Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
pilotos

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Δημοσίευση από pilotos »

desperando έγραψε:
pilotos έγραψε:Συμφωνώ με Vs απόψε
Επίσης μέρα αγώνα, ποτέ δεν κινείται τίποτα, μάλλον έχουν καθαριότητα οι υπόλοιποι που ασχολούνται με μεταγραφές
SM-G935F
Και που ξέρεις εσύ τι κινείται και τι όχι?
Επειδή δεν βγαίνει στον αερα?
Άκου τον Ιβιτς, μέσα σε 4 λεπτά είπε πολλά

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Η ομάδα πέρα από τα κενά της έχει καλό ρόστερ. Τα έχουμε πει το 95% νομίζω εδώ μέσα. Μακάρι σε κάθε παιχνίδι να βγάζουμε όσες φάσεις βγάλαμε σήμερα. Δε θέλει ενίσχυση σε πολλες θέσεις η ομάδα για τη Σουπερλιγκ. Τα λέμε τόσους μήνες. Ποιότητα χρειάζεται και όχι ποσότητα.
paok x.m.

Δημοσίευση από paok x.m. »

Αν ο ΠΑΟΚ εχει σε σχεση με πριν απο μια δεκαετια μετριους ή οχι παιχτες φαινεται οχι απο το ελληνικο πρωταθλημα ή ποςο εχει πεςει αλλα απο πορειες στην ευρωπη. Πιστευω οτι εδω και 5 χρονια εχει ανεβει σαφως ο μεσος ορος παιχτων που παιζουν στον ΠΑΟΚ σε σχεση με πριν δεκαετια. Η σταθερη εμφανιση σου σε ομιλους εστω στο ουεφα αυτο υποδεικνυει
Άβαταρ μέλους
apache 4

Δημοσίευση από apache 4 »

Απλά για να βρεις ποιότητα τον Ιανουάριο πρέπει να τα σκάσεις ....Αλλιώς οι μετριότητες είναι κοντά...

:twisted: :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Παντως το σκεφτομαι συνεχεια και μου ερχεται να τρελαθω.Παικτης με 15 γκολ σε 50 παιχνιδια σε ενα πρωταθλημα που εχει πρωτο σκορερ τον Γιουνιες,καποιον Τορες απο Γ Ισπανιας και καποιον Τορσο απο πανω του,ζηταει το ιδιο συμβολαιο που ειχε στον ΠΑΟΚ ο Γκαρσια.Εγω προσωπηκα αν ημουν στην διοικηση του ΠΑΟΚ και μανατζερ μου ελεγε κατι τετοιο θα του ελεγα τσιμπα ρε κανα @@ρι και τραβα στο χωριο σου.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Περιμενα να ηρεμησω λιγο ωστε να τοποθετηθω με καθαρο μυαλο.
Βρισκω το ξεσπασμα μερικων και την κριτικη καπως ακαιρη βιαστικη και παρορμητικη...
Μεχρι περσι δεν βλεπαμε πυτε καλο ποδοσφαιρο ουτε καταφεραμε ποτε να ειμαστε κοντα στην διεκδικηση του πρωταθληματος. Ακομη και την χρονια π μας εστησε ο βαζελος και μας το πηρε, ακομη και τοτε δεν παιζαμε κανενα τρομερο ποδοσφαιρο. Παιζαμε αποτελεσματικο. Εκτοτε δεν παιζουμε ουτε καλο ουτε αποτελεσματικο!
Δεν ειναι λιγοι απο δω μεσα που ελεγαν "ας παιξουμε καλο ποδοσφαιρο κι ας χανουμε!Αρκει να απολαμβανουμε αυτο που βλεπουμε"
Επιτελους φετος μετα απο καιρο εχουμε εναν προπονητη που εχει στησει μια πολυ καλοδουλεμενη ομαδα, που παιζει ευρωπαικο ποδοσφαιρο. Δυστυχως δεν ειναι τοσο αποτελεσματικη η ομαδα αλλα σ αυτο δεν φταιει τοσο ο προπονητης αλλα η ποιοτητα των φορ...
Αν πεσουμε να τους φαμε μεσα στο πρωτο εξαμηνο, τοτε να ξερετε πως θα κανουμε πολυ καιρο να ξαναβρουμε καλο προπονητη...
Δωστε χρονο στην ομαδα και στον Μιχελ. Θα βρει τον τροπο να φερει και ποιοτικοτερους παιχτες. Αν φυγει ο Μιχελ για να ερθει καλυτερος ειμαι μαζι σας, αλλα πολυ φοβαμαι πως αν φυγει θα δουμε πισω τον βρυζα (καπου το πηρε το ματι μου - ισως γ αυτο ο χοντρος τον σκιζει τον Μιχελ)
Αν παλι το προβλημα ειναι ο Ιβαν, τοτε στηριξτε τον Μιχελ και τον Ιβιτς γτ ειναι οι μονοι που μπορουν να δημιουργησουν κατι καλο με βαση το προβλημα αυτο. Ο Ιβαν να φυγει αποκλειεται, οπως και να αλλαξει στυλ απο το κραξιμο!

Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

apache 4 έγραψε:Απλά για να βρεις ποιότητα τον Ιανουάριο πρέπει να τα σκάσεις ....Αλλιώς οι μετριότητες είναι κοντά...

Όταν έρχονται και σου περνούν τον καλύτερο σου παίχτη τα σκας για αντικαταστάτη. Έτσι κάνουν οι μεγάλες ομάδες. Η ομάδα στη μέση της σεζον δεν έχει δεύτερο extrem και το ένα που έχει οι τελικές του ενέργειες είναι για τα πανηγύρια. Δεν κανεις τσιγκουνιες, δεν ψάχνεις ευκαιρίες και λαβράκια δεν χάνεις χρόνο. Ο ΠΑΟΚ σε δυο μεταγραφικές περιόδους σερί πούλησε τα δυο βασικά του extrem. Δεν γίνετε να μην τα σκάσει. Έλεος δηλαδή.
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

joshua έγραψε:Παντως το σκεφτομαι συνεχεια και μου ερχεται να τρελαθω.Παικτης με 15 γκολ σε 50 παιχνιδια σε ενα πρωταθλημα που εχει πρωτο σκορερ τον Γιουνιες,καποιον Τορες απο Γ Ισπανιας και καποιον Τορσο απο πανω του,ζηταει το ιδιο συμβολαιο που ειχε στον ΠΑΟΚ ο Γκαρσια.Εγω προσωπηκα αν ημουν στην διοικηση του ΠΑΟΚ και μανατζερ μου ελεγε κατι τετοιο θα του ελεγα τσιμπα ρε κανα @@ρι και τραβα στο χωριο σου.
Πρώτος σκόρερ είναι ο Ιντέγε, τυχαίο;
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

Εχουμε νεα ο ιρανος η θα ερθει σε 2 μερες η καθολου.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

joshua έγραψε:Παντως το σκεφτομαι συνεχεια και μου ερχεται να τρελαθω.Παικτης με 15 γκολ σε 50 παιχνιδια σε ενα πρωταθλημα που εχει πρωτο σκορερ τον Γιουνιες,καποιον Τορες απο Γ Ισπανιας και καποιον Τορσο απο πανω του,ζηταει το ιδιο συμβολαιο που ειχε στον ΠΑΟΚ ο Γκαρσια.Εγω προσωπηκα αν ημουν στην διοικηση του ΠΑΟΚ και μανατζερ μου ελεγε κατι τετοιο θα του ελεγα τσιμπα ρε κανα @@ρι και τραβα στο χωριο σου.
++++
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

pilotos έγραψε:
desperando έγραψε:
pilotos έγραψε:Συμφωνώ με Vs απόψε
Επίσης μέρα αγώνα, ποτέ δεν κινείται τίποτα, μάλλον έχουν καθαριότητα οι υπόλοιποι που ασχολούνται με μεταγραφές
SM-G935F
Και που ξέρεις εσύ τι κινείται και τι όχι?
Επειδή δεν βγαίνει στον αερα?
Άκου τον Ιβιτς, μέσα σε 4 λεπτά είπε πολλά

SM-G935F
Τον άκουσα
Είπε προσπαθούν να βρουν
Δεν είπε πουθενά ότι σήμερα είχε αγώνα και δεν μπορούσαμε να ασχοληθούμε με μεταγραφές,εψές γιόρταζε ο πρόεδρος κ.Ο.Κ

Και ποιος σου λέει εσένα ότι σήμερα ο μιχελ δεν μίλησε με 10 μάνατζερς?

Οι μηπως συμμερίζεται κολκα ?
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Δλδ το μειζον θεμα του ΠΑΟΚ, που επηρεάζει τοσο τις μεταγραφες και την πολιτικη που ακολουθουμε, ειναι τα βολεμενα αχρηστοπουλα που εχουν κατσει στα συμβολαια τους κ δε φευγουν (ε αφου τους βρήκες ομαδες, δωστους ενα μερος των συμβολαιων κ ξεφορτωσου τους...μήπως να πάρουμε τον υπεύθυνο αποχωρησεων του βαζελου? :mrgreen: ), συν τον τζαβελα που τον εκανες να θελει να σε πληγωσει (αντι να το λυσεις πιο διπλωματικά)..
Ητοι το ενα μυριο και κατι..

Γι'αυτο κ δεν ήμασταν πχ προετοιμασμένοι στο θεμα του Γκαρυ (που ειχε προταση κ το καλοκαιρι) και βρεθηκαμε εξ απινης..(ρε βλαντο, ρε βλαντο, δεν τα λεμε αυτα, άσε μας να πιστεύουμε για λίστες κ οργανωση ρολοι) :D

Οκ παιδιά, ο,τι σας βοηθάει στην εκλογικευση καποιων παραφωνιων..

Κατα τ'αλλα, παρα τον οποιο προβληματισμό για το τι γινεται με τις προθεσεις για επενδυση, τα πρασινα-κοκκινα φωτα, τις εσωτερικες χυλοπιτες οπως είπε ο μανι κ τους προγραμματισμους, δε χρειάζεται να τρελαινομαστε, ψυχραιμια χρειαζεται, ακομη 8 του μηνα είναι. Να ηταν 25 να πω οκ, ας κάνουμε σαν χηρες :mrgreen:

Αυτο π λέω απο Δεκεμβρη, μακαρι ναχει παρθει αποφαση να γινει σοβαρη επενδυση και αυτοι π θελουν ας ερθουν και τελη γεναρη, χωρις βιασυνες κ ημιμετρα..

Υπομονή κ κρίνουμε μετα.

Και ξεκολληστε με κόντρα, μοντρα, την καθε μπαρουφα που γραφει ο καθε πικραμενος και τις υπερβολές (ενθεν κ ενθεν). Και φτανει με τον ιρανο, νισαφι. Θα δουμε αν ερθει, αν το καλοκαίρι θαρθει κ αλλος, αν κανει παπαδες.

Υ.Γ.
Ρε παιδια, ρε παιδιά..ειναι αδυνατον να διαβαζω για αριθμο ευκαιριων παρα την έλλειψη Γκαρι, αρα σιγα, μια η αλλη..λες και ειμαστε στο δημοτικο, υπεραπλουστευσεις που σπανε κοκκαλα..
Με μια απειλή (πολυ μεγαλυτερη απαυτη του κάμπος λογω προσωπικης ενέργειας κ απροβλεπτου) στην αλλη μπάντα,
δε θα υπηρχαν πολλοι περισσοτεροι κενοι χωροι, καλύτερες προυποθεσεις για γκολ και διαφορετική αμυντικη προσήλωση του αντιπαλου?
Άβαταρ μέλους
gvpaok89

Δημοσίευση από gvpaok89 »

TheCursed έγραψε:Εχουμε νεα ο ιρανος η θα ερθει σε 2 μερες η καθολου.
2 μερες για να απαντήσει?
Άβαταρ μέλους
apache 4

Δημοσίευση από apache 4 »

chrisg4 έγραψε:
apache 4 έγραψε:Απλά για να βρεις ποιότητα τον Ιανουάριο πρέπει να τα σκάσεις ....Αλλιώς οι μετριότητες είναι κοντά...

Όταν έρχονται και σου περνούν τον καλύτερο σου παίχτη τα σκας για αντικαταστάτη. Έτσι κάνουν οι μεγάλες ομάδες. Η ομάδα στη μέση της σεζον δεν έχει δεύτερο extrem και το ένα που έχει οι τελικές του ενέργειες είναι για τα πανηγύρια. Δεν κανεις τσιγκουνιες, δεν ψάχνεις ευκαιρίες και λαβράκια δεν χάνεις χρόνο. Ο ΠΑΟΚ σε δυο μεταγραφικές περιόδους σερί πούλησε τα δυο βασικά του extrem. Δεν γίνετε να μην τα σκάσει. Έλεος δηλαδή.
Αυτό περιμένουμε όλοι αλλά μέχρι τώρα δεν το έχουμε δει...
Μακάρι αύριο να είναι 3 παίκτες στην Τούμπα και να τους ανακοινώσουν!!

Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

TheCursed έγραψε:Εχουμε νεα ο ιρανος η θα ερθει σε 2 μερες η καθολου.
Εναλλακτικη εχουμε ή μπα?
Και ποσο πιθανο ειναι με την δικαιολογια οτι ριξαμε ολη μας την προσπαθεια στον φορ, να μην παρουμε ουτε εξτρεμ ουτε μεσο?

Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”