Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Θεωρώ λογικό ένας παίκτης του επιπέδου του Κοεντράο, να θέλει να έρθει να δει πρώτα που θα πάει πριν υπογράψει.
7 χρόνια Ρεάλ ήταν. Άσχετα με το επίπεδο του σήμερα, οι παραστάσεις που έχει είναι top επιπέδου. Λογικά σου λέει κάτσε να δούμε που θα πάω. Έτσι ήρθε, είδε, και σου λέει δώσε μου 2 μέρες να το σκεφτώ. Για να έρθει προφανώς και τα έχουμε βρει στα χρήματα, άρα μένει να δούμε τι θα αποφασίσει. Ελπίζω μόνο να μην μας έχει στο περίμενε κανα μήνα, σαν back up αν δεν βρει κατι
7 χρόνια Ρεάλ ήταν. Άσχετα με το επίπεδο του σήμερα, οι παραστάσεις που έχει είναι top επιπέδου. Λογικά σου λέει κάτσε να δούμε που θα πάω. Έτσι ήρθε, είδε, και σου λέει δώσε μου 2 μέρες να το σκεφτώ. Για να έρθει προφανώς και τα έχουμε βρει στα χρήματα, άρα μένει να δούμε τι θα αποφασίσει. Ελπίζω μόνο να μην μας έχει στο περίμενε κανα μήνα, σαν back up αν δεν βρει κατι
Εκτιμώ ως λογικό το να ήθελε να διαπιστώσει τις συνθήκες εργασία του και αυτό μάλλον έκανε. Να ήρθε στη Θεσσαλονίκη για 24ωρες διακοπές αποκλείεται. Ούτε αυτός θα μας έχει στο περίμενε, ούτε εμείς θα περιμένουμε. Αν του άρεσε αυτό που είδε θα υπογράψει, αν δε του άρεσε θα πάμε γι άλλα. Μερικές χιλιάδες ευρώ πάνω κάτω για παίχτες αυτής της οικονομικής απόδοσης καριέρας και για αφεντικά σαν τον Ιβάν δεν παίζουν ρόλο.
- Mauricio-8-
Βαρία μέχρι την Δευτέρα στην Προπόνηση θα είναι ο Κοεντράο και το χαφ!
Ε για να διαπραγματεύονται δεν θα είναι;janellsis έγραψε:Περαν του Kostas_Peraia υπάρχει κάποιος που να ξερει τι ακριβώς παίκτης ειναι ο Μπρανταριτς; Να εχει δει, να γνωρίζει πραγματικά.
Γιατί εως τώρα, με το ψάξιμο που εχω κάνει δεν ξέρω αν είναι αυτό που περιεγραψε ο Περεϊρα οτι ψάχνουμε...
Πρέπει να το επαληθεύσει ένας από δω μέσα;
Αυτή η διαρκής αμφισβήτηση για τα πάντα, δεν αναφέρομαι σε εσένα προσωπικά, δεν μας προσφέρει τίποτα.
Ούτε πρόβατο είμαι, αν πιστεύω αυτά που λένε οι καθ'όλα υπεύθυνοι, ούτε έξυπνος αν αμφισβητώ τα πάντα χωρίς να γνωρίζω.
Στάλθηκε από το Lenovo A7000-a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ετελείωσε, εσύ και ο βουλευτής ΚαλοχαιρέταςMauricio-8- έγραψε:Βαρία μέχρι την Δευτέρα στην Προπόνηση θα είναι ο Κοεντράο και το χαφ!
Στάλθηκε από το Lenovo A7000-a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- buffalobill4
Ο κοεντραο ήρθε είδε πήρε την προσφορά του και λογικά θα πάει πίσω στην Πορτογαλία να την δείξει στην Σπόρτινγκ η στην Μπενφίκα. Αν την ματσαρουν θα πάει εκεί. Αν όχι θα πάρει τηλ την Κυριακή να πει έρχομαι.
Με τόσο μεγάλα ονόματα δεν είσαι σε θέση ισχύος.
Δεν χρειαζόταν να ερεθι μέχρι εδώ για αυτό γίνεται κ αποστολή έγγραφων
Πολύς ντόρος για κοεντραο, αν ειναι να ερθει θα ερθει αλλιως θα βρεθεί αλλος αντίστοιχης αξίας, εμενα να πω την αληθεια δε με ψηνει κ ιδιαιτερα η περιπτωση του αλλα απο την αλλη κ φερειρα κ μπράνκο φαίνονται πολυ συγκροτημένοι οποτε αν τον θελουν κατι θα ξέρουν. Αν τον ηθελε ο λουτςεςκου θα ανησυχούσα.
Τον μπρανταριτς δεν τον ξερω καθολου. Γενικα ομως πιστευω οτι σ αυτη τη θεση χρειάζονται φυςικα προςοντα, ταχυτητα κ δυναμη. Αν τα εχει καλως γιατι ως Κροάτης τεχνικά δε θα εχει προβλημα αν οχι κι αλλο ημίμετρο τυπου βερνμπλουμ δε θα ηθελα ο οποιος μπορει να εχει δυναμη αλλα απο ταχυτητα πάσχει.
Τον μπρανταριτς δεν τον ξερω καθολου. Γενικα ομως πιστευω οτι σ αυτη τη θεση χρειάζονται φυςικα προςοντα, ταχυτητα κ δυναμη. Αν τα εχει καλως γιατι ως Κροάτης τεχνικά δε θα εχει προβλημα αν οχι κι αλλο ημίμετρο τυπου βερνμπλουμ δε θα ηθελα ο οποιος μπορει να εχει δυναμη αλλα απο ταχυτητα πάσχει.
- anekfrastos
- Sick Bastard
Σιγά το μεγάλο όνομα.buffalobill4 έγραψε:Ο κοεντραο ήρθε είδε πήρε την προσφορά του και λογικά θα πάει πίσω στην Πορτογαλία να την δείξει στην Σπόρτινγκ η στην Μπενφίκα. Αν την ματσαρουν θα πάει εκεί. Αν όχι θα πάρει τηλ την Κυριακή να πει έρχομαι.
Μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας.
Tι λε ρε συ σικ?αν δε μας ερχόταν από Ρίο Άβε κ ερχόταν από Ρεάλ Μπενφίκα κλπ τούμπες θα κάναμε.αφου ψοφαμε για λεζάντα .Πολυτέλεια είναι ο κοεντραο.
Πέτρο PAOK_transfers_information?? 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hermann την Σάβ 20 Ιούλ 2019, 10:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Maximus
Mauricio-8- έγραψε:Η πόρτο έχει κάνει πρόταση για Πασχαλάκη στον ΠΑΟΚ και μάλιστα εκανε και δευτερη με ανεβασμένη την προσφορά της!Δίνει 6 με 7 εκατομύρια και τον Ολιβείρα!

Καλό!
- Sick Bastard