Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
Δυστυχώς ήταν σε κακή βραδιά και ο Τερματοφύλακας, που γενικά είναι πολύ καλός.Τώρα νομίζω παίζουμε με Τσέλσι. Δύσκολο πρόγραμμα.
Τα κορδόνια του έδινε εκείνη την ώρα ο βοηθός και όπως σηκώθηκε, σήκωσε και την σημαία; Τι να πει κανείς...danirifle έγραψε:
Σωστή παρατήρηση!!!
Πάμε παρακάτω... Δυστυχώς γίνονται και στης καλύτερες "οικογένειες"
Πάμε παρακάτω... Δυστυχώς γίνονται και στης καλύτερες "οικογένειες"
- Dinos_Liverpool
Έχουμε πολύ λαό, εδώ μέσα, τελικά...
Δεν νομίζω ότι θα το χάσει η Σίτυ φέτος. Αυτό που θέλω, είναι η ομάδα να μπορέσει να τερματίσει 4άδα, γιατί πέντε χρόνια χωρίς C.L. είναι πάρα πολλά για μία ομάδα του βεληνεκούς της μέγιστης ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ.
Δεν νομίζω ότι θα το χάσει η Σίτυ φέτος. Αυτό που θέλω, είναι η ομάδα να μπορέσει να τερματίσει 4άδα, γιατί πέντε χρόνια χωρίς C.L. είναι πάρα πολλά για μία ομάδα του βεληνεκούς της μέγιστης ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ.
Αυτό (δεν) θα πει προεδρική στήριξη…
Ο ιδιοκτήτης της Κάρντιφ, Βίνσεντ Ταν, δεν δίστασε να αποδοκιμάσει την ομάδα του μετά το 2-2 με τη Σάντερλαντ.
Η ομάδα της Ουαλίας προηγείτο με 2-0 μέχρι το 83’, αλλά ισοφαρίστηκε στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων και ο Μαλαισιανός επιχειρηματίας «συνελήφθη» από τις κάμερες να γιουχάρει τους παίκτες του.
[youtube]9p2K7bJPlS0[/youtube]
και γιουχάρει και πληρώνει ο τύπος

Ο ιδιοκτήτης της Κάρντιφ, Βίνσεντ Ταν, δεν δίστασε να αποδοκιμάσει την ομάδα του μετά το 2-2 με τη Σάντερλαντ.
Η ομάδα της Ουαλίας προηγείτο με 2-0 μέχρι το 83’, αλλά ισοφαρίστηκε στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων και ο Μαλαισιανός επιχειρηματίας «συνελήφθη» από τις κάμερες να γιουχάρει τους παίκτες του.
[youtube]9p2K7bJPlS0[/youtube]
και γιουχάρει και πληρώνει ο τύπος
-
Μπαρκαρούτσος
Απιστευτο το οφσαιντ που δεν δωθηκε!Ουτε υπερ του γαυρου δεν περιμενα να δωθει κατι τετοιο αλλα.... 
Πωπω γεμισαμε λιβερπουλιακους εδω μεσα! σαν πανουκλα εξαπλωνεστε
Παμε μωρη Τσελσι σημερα
Παμε μωρη Τσελσι σημερα
Η μεγαλητερη στιγμη οταν μπηκαμε μεσα στον ναο και καθησαμε στο kop!!!
-
john4serres
( γενικα μιλαω , οχι για το forum )
ξαφνικα ολοι φετος θυμηθηκαν οτι ειναι Λιβερπουλ
περυσι ηταν μετρημενοι στα δαχτυλα
ξαφνικα ολοι φετος θυμηθηκαν οτι ειναι Λιβερπουλ
καλως η κακως κανεις δεν παθιαζεται οσο παθιαζεται με τις αγαπημενες του ομαδες εντος ελλαδας...john4serres έγραψε:( γενικα μιλαω , οχι για το forum )
ξαφνικα ολοι φετος θυμηθηκαν οτι ειναι Λιβερπουλ![]()
για μενα κακως...με την βρωμα που υπαρχει εντος Ελλαδος το μονο φαρμακο ειναι να αρχισουμε να παρακολουθουμε ξενα πρωταθληματα!Ομως οσες φορες και αν το προσπαθησα δεν γινεται να κοψεις τον ΠΑΟΚ!!!
Τον γιο μου προσπάθησα να τον κάνω οπαδό μόνο της Λίβερπουλ για να μη χαλιέται στο μπουρδ@λο της σούπερλιγκ και να έχει και το όνειρο του kop στο Άνφιλντ! Τελικά έγινε ΠΑΟΚ (από τους τρελούς θείους του) αλλά δεν έχει την κάψα την δικιά μας!