Γιατι?icue έγραψε:Οχι αλλους αφρικανους.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
- soflodoras
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Εδω και καιρο που βλεπω τον Τσιφτση, μου φαινεται ενας τερματας με μεγαλη προοπτικη. Βεβαια, δεν ειμαι ειδικος, ουτε εχω γνωσεις της θεσης, αλλα μου φαινεται πολυ καλος. Ενιωσα οριακα δικαιωμενος κ χαρουμενος οταν ακουσα για την ενδεχομενη μεταγραφη του στον ΠΑΟΚΑποστόληςΑ έγραψε:Για τον Τσιφτή συμφωνώ απόλυτα, γι' αυτό πρότεινα να προωθηθούν οι Ταλιχμανίδης και Μπαλωμένος. Ο Γιαννούλης, ναι, δεν είναι πολύ καλός αμυντικά και υστερεί σαφώς έναντι του Baba, απλά θεωρώ ότι η εμπειρία του όλα αυτά τα χρόνια από το Αγγλικό πρωτάθλημα του έδωσε προστιθέμενη αξία. Για μένα αξίζει γύρω στα 800 με 900Κ. Παραπάνω όχι.obanebane έγραψε:O Γιαννούλης που θυμάμαι εγώ στα τελευταία του παιχνίδια στον ΠΑΟΚ,με Γκαρσία προπονητή ήταν να τον κλαίνε οι ρέγγες.
Το κασε του αυτή τη στιγμή για μένα, είναι δυσανάλογο της αξίας του.
Αν ήταν 600-700 μάξιμουμ, ναι.
Για μένα είναι ελαφρώς καλύτερος συνολικά από τον Ραφα και πολύ κατώτερος συνολικά του Μπαμπα.
Έχει το πλεονέκτημα ότι ξέρει την ομάδα και ότι είναι Έλληνας, σημαντικό για την ευρωπαϊκή λίστα αλλά 1 μύριο πλας, εγώ δε του έδινα αυτού του παίχτη.
Επίσης με την ευκαιρία να γράψω ότι τον Τσιφτση τον θεωρώ πολύ λίγο για ΠΑΟΚ.
Καταλαβαίνω όμως την ανάγκη για απόκτηση Ελλήνων παιχτών και το περιθώριο που έχει να βελτιωθεί λόγω του νεαρού της ηλικίας του.
Βεβαια εσεις μαλλον βλεπετε πραγματα που δε βλεπω εγω.
Παντως οι απαιτησεις του Αστερα ειναι μεν δικαιολογημενες, αλλα αρκετα μεγαλες. Κ το οτι προσπαθουν εκβιαστικα να διεκδικησουν περισσοτερα ξαφνικα, ειναι λογος να μην προχωρησει το ντιλ. Παμε για αλλα. Ας εμπιστευτουν τους δικους μας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος soflodoras την Κυρ 16 Ιουν 2024, 12:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Μπαρκαρούτσος
Νιsoflodoras έγραψε:Off topicΜπαρκαρούτσος έγραψε:Κυριακή πρωί, τι καλύτερη ώρα να ακούσεις λίγο Paokmania Podcast να γουστάρεις! Ανάλυση για το ποδόσφαιρο ή για το βόλλεϋ ή το μπάσκετ, καμιά συζήτηση με αξιόπιστο ρήτορα δημοσιογράφο, ό,τι θέλεις!
tonipap801 έγραψε:xaxaxaxaxalex ioannina έγραψε:![]()
![]()
![]()
![]()
Γράφει:
Πάρης Τσελεπίδης
«Σφήνα» Άρη για Μπρέιθγουεϊτ
Ο Άρης μπορεί να αναμένει πρόταση για να συζητήσει την ενδεχόμενη πώληση του Λορέν Μορόν ωστόσο θέλει να κάνει τη δική του κίνηση ματ στη θέση του επιθετικού με την απόκτηση του Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ.
Ο Δανός επιθετικός της Εσπανιόλ που βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ τις τελευταίες ημέρες φέρεται να ήταν ένας από τους λόγους του ταξιδιού του Θόδωρου Καρυπόδη στην Ισπανία.
Αυτό που είχε ξεκάθαρα μεταγραφικό χαρακτήρα για στόχους ενίσχυσης του ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου αλλά και αποφόρτισης του υπάρχοντος με ποδοσφαιριστές που δεν βρίσκονται στα πλάνα του Άκη Μάντζιου.
Το ενδιαφέρον του Άρη στο πρόσωπο του Μπρέιθγουεϊτ είναι βέβαιο πως έχει να κάνει με την υπόθεση της αποχώρησης του Μορόν από το ρόστερ. Του πρώτου σκόρερ της φετινής Stoiximan Super League με την απόκτηση του πρώτου σκόρερ της φετινής La Liga 2 με τα χρώματα της Εσπανιόλ.
Επίσης το σενάριο να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Άρη έχει να κάνει με την παρουσία του Καρυπίδη μεταξύ άλλων κατά την παρουσία του στην Ισπανία και στην Βαρκελώνη. Στην πόλη όπου εδρεύει η ομάδα του Μπρεθγουέιτ. Η Εσπανιόλ.
Τέλος η διάθεση και μόνο κίνησης της απόκτησης του Δανού επιθετικού φανερώνει και τη διάθεση του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Άρης. Όχι για κάποια κίνηση εντυπωσιασμού απλώς αλλά σε συνδυασμό με την ουσία ώστε το νέο ρόστερ να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο ενισχυμένο γίνεται για την χρονιά που θα ακολουθήσει.
Σημερα 19:30
Λογικα εκει θα ειναι ο μπροστινος του συμπολιτη εν οψι της αγορας του Μπρέιθγουεϊτ...
-
mbison
Λύρατζης 24 xρονων αξια 1,2 εκ. https://www.transfermarkt.gr/lefteris-l ... ler/390125
Τσιφτσης, 24 χρονων αξια 450 χιλ. https://www.transfermarkt.com/antonis-t ... ler/390539
Πρεπει να μας δώσουν αυτοί λεφτα για την ανταλλαγη.
Αλλά εγω επιμενω οτι πρεπει να μεινει στον ΠΑΟΚ ο Λυρατζης. Σε λίγα χρονια μπορει να ειναι βασικος ή ο σιγουρος 2ος δεξιος μπακ.
Τσιφτσης, 24 χρονων αξια 450 χιλ. https://www.transfermarkt.com/antonis-t ... ler/390539
Αλλά εγω επιμενω οτι πρεπει να μεινει στον ΠΑΟΚ ο Λυρατζης. Σε λίγα χρονια μπορει να ειναι βασικος ή ο σιγουρος 2ος δεξιος μπακ.
Μπορεί να εκνευριζω το Μαύρο Χιόνι αλλά εγώ θεωρώ πολύ τίμια λύση Έλληνα γηγενή τον Σταφυλιδη. Τίμιο αριστερο μπακ,τιμιος αντιΝασμπεργκ.
- ΑποστόληςΑ
- cristiano4
Πιστεύω αν γίνει ταυτόχρονη αποδέσμευση Ράφα και απόκτηση σταφυλιδη μόνο κερδισμένοι βγαίνουμε σαπο όλες τις απόψεις αλλά αυτά είναι και θέματα Λουτσεσκου
Αριστερα μπορει να παιξει και ο Οττο. Ισως εχει νοημα να παμε σε επιλογη ταλεντου για να επενδυθεί το μπατζετ σε αλλες θεσεις.
Με τον Μπερθγουεί μονο προβληματιζομαι, μην γινει μπερδεγουεϊ η φαση του φορ και πιασουμε Αυγουστο παλι.
Το εχουμε παραδοση για τις θεσεις των επιθετικων.
Το αλλο ρισκο ειναι να μην σκασει προταση για Κουλιερακη πριν ξακαθαρισει με Κετζιορα/Ενκονγκ.
Στις αλλες 2 θεσεις (αρ.εξτρέμ, χαφ αν στραβωσει του Μειτε) εχουμε χρονο.
Με τον Μπερθγουεί μονο προβληματιζομαι, μην γινει μπερδεγουεϊ η φαση του φορ και πιασουμε Αυγουστο παλι.
Το εχουμε παραδοση για τις θεσεις των επιθετικων.
Το αλλο ρισκο ειναι να μην σκασει προταση για Κουλιερακη πριν ξακαθαρισει με Κετζιορα/Ενκονγκ.
Στις αλλες 2 θεσεις (αρ.εξτρέμ, χαφ αν στραβωσει του Μειτε) εχουμε χρονο.
- FreeWatcher
-
Frans van Rooij
Για όσους δεν το έχουν ξεκάθαρο στο μυαλό τους, να τονίζω ότι συτή τη στιγμή η ομάδα κινείται για τρεις θέσεις.
Αριστερό εξτρέμ, φορ και δεξιοπόδαρο στόπερ. Και στις τρεις περιπτωσεις το μπατζετ είναι από εκατομμύριο και πάνω, συνεπώς μιλάμε για εν δυνάμει βασικούς.
Στο θέμα του εξτρέμ δεν ψάχνουμε για αναπληρωματικό του Τάισον, πάμε για έτοιμη λύση γι' αυτό και δίνουμε σχεδόν 1,4-1,5 εκατ. συμβόλαιο. Υπάρχουν καλές επιλογές για τη θέση του εξτρέμ για το στόπερ. Προσωπικά δεν βλέπω το θέμα του Ετζούκε να προχωράει.
Στο θέμα του φορ οι εναλλακτικές του Μπρέθγουεϊτ με βάση τα λεφτά που κινούμαστε (1.5-1.6) είναι εξαιρετικά περιορισμένες. Για την ακρίβεια δεν υπάρχει τίποτα προχωρημένο τη δεδομένη στιγμή. Δεν αποκλείω λοιπόν ο φορ (αν δεν προχωρήσει του Μπρέθγουεϊτ) να αποκτηθεί αρκετά αργότερα σε σχέση με τις άλλες δύο θέσεις.
Αριστερό εξτρέμ, φορ και δεξιοπόδαρο στόπερ. Και στις τρεις περιπτωσεις το μπατζετ είναι από εκατομμύριο και πάνω, συνεπώς μιλάμε για εν δυνάμει βασικούς.
Στο θέμα του εξτρέμ δεν ψάχνουμε για αναπληρωματικό του Τάισον, πάμε για έτοιμη λύση γι' αυτό και δίνουμε σχεδόν 1,4-1,5 εκατ. συμβόλαιο. Υπάρχουν καλές επιλογές για τη θέση του εξτρέμ για το στόπερ. Προσωπικά δεν βλέπω το θέμα του Ετζούκε να προχωράει.
Στο θέμα του φορ οι εναλλακτικές του Μπρέθγουεϊτ με βάση τα λεφτά που κινούμαστε (1.5-1.6) είναι εξαιρετικά περιορισμένες. Για την ακρίβεια δεν υπάρχει τίποτα προχωρημένο τη δεδομένη στιγμή. Δεν αποκλείω λοιπόν ο φορ (αν δεν προχωρήσει του Μπρέθγουεϊτ) να αποκτηθεί αρκετά αργότερα σε σχέση με τις άλλες δύο θέσεις.
Θα συμφωνήσω.mbison έγραψε:Λύρατζης 24 xρονων αξια 1,2 εκ. https://www.transfermarkt.gr/lefteris-l ... ler/390125
Ο Τσιφτσής έχει μεγάλες προοπτικές αλλά προς το παρόν είναι αναπληρωματικός του Παπαδόπουλου στον Αστέρα.
Αντίθετα ο Λύρατζης έχει γράψει συνολικά 64 συμ. στον ΠΑΟΚ και έχει χρηστεί διεθνής στην Εθνική ομάδα. Τον πιστεύω σαν παίκτη.
Το θέμα είναι ότι μεγάλο μέρος του κόσμου (και μέσα από αυτό το φόρουμ ακόμη) έχει απαξιώσει τον Λύρατζη οπότε μην περιμένεις διαφορετική αντιμετώπιση από τους τρίτους.
Σε ότι αφορά τον Στάφυ που γράφουν κάποιοι παραπάνω, θεωρητικά θα τον ήθελα στην ομάδα ως γηγενή. Πρακτικά όμως δεν ξέρω σε τι κατάσταση βρίσκεται.
-
Leonardo10
Με όλο τον σεβασμό στον Σταφυλιδη το ΠΑΟΚτσακι αλλά το αγωνιστικό του επίπεδο πλέον δεν είναι για τον ΠΑΟΚ ούτε για αστείο. Για ατρόμητο Τρίπολη ΟΦΗ εκεί είναι.
Επίσης δεν χρειαζόμαστε μπακ, Σαστρε οττο από την μια και Μπαμπά οττο Ράφα από την άλλη
Επίσης δεν χρειαζόμαστε μπακ, Σαστρε οττο από την μια και Μπαμπά οττο Ράφα από την άλλη