Ότι να 'ναι!!!!!
Re: Ότι να 'ναι!!!!!
ρε dreamwarrior το οτι δεν ξερω τι ηταν η aspromauri δεν σημαινει οτι δεν ξερω γενικα.....δεν μπηκα χτες στο φορουμ.............οσο για αυτο που λες aspromauri για τον novi να ξερεις οτι τα γνησια αρσενικα φαινονται απο μακρια π.χ. εγω,free,novi,ο μεγαλος gash,σαφως ο ehemithos,kass,dmisk,palok και μερικοι ακομη 
Πριν παρω τα κουβαδακια μου,ευχαριστω τους υπολοιπους για την υποδοχη και την ασπρομαυρη για τα ΠΑΟΚ!!!!!!!!!!ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΝΥΧΤΑ!!!!!!!!
- dreamwarrior
Καλή σου τύχη παοκάρχη μου και να περνάς καλά στη ζωή σου οκ;;;;
Άντε κάνε μου τη χάρη γιατί σου είπα ότι πίσω από την οθόνη είσαι όσο μάγκας θέλεις......
Έλα σε μία συνάντησή μας να γνωριστούμε από κοντά και άσε τα ωραία λογάκια σου........
Εδώ μέσα εχουμε χαβαλέ και δεν θέλουμε εντάσεις και χαζαμάρες έτσι για να δημιουργούμε εντυπώσεις.......
Άντε κάνε μου τη χάρη γιατί σου είπα ότι πίσω από την οθόνη είσαι όσο μάγκας θέλεις......
Έλα σε μία συνάντησή μας να γνωριστούμε από κοντά και άσε τα ωραία λογάκια σου........
Εδώ μέσα εχουμε χαβαλέ και δεν θέλουμε εντάσεις και χαζαμάρες έτσι για να δημιουργούμε εντυπώσεις.......
mpafos4 έγραψε:Πριν παρω τα κουβαδακια μου,ευχαριστω τους υπολοιπους για την υποδοχη και την ασπρομαυρη για τα ΠΑΟΚ!!!!!!!!!!ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΝΥΧΤΑ!!!!!!!!
ρε αδερφε γιατι να φυγεις? δεν νομιζω να σε προσβαλε κανεις........τωρα αμα καποιος ειπε κατι παραπανω απλα κανε οτι δεν ειδες
- aspromauri
- dreamwarrior
Ο τρελός του χωριού εγώ είμαι γκασουλινάκο;;;;;gash04 έγραψε:Καλώς ήρθες mpafos4.
Μην ασχολείσαι με τον τρελό του χωριού.
Τα κοπλιμέντα του φολαράκου για τον ανδρισμό σου μήπως (λέω ΜΗΠΩΣ) είναι ύποπτά;;;;;
Δεν πας για ένα τεστ κόπωσεις και έναν έλεγχο για γρίππη Η1Ν1 ;;;;;;;
- aspromauri
Τελικά ποιοί είμαστε Άντρες και ποιοί Γυναίκες ???!!!!!
Και εδώ θα πεί ο Dimiskίδης μόλις φάει .... ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ .... ΚΑΙ Π.Α.Ο.Κ !!!!!!!!
Και εδώ θα πεί ο Dimiskίδης μόλις φάει .... ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ .... ΚΑΙ Π.Α.Ο.Κ !!!!!!!!
- dreamwarrior
Ο σωτομητσίδης είναι σε σύσκεψη με ένα πιάτο κοντοσούβλι και καμιά 40 αμνοερίφια!!!!!!!
Θα του πάμε το μισό εργοστάσιο "σουρωτής" για να χωνέψει!!!!!!!!!!!!!
Α και να μην το ξεχάσω.........ΤΟ ΤΖΑΤΖΙΚΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Θα του πάμε το μισό εργοστάσιο "σουρωτής" για να χωνέψει!!!!!!!!!!!!!
Α και να μην το ξεχάσω.........ΤΟ ΤΖΑΤΖΙΚΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- dreamwarrior
Και που ' σαι ακόμη φιλαράκο.........
Έχεις να δεις εδώ μέσα......μέχρι και τον γκασουλινακουλίνο πρόεδρο τον απανταχού τρακτεροκουδουνόβλαχων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Έχεις να δεις εδώ μέσα......μέχρι και τον γκασουλινακουλίνο πρόεδρο τον απανταχού τρακτεροκουδουνόβλαχων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Paokintepo
tigon4 έγραψε:μπορει καποιοι να ειναι και απ'τα δυο.....που ξες ? πολλα συμβαινουν
και τα δυο ταυτοχρονα?????
- dreamwarrior
Το άβατάρ σου αγαπητέ από το ντεπό είναι κορυφαίο!!!!!!
Στη θέση του συμπαθούς τετραπόδου όμως έπρεπε να είναι το Τούλης μας......(Νο 2 να μην ξεχνιόμαστε!!! )
Αν και τώρα τελευταία αυτός ο θυληπρεπής εραστής του βιολιτζή της πλατείας κουμουνδούρου έχει προτίμηση στις καστανές πρασινομάτες γλάστρες της ελληνικής trash tv !!!!!!!!
Στη θέση του συμπαθούς τετραπόδου όμως έπρεπε να είναι το Τούλης μας......(Νο 2 να μην ξεχνιόμαστε!!! )
Αν και τώρα τελευταία αυτός ο θυληπρεπής εραστής του βιολιτζή της πλατείας κουμουνδούρου έχει προτίμηση στις καστανές πρασινομάτες γλάστρες της ελληνικής trash tv !!!!!!!!
βεβαιως βεβαιως, μην κοιτας τωρα που εμεις ειμαστε τα αρσενικα...............υπαρχουν μερικοι που γουσταρουν να ειναι και παθητικοι και ενεργητικοι...... 
- dreamwarrior
Ο τούλης μας ( ο Νο 2 είπαμε) είχε αποκλειστικη θεραπεία για τις αιμοροϊδες του με τον Δρ Λίνο που όλως τυχαίως είναι και ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ (ουφ το είπα και αυτό το όνομα επιτέλους!!!! )
Μετά από εντατική θεραπεία 12 μηνών ο μικρούλης νοβιτούλης μας πήγε σε ψυχολόγο για να του φύγουν οι εμμονές ότι είναι gay........
Τώρα τι αποτέλεσμα είχε η ψυχοθεραπεία;;;;;θα σε γελάσω......ΧΑ ΧΑ ..... σε γέλασα!!!!!!!!!!
Μετά από εντατική θεραπεία 12 μηνών ο μικρούλης νοβιτούλης μας πήγε σε ψυχολόγο για να του φύγουν οι εμμονές ότι είναι gay........
Τώρα τι αποτέλεσμα είχε η ψυχοθεραπεία;;;;;θα σε γελάσω......ΧΑ ΧΑ ..... σε γέλασα!!!!!!!!!!