Abel Fernando Moreira Ferreira

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
renegade

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευση από renegade »

Ας του δείξει τότε κάποιος τις δηλώσεις Τούντορ
Να κάτσει να βρει τις ομοιότητες και τότε ίσως καταφέρει να διαβάσει και το μέλλον
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Φίλε Φαρμακοποιέ ευχαριστώ για την απάντηση.

Κατανοώ αν δεν θέλεις να συνεχίσεις την κουβέντα, απλά αυτό το ‘έδειξε να το πιστεύει’ μου έδωσε την αφορμή για την εξής ερώτηση:

Σου παρέθεσε και επιχειρήματα δηλαδή γιατί μας κατατάσσει Σιτροέν και το γαύρο φερραρι;

(Θου κύριε ... πάω να πλύνω το στόμα μου)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Patron την Παρ 19 Ιουν 2020, 15:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Μιλάμε για ποδόσφαιρο, έχουμε δει σφαγές κ σφαγές από τον γαυρο στα χρόνια της παράγκας. Θυμάμαι ένα βροχερό 2-4 στην Τούμπα με τουλάχιστον 3 πέναλτι να μη μας δίνονται. Διαιτησία ίσως χειρότερη κ απ αυτή του Σπάθα στο Χαρίλαου. Να μου πεις εκείνη η ομάδα (του Σαντος) άξιζε να πάρει πρωτάθλημα κ μας το κλεψαν ναι. Να μου πεις μα ς έκλεψαν το χάρτινο πρωτάθλημα ναι. Αλλά τώρα να μου λες για σπρώξιμο φέτος που οι πιο πολλοί σημαντικοί αγώνες ήταν με ξένους διαιτητές.. Τι να πω. Παρασκήνιακα κ δικαστικά έγιναν πολλά κ επηρέασαν κ την ομάδα. Αλλά για την εικόνα στο γήπεδο μιλάμε. Όπως θες σκέψου αλλά εγώ το σκέφτομαι διαφορετικά. Προσωπικά λοιπόν (κ συγνώμη ζήτησα από άλλους να το παραδεχτούν) αναγνωρίζω ότι φέτος ο γαυρος ήταν καλύτερος, αν κ όχι όσο καλύτεροι ήμασταν εμείς πέρσι απ αυτούς. Περιμένω αντίδραση κ βήματα μπροστά. Γνώμη μου είναι ότι αγωνιστικά σε θέμα στελέχωση παικτών η ομάδα πρέπει να ανανεωθεί. Γνώμη μου είναι ότι ο Φερειρα ίσως να ήταν μια επιλογή που δε θα πρεπε να γίνει πέρσι, αλλά αφού έχει γίνει κ με τον τρόπο που έχει γίνει καλό θα είναι να συνεχίσει. Βέβαια τα αποτελέσματα παίζουν μεγάλο ρόλο. Αν καταφέρει κ βγει τρίτος πχ φέτος δεν τον βλέπω να συνεχιζει
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

renegade έγραψε:Ας του δείξει τότε κάποιος τις δηλώσεις Τούντορ
Να κάτσει να βρει τις ομοιότητες και τότε ίσως καταφέρει να διαβάσει και το μέλλον
Είναι υπερβολή να ισχυριστεί κάποιος,

ότι διαβάζοντας το μέλλον του ,

μιλάμε για έναν Τούντορ από την Πορτογαλία;
Luigi Vampa

renegade έγραψε: Το θέμα είναι γιατί μια ομάδα που ήταν πέρσι δύο σκαλιά κάτω,φέτος είναι δύο σκαλιά πάνω.
Από πού και ως που είναι πιο νέα και πιο αθλητικη?
27,7 μέσο όρο ηλικίας η 11αδα του ΠΑΟΚ 27,1 του γαύρου στο ντέρμπι στο πρωτάθλημα.
Η περσινή ομάδα του γαύρου ( χωρίς καν τους βαλμπουενα,αραμπι των 35 και 33 χρόνων αντίστοιχα) γιατί δεν ήταν πιο αθλητικη?
Τα σκυλιά στο κέντρο είναι ο μπουχαλακης και ο Γκερέρο?
Δεν έχω γνώσεις εκγύμνασης μια ομάδας οπότε δε μπορώ να σχολιάσω σ αυτό. Τον Καμαρα κ τον Γκιγιερμε ξέχασες (Γκερερο ποιος είναι;). Αν δεν είναι αθλητική ομάδα ο γαυρος τότε πως στάθηκε απεναντι σε ομάδες Πρεμιέρ λιγκ; Αρσεναλ κ Γουλβς κ μάλιστα με 10 παίκτες σε μεγάλο διάστημα. Το επιχείρημα είναι ότι έγιναν αυτοί πιο αθλητικοί φέτος η' ότι έχουμε πέσει εμείς; η' κ τα δυο;
Άβαταρ μέλους
Gospi

Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευση από Gospi »

καποτε με ομαδα οντως σιτροεν εφτυνε αιμα ο γαυρος για να μας κερδισει με διαιτησιες και αλλες πουστιες, γτ απλα ειχαμε προπονητες που και πιστη στην ομαδα ειχαν και ηξεραν να κρυβουν τις αδυναμιες της μεσα απο το στησιμο της και την δουλεια που καναν!
Και ηρθε ο Φερειρα τωρα με ομαδα αποτελουμενη απο Μισιτς, Ματος Βαρελα Κρεσπο Στοχ, Καντουρι, Πελκα κλπ, να μας πει οτι ειμαστε σιτροεν και ο γαυρος φεραρι γ αυτο το χασαμε...
γελαει ο κοσμος!
Ας πει καποιος στον κυριο ********* που παριστανει τον προπονητη της καψουρας μας, πως φετος ομαδες λαντα, οχι σιτροεν, του ελληνικου πρωταθληματος, κοιταξαν στα ματια την φεραρι του γαυρου και την επαιξαν στα ισια, και θα την κερδιζαν αν δεν ηταν το κορακι να τους σωσει!
Αντε να πουμε με τον καθε ευθυνοφοβο δηθεν ατσαλακωτο, που μας θεωρει καθυστερημενους και σανοφαγους!

Ηρέμησε με τις εκφράσεις λαιμαι!!!
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

Patron έγραψε:Φίλε Φαρμακοποιέ ευχαριστώ για την απάντηση.

Κατανοώ αν δεν θέλεις να συνεχίσεις την κουβέντα, απλά αυτό το ‘έδειξε να το πιστεύει’ μου έδωσε την αφορμή για την εξής ερώτηση:

Σου παρέθεσε και επιχειρήματα δηλαδή γιατί μας κατατάσσει Σιτροέν και το γαύρο φερραρι;

(Θου κύριε ... πάω να πλύνω το στόμα μου)
Συγκεκριμένα όχι, περιφραστικα, αναφερόμενος στη φετινή απόδοση συγκεκριμένων ποδοσφαιριστων και στην κακοδαιμονια με τους τραυματισμους.

Καταλαβαίνω συνοπαδους μου που θα ήθελαν αν ήταν στη θέση μου να του την πουν για όλα όσα ζήσαμε φέτος και όσα έλεγε μπροστά μου. Επέλεξα να μην τον κοντράρω, αν και διαφωνούσα σε πολλά, μόνο και μόνο για να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία να αφουγκραστω σκέψεις, πεποιθήσεις, νοοτροπίες και πληροφορίες. Φοβάμαι ότι αν του πήγαινα κόντρα, απλά θα σταματούσε η κουβέντα στο τέταρτο και δε θα έμενε στο τραπέζι 2+ ώρες.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Πολύ σωστή η τακτική σου φίλε,
στη συζήτηση , για να εκμαιεύσεις τις σκέψεις και τις απόψεις του.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Luigi Vampa έγραψε:
renegade έγραψε: Το θέμα είναι γιατί μια ομάδα που ήταν πέρσι δύο σκαλιά κάτω,φέτος είναι δύο σκαλιά πάνω.
Από πού και ως που είναι πιο νέα και πιο αθλητικη?
27,7 μέσο όρο ηλικίας η 11αδα του ΠΑΟΚ 27,1 του γαύρου στο ντέρμπι στο πρωτάθλημα.
Η περσινή ομάδα του γαύρου ( χωρίς καν τους βαλμπουενα,αραμπι των 35 και 33 χρόνων αντίστοιχα) γιατί δεν ήταν πιο αθλητικη?
Τα σκυλιά στο κέντρο είναι ο μπουχαλακης και ο Γκερέρο?
Δεν έχω γνώσεις εκγύμνασης μια ομάδας οπότε δε μπορώ να σχολιάσω σ αυτό. Τον Καμαρα κ τον Γκιγιερμε ξέχασες (Γκερερο ποιος είναι;). Αν δεν είναι αθλητική ομάδα ο γαυρος τότε πως στάθηκε απεναντι σε ομάδες Πρεμιέρ λιγκ; Αρσεναλ κ Γουλβς κ μάλιστα με 10 παίκτες σε μεγάλο διάστημα. Το επιχείρημα είναι ότι έγιναν αυτοί πιο αθλητικοί φέτος η' ότι έχουμε πέσει εμείς; η' κ τα δυο;
Γκιγερμε ήθελα να γράψω.
Πέρσι την ίδια ομάδα την τρέξαμε και την βιασαμε.
Φαντάζομαι δεν έγινε πιο αθλητικη επειδή ήρθαν ο 35αρης και ο 33αρης.
Αλλά σε εμας οσοι ξεπερνούν τα 30 είναι γεροντια.
Τη διαφορά πέρσι με φέτος μπορεί κανείς να την δει σε μια εικόνα... εκείνο το σπριντ του Κρέσπο που έκοψε τον ποτενσε ενώ ξεκίνησε 5 μέτρα πιο πίσω.
Στην φετινή σεζόν θα είχε γίνει το αντίθετο
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Ευχαριστώ Φαρμακοποιέ, δεν υπονόησα ότι έπρεπε να αντιπαρατεθείς. Απλή περιέργεια ήταν, αν το στοιχειοθέτησε.

Λουίτζι

Οποιαδήποτε σύγκριση με οσφπ είναι άδικη για οποιαδήποτε ελληνική ομάδα. Ο χωροχρόνος είναι απόλυτα προσαρμοσμένος πάνω τους γι αυτό πρέπει να γίνουν όργια για να χάσουν το πρωτάθλημα. Βλέπε ...

2010 - πολυμετοχικα αίσχη

2018 - το έκανε outsource ο ίδιος ο γκεη για να μην το πάρουμε εμείς

2019 - αήττητο με ξένους διαιτητές, με Έλληνες δεν ...

By the way, ο Ολυμπιακός θα ήταν ιδανικός για Αμπελ, τίτλοι στατς κ μετά Αγγλία πχ όπου έχουν βρει άκρες οι Πορτογάλοι.
Luigi Vampa

Renegade περσι ο Ακπομ έκανε πάρτι με τους αμυντικούς του γαυρο, φέτος δεν πήρε ούτε μονομαχία. Είναι η εκγύμναση η' ότι φέτος έχει Σεμεδο ο γαυρος; η κ τα δύο; το να είσαι over 30 δε σημαίνει ότι είσαι γεροντι. Αν προσέχεις τον εαυτό σου κ αν σε γυμνάζουν σωστά σίγουρα. Καταλαβαίνεις τι λέω φαντάζομαι. Δεν λέω ότι έχεις λάθος, λέω ότι κάνεις υπερβολική έμφαση σε ένα μέρος του προβλήματος μόνο.

Πατρόν, ναι μεν αλλά. Σε κάποια πράγματα θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει καλύτερα διαχείρηση. Ανανεώσεις, ακριβοί παίκτες, ακριβό προπονητικό τιμ. Κ αυτό δεν έχει σχέση με κανένα γαυρο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Luigi Vampa την Παρ 19 Ιουν 2020, 17:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Θελω και εγω πολυ να ρωτησω τον,φαρμακοποιο πραματα αλλα δεν θα το κανω. Εμενα μου φτανει που ολη την χρονια δεν ειδα ουτε ενα αναγνωρισιμο στοιχειο προπονητη σε μια ομαδα. Δηλαδη μια δουλεμενη συνεργασια, ενα στημενο, ενα κολπο ρε παιδια μου. Ενα συστημα οταν μας πιεζει ο αντιπαλος μια παγιδα. Ενα συστημα παιζουμε και οταν μας μαθανε παπαλα. Θεωρω ειλικρινα οτι αποιο απο τα παςραπανω που ειδα,στην αρχη της χρονιας ηταν απονερα απο τις προηγουμενες χρονιες. Ειναι κριμα γιατι αυτο δεν εχει να κανει με ποιοτητα παικτων. Και την κατω ραχουλα αν την ειχε μια μπαλαδοφατσα με τον χ και ψ παικτη θα εβλεπες κατι. Μια φορα εστω. Εμεις τιποτα. Ο βοηθος διαιτητη στα ματς μας στο 60 Ετοιμαζει απο μονος του απο πριν την ταμπελα πελκας αντι μπισε και σβι αντι τσουμπα. Και τουμπαλιν. Ειτε χρειαζεται η ομαδα αμυντικο ειτε επιθετικο τα ιδια και τα ιδια ακατανοητα. Δεν ακουσα ρε παιδια τον προνητη μας να λεει ποτε οτι οι παικτες θελουν χρονο να μαθουν το συστημα η κατι τετοιο. Ακουω για μαρκες αμαξιων κλπ. Αν ισχυαν αυτα γιατι εσυ που θεωρητικα εχεις την ιδια ποιοτικη διαφορα απο τον βαζελο δεν εκανες περιπατο? Η στην ξανθη η με τον οαρης. Υπαρχει συστημικό λαθος με αυτον. Καταλαβαινω του προπονητες που ακομη κιαν δεν εχουν τους καταλληλους παικτες επιμενουν σε ενα συστημα. Δεν συμφωνω αλλα το καταλαβαινω. Ο δικος μας δεν καταλαβαινω το συστημα..... δεν ξερω τι θελει να παιξει ειλικρινα. Υποθεσεις πολλες μπορω να κανω αλλα δεν ειναι τιποτα ορατο.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

αρα η φεραρι χρειαστηκε αντικανονικο γκολ στην Τουμπα για να προσπερασει το σιτροεν; ρε καντε του ενα δεκαετες, κελεπουρι ειναι :lol:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Η "Φεράρι" (μη χέσω) είχε την κωλοφαρδία να της καεί το ένα πιστόνι (πεφτούνης) και ο "αρχιμάστορας" (μην ξεράσω) της, ο ζεβζέκης, να την δουλεύει σαν τρικίλινδρο SUZUKI SWIFT, κερδίζοντας τον σκιτζή συντοπίτη του...

Έβαλε και 100άρα αμόλυβδη στο ραμολιμέντο, καμπριολέ MORGAN, της βγήκε λίρα 100 κι ο γι-αραμπίς κι έγινε...

Αυτιά....

Υ.Γ. Με έναν οχτάραρο box to box κι έναν SS, τύπου λιβάδια, όχι καλύτερο, πλάκα θα τους κάναμε και φέτος...
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Ferrari και τα φρύδια μου είναι ο πουστ*γαυρος.

Ρε Τούντορ είσαι πολύ άτυχος που δεν γεννήθηκες στην Ιβηρική χερσόνησο, αλλά στα Βαλκάνια.

[youtube]bOzExa6bK1M[/youtube]
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”