Γιώργος Δώνης
- kataramenos5
Re: Γιώργος Δώνης
Φτάνει ρε βρικόλακες,πάμε για ύπνο.Δε τελειώνουν αυτά.Να δώ πως θα πετάξετε αητό αύριο.. 

- tera12tera
Δεν βλέπεις ,καθόλου όμως, Γιουβέντους ..... Δες πρώτα και θα καταλάβεις ...Ο Γκαρσία δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τα γρήγορα χαφ . Τελεία . Δες κανένα αγώνα χωρίς συμπάθειες και προκαταλείψεις . Μια χαρά προπονητής είναι ο Δώνης ...Όσο για τα χωριά που γράφουν μερικοί ....Τόσα χρόνια χωριά υπήρχαν στην Superlegue (εντάξει φέτος προστέθηκε και η ΑΕΚ και ο ΠΑΟ ,δλδ δυο περισσότεροι ) , πόσους βαθμο΄ς μαζεύαμε ;;; Καληνυχτα από μένα !!!paoki1985 έγραψε:Ο Γκαρσία μπορεί. Πίστεψε με. Δες καμιά προπόνηση του ΠΑΟΚ. Ο Πίρλο τρέχει σαν έφηβος σε ακτίνα 1 μέτρου. Δε χρειάζεται να τρέχει. Είναι τέτοια παιχτάρα και τόσο εγκεφαλικός παίχτης που δε χρειάζεται να τρέχει. το ίδιο είναι και Ο Πάμπλο. Όχι βέβαια σε τέτοιο βαθμό.tera12tera έγραψε:paoki1985 : Ο Γκαρσια δεν μπορεί ....μακάρι να μπορούσε !!!
Τσάμπα χαλιόμαστε το πολύ πολύ το καλοκαίρι να έχω ένα Μαστραπάπαραπάνω και να παίζω ch.l
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καληνύχτα και "Δώνη ελπίζω να είσαι Βαρήκοος"![]()
υ.γ : ο 37άρης Πίρλο τρέχει σαν έφηβος ...λεπτομέρεια για κάποιους που κατηγορούν κάποιον για ...εμμονές !! Συνήθως οι 37αρηδες, στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο , κάθονται στον πάγκο , άλλη μια λεπτομέρεια .....
φίλε ή δε βλέπεις τον πίρλο, ή δε βλέπεις γιουβέντους.
ο πίρλο καταπίνει πολλά χιλιόμετρα εδώ και 2 χρόνια
καλώς ή κακώς, ο προπονητής θεωρεί ότι ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος χωρίς το γκαρσία στα περισσότερα ματς.
άρον άρον σταύρωσον αυτόν[/quote]
Το ότι καταπίνει χιλιόμετρα δε σημάινει οτι τρέχει σαν τρελός. απλά από αυτόν περνάει όλο το παιχνίδι της Γιούβε. Τις ανάσες του τις παίρνει συνέχεια. Περπατάει φίλε μου μέσα στο γήπεδο. δεν τρέχει. δε χρειάζεται να τρέχει.
ο πίρλο καταπίνει πολλά χιλιόμετρα εδώ και 2 χρόνια
καλώς ή κακώς, ο προπονητής θεωρεί ότι ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος χωρίς το γκαρσία στα περισσότερα ματς.
άρον άρον σταύρωσον αυτόν[/quote]
Το ότι καταπίνει χιλιόμετρα δε σημάινει οτι τρέχει σαν τρελός. απλά από αυτόν περνάει όλο το παιχνίδι της Γιούβε. Τις ανάσες του τις παίρνει συνέχεια. Περπατάει φίλε μου μέσα στο γήπεδο. δεν τρέχει. δε χρειάζεται να τρέχει.
Καληνύχτα γενικά φίλε μου.tera12tera έγραψε:Δεν βλέπεις ,καθόλου όμως, Γιουβέντους ..... Δες πρώτα και θα καταλάβεις ...Ο Γκαρσία δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τα γρήγορα χαφ . Τελεία . Δες κανένα αγώνα χωρίς συμπάθειες και προκαταλείψεις . Μια χαρά προπονητής είναι ο Δώνης ...Όσο για τα χωριά που γράφουν μερικοί ....Τόσα χρόνια χωριά υπήρχαν στην Superlegue (εντάξει φέτος προστέθηκε και η ΑΕΚ και ο ΠΑΟ ,δλδ δυο περισσότεροι ) , πόσους βαθμο΄ς μαζεύαμε ;;; Καληνυχτα από μένα !!!paoki1985 έγραψε:Ο Γκαρσία μπορεί. Πίστεψε με. Δες καμιά προπόνηση του ΠΑΟΚ. Ο Πίρλο τρέχει σαν έφηβος σε ακτίνα 1 μέτρου. Δε χρειάζεται να τρέχει. Είναι τέτοια παιχτάρα και τόσο εγκεφαλικός παίχτης που δε χρειάζεται να τρέχει. το ίδιο είναι και Ο Πάμπλο. Όχι βέβαια σε τέτοιο βαθμό.tera12tera έγραψε:paoki1985 : Ο Γκαρσια δεν μπορεί ....μακάρι να μπορούσε !!!
Τσάμπα χαλιόμαστε το πολύ πολύ το καλοκαίρι να έχω ένα Μαστραπάπαραπάνω και να παίζω ch.l
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καληνύχτα και "Δώνη ελπίζω να είσαι Βαρήκοος"![]()
υ.γ : ο 37άρης Πίρλο τρέχει σαν έφηβος ...λεπτομέρεια για κάποιους που κατηγορούν κάποιον για ...εμμονές !! Συνήθως οι 37αρηδες, στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο , κάθονται στον πάγκο , άλλη μια λεπτομέρεια .....
τα παραπάνω θα μεταφερθούν στο τόπικ του Πίρλο; γιατί τα άφησα να τα διαβάσω με προσοχή αύριο μην τα ψάχνω.

- evripidis4
sorry για το off topic...το γεγονος οτι υπαρχουν 5,6 ή 10 παικτες που μπορουν να παιζουν σε υψηλο επιπεδο μετα τα 36,37 τους,αυτο δεν σημαινει οτι μπορουν να κανουν το ιδιο ολοι οι 36ρηδες και 37ρηδες...θα μου πεις σιγα το επιπεδο στην Ελλαδα...συμφωνω...αλλα ειναι πολλοι οι λογοι που δεν θα επετρεπαν εναν 36αρη να αποδοσει στην Ελλαδα οπως για παραδειγμα οι γηπεδικες εγκαταστασεις και η καταπονηση που αυτες επιφερουν...τελος παντων...
υ.γ.1 τα παραπανω δεν εχουν σχεση για το αν εγω πιστευω πως μπορει να ανταπεξελθει ο Παυλαρας στην Ελλαδα...
υ.γ.2 ευχομαι να βρει ο ΠΑΟΚ μας την ηρεμια που χρειαζεται οσο πιο γρηγορα γινεται,γιατι αυτο ειναι το συμφερον ολων μας...
υ.γ.3 σεβασμος στον θεσμο του προπονητη του ΠΑΟΚ μας...
υ.γ.1 τα παραπανω δεν εχουν σχεση για το αν εγω πιστευω πως μπορει να ανταπεξελθει ο Παυλαρας στην Ελλαδα...
υ.γ.2 ευχομαι να βρει ο ΠΑΟΚ μας την ηρεμια που χρειαζεται οσο πιο γρηγορα γινεται,γιατι αυτο ειναι το συμφερον ολων μας...
υ.γ.3 σεβασμος στον θεσμο του προπονητη του ΠΑΟΚ μας...
-
Περα απο την απειρως μεγαλη κλαση του, ο πιρλο ειναι και 2 χρονια μικροτεροσ οποτε ληξτε το
μια διασκέδαση είχα... την ΠΑΟΚάρα μου .
Δυστυχώς έχουν πονέσει τα μάτια μου απο την αρχή που ανέλαβες εως τώρα.
Αποκλεισμός απο Ευρώπη .... μου κόβεις τις υπέροχες Πέμπτες .
Το πρόβλημα σου με τον Πάμπλο ... μου κόβεις το πάθος , και μια μπαλιά της προκοπής .
Και εχθές έρχεται μια νίκη , η οποια αντι στο τελος , να ειμαι χαρούμενος ,...μια καταθλιψη .
Τα κατάφερες Σέρ ,
40 χρόνια Παοκτσής να μην μου κανει όρεξη να έρθω γηπεδο , να μην θελω να δω την ομάδα μου ούτε καν απο τη ΤΒ.
Δυστυχώς έχουν πονέσει τα μάτια μου απο την αρχή που ανέλαβες εως τώρα.
Αποκλεισμός απο Ευρώπη .... μου κόβεις τις υπέροχες Πέμπτες .
Το πρόβλημα σου με τον Πάμπλο ... μου κόβεις το πάθος , και μια μπαλιά της προκοπής .
Και εχθές έρχεται μια νίκη , η οποια αντι στο τελος , να ειμαι χαρούμενος ,...μια καταθλιψη .
Τα κατάφερες Σέρ ,
40 χρόνια Παοκτσής να μην μου κανει όρεξη να έρθω γηπεδο , να μην θελω να δω την ομάδα μου ούτε καν απο τη ΤΒ.
39 χρόνια εβλεπες μπαλαρα,και φετος εγινε το παράδοξο και πονέσαν τα ματια σου??????????????
απο αυριο ολοι εσεις που κανετε αναλυση τακτικης και δεν συμφωνειτε με τον δωνη,τα βιογραφικα στο χερι,και στην τουμπα ολοταχως!ο γκαρσια θα δινει συνεντευξη,και εσεις θα πατε για τη θεση του προπονητη!σιγουρα ξερετε περισσοτερα απο τον δωνη!ανεργια,κριση,που ξερετε,μπορει να το σωσετε!και κατι αλλο οσο αφορα τον βρυζα!δεν τον εχω ουτε αδερφο,ουτε τρελαινομαι οταν καποιοι τον βριζετε η αφηνετε υπονοουμενα!επειδη ομως θελω να ειμαι δικαιος ανθρωπος,και αντρας πανω απο ολα,δεν ξεχναω,οτι πριν ερθει ο σαββιδης εβαλε υποθηκη την περιουσια του!που οσοι γνωριζετε,δεν ειναι και μικρη!θα το εκανε καποιος απο εσας αυτο?
Μερικοί είμαστε πολύ πρόβατα. Είναι δυνατόν να πιστεύετε ότι έβαλε σε υποθήκη την περιουσία του? Ρε παιδιά ήμαρτον. Και μη μιλάτε για έναν άνθρωπο που δεν κράτησε τον λόγο του. Έφαγε με δόλιο τρόπο τον προηγούμενο πρόεδρο. Άλλα είπε άλλα έκανε. Ρώτησε λίγο τους συνδέσμους. Sorry για το of topic.DAMANAKIS έγραψε:απο αυριο ολοι εσεις που κανετε αναλυση τακτικης και δεν συμφωνειτε με τον δωνη,τα βιογραφικα στο χερι,και στην τουμπα ολοταχως!ο γκαρσια θα δινει συνεντευξη,και εσεις θα πατε για τη θεση του προπονητη!σιγουρα ξερετε περισσοτερα απο τον δωνη!ανεργια,κριση,που ξερετε,μπορει να το σωσετε!και κατι αλλο οσο αφορα τον βρυζα!δεν τον εχω ουτε αδερφο,ουτε τρελαινομαι οταν καποιοι τον βριζετε η αφηνετε υπονοουμενα!επειδη ομως θελω να ειμαι δικαιος ανθρωπος,και αντρας πανω απο ολα,δεν ξεχναω,οτι πριν ερθει ο σαββιδης εβαλε υποθηκη την περιουσια του!που οσοι γνωριζετε,δεν ειναι και μικρη!θα το εκανε καποιος απο εσας αυτο?
paoki1985 έγραψε:Μερικοί είμαστε πολύ πρόβατα. Είναι δυνατόν να πιστεύετε ότι έβαλε σε υποθήκη την περιουσία του? Ρε παιδιά ήμαρτον. Και μη μιλάτε για έναν άνθρωπο που δεν κράτησε τον λόγο του. Έφαγε με δόλιο τρόπο τον προηγούμενο πρόεδρο. Άλλα είπε άλλα έκανε. Ρώτησε λίγο τους συνδέσμους. Sorry για το of topic.DAMANAKIS έγραψε:απο αυριο ολοι εσεις που κανετε αναλυση τακτικης και δεν συμφωνειτε με τον δωνη,τα βιογραφικα στο χερι,και στην τουμπα ολοταχως!ο γκαρσια θα δινει συνεντευξη,και εσεις θα πατε για τη θεση του προπονητη!σιγουρα ξερετε περισσοτερα απο τον δωνη!ανεργια,κριση,που ξερετε,μπορει να το σωσετε!και κατι αλλο οσο αφορα τον βρυζα!δεν τον εχω ουτε αδερφο,ουτε τρελαινομαι οταν καποιοι τον βριζετε η αφηνετε υπονοουμενα!επειδη ομως θελω να ειμαι δικαιος ανθρωπος,και αντρας πανω απο ολα,δεν ξεχναω,οτι πριν ερθει ο σαββιδης εβαλε υποθηκη την περιουσια του!που οσοι γνωριζετε,δεν ειναι και μικρη!θα το εκανε καποιος απο εσας αυτο?
Και όσο Για τον Δώνη και τα βιογραφικά που είπες, δεν κατάλαβα πρέπει να έχουμε πτυχίο προπονητικής για να κριτικάρουμε τον Δώνη? ε όχι ρε παιδιά. Σας θάμπωσε το βιογραφικό του ε? και η μπάλα που έπαιζε η Λάρισα και ο Ατρόμητος ε? α ξέχασα τον Ηλυσιακό και την Αεκ.