Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
- Kostas_Peraia4
Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)
Εγινε αυτο που λεγαμε απο την αρχη της χρονιας...
Δεν καταφεραν οι αρδ να φανε το ευκολο θυμα(Τουντορ) και πλεον αρχισε ο καθολικος πολεμος προς τον μεγαλο τους εχθρο...Δηλαδη εσενα.Προχωρα Iβαν.Αν οντως επαθες και εμαθες ειναι καιρος να μπει καθε κατεργαρης...στον λακο του
Δεν καταφεραν οι αρδ να φανε το ευκολο θυμα(Τουντορ) και πλεον αρχισε ο καθολικος πολεμος προς τον μεγαλο τους εχθρο...Δηλαδη εσενα.Προχωρα Iβαν.Αν οντως επαθες και εμαθες ειναι καιρος να μπει καθε κατεργαρης...στον λακο του
- Duke_Rolson
Ξέρεις τι είναι για μένα ασυγχώρητο? Να κατηγορείς ανθρώπους που προσπαθούνε...Mīngus έγραψε:Προτείνω την προεδρία να αναλάβει 5μελής επιτροπή.
Δηλαδή για να καταλάβω. Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ βγαίνει από μια κρίση με πρόεδρο που το προφίλ του είναι σαφώς καλύτερο από του Αγγελίδη τον Mihel, αντιπρόεδρο τον Βεζυρτζή που όπως λέει ο rainmaker για να συζητάει με τα υπόλοιπα cartoon παράγοντες του Ελληνικού ποδοσφαίρου και αρδ είναι μια χαρά, έχει έναν προπονητή που όσο και να έχει ξενερώσει μερικούς από μας είναι πλέον σε πολύ ενισχυμένη θέση μετά τη δήλωση του Σαββίδη και παραμένει και ο Άρνεσεν. Πάρε και κάνα δυο καλους παίχτες και νομίζω είμαστε super...
AYTO ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΑΔΕΡΦΕ ΤΕΛΟΣ Ο ΡΙΚΑΡΝΤΟ ΚΟΣΤΑpgetsos έγραψε:?paoktzis έγραψε:ΤΕΛΟΣ Ο ΡΙΚΑΡΝΤΟ ΚΟΣΤΑ
- teo4giannitsa
Προσωπικά έχω χάσει την πίστη μου στον Κροάτη. Όμως πρέπει να δώσω συγχαρητήρια γι'αυτή τη δήλωση στήριξης στον προπονητή, κι εύχομαι να την τηρήσεις 100%
- pisakaipoupoula
ευτυχώς απ ότι φαίνεται..ttarkin έγραψε:Ευτυχως τα παθηματα γιναν μαθηματα ......
Sent from my iPad using Tapatalk
ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΡΚΙΝΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΑΣ
ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΚΛΙΚ ΘΑ ΠΟΥΛΑΓΑΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΣΑΣ
ΤΟ ΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΛΑΜΟΓΙΑ
ΣΦ ΠΑΟΚ ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕ ΤΟΥΣ
ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΚΛΙΚ ΘΑ ΠΟΥΛΑΓΑΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΣΑΣ
ΤΟ ΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΛΑΜΟΓΙΑ
ΣΦ ΠΑΟΚ ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕ ΤΟΥΣ
e8nos έγραψε:Ηρθε η ωρα να δειξεις οτι εχεις τον πραγματικο ελεγχο της εταιρεια σου και οχι οτι σε κανει οτι θελει ο καθενας. Μερικες αποφασεις πρεπει να τις παιρνεις ακομα και αν δεν συμφωνεις για να δειχνεις οτι εσυ κανεις κουμαντο και λογικα το ξερεις πολυ καλα το κολπο αν κρινουμε απο τις δουλειες σου...

Ακριβώς σ αυτή τη φάση είμαι κι εγώteo4giannitsa έγραψε:Προσωπικά έχω χάσει την πίστη μου στον Κροάτη. Όμως πρέπει να δώσω συγχαρητήρια γι'αυτή τη δήλωση στήριξης στον προπονητή, κι εύχομαι να την τηρήσεις 100%
-
- Mr Ξερόλας 2019
Eιπα οτι θα μπω για να γραψω οταν δω κατι ενδιαφερον για να πω.Μετα απο 4 μερες αποχης, αφου διαβαζω, αλλα δεν γραφω λογω της γκρινιας που επικρατει(ουσε) και εδω μεσα,θα πω αυτο.
Αν ισχυει η δηλωση σου αυτη ΙΒΑΝ και δεν αλλαξεις γνωμη αργοτερα για φετος τουλαχιστον,θα ειναι οτι πιο καλο εχεις κανει οσον αφορα στο αγωνιστικο τομεα του θεσμου(τεχν/κου διε/ντη,προ/τη) και δειχνεις να εχεις αλλαξει επιπεδο σε αυτο το θεμα κανοντας ισως, οτι ειχε κανει ο Ζαγορακης με τον Σαντος.
Πιστευω να εμαθες τα 3 προηγουμενα χρονια τετοια εποχη οτι δεν γινεται τιποτα τετοια εποχη με αλλαγη προπονητη.
Και το κυριοτερο ΒΑΛΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ Κ@Λ@ΑΡΔ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ.
Αν ισχυει η δηλωση σου αυτη ΙΒΑΝ και δεν αλλαξεις γνωμη αργοτερα για φετος τουλαχιστον,θα ειναι οτι πιο καλο εχεις κανει οσον αφορα στο αγωνιστικο τομεα του θεσμου(τεχν/κου διε/ντη,προ/τη) και δειχνεις να εχεις αλλαξει επιπεδο σε αυτο το θεμα κανοντας ισως, οτι ειχε κανει ο Ζαγορακης με τον Σαντος.
Πιστευω να εμαθες τα 3 προηγουμενα χρονια τετοια εποχη οτι δεν γινεται τιποτα τετοια εποχη με αλλαγη προπονητη.
Και το κυριοτερο ΒΑΛΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ Κ@Λ@ΑΡΔ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ.
Εφερε τον Βεζυρτζη για να τον έχουν στο κεφάλι τους(ΚΑΙ ΜΟΝΟ) οι ξένοι. Ξέρεις εάν έχεις κάποιον στο κεφάλι σου προσεχείς.
Έβαλε πρόεδρο τον Μιχελ για να ξερει τα όρια του ο Βεζυρτζής.
Ψάχνοντας όλοι μας τον ρόλο του Μιχελ εδώ και καιρό αυτός τον ειχε ήδη μελλοντικό πρόεδρο και τον ειχε δίπλα στον Αγγελιδη για να μάθει τα του συλλόγου.
Ηξερε σίγουρα για τον Αγγελιδη και την παραίτηση του.
Άρα;
Άρα ο Σαββιδης λειτουργεί στρατηγικά και όχι όπως θέλουν κάποιοι να παρουσιάσουν.
Άποψη μου
Υ.Γ. Μπράβο για την παλικαρίσια στήριξη στον προπονητή σου
Έβαλε πρόεδρο τον Μιχελ για να ξερει τα όρια του ο Βεζυρτζής.
Ψάχνοντας όλοι μας τον ρόλο του Μιχελ εδώ και καιρό αυτός τον ειχε ήδη μελλοντικό πρόεδρο και τον ειχε δίπλα στον Αγγελιδη για να μάθει τα του συλλόγου.
Ηξερε σίγουρα για τον Αγγελιδη και την παραίτηση του.
Άρα;
Άρα ο Σαββιδης λειτουργεί στρατηγικά και όχι όπως θέλουν κάποιοι να παρουσιάσουν.
Άποψη μου
Υ.Γ. Μπράβο για την παλικαρίσια στήριξη στον προπονητή σου
ρε μια χαρά το παει ο Ιβάν, τις στιγμές παράνοιας φοβάμαι αλλά ελπίζω και πιστεύω ότι έκανε σήμερα ένα πρώτο βήμα να τις ξεπεράσει.