Blackgr4 έγραψε:JohnDag έγραψε:dimpaok4 έγραψε:δεδομενη αναγκη για κανονικο στοπερ μετα την λογικη παραχωρηση του μιχαι(για να παιξει και γιατι ληγει το συμβολαιο) και μετα την θλαση του νασμπεργκ,εγκληματιες αν δεν κανουν κινηση
Έχεις στόπερ λέμε.
Ινγκι και τον καλύτερο στόπερ του περσινού πρωταθλήματος για βασικούς.
Και 3 ελπιδοφόρα πιτσιρίκια από πίσω (Κουλιερακη, Παναγιωτου, Μορικελι).
Γυρνάει και ο Μιχαηλίδης για τον 2ο γύρο από τον Γενάρη και μετά.
Κομπλέ είσαι.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτά τα εννοείς ή τρολάρεις; Από περιέργεια ρωτάω.
Ουτε τα εννοώ, ούτε τρολαρω.
Και εξηγούμαι.
Εγω αυτά που είχα να πω τα είπα όταν έπρεπε. Άλλωστε φαινόταν από την αρχή για το που πήγαινε το έργο φέτος. Μπορεί να είχαμε και μεις εσωτερική πληροφόρηση (που ξέρεις) απλα να μην νιώθουμε την ανάγκη να το διαφημίσουμε. Μπορεί και όχι, προχωράμε.
Ε τα είπαμε λοιπόν 1, τα είπαμε 2, τα είπαμε 3, τα είπαμε 10 γίναμε κουραστικοί στο τέλος. Έχουν δίκαιο σε αυτό τα παιδιά της mod team και όσοι συμφορουμιτες διαμαρτυρηθηκαν. Η επανάληψη κουράζει και ενοχλεί.
Βεβαια, στην προκειμένη δεν ήταν μόνο η επανάληψη που ενοχλούσε και κουραζε. Αυτό που κούρασε κυρίως ήταν η γνώση ότι αυτά που λέγαμε ήταν αλήθεια.
Η αλήθεια ενοχλεί και κουράζει 10 φορές περισσότερο από την επανάληψη.
Πλέον εδώ που φτάσαμε λοιπόν δεν υπάρχει κανένας λόγος να συνεχίσουμε να λέμε τα αυτονόητα. Και οι τυφλοί είδαν.
Αφενός δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα, αφετέρου το μόνο που πετυχαίνουμε είναι να γινόμαστε περισσότερο αντιπαθείς στους συνφορουμιτες.
Οπότε έχω αλλάξει πλέον τελείως διαθεση και σκεπτικό.
Το ροστερ του ΠΑΟΚ ειναι υπερπλήρες, το καλύτερο στην Ελλάδα. Δεν βλέπουμε κανέναν και πάμε να το πάρουμε αήττητο.
Δεν έχω κανένα λόγο πλέον ούτε εγώ να χαλιέμαι, ούτε να χαλάμε τις καρδιές μας με τους υπόλοιπους.
Αυτή είναι η ομάδα, αυτό είναι το ροστερ και δεν αλλάζει.
Το αποδεχόμαστε και πάμε να τους μαμησουμε όλους.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk