Σιγά μην έδωσαν και κανα δις.vothratzis έγραψε:1μυριο στον νιονιο για τον χατζιησαια...μαλιστα...
Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
- Aigle_Noir
Εξαρτάται τι άλλες προσφορές έχει, από ποια πρωταθλήματα και τι μυαλά έχει. Αν κινδυνεύει να μείνει χωρίς ομάδα, δεν αποκλείεται να έρθει με αυτά τα λεφτά που λες. Το κόβω χλωμό όμως, για παίχτη με την καριέρα του και διεθνή με την Βοσνία, άσχετα αν δεν ήταν ενεργός το τελευταίο 6μηνο.ace79grpaok έγραψε:
Oxi ρε φίλε μετά απο σεζόν που ει αι ανύπαρκτος με τα ίδια λεφτά και ποιο κάτω έρχεται.Ο ΠΑΟΚ έφτιαξε τον λουκας καιρός να δουλέψει σαν + για εμάς.
Όσο για το άλλο, δε νομίζω ο Χάρης να θέλει στα 30 του να έρθει στον ΠΑΟΚ για να φτιάξει όνομα, όπως έκανε ο Λούκας. Αν έρθει, θα είναι για τα χρήματα και την προοπτική να παίξει του χρόνου Ευρώπη.
nothu έγραψε:Απο χθες έχουν γράψει τα πάντα. Είδα από 300.000 μέχρι 1 μυριο. 500 είπαν, 750 ειπαν, τον Πούγγουρα ειπαν. Στο τέλος θα πουν 3 μύρια και 2 εργοστάσια στη Ρωσσία.vothratzis έγραψε:1μυριο στον νιονιο για τον χατζιησαια...μαλιστα...
- Aigle_Noir
Περιπτερος έγραψε:Δεν γίνονται τελικά άλλες μεταγραφές, αφού με τον Χ'ησαϊα πήραμε και σέντερ μπακ και δεκάρι, ενώ έχει αγωνιστεί και ως πλάγιος αμυντικός.
Γιούπι !!!
Μεταγραφή 3 σε 1
Δραχμές;Odi έγραψε:Σιγά μην έδωσαν και κανα δις.vothratzis έγραψε:1μυριο στον νιονιο για τον χατζιησαια...μαλιστα...
SM-G920F
- buffalobill4
Μεντουγιανιν ειναι πιο πολυ 10/8αρι με τη σειρα που τα εβαλα. ναι, περιοχη παταει, καλα ποδια εχει, αλλα οκ δεν ειναι και ο γρηγορος, ισα ισα θα ελεγα. αλλα για το υψος του εχει ιδιατερα καλη τεχνικη καταρτιση. Θα δωσει υψος και στην ομαδα αλλα και ποιοτητα μεσοεπιθετικα... αν φυσικά. 
-
panpangr77
Αν ο Κατσε πουληθει για 4Μ ,μου φαινεται οτι θα παρουμε και οκταρι και δεκαρι και δεξι μπακ, τελικα σαν πολλοι μένουν ελευθεροι τελευταία τις τελευταίες μέρες.
Εχω στείλει στον Μπουσουφα μυνημα στο τουιτερ αν ερθει να παιξει στον ΠΑΟΚ και αυτός κάνει ρετουιτ για τα ζώδια...
Εχω στείλει στον Μπουσουφα μυνημα στο τουιτερ αν ερθει να παιξει στον ΠΑΟΚ και αυτός κάνει ρετουιτ για τα ζώδια...
-
john4serres
ααα...τωρα το ειδα...κοντρα...μαλιστα...
το εν λογω σαϊτ εχει γινει χειροτερο και απο το σπορτντογκ...
το εν λογω σαϊτ εχει γινει χειροτερο και απο το σπορτντογκ...
- zarathustra79
Για τον medunjanin μην ξεχναμε οτι φετος ειχε ολες κ ολες 2 συμμετοχες με τη ντεπορ κ αυτες στο κυπελλο. Απο την αλλη δεν το λες και κανεναν καταξιωμενο παικτη, συμφωνα με το transfermarkt στη ντεπορ επιασε τη μεγιστη χρηματηστηριακη αξια του (3Μ€), οπότε δε νομίζω να είναι και περιζήτητος. Κ ο ιδιος θα θελει να δωσει μια ωθηση στην καριερα του οποτε για κατι τετοιο ειναι ιδανικη περιπτωση το να παει σε ενα χαμηλη δυναμικοτητας πρωταθλημα. Κ αν τα παει καλα, σε μιαμιση σαιζον απο τωρα προλαβαινει να παρει ενα τελευταιο καλο συμβολαιο (ειτε παραμενοντας ειτε με μεταγραφη).
Οσο για το που παιζει, ηταν δημιουργικος χαφ που στη λα κορουνια παιζει πιο πισω, αλλα φανταζομαι αυτο εχεινα κανει περισσοτερο με τον τροπο παιχνιδιου της ντεπορ (στημενη πισω η ομαδα για να κανει αντεπιθεσεις), παρα στο οτι εχει αλλαξει το παιχνιδι του. Δεν εχει μετατραπει με λιγα λογια σε κοφτη, αλλα σε παιχτη που παιρνει απο πισω τη μπαλα για να την προωθησει γρηγορα μπροστα (για να δειξω οτι εχω φαει το FM με το κουταλι, αυτο που λεμε deep lying playmaker).
Οσο για το που παιζει, ηταν δημιουργικος χαφ που στη λα κορουνια παιζει πιο πισω, αλλα φανταζομαι αυτο εχεινα κανει περισσοτερο με τον τροπο παιχνιδιου της ντεπορ (στημενη πισω η ομαδα για να κανει αντεπιθεσεις), παρα στο οτι εχει αλλαξει το παιχνιδι του. Δεν εχει μετατραπει με λιγα λογια σε κοφτη, αλλα σε παιχτη που παιρνει απο πισω τη μπαλα για να την προωθησει γρηγορα μπροστα (για να δειξω οτι εχω φαει το FM με το κουταλι, αυτο που λεμε deep lying playmaker).
Kostas_Peraia4 έγραψε:Μολις εμεινε κι αυτος ελευθερος
http://www.transfermarkt.co.uk/haris-me ... eler/30666
παιχτουρα καψουρα αλλα δε βλεπω φως
με το κεντρο μας τοσο γεματο, μια πωληση κατσε θα μπορει ευκολα να καλυφθει εκ των εσω μαλιστα, μην ξεχναμε οτι υπαρχουν οι αντωνης και σαμπο (και γκολασα (?) ).
σκεψου με 2-3-4 απο κατσε, με 3-4 απο μακ και καμια 5αρα απο λουκα (και 1 σκονδρας στη λιντς
)τι γινεται το καλοκαιρι που θα παιζει να εχεις 8-12+ μυρια για μεταγραφες... 
και χωρις να βαζει κανεις μεσα τα συμβολαια οπως πχ κοστα που ληγουν ή μπορεί να έχουν μείωση...
σκεψου με 2-3-4 απο κατσε, με 3-4 απο μακ και καμια 5αρα απο λουκα (και 1 σκονδρας στη λιντς
και χωρις να βαζει κανεις μεσα τα συμβολαια οπως πχ κοστα που ληγουν ή μπορεί να έχουν μείωση...
-
vothratzis
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Παρ 29 Ιαν 2016, 13:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: επεξεργάστηκε. ;)
Λόγος: επεξεργάστηκε. ;)
- kataramenos5