Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
Πραγματικα επειδη οντως χλευαζουμε ας πουμε Φεισα ή και Βλαχοδημο ακομα.
Ο Φεισα ειναι ενα πολυ καλο εξαρι και ο Βλαχοδημος θα γινει ενας καλος τερματοφυλακας συνεχιζοντας την δουλεια.
Και οχι για μενα δεν ειναι ουτε ο ενας ουτε και ο αλλος τοσο υψηλου επιπεδου, ομως η σοβαροτητα, η αιγλη, η φανελα, και φυσικα οι συμπαικτες που εχουν διπλα τους στην Μπενφικα τους ανεβαζουν επιπεδο.
Αυτο πρεπει να καταφερουμε να το χτισουμε. Δεν πρεπει να περιμενουμε απο εναν παικτη, απο μια μεταγραφη να ανεβασει την ομαδα μας. Δυσκολα θα γινει αυτο. Πρεπει οι παικτες που ερχονται να ανεβαινουν μεσω της ομαδας και του ετοιμου συνολου που θα εχουμε.
Εγω βλεπω οτι εχει αρχισει να χτιζετε αυτο στην ομαδα, ειμαστε στην αρχη φυσικα αλλα σε καλο δρομο.
Ο Φεισα ειναι ενα πολυ καλο εξαρι και ο Βλαχοδημος θα γινει ενας καλος τερματοφυλακας συνεχιζοντας την δουλεια.
Και οχι για μενα δεν ειναι ουτε ο ενας ουτε και ο αλλος τοσο υψηλου επιπεδου, ομως η σοβαροτητα, η αιγλη, η φανελα, και φυσικα οι συμπαικτες που εχουν διπλα τους στην Μπενφικα τους ανεβαζουν επιπεδο.
Αυτο πρεπει να καταφερουμε να το χτισουμε. Δεν πρεπει να περιμενουμε απο εναν παικτη, απο μια μεταγραφη να ανεβασει την ομαδα μας. Δυσκολα θα γινει αυτο. Πρεπει οι παικτες που ερχονται να ανεβαινουν μεσω της ομαδας και του ετοιμου συνολου που θα εχουμε.
Εγω βλεπω οτι εχει αρχισει να χτιζετε αυτο στην ομαδα, ειμαστε στην αρχη φυσικα αλλα σε καλο δρομο.
- sourmenetes
- Moderator
Ο μαουριτσιο ηταν παρα πολυ καλος χθες..alex ntepo έγραψε:Βγηκαν παλι καποιοι να μας πουν οτι "μειωνουμε και υποτιμάμε την αξια των παιχτων μας". Προσωπικα αναφερομαι στον Μαουρίσιο και τον κριτικάρω, οχι προφανως επειδη δε τον θεωρω καλο παιχτη, αλλα ακριβως επειδη τον πιστευω παρα πολύ και περιμενω να δειξει πολυ περισσοτερα πραγματα. Ναι, ειναι βασικος κι αναντικατάστατος στη θέση του, αλλά αυτό δε σημαινει τίποτα από μονο του. Απο παιχτες που αμειβονται με τοσα πολλα λεφτα περιμενω να κανει τη διαφορά.
Απο την άλλη, καποιοι συνεχίζουν να κράζουν τον Πριγιοβιτς. Για μένα, με ενα γκολ, ενα δοκαρι και μια εκπληκτική πασα παρε βαλε στον Λημνιο στην αμεσως επομενη καλυτερη ευκαιρια μας μετα το δοκαρι, ο Πριγιο βαθμολογειται τουλάχιστον με 9 χτες. Στον Μαου τι βαθμο θα βαζατε; Και.μη.μου πει κανεις ετρεξε τα πιο πολλα χιλιόμετρα γιατι δεν αρκει.
Ειμαι απο αυτους που και γω εχω πει οτι σε σχεση με τα οσα παιρνει θα ηθελα να ειναι καλυτερος αλλα ηταν παρα πολυ καλος χθες.
Ρε φίλε περιμένεις παίκτης που είχε να παίξει 4 μήνες να είναι έτοιμος σε 1 μήνα?Και όταν λέω Νοέμβριο εννοώ να φορμαριστεί όχι να μπορεί να βγάλει 90 λπετο...Προφανώς πρέπει να αλλάξεις τον τρόπο που βλέπεις ποδόσφαιρο...Και στην Πορτογαλία ο Κάνιας με τον Μαουρίτσιο είχαν τα πιο πολλά χιλιόμετρα...Εσύ τους είδες πουθενά??Μην βλέπεις τα χιλιόμετρα, την κρίσιμη στιγμή δεν βρίσκονται ποτέ εκεί...Η ομάδα έχει μεγάλο πρόβλημα εκεί...τώρα αν εσύ δεν το βλέπεις, τι να πω...sourmenetes έγραψε:Ποτε κοπηκαν οι ανασες ρε προεδρε;;;proedros έγραψε:Δεν με νοιάζει ρε φίλε αν τον λένε Χαρίση ή Μουλέν , έκαναν κανονική προετοιμασία με την ομάδα..δηλ. μην τρελαθούμε δεν θα μπορούσαν να δώσουν 2-3 βοήθειες με την Λαμία και τα Γιάννενα;;.Το ανέφερα και πιο πάνω ακόμα και ποσοτικά...Εδώ ο συμπολίτης έχει 4 ενεργά χαφ που ήρθε από Β´ και εσύ πας με τον Βερνμπλουμ που θα είναι έτοιμος τον Νοέμβριο , τον Κάνιας και τον Μαουρίτσιο που δεν έχουν ανάσες, τον μέτριο και αργό Σάχωφ...και όλοι αυτοί για 3 διοργανώσεις...Τόσο περίεργα σου φαίνονται αυτά;;;CCCP έγραψε:Ποια ετοιμα χαφ ρε προεδρε? Το παλτο Χαριση που σας επεισε ο μανατζερ του κολκας με το γλυψε γλυψε κατι θα μηνει οτι ειναι η ταλενταρα απο το υπερπεραν?
Η τον μονιμα τραυματια μουλεν?
Νταξει να λεμε αλλα μην λεμε και οτι θελουμε.
Μπαστα λιγο..
Ο βερνμπλουμ ο προπονητης ειπε οτι σε 3 βδομαδες θα ειναι ετοιμος.
Εσυ το πηγες νοεμβριο;;;
Το γαμησες...
Μαζεψε το λιγο ρε μεγαλε.τα λες οπως θες.
Ο μαουριτσιο που δεν εχει ανασες δευτερος σε τρεξιματα ηταν χθες.
παιδεσ συγνωμη για το οφ τοπικ αλλα ειμαι πολυ απογοητευμενος λογω του χθεσινου..
πιστευω επισης (ψιλο ον τοπικ) οτι οποιον κ να φερουμε πρεπει να κανουμε μεταγραφη παρασκηνιακα..
ο γκευ συμμαχισε με την κουλα για να παρει η κουλα την κουπα περσυ, τωρα η κουλα θα συμμαχισει με τον γκευ για να προσπαθησει να το παρει ο γκευ.. δυσκολα ειναι τα πραγματα, δεν πρεπει να χασουμε ουτε εναν βαθμο
πιστευω επισης (ψιλο ον τοπικ) οτι οποιον κ να φερουμε πρεπει να κανουμε μεταγραφη παρασκηνιακα..
ο γκευ συμμαχισε με την κουλα για να παρει η κουλα την κουπα περσυ, τωρα η κουλα θα συμμαχισει με τον γκευ για να προσπαθησει να το παρει ο γκευ.. δυσκολα ειναι τα πραγματα, δεν πρεπει να χασουμε ουτε εναν βαθμο
Το ότι κράζετε τον Μαου σήμερα δείχνει εμπάθεια πραγματικά. Χτες ήταν από τους καλύτερους, ίσως ο μόνος που δεν είχε τρικυμία στο μυαλό όταν έπαιρνε μπάλα, εκτός από ένα λάθος σε κόρνερ προς το τέλος. Αλήθεια αφού κρίνουμε με βάση τα χθεσινά, πώς και δε ζητάτε καλύτερο του Βαρέλα? Ή μήπως δεν ήταν υπεύθυνος για τα 2 από τα 4 γκολ? Έχουμε καλή ομάδα και καλό προπονητή που όπως φαίνεται δουλεύει αρκετά και τα στημένα. Στήριξη μόνο.
- pisakaipoupoula
ο χοντρός τα 'σπασε με τον άφραγκο, και ο άφραγκος έχει τον Θωμά κ ελέγχει μεγάλο μέρος της επο..ασχέτως δυνατοτήτων ομάδων το πρωτάθλημα είναι σχεδιασμένο να το ξαναπάρει ο άφραγκος περπατώνταςprax έγραψε:παιδεσ συγνωμη για το οφ τοπικ αλλα ειμαι πολυ απογοητευμενος λογω του χθεσινου..
φιλε ο αφραγκος τα εχει κανει ολα σε 3 χρονια, δε νομιζω να κανεικ φετος, περσυ ηταν πολυ κωλος.. ασε που ειχε πεταξει κ σποντα ο αφραγκος στην (φορντ) φιεστα τους, πρωταθλημα ξανα στον νεο γηπεδο ειχε πει, αλλα κανενας δεν εδωσε σημασια..pisakaipoupoula έγραψε:ο χοντρός τα 'σπασε με τον άφραγκο, και ο άφραγκος έχει τον Θωμά κ ελέγχει μεγάλο μέρος της επο..ασχέτως δυνατοτήτων ομάδων το πρωτάθλημα είναι σχεδιασμένο να το ξαναπάρει ο άφραγκος περπατώνταςprax έγραψε:παιδεσ συγνωμη για το οφ τοπικ αλλα ειμαι πολυ απογοητευμενος λογω του χθεσινου..
τελος παντων, στο ματσ με το κωλοκοτρωνιτσι θα αρχισουμε να βλεπουμε τι κ πως..
-
Πραγματικά κάποιοι κουράζετε απίστευτα και τα ισοπεδωνετε όλα.
Άλλο η κριτική κι άλλο η απαξίωση αυτής της ομαδαρας.
Στηρίξτε.
Επίσης οι υπερβολές του τύπου πρώην παίκτης ο Μάρκοβιτς μόνο
Τον Μάρκοβιτς δεν θα τον ήθελα ούτε εγώ αλλά όχι επειδή δεν είναι καλός παίκτης.Ναι είναι σε πτωτική πορεία και ψάχνει να βρει ομάδα να ανέβει αλλά όχι και πρώην παίκτης 24 ετών.
Απλά νομίζω ότι αν έρθει θα προσθέσουμε στο ρόστερ ακόμη έναν καλό παίκτη κάτι σαν εξτρέμ.
Οι μόνοι που που πλησιάζουν στα στάνταρ ενός εξτρέμ είναι ο ταλαντούχος αλλά άγουρος για μεγάλα ματς Λημνιός και ο Λέο Ζαμπα.
Ελ Καντουρι, Ουαρντα και Μπισεσβαρ δεν είναι εξτρέμ και ούτε πρόκειται να γίνουν.
Εγώ θεωρώ ότι χρειαζόμαστε έναν αριστεροπόδαρο εξτρέμ για να παίζει δεξιά με ανάποδο πόδι και να δουλευτουν Λημνιός και Λέο Ζαμπα επίσης με ανάποδο πόδι στην αριστερή πλευρά.
Από κει και πέρα αν προκύψει κάτι καλό σε 8αρι θα ήταν ευχής έργο.
Τέλος θα πρέπει να αποχωρήσει κάποιος εκ των Ελ Καντουρι και Μπισεσβαρ (θα προτιμούσα Ελ Καντουρι μια και θα αποφέρει κάποια έσοδα και ο Μπισε δεν απαιτεί να παίζει βασικός)
Ο Λάμπρου αν δεν υπολογίζεται ας δοθεί δανεικός και ΟΧΙ ελεύθερος
Άλλο η κριτική κι άλλο η απαξίωση αυτής της ομαδαρας.
Στηρίξτε.
Επίσης οι υπερβολές του τύπου πρώην παίκτης ο Μάρκοβιτς μόνο

Τον Μάρκοβιτς δεν θα τον ήθελα ούτε εγώ αλλά όχι επειδή δεν είναι καλός παίκτης.Ναι είναι σε πτωτική πορεία και ψάχνει να βρει ομάδα να ανέβει αλλά όχι και πρώην παίκτης 24 ετών.
Απλά νομίζω ότι αν έρθει θα προσθέσουμε στο ρόστερ ακόμη έναν καλό παίκτη κάτι σαν εξτρέμ.
Οι μόνοι που που πλησιάζουν στα στάνταρ ενός εξτρέμ είναι ο ταλαντούχος αλλά άγουρος για μεγάλα ματς Λημνιός και ο Λέο Ζαμπα.
Ελ Καντουρι, Ουαρντα και Μπισεσβαρ δεν είναι εξτρέμ και ούτε πρόκειται να γίνουν.
Εγώ θεωρώ ότι χρειαζόμαστε έναν αριστεροπόδαρο εξτρέμ για να παίζει δεξιά με ανάποδο πόδι και να δουλευτουν Λημνιός και Λέο Ζαμπα επίσης με ανάποδο πόδι στην αριστερή πλευρά.
Από κει και πέρα αν προκύψει κάτι καλό σε 8αρι θα ήταν ευχής έργο.
Τέλος θα πρέπει να αποχωρήσει κάποιος εκ των Ελ Καντουρι και Μπισεσβαρ (θα προτιμούσα Ελ Καντουρι μια και θα αποφέρει κάποια έσοδα και ο Μπισε δεν απαιτεί να παίζει βασικός)
Ο Λάμπρου αν δεν υπολογίζεται ας δοθεί δανεικός και ΟΧΙ ελεύθερος
Παντως ΑΝ και τονιζω το ΑΝ ο Μαρκοβιτς μπορει να αγωνιστει πισω απο τον επιθετικο σε αυτο το κατι σαν 4-4-2 που παιζει ο Λουτσεσκου και εχει το γκολ αποκτα ξαφνικα νοημα και μαλιστα μεγαλο τυχον αποκτηση του.Η ομαδα εχει ηδη δωσει Μυστακιδη και οπως φαινεται Λαμπρου τα 2 πιο φορ-εξτρεμ που ειχε και εχει μεινει με πιο χαφ που δεν πατανε τοσο περιοχη αλλα αρεσκονται να κανουν τα μαγικα τους περιμετρικα αυτης και καπως ετσι θα ειχε νοημα μια αποκτηση παικτη που οπως ο Πελκας παιζει με προσωπο στο τερμα και κυνηγαει το γκολ.Ειναι τετοιος ο Σερβος?
Μόνο εγώ δηλαδή πιστεύω οτι η ομάδα θέλει εξτρέμ ώστε οι Ζαμπά - Λημνιός να γίνουν αναπληρωματικοί;
Είναι υποχρεωτικό δύο άψητα παιδιά να σύρουν το χορό όλη τη χρονιά;
Αντιθέτως νομίζω οτι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα μέχρι σήμερα είναι που πήγαμε σε προκριματικά τσ.λ. χωρίς έμπειρο - ποιοτικό εξτρέμ να μπορεί να κρατάει μπάλα, να τρώει χρόνο, να διαχειρίζεται το παιχνίδι και να έχει και ποιότητα.
Ακόμα και μόνο εξτρέμ λοιπόν να παίζει ο Μάρκοβιτς, μια χαρά κίνηση μου φαίνεται αρκεί να είναι υγιής
Είναι υποχρεωτικό δύο άψητα παιδιά να σύρουν το χορό όλη τη χρονιά;
Αντιθέτως νομίζω οτι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα μέχρι σήμερα είναι που πήγαμε σε προκριματικά τσ.λ. χωρίς έμπειρο - ποιοτικό εξτρέμ να μπορεί να κρατάει μπάλα, να τρώει χρόνο, να διαχειρίζεται το παιχνίδι και να έχει και ποιότητα.
Ακόμα και μόνο εξτρέμ λοιπόν να παίζει ο Μάρκοβιτς, μια χαρά κίνηση μου φαίνεται αρκεί να είναι υγιής
Η κανονική του θέση είναι δεξιό χαφ-εξτρέμ αλλά παίζει άνετα και πίσω από τον σέντερ φορ. Έχει την ποιότητα, την πάσα, την ντρίμπλά και το σουτ για να το κάνει.
Εγώ πάντως νομίζω πως "κοιτάμε" και για άλλον παίκτη στο 8 και θα το παλέψουμε ως αύριο.
ΥΓ. Αν ο Μάρκοβιτς έρθει με αγορά από τη Λίβερπουλ όπως ακούγεται, έχουμε ανέβει πολλά επίπεδα... Πριν λίγα χρόνια έσκασε 25 εκ. στην Μπενφίκα για να τον πάρει
Εγώ πάντως νομίζω πως "κοιτάμε" και για άλλον παίκτη στο 8 και θα το παλέψουμε ως αύριο.
ΥΓ. Αν ο Μάρκοβιτς έρθει με αγορά από τη Λίβερπουλ όπως ακούγεται, έχουμε ανέβει πολλά επίπεδα... Πριν λίγα χρόνια έσκασε 25 εκ. στην Μπενφίκα για να τον πάρει
Η Μπενφικα παντως ειχε 19χρονο βασικο σε ματς εκτος που εκρινε 40 μυρια. Δεν ξερω τι θα ειναι το πιο σωστο ποδοσφαιρικα, εγω προσωπικα παντως θα ηθελα πολυ να βλεπω εναν απο τους δυο πιτσιρικαδες στην ενδεκαδα συνεχως. Και πιστευω πως οσο παιρνουν παιχνιδια, θα ειναι ολο και καλυτεροι σε καθε ματς.
-
Το αστείο είναι φίλε μου ότι κάποιοι τον αποκαλούν πρώην παίκτη και παλτό.ioanmits έγραψε:Η κανονική του θέση είναι δεξιό χαφ-εξτρέμ αλλά παίζει άνετα και πίσω από τον σέντερ φορ. Έχει την ποιότητα, την πάσα, την ντρίμπλά και το σουτ για να το κάνει.
Αν τον αποκτήσει μία ομάδα και τον εμπιστευτεί.Δουλεψει μαζί του θα αποκτήσει και πάλι τεράστια αξία χρηματιστηριακή και ποδοσφαιρική