις στο ξυλο...εισαι τραμπουκος?....

Μηπως τα εχεις μπερδεψει λιγο τα πραγματα?....
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

mpafos4 έγραψε:Καταρχην...μπινελικι με μπινελικι τεραστια διαφορα.

Και,δεν καταλαβα....επειδη καποιος ειναι δημοσιο προσωπο,μπορουμε να τον προπηλακιζουμε?....Ποιος σου το ειπε αυτο?...Απο που προκυπτει?....

Και κατι ακομα......εαν σου την πεσει καποιος για να σε δειρει και τον σαπισεις στο ξυλο...εισαι τραμπουκος?....

Μηπως τα εχεις μπερδεψει λιγο τα πραγματα?....
σορρι φιλε αλλα μηπως με παρεξηγησες?
ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΒΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ....
ετσι για να μην χανουμε το νοημα, τωρα αν ηταν σε αμυνα που οφειλε να προστατευτει εχει καλως, ηταν ομως σε αμυνα? γιατι καποιος μετεφερε την πληροφορια οτι κυνηγησε οπαδο του ΠΑΟΚ, (αν ειναι αληθινη γιατι δεν το γνωριζω αυτο τοτε ειναι απλα απαραδεκτος)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”